NIET BESTELLEN DAAR!! had een uilen lamp besteld voor mn oma, op de foto was het een prachtige lamp. Wat ik binnenkreeg leek niet eens een beetje op de lamp van de foto. Het was gewoon een goedkoop... Toon meer
Luciesboutique
Prachtige website, helaas. 2 ribbroeken besteld. Artikel is totaal niet wat er op de foto staat, kwaliteit is abominabel slecht, totaal geen pasvorm, maat olifant, wordt bij elkaar gehouden door een d... Toon meer
Ik heb 2 pufferjassen besteld en betaald. Duurde zo lang en komt uit China. Inmiddels andere jas gekocht. Ik heb een retouradres in China gekregen en zelf op 12/12/2025 verzonden op eigen kosten. Kom... Toon meer
Ik heb 20 november een jas besteld, tot op heden nog niks ontvangen. Ze beweren in Nederland te zitten, echter hij komt vanuit China. Kreeg eind november bericht dat het nog maximaal 5 dagen zou dure... Toon meer
Bij Lucies Boutique blijken truien te zijn t-shirts.
Ik had bij Lucies Boutique 7 truien besteld. Er worden echter geleverd 7 t-shirts, die ik helemaal niet wil hebben. Daarnaast duurde de levering veel langer dan aangegeven. Ik heb regelmatig contact opgenomen met het bedrijf, maar er wordt niet op gereageerd. Geen retouradres en geen enkel ander voorstel.
Uiteindelijk aangemeld bij Nietbezorgd.nl .

Snel antwoord op betaalprobleem
De klantenservice hielp me direct toen ik niet kon betalen. Echt top!

Oplichters
Oplichters. de trui die ik dacht te kopen werd te laat geleverd en was een T-shirt met lange mouwen en een opdruk.
Geld terug kennen ze niet. retour zenden ook niet. je kan de rommel houden en tegen 8,95 euro krijg je er een andere maat bij.
niet kopen. de foto klopt niet met wat ze leveren.

OPLICHTERS
3 jurkjes besteld, helaas waardeloze kwaliteit en bovendien veel te laat voor het feest waar het voor bedoeld was. Het was mij niet duidelijk dat het uit China moest komen, anders had ik het nooit besteld! Zeker niet voor die prijs, want daarvoor ga ik zo'n gok niet wagen! Retourneren moet dus ook naar China, voor eigen rekening. Retour aanmelden kan alleen per email, maar deze mails komen meteen terug als onbezorgd. Reden? De mails worden ongelezen en direct gewoon geweigerd door luciesboutique! Geen enkel contact mogelijk! OPLICHTING!!! Hier ga ik het niet bij laten.
Yvonne Post
Ordernummer 18949

Antwoord van Luciesboutique
Nog steeds reageren ze niet op mijn…
Nog steeds reageren ze niet op mijn mails bij luciesboutque , wat is dit een slechte zaak , ik voel me echt beetgenomen, ik kreeg vandaag mail dat ze me 30 % van aankoop terug willen geven , daar ga ik mee akkoord, dus lucies boutique ik wacht af. TERUGBETALING IS GEDAAN DOOR LUCIESBOUTIQUE!

Schoenen besteld a 59,95
Schoenen besteld a 59,95. Het duurde een week voordat ik ze ontving. De maat was te klein en de kwaliteit meer dan slecht.
Er is mij aangeboden om voor 9,95 een maat groter te bestellen en dan zou ik dit paar mogen houden. Maar ik wil geen ander paar, maar mijn geld terug. Alhoewel de reactie op mijn eerste mail erg snel was blijft het sturen van een retourlabel uit. Als ik de reviews moet geloven zijn de retourkosten hoog.
Al met al zou mijn advies zijn om hier niet te kopen. Met een "winkeladres" in Nederland willen ze betrouwbaar overkomen, maar de goederen komen uit China waardoor ze schofterig veel verdienen op t product wat u als consument ontvangt!

Hier niet bestellen!!!!
Hier niet bestellen! Pakket nog niet ontvangen. Al aantal keer bericht gekregen dat het onderweg is, maar er komt niets.
Op mail dat ik de bestelling wil annuleren, komt niet eens reactie!
Had ik geweten dat het uit China kwam, had ik niet eens besteld.

Antwoord van Luciesboutique
Slechtste kwalitiet kleding ooit gezien
Slechtste kwalitiet kleding ooit gezien. Helaas de reviews niet gelezen dus een bestelling geplaatst.
Koop hier niet!
Gelet op het aantal gedupeerden lijkt het mij goed dat dit spoedig stopt.
Update; de standaard reactie ook bij mij gekopieerd. Nee ik ga niet 4x en via 3 platformen bedelen om het geld terug te krijgen. Mijn zakelijke incasso partner smukt van dit soort dossiers met honderden gedupeerden die zich kunnen aansluiten. In een afzonderlijke mail informeer ik jullie over de werkwijze/ gegevens van mijn incassopartner! Je kan 100 mensen oplichten en dan komt plotseling de persoon die de connecties heeft om dit te stoppen.
Veel succes!

Oplichters!
Oplichters!! Ze verdienen niet eens 1 ster! Niet bij bestellen. Producten zijn van slechte kwaliteit en komen niet overeen met de beschrijving op de website. Wettelijk gezien heb je dan recht op een kosteloze retourzending, maar zoals eerdere reviews van anderen, krijg je dan geen contact meer. Absoluut niks bestellen hier, dit soort websites zouden niet mogen bestaan!

Wat een schijt bedrijf.
Wat een schijt bedrijf..
het zijn dropshippers. Dat is nog tot daaraan toe maar wanneer ik mijn bestelling van €95 wil retourneren omdat het in de verste verte niet op het product lijkt wat ik heb besteld en van belabberde kwaliteit is krijg ik een standaard mail dat ik het zelf mag retourneren naar China voor €38.. of het toch wil houden en 10% van de aankoop terug krijg. Wanneer ik daar op antwoord dat ik dit een vreemde gang van zaken vind zijn ze in geen velden of wegen te bekennen. Inmiddels probeer ik al 2 maanden met zo via de mail in contact te komen en ben ik 9 mails verder maar nog steeds geen antwoord gekregen. Bestel hier niet!!!

Antwoord van Luciesboutique
Ik heb iets heel anders gekregen dan…
Ik heb iets heel anders gekregen dan dat er op de foto stond. Ik voel me zwaar opgelicht.

Fake, Nepperij...Niet doen!
Niet doen, artikelen komen rechtstreeks uit China.....en dan de meest goedkope variant. Na een retour aanvraag blijft contact, in welke vorm dan ook, uit. Zit je dan, met je veel te dure synthetische zooi opgescheept wat o zo leuk leek op het plaatje. Fake, Nep, stink er niet in! Telefoon, niet bereikbaar, Winkel.....waar dan?!

Schandalig slecht...
Schandalig slecht.... artikel voldoet helemaal niet naar wens. Het is van slechte kwaliteit en rafelig bij de naden. Daarbij kloppen de verhoudingen van het pak in combinatie met de top niet. De top is een kindermaat, het pak lubbert en valt groot. Al met al slechte kwaliteit voor de hoofdprijs!
Ik heb meerdere keren mailcontact geprobeerd te krijgen maar krijg geen respons. Telefoon is nonstop in gesprek maar wordt niet teruggebeld. Ik wil het artikel graag zsm retourneren en mijn geld terug!

Echt absoluut verschrikkelijk
Echt absoluut verschrikkelijk. Jammer dat ik minimaal 1 ster moet geven. Heb wat besteld en duurde super lang voordat het kwam. Nu komt het ook totaaaal niet overeen met de foto, kwaliteit is onwijs slecht en het product is gewoon compleet anders. Retourneren hoef je niet eens te proberen want dat is onmogelijk. Je moet een retourzending aanvragen, dan sturen ze je een mail met de vraag waarom je het terug stuurt en daarna reageren ze niet meer. Dom dat ik de recensies niet had gelezen voor het bestellen. Echt een walgelijk bedrijf, ren weg, ga hier niet heen, bestel hier niet!!!

OPLICHTERS niet bestellen!
Spijkerbroeken besteld, vielen vies tegen. Voor EUR 26 teruggestuurd maar geen geld teruggekregen. Reageren niet meer op mail en het telefoonnummer uit Maastricht doet het niet. OPLICHTERS
Naar aanleiding van de reactie op deze review. Alle gegevens weer gemaild maar wederom geen reactie!!! Ze reageren alleen voor de buhne. Niet bestellen!

Heeeeeeel slecht retour beleid
Heeeeeeel slecht retour beleid. Je moet op eigen kosten je spullen naar China terug sturen.
Had ik alle reviews maar eerder gelezen dan had ik nooit bij deze oplichters iets gekocht.
Waardeloos, een dikke 0

Schandalig
Mijn 3e review omdat ik geen geantwoord krijg op mijn mailtjes.
Schandalig NIET bestellen!!!!
Alles komt uit China en retour sturen kan alleen op eigen kosten naar China...
Ik wil mijn geld terug en het product ongeopend retour zenden maar ze reageren niet meer.
Op trustpilot reageren ze wel op mijn review maar ik heb wederom nix ontvangen.
OPLICHTING

Teleurstellend
Drie weken moest ik wachten op mijn kersttrui wat een dun shirt bleek te zijn. Ik wil hem retourneren maar daar staat in de regels dat ik voor de retourkosten moet opdraaien. Op zich niet erg maar er staat in dat het pakket naar China gestuurd moet worden 😱waar slaat dit nou op! En dan lees ik in een andere review dat dit 31,50 kost en dat jullie niet of moeilijk te bereiken zijn. In andere reviews geven jullie een standaard antwoord; zegt mij ook al genoeg. Dan heb ik bij voorbaat al helemaal geen zin om te proberen, kost me teveel tijd. Jammer dat ik niet eerst de reviews heb gelezen voordat ik ging bestellen.
Hopelijk kan ik iemand blij maken met dit shirt en zal ik hier niet meer bestellen.

Lange wachttijd
Ik heb ruim voor begin december een jurkje besteld, deze kwam binnen op 2e kerstdag en de levertijd staat op 1 tot 3 werkdagen, ook was het geen goede kwaliteit en prikte het enorm en ook was het jurkje veel te kort, echt super jammer dit!

Antwoord van Luciesboutique
Ik vertrouw dit bedrijf niet meer.
Ik vertrouw dit bedrijf niet meer.
Het schijnt uit China te komen en je denkt bij een boutique te kopen. Ik hoor van mijn kinderen dat dit een nieuwe tactiek is om goedkope spullen duurder te verkopen. En inderdaad je emails komen terug en de telefoon doet het niet. Hier niet bestellen.
Ik krijg vandaag na een maand mijn trui en blouse binnen. Samen 90 euro. De trui is een dun tshirt van slecht materiaal en een echt vage print. Was een gebreide trui op de foto. De blouse idem dito. Hier niet kopen. Je betaald voor de goedkope chinese kleding. Ze fotograferen het heel mooi. Ik weet nu waar ik op moet letten. Zwaar bedrogen word je hier.
Wat vreemd dat je om alles vraagt. Je hebt mijn naam. En je stuurde me een email. Dus de gegevens die heb je. Dit is gewoon voor de vorm. De spullen die je me verkocht hebt voor 90 euro zijn nog geen 15 euro waard. En lelijk dat ook nog.