LED kweeklamp aangekocht , ziet er degelijk uit , zeker voor die prijs vergeleken met andere leveranciers, wat problemen met levering , Lumeri helpdesk heeft dit perfect opgelost... nog eventjes te v... Toon meer

Als projector zeer geschikt. Beeldscherpte en lichtopbrengst voldoende bij een schermafmeting van 90 inch en weinig omgevingslicht. Door Led lamp produceert deze beamer nagenoeg geen warmte. Om de bea... Toon meer

( antwerpen ) De zending was mooi op tijd zonder beschadigingen en Wat ik besteld heb is van mooie kwaliteit en beter dan ik kon hopen Thanks hopelijk zullen mijn volgende bestelling bij lumeri.be ook... Toon meer

Zie ook mijn vorig schrijven. Na zoeken naar de oorzaak van de problemen aangaande levering, bleek het uiteindelijk een bankprobleem te zijn. Het is een overschrijving naar een buitenlandse rekening... Toon meer

4,4

Uitstekend

Perfect

Zeer goedkope lamp met indrukwekkende output. Mijn plantje is heel blij en groeit als kool sinds het onder de lamp staat. Raad zeker aan.

10 oktober 2022

lumeri X320

De lumeri x320 is een top produkt voor zijn prijs.Resolutie,contrast,gebruik...alles prima!
Een aanrader.

24 mei 2022

Leds waar totaal geen xlr kabels in…

Leds waar totaal geen xlr kabels in passen zeer jammer
Want de kwaliteit is niet slecht !!

3 mei 2022
Logo Lumeri

Antwoord van Lumeri

Hi Robby,

I am sorry to read that you are experiencing problems with the use of our light.

Our customer service have contacted you regarding the issue you are having.
We can see that the cable you are referring to haven't been purchased from us.
Due to that, we would very much like to see your current cable, in order to help you with a solution. :)

We look very much forward to hear from you so we can find a solution to your issues.

You are always welcome to contact our customer service at service@lumeri.be if you have any questions regarding our products.
Our customer service will be ready to do their best to assist you.

Best regards

---

Hallo Robbie,

Het spijt me te lezen dat u problemen ondervindt met het gebruik van onze lamp.

Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen over het probleem dat u ondervindt.
We kunnen zien dat de kabel waarnaar u verwijst niet bij ons is gekocht.
Daarom zien wij graag uw huidige kabel terug, om u te helpen met een oplossing. :)

We horen graag van u, zodat we een oplossing voor uw problemen kunnen vinden.

Voor vragen over onze producten kan je steeds terecht bij onze klantendienst via service@lumeri.be.
Onze klantenservice staat voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet
Lumeri.be

Perfecte groeilamp, maar ...

Eerst en vooral: ik ben zeer tevreden met mijn SQ45 groeilamp en zou ze aan iedereen aanbevelen.

Mensen die denken dat "verzending een dag na bestelling" betekent dat ze het product twee dagen na de bestelling thuis ontvangen, zullen erg teleurgesteld zijn.
De verzending gebeurt inderdaad snel, maar de lampen worden - voor zover ik begrepen heb - verstuurd vanuit Denemarken.
Reken dus gerust op een week levertijd.

Customer Service heeft alle records gebroken; ze konnen mij geen dimensional drawing bezorgen en wisten zelfs niet wat de diameter van de vier gaten in het frame was. Om dit "uit te zoeken", bleek er een termijn nodig te zijn die kon oplopen tot twee maanden.
Ik citeer uit hun antwoord:
"Dit is geen informatie die we hier beschikbaar hebben bij de klantenservice.
Ik kan kijken of ik deze informatie van de fabrikant kan krijgen, maar het kan tot twee maanden duren.
Moet ik dit gaan onderzoeken of ga je het zelf meten?"
We leven in 2022.
Geen enkele fabrikant kan een item in productie nemen zonder dimensional drawing en bovendien neemt het opmeten van de gaten in het frame niet langer dan een minuut in beslag.
Normaal zou ik vijf sterren geven maar de ridicule, ongeloofwaardige en klantonvriendelijke respons van customer service heeft er drie van getorpedeerd.

10 februari 2022

Ecotimer

Eco timer gekocht. Deze is met randaarding ipv aardingspen. Dus niet te gebruiken in mijn belgische stopcontact!

30 november 2021
Logo Lumeri

Antwoord van Lumeri

Hi Stefan,

I am sorry to hear that you are unable to use the grounding from the timer. :(

I strongly recommend that you contact our customer service at service@lumeri.be.
Our customer service will be ready to help you with the instructions on how to return the timer and provide you with a free return label.

We look very much forward to hear from you. :)

Best regards

---

Hallo Stefan,

Het spijt me te horen dat u de aarding van de timer niet kunt gebruiken. :(

Ik raad je ten zeerste aan om contact op te nemen met onze klantendienst via service@lumeri.be.
Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met de instructies voor het retourneren van de timer en je te voorzien van een gratis retourlabel.

We kijken er erg naar uit om van u te horen. :)

Met vriendelijke groet