LED kweeklamp aangekocht , ziet er degelijk uit , zeker voor die prijs vergeleken met andere leveranciers, wat problemen met levering , Lumeri helpdesk heeft dit perfect opgelost... nog eventjes te v... Toon meer
Als projector zeer geschikt. Beeldscherpte en lichtopbrengst voldoende bij een schermafmeting van 90 inch en weinig omgevingslicht. Door Led lamp produceert deze beamer nagenoeg geen warmte. Om de bea... Toon meer
( antwerpen ) De zending was mooi op tijd zonder beschadigingen en Wat ik besteld heb is van mooie kwaliteit en beter dan ik kon hopen Thanks hopelijk zullen mijn volgende bestelling bij lumeri.be ook... Toon meer
Zie ook mijn vorig schrijven. Na zoeken naar de oorzaak van de problemen aangaande levering, bleek het uiteindelijk een bankprobleem te zijn. Het is een overschrijving naar een buitenlandse rekening... Toon meer
Beamers geleverd !!
Zie ook mijn vorig schrijven.
Na zoeken naar de oorzaak van de problemen aangaande levering, bleek het uiteindelijk een bankprobleem te zijn. Het is een overschrijving naar een buitenlandse rekening en mijn bank had dit geblokkeerd alsof het een verdachte transactie was. Na vermelding dat het ok was is deze wel degelijk doorgegaan. Probleem zat hem dan vooral dat dit via Trustly gebeurd als tussenpersoon. Daar dit bedrag dan doorgegaan was op een andere dag werd deze transactie niet meer gekoppeld naar Lumeri. Vandaar de vertraging en zoeken naar de betaling.
geen problemen zeker nog bestellingen hier
2de keer dat ik hier iets bestel en weer zonder enig probleem op 7 dagen thuis geleverd met track-and trace .
Zeker een aanrader bestellen zonder zorgen !
PRO-PAR18.10 - WASH7.10
Producten binnen beloofde levertijd toegekomen.
CE markering ontbreekt op toestellen. Volgens de website zijn de toestellen nochtans CE en RoHS gecertifieerd. CE certificaat aangevraagd bij Lumeri maar dat laat op zich wachten.
Bij de eerste testen blijken de toestellen goed te functioneren.
Zeer fijne ervaring gehad
Zeer fijne ervaring gehad bij de aankoop van een Lumeri beamer en een smart android box. Goede communicatie vooraf en goede opvolging van de bestelling zelf. Netjes op tijd geleverd, ondanks de 'pakjesdrukte' in deze eindejaarsperiode. En bovenal: zeer veel beamer voor zeer kleine prijs!
Goede prijs/kwaliteit
Ik bestelde vier stuks LUMERI ECO-PAR12.1 par (voor thuisgebruik) en ben er erg tevreden van. Voor de prijs vind je ze nergens anders goedkoper. De spots geven veel licht. Vallen wel kleiner uit dan ik gedacht had, op de doos staak ook 'MINI' spot vermeld, maar de afmetingen komen wel overeen zoals vermeld op de site. Ik ga er zeker nog bijbestellen.
Zeer vriendelijke service en ik kreeg…
Zeer vriendelijke service en ik kreeg waar voor mijn geld. In het begin wat twijfelachtig omdat het van Denemarken moest komen, maar dit was dus nergens voor nodig! Hier ga ik zeker nog eens bij bestellen!
goede kwaliteit en snelle levering en…
goede kwaliteit en snelle levering en niet duur.
Prijs/kwaliteit in orde
Spijtig dat je de smartphone er niet kan op aansluiten . Lichtintensiteit eerder zwak, moet on verduisterde ruimte . Voor de rest denk ik prijs/kwaliteits gezien in orde .
Tevreden over de producten en de prijs
Tevreden over de producten en de prijs. Wel een te lange leveringstermijn naar mijn mening.
Top After-sales service 200% tevreden
Mijn eerste projector miste kleurdiepte(warmte).
Maar ik ben 200% tevreden over de snelheid en de bereidwilligheid om een oplossing aan te bieden, terwijl het toch eerder ging om een persoonlijke subjectieve beoordeling als kleurdiepte. De projector was verder overigens tip-top betreffende zuiverheid en scherpte van het beeld. Al mijn vrienden zijn verrast over de topkwaliteit tegenover een relatief zeer lage aankoopprijs.
Trage levering.
Beamer
Bij de initiële levering blijkt er een beeldfout. Na RMA een nieuwe beamer ontvangen die perfect is. Prima naverkoopdienstverlening dus.
Kwaliteit en op tijd geleverd
Alleen jammer dat bpost zo traag is 😉
Prima service
Met feestdag en weekend ertussen toch vlug geleverd prima service online en prima prijs kwaliteit
Snelle levering maar niet het zelfde…
Snelle levering maar niet het zelfde product gekregen als de afbeelding op de website wat zeer misleidend is.

Antwoord van Lumeri