Banner for LYKO

LYKO Reviews 16.407

2,6

De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer

Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer

Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Cosmeticawinkel
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,6

Slecht

16K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik was eerst bang dat het niet legit…

Ik was eerst bang dat het niet legit was maar wow het kwam in goeie staat binnen. Aanrader!!!

6 augustus 2021

Hi Li! 😍

Wat ontzettend leuk om te horen! Hopelijk tot snel! 🥰

Met vriendelijke groet 🙌
Anne // Lyko

Wat een fantastisch service bij…

Wat een fantastisch service bij retourzending!! Het pakketje werd bij mij thuis zelfs opgehaald! En bovendien heel vriendelijk contact gehad!!!!

19 juli 2021

Hi T.! 🤩

Dankjewel voor je prachtige review - wat fijn om te horen! Ik zal het de collega die jou geholpen heeft zeggen! 🥰
We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat je retourzending zo prettig is verlopen! 🐱‍🏍
Hopelijk zien we je snel weer bij ons terug! 😊

Anne 🌼

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen. Snel geleverd

11 juli 2021

Hoi Astrid! 🙌

Dankjewel voor je review! Wat leuk om te horen! 😍

We hebben regelmatig nieuwe acties, dus hou onze website in de gaten om van de scherpste prijzen te genieten! 🥰 Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Anne // Lyko 🐱‍🏍

Zeer lange levertijd

Levering duurt erg lang, is onderhand acht dagen terug al verzonden. Tracking geeft al meer dan twee dagen geen nieuwe info.
1e maar ook zeker laatste keer dat ik hier bestel 😔

19 juni 2021

Hi Ellen! 🌸

Dankjewel voor je review. 😍
Wat jammer om te horen! Onze levering duurt doorgaans 3-5 werkdagen, maar het kan helaas soms buiten onze wil om gebeuren dat een pakketje vertraging heeft. 🐌

We hebben net voor je gekeken, en je pakketje wordt vandaag bij je bezorgd. Als je jouw trackingnummer en postcode in de onderstaande website invult, zal je zien dat de bezorger sinds 11:32 naar jou onderweg is! 🚛
www.internationalparceltracking.com

Mocht je jouw pakketje onverhoopt niet ontvangen, kun je een mailtje sturen naar: klantenservice@lyko.com. Graag helpen we je daar verder! 😘

Liefs, Anne 🍓
// Lyko

Enorme aanrader

Inmiddels twee keer bij lyko besteld. Ik gebruik een serum voor mijn huid, bij Lyko kost dit minder dan de helft van wat ik bij Douglas betaalde.. en snel en goed geleverd!

24 mei 2021

Hi Anne! 😍
Wat leuk om te horen dat je blij met ons en onze service bent! 💖 We doen het met liefde. Hopelijk zien we je snel bij ons terug! 🙌

Aanrader!

Heel fijn dat mijn order zorgvuldig is ingepakt. En super dat het bestelde item zèlf in een zeer nette staat het magazijn heeft verlaten. Ook is alles geleverd binnen de aangegeven tijd. Deze shop belandt bij mijn favorieten!

7 mei 2021

Hi, RD! 😍
We vinden het superfijn om te horen dat je zo blij met je bestelling bij ons bent! 🌺
Hopelijk zien we je binnenkort weer terug! 💌🌈
Dankjewel en tot snel, Lyko.

Eerste ervaring is top

Voor het eerst besteld bij Lyko en keurig op tijd ontvangen. Was een klein foutje in de levering maar na melding te maken bij klantenservice heel snel reactie gekregen en het is super opgelost.

Zeker aan te raden!

12 april 2021

Hi José! 😍
Dankjewel, wat lief! We doen ons uiterste best om al onze klanten blij te maken 🤍
Hopelijk zien we je binnenkort weer bij ons terug! ⭐
Tot snel / Lyko

Nette service

Spullen hier besteld, waren de enige met het rituals paasei op voorraad. Helaas bleek bij levering het ei kapot te zijn. Er werd vanuit Lyko netjes gereageerd op de klacht en prima opgelost, waarvoor dank!

11 april 2021

Hi Richard! 🌺

Dankjewel voor je berichtje! Wat jammer om te horen dat je ei van Rituals iets te vroeg is uitgekomen! 😕

We hebben hierover geen klacht ontvangen, dus gaan we even kijken of er ergens een technisch foutje zit, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen! 🤓

Verder verkopen we absoluut geen producten die gebruikt en/of kapot zijn! Misschien is je pakketje simpelweg onderweg een paar keer iets te stevig door elkaar gerammeld. 😱

Zou je ons alsjeblieft een mailtje willen sturen naar klantenservice@lyko.com met vermelding van je bestelnummer, zodat we je verder kunnen helpen 😍💌

Dankjewel en tot snel! 🌈🎈

Tevreden met Lyko wel jammer dat ze telefonisch niet te bereiken zijn

Bij lyko.com Nederland besteld en naar een aantal vragen direct antwoordt gekregen via de klantenservice op mijn mail.
Ik heb 4 sterren in plaats van 5 gegeven en dat is omdat ik het jammer vind dat je de klantenservice niet telefonisch kan bereiken vanwege dat er geen telefoonnummer is en/ of bekend is. Anders had Lyko van mij 5 sterren gekregen. Hopende dat dit bedrijf hier verandering in gaat brengen, maakt het wat makkelijker voor de klant.

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Redelijk vlug geleverd. Ontzettend mooi de GHD special edition giftset. Ik ben er ontzettend blij mee. Super!

19 maart 2021

Hey Heidi💗

Dankjewel voor het delen van je shopervaring bij LYKO!👌🏽 We zijn inderdaad tot op heden telefonisch nog niet bereikbaar, maar dit zal in de nabije toekomst veranderen📞🥰 Neem dus af en toe een kijkje op de website (ook om onze geweldige aanbiedingen te blijven volgen✨).

Wij van LYKO wensen je een geweldige dag toe!
/LYKO klantenservice

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader! Twijfelde heel erg door al die slechte reviews. Heb toch maar de risico genomen en besteld bij lyko. Mijn pakket is compleet en netjes optijd aangekomen. (Eigenlijk zlefs een dag eerder dan ze hadden beloofd!) De klantenservice heeft binnen 24 uur geantwoord op mijn mail. Enige minpunt is dat ze geen telefoonnummer op hun website hebben. Voor de rest geweldige ervaring gehad. Ik zal vaker bij Lyko kopen.

18 februari 2021

Hey Effie!⭐
Bedankt voor je leuke berichtje! We hebben inderdaad nog geen telefoonnummer waar we bereikbaar op zijn, maar dit zal in de nabije toekomst veranderen. (Ook wordt het mogelijk om dan met ons te chatten!!😍) Daarbij zijn we natuurlijk enorm blij te horen dat het shoppen bij LYKO je goed is bevallen en we hopen je snel weer virtueel bij LYKO te zien💗🛍

Groetjes,
LYKO klantenservice

Toon reviews in alle talen. (16.407 reviews)