De laatste paar maanden helaas slechte ervaringen. De enelaatste keer 8 flessen haarlak besteld en ik kreeg er slechts 1. Er stonden er wel 8 op de factuur. Verzending duurde lang en nog langer voord... Toon meer

ik kreeg meteen een verzend bevestiging zodat ze de betaling kunnen claimen bij Klarna maar na een week is er nog niks verstuurd, mail gestuurd en een automatisch gegenereerd bericht terug ontvangen d... Toon meer
Ik was eerst behoorlijk sceptisch. Veel reviews gelezen en via de chat gevraagd naar de negatieve ervaringen van klanten, vooral over de levering. Er werd uitgelegd dat Lyko twee distributiece... Toon meer
Mijn bestelling was niet “aangekomen”, maar bedrag wel afgeschreven. Na verschillende mails geld terug gekregen. Na enkele maanden toch nog maar eens besteld. Bestelling was er binnen paar dagen maar... Toon meer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Zweden
- 0281-207 22
- fraga@lyko.se
- lyko.com
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
Binnen 6 dagen ontvangen ! Tevreden
Had eerst m’n vraagtekens over dit bedrijf vooral omdat sommige hun pakketje laat binnen kregen. Maar ik ontving mijn pakketje zelf een paar dagen eerder! Het werd binnen 6 dagen geleverd, super snel. Niks op aan te merken. Netjes ingepakt niks stuk gegaan.

Beste Lyko,
Beste Lyko,
Ik heb een vraagje?
Zijn de foundations van Mac studio fix fluid hetzelfde als die van de douglas of de bijenkorf?
Want ik durf ze echt niet te bestellen🤦🏻♀️
Ben bang dat ik teleurgesteld wordt qua teint.
Daar ik nog nooit eerder iets bij jullie besteld heb.
Met vriendelijke groeten
Sanne

Matig
Ik heb nu 2 keer bij LYKO een bestelling gedaan. De eerste keer was mijn pakket langer onderweg dan aangegeven maar uiteindelijk uitstekend geleverd.
Nu de 2e keer is mijn pakket ook ruim een week langer onderweg dan aangegeven. Dus van de levertijd kan je niks van op aan en twijfel dan ook of de producten niet vanuit China ofzo verstuurd wordt.

super !!
super !!! was binnen een paar dagen binnen, en de kleuringsproducten LIVE van schwarzkophf zijn echt fijn. het ruikt ook nog eens super lekker!

Super goede ervaring met Lyko
Super goede ervaring met Lyko. de correcte producten op de aangegeven bezorgd en perfect verpakt. En voor dat geld!! Je kan met een gerust hart bestellen bij Lyko want het is betrouwbaar en een prima service. Enig klein puntje is dat je moet mailen i.p.v. bellen, maar ze reageren wel heel netjes binnen 1 dag terug op de mail. Dus een dikke 10!!

Antwoord van LYKO
Mijn pakketje liet even op zich…
Mijn pakketje liet even op zich wachten, maar dit lag niet aan LYKO, maar aan de bezorgdienst.
De klantenservice is TOP! Reageren zeer snel en uitermate vriendelijk! Doen hun hun uiterste best om jou te woord te staan, en indien nodig het probleem op te lossen. Absoluut een aanrader om je inkopen bij te doen.

Super slechte ervaring
Super slechte ervaring.
Je kunt nergens makkelijk contact opnemen omdat je pakketje niet is aangekomen. Heel jammer het pakketje is 30 euro en als je daarvoor niks binnen krijgt is dat een duur grapje. Heel raar dat een pakketje zo lang mort duren.
Op 8-12 zou het pakketje aangekomen zijn bij mij thuis ik heb via de mail een bevestiging van pakket berzorging gekregen maar er is nog steeds niks binnen en alle contact die je probeert op te nemen wordt niet op gereageerd.

Super klantenservice
Super klantenservice! Ze reageren heel snel en bieden een oplossing. Kom je niet vaak tegen dat een klantenservice zo goed is georganiseerd. Ik zou zeker opnieuw bij Lyko bestellen.

Antwoord van LYKO
Helaas kregen we een verkeerd product…
Helaas kregen we een verkeerd product opgestuurd, maar na 1 mailtje zéér vriendelijk antwoord en direct oplossingsgericht te werk. Binnen 2 dagen toch het goede product en het verkeerde product mochten we houden. Goede service, top!

Antwoord van LYKO
Ik had body wash besteld op 12,11,21…
Ik had body wash besteld op 12,11,21 maar ik heb nog steeds niet binnen gehad en ze zeggen dat het wel bezorgd is geweest!!! Heel erg nep dit!!!

Waar is mij pakket?
Ik heb onlangs een bestellig gedaan bij lyko tw van €30. Ik krijg geen track en trace of enige bevestiging wanneer het pakketje zou kunnen aankomen. Als ik op de track en trace link klik zie ik dat het pakketje niet is gevonden. Heel raar dus hoop graag mijn geld terug te krijgen. Of zo snel mogelijk de producten die ik heb besteld.

Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden! Uitstekende klantenservice!
De bezorging ging niet helemaal top, maar we hebben t super opgelost samen!

Geweldig!
Geweldig! Goede prijzen en levering zoals aangegeven.

Levering
Levering duurt gewoon stuk langer dan de prognose. Snap best dat prognose maken lastig is maar krijg direct na bestelling een mail van de vervoerder of een veel latere levering datum.

Antwoord van LYKO
Ik ben zeer tevreden over lyko alles is…
Ik ben zeer tevreden over lyko alles is volgens het hoort. Alles op tijd en producten zeer goed. Jullie kunnen gerust bestelling plaatsen..

Prima klantenservice Lyko
Lyko heeft via de klantenservice zeer accuraat gereageerd tav de te late levering en de valse email van " de Volksbank" en gezorgd dat het pakketje alsnog geleverd werd. Mijn dank hiervoor.
Linda

Dik tevreden
Artikelen scherp geprijsd en een snelle afhandeling van mijn order. Prima koop, dus.
Ik heb het product vandaag in prima staat ontvangen en ben erg tevreden. Ik zal hier zeker nog eens wat bestellen.

Antwoord van LYKO
Ik wacht al even op mijn pakketje nu is…
Ik wacht al even op mijn pakketje nu is dat niet zo een probleem. Alleen zie ik nergens in de postnl app of dhl app mijn bestelling staan. Ik heb deze al meerdere keren ingevuld. Ook krijg ik te zien dat ik het via postnl laat komen en dan klik ik op de link en komt het met dhl. Ik hoop heel erg dat ze nog komen.

Antwoord van LYKO
Levering duurt onwijs lang.
Levering duurt onwijs lang.. Als ik kijk op track & trace staat er delivered.. Hoe dan? Uiterlijke leveringsdatum was gisteren 9 augustus. Nog nooit zo lang op een bestelling moeten wachten jammer genoeg.. Ook dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn, is een verbeterpunt misschien? Ik wacht op een reactie.. Mvgr Sonja van Laviere