LYNX Beleggen Reviews 211

TrustScore 4 uit 5

4,1

Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Toon meer

Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Toon meer

Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Toon meer

Na een paar jaar ervaring met met handelen via Lynx ben ik uiterst tevreden, afhandeling gebeurt vlug en correct. En de zeldzame keren dat ik wat persoonlijke hulp nodig had en van de hulplijn gebru... Toon meer

1. Effectenmakelaar

Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Courtier en ligne LYNX

Spécialisé dans l’investissement boursier en ligne, le courtier LYNX propose des logiciels de trading fiables, ainsi qu'un service clientèle situé en Belgique. Investissez avec un coup d'avance.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Het gebruik van de tools is niet zo eenvoudig. Je wordt goed op weg geholpen waarbij de uitleg zeer uitgebreid is.

6 februari 2024

waar een klant nog klant is.

Administratief platform kan gebruiksvriendelijker en transparanter.
De klantenservice is onovertroffen. NERGENS ben ik ooit dergelijke hoogstaande kwaliteit tegengekomen.

9 januari 2024

Beste Broker die je kan vinden!

Na een hele proces om me in te schrijven was dit goed gelukt en ben ik heel tevreden dat ik op deze website geld kan verdienen of aandelen kan aankopen als belegging. Klantenservice is top en zeer vriendelijke mensen, heel duidelijk hoe ze informatie geven en voor verdere vragen kan je altijd bij hun terecht! In begin dacht ik eerst dat alleen BEL20 beschikbaar was maar uiteindelijk kan je terecht op verschillende landen en dat is heel interessant. De design van de website is speciaal en handig maar ook makkelijk te leren als je nieuw bent, voor de rest gewoon TOP. Bedankt LYNX!

3 januari 2024

Mooie dienstverlening.

Had dringend hulp nodig en na mijn telefoontje werd het probleem super snel opgelost. De persoon aan de lijn was heel vriendelijk en beleefd.

20 december 2023

Uitstekende klantenondersteuning

Uitstekende klantenondersteuning. Mijn account was enkele jaren ongebruikt. Bij het inbellen ben ik met raad en daad vriendelijk geholpen door de klantendienst om terug alles up to date en operationeel te krijgen. Erg verdienstelijk!

3 oktober 2023

Dit systeem werkt prima zonder veel…

Dit systeem werkt prima zonder veel blabla en zonder lange wachttijden en belangrijk aanvaardbare prijzen voor hun diensten. Aldus? 10/10

14 februari 2023

Beste

Bedankt om de tijd te nemen deze review neer te schrijven. Het doet ons plezier dat u de systemen weet te appreciëren.

Het Team van LYNX

fantastische voor klein en groot.

Lynx is een fantastische omgeving voor kleine en grote traders. Je kan er veilig beleggen, krijgt een uitstekende support, een fantastische toolset die het makkelijker maakt om juiste beslissingen te nemen en last but not least, marktcomforme tarieven.

25 oktober 2022

Beste Joeri

Bedankt voor de lovende woorden. We zullen ons blijven inzetten om traders en beleggers te helpen bij hun volgende stap in de beleggerswereld.

Het Team van LYNX

zeer goed gemakkelijk voor mee te…

zeer goed gemakkelijk voor mee te werken
mvg courtens patrick

19 augustus 2022

Beste Patrick

Fijn te horen dat u de platformen als makkelijk ervaart. Bedankt voor de positieve review.

Overboekingsproces bij Lynx hopeloos

Al drie maanden geleden heb ik Lynx verzocht om mijn aandelenportefeuille bij Saxo over te boeken naar mijn depot bij Lynx. Tot op heden is daar slechts deels gehoor aan gegeven. Mijn aandelen zijn gelicht bij Saxo maar nog niet alle aandelen zijn aangekomen bij Lynx. Een aantal zijn nu al maanden foetsie. Talloze mails heb ik al verzonden naar Saxo en Lynx, zonder het beoogde resultaat. Steeds bericht Lynx dat er aan gewerkt wordt. Saxo antwoord helemaal niet. Lynx bericht dat er overleg is etc. Veelal moet ik zelf na een uiterste datum weer aan de bel trekken. Ondertussen heb ik door de daling van de beurs flinke schade opgelopen. Daar wordt niet op gereageerd. Ik zou niemand adviseren van het overboekingproces van Lynx gebruik te maken.

25 juni 2022

Beste J.E.M. Veldhuis,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw frustratie. LYNX streeft naar een voorspoedige voortgang van het overboekingsproces en het overboekingsproces van uw portefeuille duurt aanzienlijk langer dan gebruikelijk. Helaas zijn wij, zoals u stelt in uw review, in dit geval afhankelijk van derden. We monitoren de overboeking intensief en zullen u uiteraard blijven informeren over de voortgang.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van LYNX

altijd bereikbaar voor een vraag of oplossing

aan de telefoon moet je nooit lang wachten. de medewerkers nemen tijd voor uw vraag/probleem met kennis van zaken. bijkomende info wordt per mail nagestuurd. Top!

29 april 2022

Beste

Bedankt om de tijd te nemen deze review te schrijven. Het doet ons plezier om zo'n reviews te lezen.

Wij wensen u verder een fijne dag!