bizar slechte levering, langer dan verwacht, slecht contact en uiteindelijk slecht onderdeel gekregen. retour gestuurd en meerdere beloftes tot terugbetaling en uiteindelijk nóg steeds geen gel... Toon meer
Perfect!! Eerst bij Fixjeiphone.nl een MacBook batterij besteld, deze was defect zonder service. Daarna hier besteld, complete uitleg van installatie erbij incl handschoenen etc! Zeker een aanrader.
Op 19-1-2024 een bestelling geplaats. Helaas is deze nooit ontvangen. Na telefonisch contact zou Jos een onderzoek bij PostNL starten. Echter heb ik hierna nooit meer iets vernomen. Ik heb nog meerder... Toon meer
Onlangs een nieuwe lens voor mijn iPhone bij Macparts besteld. Helaas bleek er een andere lens te zijn geleverd dan besteld. Macparts beloofde kosteloos de juiste opnieuw na te leveren. De lens is n... Toon meer
Repair Apple products with parts from macparts.shop, all parts in stock
Cargadoorweg 11, 6541BT, Nijmegen, Nederland
Prima Winkel. Onderdeel voldeed volledig aan de verwachtingen. Ik ga er zeker weer eens keer naartoe
Versturen duurde 8 dagen.
Onderdelen zijn refurbished.
Onder de microfscoop is te zien dat sommige onderdelen nog corrosie hebben. Tevens zijn de logic boarden bewerkt. Maar werken wel.

Antwoord van Macparts
Probleemgericht en oplossingsgericht bedrijf.
Ben gehoord en goed overeengekomen.
Product snel en netjes geleverd. Goede beschrijving hoe het onderdeel te vervangen.
Voor 23.59 besteld morgen in huis? Twee keer besteld, twee keer hetzelfde verhaal, komt pas na 2 a 3 dagen. DPD toon enkel begin en einde van levering op hun track en trace. Op de dag van levering krijg je een notificatie maar daar ben je niks mee.

Antwoord van Macparts
Paar dagen gewacht op een scherm. Langer gewacht dan aangegeven en totaal geen communicatie dat het langer zou duren.
Meerdere keren zelf gebeld voor een update en uiteindelijk een defecte scherm ontvangen.
Top!

Antwoord van Macparts
Netjes bezorgd alleen de communicatie met betreft tot het moment van verzorging was onduidelijk, maar na een telefoontje duidelijk en netjes opgelost en zij gingen een oplossing zoeken voor op dit punt meer duidelijkheid te verschaffen.
Eerste levering van een onderdeel ging helaas niet helemaal goed, maar... het is UITSTEKEND en naar volle tevredenheid opgelost, zoals het een professioneel bedrijf betaamt. Goeie communicatie bovendien. Aanrader!
Prima geholpen door Macparts bij het vinden van een onderdeel voor de MacBook Pro A1707 .
Ik kan nu weer bij mijn review. Alles is KEURIG NETJES opgelost. Zie review elders.

Antwoord van Macparts
prima levering. gelijk goede product. duidelijke site. wellicht zouden ze een track en trace kunnen toevoegen, want je hebt geen idee waar het vandaan komt. toch binnen een paar dagen binnen
Scherm voor de imac besteld en mooi optijd gekregen. Kwaliteit is prima.