Goede verpakking, de onderdelen goed ingedeeld en gerangschikt. Handleiding gevolgd en is uitstekend en duidelijk zelf te doen. Je kan bijna niet fout doen. Goed materiaal en boven verwachting een goe... Toon meer

Ik heb twee tweezitsbanken gekocht bij Marcel Olsen. Zij zijn prachtig: qua materiaal, afwerking en uitstraling. Bovendien werd ik uiterst vriendelijk geholpen en werd de bestelling heel goed verpakt... Toon meer

Ik heb besteld een zit sta bureau converter bamboe zwart, 80 cm en ik ben zeer blij en tevreden. Het werk precies goed als zij in de video laten zien. Op een comfortabele en soepel manier je instelt h... Toon meer

Hele fijne bureaustoel gekocht bij Retro-Europe. Uitstekend verpakt in een groet door werd hij binnen 1 week vanuit Alicante thuis bezorgd. Het in elkaar zetten is een zeer eenvoudig klusje, zodat bin... Toon meer

1. Meubelfabrikant

Since 1975, we've been passionate about bringing Bauhaus principles to life, creating furniture that's both beautiful and affordable. Marcel Olsen founded our company out of frustration with the lack of reasonably priced, high-quality furniture. Inspired by the Bauhaus movement's core philosophy of "form follows function," we design furniture that prioritises usability. Clean lines, geometric shapes, and a focus on natural materials define our aesthetic. Every element serves a purpose, ensuring our furniture is comfortable, easy to care for, and perfectly suited for your needs. As a family-owned and operated brand, we uphold our founding values. Each new furniture design adheres to the Bauhaus principles of design, quality, and affordability, ensuring the legacy of Marcel Olsen continues. We believe in good design, which is why we embrace modern materials and production methods, making Bauhaus-inspired furniture accessible to a wider audience. Founded in 1975, we've continued this mission for nearly five decades, ensuring thoughtfully designed furniture finds a place in every home.

4,3

Uitstekend

2K reviews

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een prachtige bureaustoel

Een prachtige bureaustoel voor een mooie prijs (hij zit trouwens ook nog eens 👍)

19 maart 2026

Antwoord van Marcel Olsen

Thank you for your great review! We’re glad to hear that you’re happy with it and that it’s comfortable too.

------------------

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u er tevreden mee bent en dat hij ook nog eens comfortabel zit.

Zeer tevreden met de witte “Gaming…

Zeer tevreden met de witte “Gaming Desk”!
Eenvoudige montage en een degelijke constructie.

14 februari 2026

Antwoord van Marcel Olsen

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that everything was easy to set up and that you’re very satisfied.

-----------------------

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles eenvoudig op te zetten was en dat u zeer tevreden bent.

Aanvulling: Non-conform product en gebrekkige klachtbehandeling

Omdat ik niet kan reageren op de eerdere reactie van Marcel Olsen, plaats ik deze aanvulling. Dit betreft mijn beoordeling van 30-11-2025.
Mijn ervaring blijft onveranderd: het product is non-conform en voldoet niet aan de eisen van Richtlijn (EU) 2019/771 inzake consumentenkoop. Daarnaast ontbreekt het aan transparantie, correcte klachtbehandeling en adequate klantenservice.
In tegenstelling tot hun publieke reactie is het niet correct dat er “snel en consistent” op mijn klachten is gereageerd. Er is geen enkele inhoudelijke reactie gegeven op mijn officiële klachtpunten, noch is er op enig moment serieus onderzoek gedaan naar de non-conforme producten, de productspecificaties of het retourproces, ondanks dat ik hiervoor uitgebreide informatie en vragen heb aangeleverd.
De stoelen zijn duidelijk non-conform, zoals door mij uitgebreid gedocumenteerd. Zoals vermeld op uw website, wordt het product op uw kosten geretourneerd; dit is geen gunst, geen speciaal proces, maar standaardprocedure conform EU-consumentenrecht.
Opmerkelijk is dat er wél publiek via Trustpilot wordt gereageerd, maar niet op mijn officiële klacht of mijn e-mails. Deze kwestie staat al sinds 18 november open zonder enige inhoudelijke reactie, terwijl de verkoper op grond van EU-consumentenrecht verplicht is een klacht tijdig, volledig en inhoudelijk te behandelen, inclusief directe terugbetaling van non-conforme producten.
Mijn verzoeken betroffen onder meer:
onderbouwing van de productspecificaties,
transparantie over het proces,
inhoudelijke behandeling van mijn klachtpunten.
Deze informatie had op elk moment verstrekt kunnen worden, volledig los van de retourzending. Toch is op geen van deze punten inhoudelijk gereageerd. Zelfs wanneer de problemen volgens de organisatie montage-gerelateerd zouden zijn, had een eenvoudige aanwijzing het geschil kunnen oplossen, ook dit is nooit gegeven.
Op mijn e-mail van 30 november, waarin ik een duidelijke reactietermijn stelde, is eveneens niet gereageerd. Mijn verzoek om het ontvangstproces van de retourzending vast te leggen, ter bescherming van beide partijen, bleef eveneens onbeantwoord.
Het zou voor alle betrokkenen beter zijn als tijd en energie zouden worden besteed aan het daadwerkelijk oplossen van klachten, in plaats van zich publiek beter te presenteren door algemene of ontwijkende reacties. Dat zou bijdragen aan transparantie, professionaliteit en vertrouwen.
Ik hoop dat u nu reageert via de gebruikelijke communicatieweg; tot op heden heb ik van uw organisatie niets vernomen. De stoelen zijn op 28 november opgehaald, maar de terugbetaling is tot op heden niet uitgevoerd, waardoor ik geen nieuwe stoelen kan aanschaffen.

18 november 2025

Prijs / kwaliteit / service = 10

Kort, super producten, stoel en monitor houders gekocht en zijn echt super. En ook het ontvangen is behoorlijk snel gezien het van spanje komt. Webshop link ook al gedeel met anderen. Echt aanrader.

24 oktober 2025

Prachtige en comfortabele bureaustoel

Ik heb onlangs de Sahara Beige bouclé bureaustoel gekocht en ik ben er heel blij mee. Het design is modern en elegant, en de bouclé-stof voelt zacht en van hoge kwaliteit aan. De stoel zit comfortabel, ook tijdens lange werkdagen, en past prachtig bij mijn home-office inrichting. De levering was snel en alles kwam in perfecte staat aan. Ik ben zeer tevreden en raad dit product zeker aan!

17 oktober 2025

Super leuke stoelen

Super leuke stoelen. Bij het in elkaar zetten beschadigde ik 1 stoelpoot per ongeluk. Uit coulance kreeg ik een nieuwe stoeppoot waarvoor ik alleen de verzendkosten hoefde te betalen.

5 augustus 2025

Foto's kunnen misleidend zijn

Foto's kunnen misleidend zijn; product zoals afgebeeld komt niet helemaal overeen met het product in de werkelijkheid.
Klantenservice echter wel vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend.

28 augustus 2025

Antwoord van Marcel Olsen

Bedankt voor je feedback. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat onze productafbeeldingen zo nauwkeurig mogelijk zijn, maar kleuren kunnen er anders uitzien afhankelijk van de scherminstellingen en de belichting, waardoor er soms kleine afwijkingen kunnen ontstaan. Daarom bieden we ook stalen aan, zodat klanten de afwerkingen zelf kunnen bekijken voordat ze bestellen. We zijn blij te horen dat je ons klantenserviceteam vriendelijk en behulpzaam vond, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

--------------------------

Thank you for your feedback. We always do our best to ensure our product images are as accurate as possible, but colours can appear differently depending on screen settings and lighting, which may sometimes cause slight variations. This is why we also offer samples so customers can see the finishes in person before ordering. We’re pleased to hear you found our customer service team friendly and helpful, and we appreciate you taking the time to share your experience.

Als beloofd!

Goedwerkende site en keurige afhandeling. Prima bureaustoel. Montage eenvoudig. Voldoet aan de verwachtingen. Misschien alleen de kleur niet helemaal. Maar absoluut overkomelijk.

5 augustus 2025

De buro stoel Wing werd snel geleverd…

De buro stoel Wing werd snel geleverd en was zeer eenvoudig te monteren. Het is een mooie toevoeging aan ons interieur. Kwalitatief goede materialen en mooie vormgeving. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

14 augustus 2025

Beste Marcel Olsen,

Beste Marcel Olsen,
Bestelling was ruim op tijd.
Echter de bezorgdienst GLS daar ben ik niet over te spreken.
Op 8 mei 2025 is het pakket met nr 00366607854188 geleverd op ons adres

Maar het volgende is gebeurd.
Pakje is voor de deur gezet. Wij waren niet thuis (met korte vakantie)en ook hebben wij hier geen toestemming voor gegeven.
Het is een pakket van bijna €100,00 en dit vindt ik niet kloppen.
Graag jullie reactie in deze.
Groet fam. Derkse

De reactie van GLS was dat ze dit met de betrokken persoon zullen bespreken.

Ik blijf erbij dat ik dit geen goede gang van zaken is en voor ons zou dit een reden kunnen zijn om geen bestellingen meer bij jullie te doen.

Maar de stoel ( voor mijn schoonmoeder van bijna 100 jaar) bevalt haar zeer goed.
Vriendelijke groet Fam. Derkse

24 mei 2025

Wéér een kapotte stoel – teleurstellend traject

Ik heb drie stoelen besteld bij Marcel Olsen. Eén stoel werd beschadigd geleverd: markeringen met stift, verkeerd gemonteerd en niet netjes afgewerkt. Na het sturen van foto’s en veel overleg werd deze uiteindelijk omgeruild.

Helaas bleek de vervangende stoel na montage óók niet in orde. Opnieuw teleurstellend, zeker na een levertijd van maanden. De communicatie met de klantenservice was beleefd, maar het oplossen van het probleem duurde lang en voelde stroef.

Het product is prachtig in ontwerp, maar de afwerking en kwaliteit zijn wisselvallig. Dit hele traject heeft me veel tijd, energie en frustratie gekost. Voor mij geen herhaalaankoop.

13 mei 2025

Antwoord van Marcel Olsen

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat het proces frustrerend was.

We hebben de eerste stoel snel vervangen en hebben regelmatig contact gehouden om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk werd opgelost. Wat betreft de tweede stoel hebben we geen defecten gevonden - deze modellen zijn ontworpen met nauwsluitende schroeven om stabiliteit op lange termijn te garanderen, waarvoor stevige, gelijkmatige druk nodig kan zijn tijdens de montage.

We waarderen uw opmerkingen en zullen blijven werken aan het verbeteren van zowel onze producten als onze service.

----

Thank you for your feedback. We're genuinely sorry to hear the process felt frustrating.

We did arrange a prompt replacement for the initial chair and remained in regular contact to ensure the issue was resolved as quickly as possible. As for the second chair, we’ve found no defects—these models are designed with snug-fitting screws to ensure long-term stability, which may require firm, even pressure during assembly.

We appreciate your comments and will continue working to improve both our products and service.

Heerlijk zachte comfortabele bureaustoel

Bureaustoel besteld voor onze dochter… een zachte en ecru stof! Werd netjes verpakt geleverd en was makkelijk te monteren. Onze dochter is er grote fan van. Zit heerlijk en past ondanks de armleuningen toch makkelijk onder haar bureau in. Een grote aanrader!!!

11 mei 2025

Mooie vormgeving, maar geen aanrader

Stoel gekocht. Mooi ontwerp, maar door productiefout niet in elkaar te zetten. Klantenservice is vriendelijk, maar nu 2 weken bezig om de stoel terug te sturen en andere opgestuurd te krijgen. Kost veel tijd, heen en weer gemail, wachten op koerier die niet komt, weer mailen, wachten…kleine maand na besteldatum nog geen concreet zicht op de stoel die ik besteld heb. Kortom ik zal het niet aanraden bij vrienden.

8 april 2025

Antwoord van Marcel Olsen

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons echt voor het ongemak. Ik zie dat we de oorspronkelijke stoel hebben opgehaald en meteen een vervangende stoel hebben gestuurd om het probleem op te lossen.

We waarderen je geduld en hopen dat de nieuwe stoel aan je verwachtingen voldoet. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

-----

Thank you for your feedback, and we're truly sorry for the inconvenience caused. I can see that we have collected the original chair and promptly sent out a replacement to resolve the issue.

We appreciate your patience and hope the new chair meets your expectations. If there's anything else we can assist you with, please don’t hesitate to reach out.