Goede verpakking, de onderdelen goed ingedeeld en gerangschikt. Handleiding gevolgd en is uitstekend en duidelijk zelf te doen. Je kan bijna niet fout doen. Goed materiaal en boven verwachting een goe... Toon meer
Ik heb twee tweezitsbanken gekocht bij Marcel Olsen. Zij zijn prachtig: qua materiaal, afwerking en uitstraling. Bovendien werd ik uiterst vriendelijk geholpen en werd de bestelling heel goed verpakt... Toon meer
Ik heb besteld een zit sta bureau converter bamboe zwart, 80 cm en ik ben zeer blij en tevreden. Het werk precies goed als zij in de video laten zien. Op een comfortabele en soepel manier je instelt h... Toon meer
Hele fijne bureaustoel gekocht bij Retro-Europe. Uitstekend verpakt in een groet door werd hij binnen 1 week vanuit Alicante thuis bezorgd. Het in elkaar zetten is een zeer eenvoudig klusje, zodat bin... Toon meer
Since 1975, we've been passionate about bringing Bauhaus principles to life, creating furniture that's both beautiful and affordable. Marcel Olsen founded our company out of frustration with the lack of reasonably priced, high-quality furniture. Inspired by the Bauhaus movement's core philosophy of "form follows function," we design furniture that prioritises usability. Clean lines, geometric shapes, and a focus on natural materials define our aesthetic. Every element serves a purpose, ensuring our furniture is comfortable, easy to care for, and perfectly suited for your needs. As a family-owned and operated brand, we uphold our founding values. Each new furniture design adheres to the Bauhaus principles of design, quality, and affordability, ensuring the legacy of Marcel Olsen continues. We believe in good design, which is why we embrace modern materials and production methods, making Bauhaus-inspired furniture accessible to a wider audience. Founded in 1975, we've continued this mission for nearly five decades, ensuring thoughtfully designed furniture finds a place in every home.
C. Extremadura, 9,, 03158, Alicante, Spanje
Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima product voor de prijs, alleen dat de transporteur onaangekondigd voor de deur opeens stond was minder.
Hele goed contact gehad. Fijne stoel helemaal blij
Ze laten pakketen zomaar ergens neerzetten terwijl en aanwezig bent. Zonder track en trace onvolgbaar. Als klant moet je je eigen pakket vinden en naar je kantoor slepen
Heel mooi zeteltje voor in het appartement van mijn dochter. Absoluut tevreden. Ook de levering verliep prima.
Heel mooi product! Kwaliteitsleder en dat aan betaalbare prijzen. Keurig verpakt en zeer snel geleverd. Dit bedrijf is een aanrader!!
Nooit eerder kochten wij een meubel dat we niet eerst met eigen ogen zagen. We waagden die 'gok' bij Retro Europe en kregen daar geen spijt van. Het bankstel was conform de website, de levering uit Spanje binnen een week. Uitstekend.
SLECHT. Verschrikkelijke service.
Geleverde bureaustoel door onduidelijke instructie verkeerd gemonteerd. In overleg een complete nieuwe bureaustoel besteld met korting. Retro Europe levert alleen de zitting en weigert tot op de dag van vandaag het onderstel ook te leveren. Zo hoog opgelopen dat we genoodzaakt waren om het Europees Consumenten Centrum in te schakelen.
Dit heeft maanden geduurd en Retro Europe reageert niet op de verzoeken van Europees Consumenten Centrum. Wij hebben geen juridische opties meer over dus we nemen ons verlies en zullen ons kantoor zeker niet inrichten met spullen van deze leverancier.
Zelden zo'n slechte niet-oplossingsgerichte service meegemaakt.

Antwoord van Marcel Olsen
Ik heb enkele maanden geleden de Spiers Retro bank aangeschaft. Uitstekende bank, solide constructie en een fijne zit. Het design is bovendien mooi. De bank werd na ongeveer een week bezorgd en de bezorgers belden keurig een aantal dagen van tevoren om door te geven hoe laat zij er ongeveer zouden zijn. Op die manier kon ik tijdig mensen regelen om te helpen de bank naar boven te sjouwen in mijn appartement. Omdat de bank te groot en te zwaar was om te tillen, hebben we eerst het houten onderstel eraf geschroefd. Daarna was het tillen makkelijk te doen met twee personen.
Snelle levering van de goederen. Mooie afwerking van het bankstel en goede kwaliteit leer👍
Goede levering
Fijne leder kwaliteit, maar de kwaliteit van het mechanisme is toch niet te vergelijken met een bureaustoel voor dagdagelijks gebruik;
Heel tevreden met de mooie Spiers bank. De bank werd binnen een week bezorgd en ziet er prachtig uit.
Wij hebben een bureaustoel Office Chair New Assembly besteld.
Hij bevalt heel erg goed, Een mooi design en juiste witte kleur. Niet te wit Wieltjes bewegen licht over het tapijt. En goede rugondersteuning.
Bezorging in 4 dagen tijd vanuit Spanje. Chapeau! Alles goed verlopen!
De stoelen die ik heb gekocht zijn echt prachtig. Ik had eigenlijk drie stoelen willen kopen. Ze konden echter alleen per vier worden gekocht. In één zakje schroeven zaten geen schroeven, alleen een inbussleutel en ringetjes.
Hierover al twee keer gemaild, met foto's en al. Steeds vlot antwoord met toezegging dat de schroeven zouden worden opgestuurd. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen schroeven ontvangen; echt slecht!

Super levering wederom.
Zeer correcte communicatie en de handleidingen
worden ook via mail verstuurd.
Prima service !!
Zeer tevreden! bureaustoel van uitstekende kwaliteit, heel goed verpakt, heel goede communicatie en snel geleverd!
Wij hebben een fauteuil gekocht. Goed en snel email contact bij vragen. Snel geleverd. Goed verpakt.
De fauteuil is van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden!
RETRO EUROPE,
WAARDELOOS BEDRIJF WANNEER JE JE BESTELDE ARTIKEL TERUGSTUURD, KRIJG JE NIET HET VOLLEDIG BEDRAG TERUG BETAALD.
WIJ HEBBEN ZELF HET TRANSPORT MOETEN REGELEN EN DUS OOK BETAALD, MAAR NU WORD ER BEWEERD DAT ER BEZORGKOSTEN IN REKENING GEBRACHT MOETEN WORDEN!!! BEETJE VREEMD ALS JE HET TRANSPORT ZELF REGELT EN DUS OOK BETAALD HEBT
De reactie klopt totaal niet, wij hebben bij betaald voor de driezitsbank.
Daarnaast maken jullie melding dat er geen verzendkosten in rekening gebracht worden bij een bestelling op jullie website!!!!
Er is nooit een mail gestuurd met daarin de melding van leveringskosten!!!!
Dus het hele verhaal wat als antwoord gegeven is op mijn eerste review klopt niet. Dus RETRO EUROPE blijft voor ons als oplichters staan! Koop hier dus niets want als je niet tevreden bent over het product en je het terugstuurt betalen ze je niet het hele bedrag terug.