Marielle Stokkelaar

Wat een prachtig en elegant kleed! Ik ben er helemaal weg van. De Dr. Phoebe Print Black is inmiddels mijn derde jurk uit de collectie van Marielle Stokkelaar — en zeker niet mijn laatste. De... Toon meer

Snelle levering maar als product niet voldoet beginnen de problemen. Eerst wordt netjes aangeboden dat je het kunt laten vermaken op hun kosten. Artikel was te kort dus toch retour gestuurd (4 ma... Toon meer

Ik heb Marielle Stokkelaar in 2025 ontdekt en toen een beeldschone rok (Chloe) aangeschaft, die ik in t najaar naar een openingsfeest van een interieur winkel heb gedragen, en ik heb nog nooit... Toon meer

Pracht jurken maar retourneren is een drama, 1 miljard vragen waarom/ kan je het niet houden en aan iemand schenken? Of 20 procent terug en de jurk die niet past houden, retouren worden niet in beha... Toon meer

1. Jurkenboetiek

Marielle Stokkelaar | Egyption Cotton Dresses & More

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(2.038)

795 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rode vlag!

Zie ook alle slechte reviews op google!

Na mijn slechte review hier op trustpilot ineens een mail of ik de review wilde verwijderen en of ik begrip kon opbrengen voor het feit dat er problemen zijn in het distributiecentrum. Met daarbij de toezegging dat het geld terug gestort is. Tot op heden geen retour ontvangen. Ze hebben me een nieuwe jurk aangeboden, daar trap ik niet in. Ik wil alleen mijn geld terug. Hierna zullen weer snel positieve reviews volgen omdat ik ze er van verdenk deze zelf te genereren. Pas op koop hier niks, het ruikt naar oplichting mijn retrour is gedaan op 28-8 en ik heb vandaag 17-10 mijn geld nog niet terug.

17 oktober 2024

Slechte retourprocedure en wacht nog steeds op terugbetaling

Ik bestelde in juli een jurk. Jurk was helemaal prima in orde, maar hij stond mij niet mooi. Dus ik vroeg om hem terug te sturen.... en toen begon het, een heel over-en-weer mailverkeer met een Bella. Ik kreeg korting aangeboden als ik de jurk zou houden.... maar met korting zou hij mij natuurlijk ook niet leuker staan.
26/08 werd mij uiteindelijk de terugbetaling beloofd.
We zijn nu 16/10 en ik wacht nog steeds.

26 augustus 2024

Terugbetaling

Een jurk bestelt, netjes geleverd, gelijk gepast, niet goed, retourformulier aangevraagd, volgende dag opgestuurd, dag daarna afgeleverd door post.nl bij ze, en toen werd het stil, mail gestuurd na 3 weken, oh niks ontvangen, bewijzen gestuurd, ja binnen 3-7 werkdagen geld op de rekening, dat was 24 september en tot op heden niks mogen ontvangen. Op e-mails wordt ook niet gereageerd. Telefoonnummer is er niet. Zal ik ze aanbevelen…NEE!!

Even een update naar aanleiding van de reactie:
Naar aanleiding van deze slechte recensie was er binnen een paar uur een email. Over het hoe en wat en had ik op 17 oktober het geld op de rekening staan. Dat er op 29 oktober een reactie volgt is allang overgemaakt......

16 oktober 2024

Hallo Jesca

Uw refund is allang gemaakt.

Lieve groetjes❤️

Ronduit bagger

Dezelfde ervaring als vele andere klanten: ronduit slecht. Wekenlang wachten op actie en met name de refund. Ik zal hier nooit meer iets bestellen, want volgens mij heb je als bedrijf een groot financieel probleem als je je bedrijf op deze wijze moet runnen. En als ze failliet gaan voor je je geld terughebt kun je er naar fluiten, dan krijg je niets meer. Voor mij dus de laatste keer. Tip: dreigen met rechtsbijstand deed in mijn geval opeens wonderen.

14 oktober 2024

Beste Desiree van Boxtel,

Elke klant krijgt natuurlijk een refund.
Wij zijn naar een nieuw magazijn verhuisd en hebben daardoor vertraging, zoals U ook al uitgelegd.

Fijne dag

Waarschuwing!

Ik ben inmiddels al twee maanden bezig om mijn geld terug te krijgen, en nog steeds heeft deze webshop niets opgelost. Ondanks herhaaldelijk contact en duidelijke bewijzen dat het kledingstuk correct is teruggestuurd, krijg ik telkens hetzelfde standaardantwoord zonder enige daadwerkelijke actie.

Wat deze situatie nog erger maakt, is dat ik al van tevoren kan voorspellen wat hun reactie op deze review zal zijn. Net als bij andere negatieve reviews zullen ze waarschijnlijk beweren dat ik iets verkeerd heb gedaan. Dit lijkt een standaardreactie te zijn om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen.

Een extra waarschuwing: als je twijfelt over deze webshop, google het adres eens. Je zult zien dat het bedrijf alleen in een verzamelpand zit. Dit roept vragen op over de professionaliteit en betrouwbaarheid van de onderneming. Ik raad mensen sterk aan om goed na te denken voordat ze hier iets bestellen, want de klantenservice is niet bereid om fouten te herstellen, en je zit maandenlang zonder je geld.

11 oktober 2024

Prachtige jurken

Prachtige jurken! Eyecatchers en ook nog eens zeer vrouwelijk.

11 oktober 2024

Antwoord van Marielle Stokkelaar

Wat een mooi compliment Monique!

Dankjewel 🙏

Lieve groetjes 💕

Order #24204

13-08 jurk ontvangen
19-08 jurk geretourneerd
06-09 12 mails later.Support: verontschuldiging voor de vertraging. Wij nemen contact op zodra de restitutie is verwerkt
18-09 Support: oprechte excuses voor de vertraging. Je terugbetaling zal binnenkort worden verwerkt
27-09 Support: We hebben zojuist je geld teruggestort. De terugbetaling zal binnen 3 tot 7 werkdagen plaatsvinden.
10-10 nog steeds geen terugbetaling ontvangen
UPDATE na plaatsing review op Trustpilot (10-10)
10-10 Support: Allereerst mijn verontschuldigingen. Wij zijn verhuisd naar een nieuw magazijn en hebben problemen met het vinden van de retour pakketten. Wij hebben jouw pakket gevonden en gaan het onmiddellijk refunden. Nogmaals excuus voor de vertraging.
14-10 Nog steeds geen geld ontvangen
Update na plaatsing review 14-10
14-10 Support: Zoals al gemaild, hebben wij vertraging door de verhuizing naar ons nieuwe magazijn. Zou jij de review willen verwijderen dan wordt de refund meteen gemaakt. Nogmaals excuses.
14-10 Karin: Serieus, meen je dit serieus? Is dit een dreigement?
14-10 Support: Nee hoor jouw refund is inmiddels gemaakt. Alles wordt gerefund maar zoals gezegd zijn wij naar een nieuw magazijn verhuisd en hebben daardoor wat problemen om de pakketjes te vinden. De meeste mensen tonen bij de uitleg begrijp, wij vinden het ook heel vervelend.
Mening Karin: Er is op 27-09 tegen mij gelogen. Ik heb geen begrip voor leugenaars.
15-10 Support: Your order has been refunded.
15-10 Geld ontvangen

10 oktober 2024

Beste Karin,

Zeker worden alle retouren betaald.
Jouw refund is gedaan.
Zoals uitgelegd zijn wij verhuisd naar een nieuw en groter magazijn en hebben we vertraging bij het vinden van enkele retour pakketjes.

Fijne dag❤️

Prachtige Marcia Black dress gekocht

Prachtige Marcia Black dress gekocht!
Mooie dikkere stof, goede pasvorm. Ik ben 1.70m en heb maat M/L en de jurk zit als gegoten. Niet goedkoop maar is het zeker waard!

9 oktober 2024

Hallo Angela,

Wat fijn dat je zo blij bent met je dress Marcia!
We gebruiken een hele mooie crepe stof en de meest hoogwaardige veren👗🫶

Ik hoop dat je nog veel plezier hebt van je jurk!

Fijne avond

Love my dress!

Love my dress!! It’s perfect and the quality is just insanely good♥️

What a lovely compliment🙏
Thank you so much and enjoy your dress🫶

Lots of love 💕

Top!…

Zojuist een prachtige rode rok binnen gekregen! Wat een mooie kleur ook❣️ Blij mee.

Antwoord van Marielle Stokkelaar

Wat fijn dat je zo blij bent met je skirt Maxima red❤️
Nog heel veel plezier ervan!

Fijne dag☀️😘
Maxime/ Team Marielle Stokkelaar

Super fijne jurken gekocht bij…

Super fijne jurken gekocht bij Marielle! Perfect geholpen door de klantenservice! Top!
Mijn volgende order komt er aan!

Hi Martinique,

Heel veel plezier van je jurken, wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door mijn collegaatjes en dat de jurken je zo mooi staan🌹🫶
Wat geweldig te horen dat je nieuwe favoriete jurken hebt 🙏

Fijne dag💕💕

Super mooie jurk

Super mooie jurk, goede kwaliteit en snelle levering!! Top!!

Hi Vanessa

Dankjewel voor je fijne review!
Veel plezier van je aankoop!

Fijne dag❤️
Maxime / Team Marielle Stokkelaar

zeer mooie jurken

zeer mooie jurken, ik heb de phoebe in rood en in zwart. mooie kwaliteit en super om te dragen.

26 augustus 2024

Antwoord van Marielle Stokkelaar

Fijn dat je zoveel plezier hebt van jouw Phoebe jurken Martine!!

We wensen je een fijn weekend ☀️😘
Team Marielle Stokkelaar

Ik heb onlangs 2 jurkjes.

Ik heb onlangs 2 jurkjes.. een witte en een zwarte gekocht! Model: Phoebe en Jada. En telkens als ik ze draag is er wel iemand die mij complimenteert en vraagt waar ze vandaan zijn?! Zowel met hakjes als met sneaker een succes!

5 september 2024

Antwoord van Marielle Stokkelaar

Wat fijn Claudia dat je zoveel complimenten krijgt! Dat is ons doel; onze klanten er op hun best uit te laten zien, vandaar onze slogan.. “happiness is a dress”👗 ❤️

Fijn weekend ☀️🙋‍♀️
Maxime / Team Marielle Stokkelaar

Slechte afterservice

Ruim 1.5 maand bezig geweest om mijn geld retour te krijgen! Veel mail contact, veel beloftes. Nul service.
Ze geven aan mega te groeien, maar vergeten dat vriendelijke service ook je groei bepaald. Deze ervaring nodigt niet uit om nog een keer te bestellen.

5 september 2024

Prachtige kleedjes

Prachtige kleedjes, zeer mooie kwaliteit. Je krijgt altijd complimentjes als je een kleedje draagt van marielle stokkelaar. Top👍

28 augustus 2024

Omdat het kleed van hele goede…

Omdat het kleed van hele goede kwaliteit is en het ook echt is zoals op de foto’s. Elke keer ik het draag krijg ik zoveel complimentjes! Ik ben er super tevreden over.

15 augustus 2024

Antwoord van Marielle Stokkelaar

Wat fijn om te horen Jessy!
Nog heel veel plezier van jouw jurk👏

Fijne dag💞
Team Marielle Stokkelaar

Prachtige jurk Phoebe zwart gekocht

Prachtige jurk Phoebe zwart gekocht. Had eerst een witte besteld. Wilde toch liever zwart. Na wat heen en weer mailen goed geregeld. Stof is heel mooi en draagt comfortabel. Aanrader!

7 juni 2024

Hi Anita,

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze klanten service!
Heel veel plezier van jouw jurk👗

Lots of Love💕