Wat een prachtig en elegant kleed! Ik ben er helemaal weg van. De Dr. Phoebe Print Black is inmiddels mijn derde jurk uit de collectie van Marielle Stokkelaar — en zeker niet mijn laatste. De... Toon meer
Marielle Stokkelaar
Snelle levering maar als product niet voldoet beginnen de problemen. Eerst wordt netjes aangeboden dat je het kunt laten vermaken op hun kosten. Artikel was te kort dus toch retour gestuurd (4 ma... Toon meer
Ik heb Marielle Stokkelaar in 2025 ontdekt en toen een beeldschone rok (Chloe) aangeschaft, die ik in t najaar naar een openingsfeest van een interieur winkel heb gedragen, en ik heb nog nooit... Toon meer
Pracht jurken maar retourneren is een drama, 1 miljard vragen waarom/ kan je het niet houden en aan iemand schenken? Of 20 procent terug en de jurk die niet past houden, retouren worden niet in beha... Toon meer
Marielle Stokkelaar | Egyption Cotton Dresses & More
Nijverheidsstraat 28, 7575 BJ, Oldenzaal, Nederland
- info@mariellestokkelaar.com
- mariellestokkelaar.com
Schending van onze richtlijnen
De kwaliteit van het katoen is super
De kwaliteit van het katoen is super en de snit eveneens.
ook de levering verloopt heel vlot.

Antwoord van Marielle Stokkelaar
Zelden zo’n slechte ervaring gehad, pas op!
Wees gewaarschuwd! Zelden zo’n slechte ervaring gehad. Er werd een defect product verstuurd, niet zoals in de reactie slechts een los draadje. Ik mocht dit met korting houden.. Het contact met de klanten ‘service’ was eindeloos, maar na weken is eindelijk alles terugbetaald. Kwaliteit is niet als beschreven en dit bedrijf is alles behalve klantvriendelijk.

Jurk Phoebe red
Ik heb de rode jurk Phoebe gekocht. Heerlijk luchtige jurk in een prachtig design. Het rode kleur is een prachtig diep rood. Zelf voor kleinere vrouwen zoals ik past ze perfect desondanks dat ze taille unique is. Heel veel complimenten al gekregen.

Alles is gewoon top
Alles is gewoon top: De kwaliteit van de stof, het model van de jurk, de mooie diepe kleur. En daarbovenop nog een supersnelle levering. Nu 2 jurken besteld en er volgen er zeker nog.

Ode aan de klederdracht!
De prachtige zwarte jurk draag ik met veel plezier en doet mij herinneren aan de zwarte klederdracht waarin twee van mijn oud-tantes in een dorp in Nederland, Huizen, liepen toen ik kind was. Deze jurk is daar een prachtige, moderne ode aan en is heel vrouwelijk! Ook in Oostenrijk waar wij nu op vakantie heeft de jurk overeenkomsten met de dirndls. De stof voelt heerlijk aan, uit de koffer valt de kreuk heel erg mee. Ik heb een mooie foto die ik graag mee wil sturen, kan dat ook ergens?

Antwoord van Marielle Stokkelaar
Ik heb mijn kleedje dadelijk…
Ik heb mijn kleedje dadelijk geprobeerd. Geweldig, zeer aangename stof en veel komplimentjes gehad. Very happy me👍🤩🥰

Yesss zo blij
Yesss zo blij, eindelijk en dan echt eindelijk een mooie stijlvolle jurk van fantastische kwaliteit die goed staat. Wat is altijd het probleem, ik ben maar 1,60 lang, of te wel, 90% van de jurken is te lang en valt veel te ruim. Deze jurk heeft een fijne pasvorm en is qua lengte perfect. Zo ontzettend blij mee.

Penelope jeans dress
De penelope jeans dress gekocht na het zien van zoveel leuke instagram shares. Zeer snelle levering en de jurk is in een woord geweldig. Prachtige stof die zowel in de zomer als in de winter kan worden gedragen en sportief of chique. Ik ben fan.

Fijne ervaring
Dit was niet alleen een goede, maar ook een heerlijke ervaring: geen probleem met een maat uitzoeken, want de modellen staan iedereen! En met een goede ceintuur kun je toch je taille laten zien. Wel wat lang voor mij, maar ook dat is geen probleem, een stuk eraf verandert niets aan het model!
Problemen bij retour sturen
Ik had een jurk besteld die mij na ontvangst toch tegen viel.
Bij aanvraag van retour kreeg ik de reactie dat ze het jammer vinden dat de jurk “te groot” was… en of ik hem toch niet wilde houden met 20% korting dan kon ik hem evt laten vermaken…
Huh, ik had helemaal niet gezegd dat het te groot was! Dus houden was natuurlijk ook niet van toepassing. Nee dus, ik wil het terugsturen. Ik vroeg nogmaals om een retourformulier.
Reactie: nu kon ik ineens 30% korting krijgen, dat was toch tenslotte een milieuvriendelijke oplossing!!? Maar oké, terugsturen was ook een optie stond er. Dus teruggestuurd.
Twee weken later is bij Klarna het aankoop bedrag aangepast, er bleef € 4,90 open staan. Bij navraag blijken dat de verzendkosten te zijn. Wel gek, ik had bij de aankoop n.l. helemaal geen verzendkosten betaald want het was boven een bepaald bedrag.
Daarbij is een bedrijf verplicht het hele aankoop bedrag, incl de verzendkosten terug te betalen wanneer je de hele bestelling retour stuurt. Dat is wettelijk geregeld.
Helaas, ze reageerden niet meer en Klarna wilde hier niet in bemiddelen.
En het gaat me helemaal niet om die € 4,90, maar het klopt gewoon niet.
De hele gang van zaken op zijn minst vreemd te noemen.

Antwoord van Marielle Stokkelaar
Ik heb na de eerste aankoop nog een 2e…
Ik heb na de eerste aankoop nog een 2e jurk besteld. Ik voel me er zo mooi in.
Fantastisch
Fantastisch, met Marielle Stokkelaar jurken voel je je een zelfverzekerd vrouw die de hele wereld aan kan! Fenominaal, super bedankt!
Snelle verzending, een vlotte reactie en afhandeling van de klantenservice.
Love it🥰🥰🥰🥰
Retourneren is gedoe
Retourneren is vooral uithoudingsvermogen hebben. Ontvangen links voor retourneren werken niet. Als je het uiteindelijk terug hebt kunnen sturen, dan duurt de verwerking ervan 5 weken.
Juist hierom blij dat ik voor bedrijven die ik niet ken met Klarna werk. Je zit anders weken op je geld te wachten als je direct betaald.
Mooie jurken.
Wat een mooie jurken die ik heb mogen ontvangen. Een hele fijne kwaliteit en ze passen voortreffelijk. Ben er erg blij mee. Zie er naar uit om weer iets te bestellen.

Goed contact gehad
Goed contact gehad met het label omtrent een kortingscode die ik vergeten was in te voeren en zij dat handmatig voor mij hebben gedaan.
Top qualiteit en service
Top Qualiteit kleding! Heb al 2 jurken besteld en naast een snelle levering en perfecte communicatie, ook prachtige items. Ik krijg altijd complimenten als ik de jurken draag! Kortom gewoon TOP!
Ik koop al jaren jurken bij Marielle. De klantenservice is erg behulpzaam, niks is teveel! Bella heeft mij goed geholpen bij de keuze van de jurken. Dankjewel voor de mooie jurken en goede service!

wat een geweldige collectie Marielle
wat een geweldige collectie, mooie stoffen, super mooie style en exclusief.
ik krijg vele complimenten als ik een " Marielle" jurk aan heb, er staan nog een paar op mijn verlanglijstje...
deze zaak geeft goede service en is zeer betrouwbaar.

Prachtige jurken
Prachtige jurken, mooie modellen (jurken)
Goeie service.!!

Ongelooflijk waardeloos retourbeleid
Ongelooflijk waardeloos retourbeleid. Lijkt me niet legaal, je hebt als consument gewoon recht om te retourneren. Echt ontzettend waardeloos, wat een aanfluiting. Jurk zag er ook echt extreem goedkoop uit. Nooit bestellen zou ik zeggen.