Maxx Aanhuurmakelaars Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Eerst €30 betalen, vervolgens via een vreemde onofficiële mail mijn woonwensen doorgeven. Daarna niets meer gehoord. Bel ik voor meer informatie, wordt er gezegd dat er eigenlijk niks voor mijn opgege... Toon meer

De afgelopen maanden is alles misgegaan wat mis kon gaan bij Maxx. Lekkage, kapotte ketel, stroeve moeilijk te openen deur/raam, geen wifi— ondanks herhaaldelijk bellen en mailen is nog steeds nie... Toon meer

Op vrijdag 14 mei de woning bezichtigd met Maud Sleijfer-Terpstra makelaar bij Maxx huren. Erg vriendelijk te woord gestaan en dacht graag mee en zocht naar oplossingen. Ze heeft heel snel alles i... Toon meer

1. Makelaardij

Wij zoeken voor u de ideale huurwoning, kamer, studio of appartement. Met grootste netwerk in o.a. Zwolle, Groningen, Utrecht heeft Maxx altijd een passend aanbod.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goede service!

Ik heb erg fijn contact gehad met de mensen op kantoor om een nieuw plekje voor mij in Zwolle te vinden!

4 december 2023

Na lang zoeken naar een woning ben ik onwijs goed geholpen door maxx. Service was ontzettend fijn. Medewerkers waren heel behulpzaam.

16 september 2023

Ik ben goed geholpen door Maxx

Ik ben goed geholpen door Maxx! Ik was al een langere tijd op zoek naar een kamer maar helaas kon ik niks vinden, nadat ik Maxx heb ingeschakeld heb ik snel een kamer gevonden.

12 december 2023

Onbetrouwbaar!

Je betaalt 29,95 voor een exclusieve zoekopdracht door Maxx huren, daarnaast betaal je 20 euro per aangeboden woningprofiel en 50 euro per bezichtiging. Of je laat hen buiten hun portfolio zoeken, wat ongeveer drie maal de bruto huurprijs zal zijn!

Wat als je hun woningen o.a. eerder door Rentbird krijgt aangeboden? Wat als je woningprofielen krijgt toegestuurd, maar geen bezichtigingen hiervoor? Of een woning profiel krijgt doorgestuurd die al in optie staat? Wat als er genoeg woningen op hun site beschikbaar zijn, die passen bij je zoekprofiel, maar waar je niet voor uitgenodigd wordt?

Ik was al gewaarschuwd om geen gebruik te maken van hun diensten, het klonk als oplichterij en favoritism, maar hun aanbod is groot, althans wat de hun website laat zien.

Maar wat doe je als je met spoed woonruimte zoekt voor je studerende kind.

En de woningen waar je op hebt gereageerd in de hoop deze te mogen bezichtigen staan nog steeds te huur op hun website, make it make sense!

Ik ben van mening dat vooroordeel en favoritism een grote rol spelen bij het huurproces

1 juli 2023

Top bemiddeling!

Onverwacht kwam ik in situatie dat ik met spoed een nieuw thuis nodig had. Ontmoedigd door horror verhalen dat geschikte woning krijgen maar zo een jaar of tien kan duren.
Na met heel veel stress uiteindelijk bij Maxx uitgekomen te zijn. Werd ik allereerst heel vriendelijk te woord gestaan. Ze legden me uit hoe een zoekopdracht werkt. Ik sloot hem toen nog twijfelend en sceptisch af. Al vrij snel werd ik persoonlijk benaderd. Ze waren nog wat extra informatie nodig. Zodat ze me nog beter konden helpen. Ik kreeg al snel bericht met eventuele potentiële ruimten. Helaas zat hier mijn thuis nog niet bij. Tot dat ik gebeld werd over een woning die ik zou mogen bekijken als ik wilde. De bezichtiging was al binnen enkele dagen. Dit bleek men droom plek te zijn. Dicht bij het centrum van Zwolle met een buiten ruimte. Gelukkig kon men in overleg met eigenaar snel mijn huurcontract opmaken. Zo duurde men zoektocht geen tien jaar maar een dikke maand. Inmiddels woon ik een aantal maand met plezier in mijn thuis. Heeft Maxx de daad bij het woord gevoegd. Met mijn woonwensen is er prima bemiddeld bij de verhuurder.

1 maart 2023

Zeer tevreden

MAXX Zwolle heeft mijn zoektocht naar een woning in Zwolle soepel laten verlopen. Met hun kennis en kunde vond ik snel mijn ideale woning. Ik ben zeer tevreden.

6 juli 2023

Als expat was het vinden van een…

Als expat was het vinden van een geschikte woning een uitdaging, maar dankzij de geweldige hulp van Sanne bij MAXX Aanhuurmakelaars heb ik nu een prachtig luxe appartement gevonden. Sanne begreep mijn situatie als expat en heeft me met haar deskundige advies en toewijding uitstekend geholpen. Haar kennis van de lokale markt en haar inzet hebben het hele proces vereenvoudigd. Ik ben enorm dankbaar en beveel MAXX Aanhuurmakelaars, met name Sanne, ten zeerste aan voor iedere expat op zoek naar een woning.

8 juni 2023

Ik had een zoekopdracht bij Maxx…

Ik had een zoekopdracht bij Maxx ingediend en al snel werd er contact met mij opgenomen door Hanne Kemper voor mijn persoonlijke wensen. Daarna ging ze direct voor mij aan de slag en kreeg ik al snel voorstellen voor potentiële leuke woningen. Nadat ik een leuke had gevonden werd ik gebeld door Hanne dat ik mocht komen bezichtigen, echter werd deze woning het helaas niet. Vervolgens kreeg ik weer nieuwe voorstellen doorgestuurd en hier zat de topper bij die ik nu mijn huis mag noemen!

Alles in twee bezichtigingen geregeld dat hoor je niet vaak in deze markt!!

30 juni 2023

Zeer tevreden over werkwijze.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn positieve ervaring bij MAXX Aanhuurmakelaars. Ze hebben me uitstekend geholpen bij het vinden van een woning in Kampen. Hun toewijding, professionele aanpak en persoonlijke begeleiding hebben het proces vlot laten verlopen. Dankzij hun grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt en snelle communicatie heb ik mijn ideale woning gevonden. MAXX Aanhuurmakelaars heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik beveel ze ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een woning.

5 juli 2023

Top service!

Bij MAXX Aanhuurmakelaars ging de service verder dan alleen het vinden van een woning. Ze verrasten me positief met hun geweldige afterservice. Bij het betreden van mijn nieuwe woning ontving ik een flesje wijn als welkomstgeschenk. Dit toont hun aandacht voor detail en streven naar klanttevredenheid. Ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, zelfs na het afsluiten van de huurovereenkomst. MAXX Aanhuurmakelaars ging echt die extra mijl om een positieve ervaring te bieden. Dank jullie wel Dian, Sanne, Hanne en Rosa!

3 mei 2023