Eerst €30 betalen, vervolgens via een vreemde onofficiële mail mijn woonwensen doorgeven. Daarna niets meer gehoord. Bel ik voor meer informatie, wordt er gezegd dat er eigenlijk niks voor mijn opgege... Toon meer
De afgelopen maanden is alles misgegaan wat mis kon gaan bij Maxx. Lekkage, kapotte ketel, stroeve moeilijk te openen deur/raam, geen wifi— ondanks herhaaldelijk bellen en mailen is nog steeds nie... Toon meer
Bij MAXX Aanhuurmakelaars ging de service verder dan alleen het vinden van een woning. Ze verrasten me positief met hun geweldige afterservice. Bij het betreden van mijn nieuwe woning ontving ik een f... Toon meer
Wij zoeken voor u de ideale huurwoning, kamer, studio of appartement. Met grootste netwerk in o.a. Zwolle, Groningen, Utrecht heeft Maxx altijd een passend aanbod.
Assendorperstraat 141, 8012 DK, Zwolle , Nederland
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben enorm tevreden over MAXX Aanhuurmakelaars en wil graag mijn waardering uitspreken voor Rosa en Hanne. Ze hebben mij onlangs geholpen met het vinden van een nieuwe woning in Zwolle en hun service was uitstekend. Met hun professionele en vriendelijke aanpak hebben ze ervoor gezorgd dat het hele proces soepel verliep. Hun kennis van de vastgoedmarkt in Zwolle en hun snelle en duidelijke communicatie maakten het vinden van mijn ideale woning een plezierige ervaring. Ik beveel MAXX Aanhuurmakelaars, met Rosa en Hanne, ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een woning in Zwolle.
In december een appartement dat ik via Maxx huurde verlaten. Opgeleverd met de eigenaar van het pand waarbij toegezegd is dat het goed was en dat ik mijn borg zou krijgen.
Afgelopen week door Maxx gemaild dat ze niet wisten of ze de volledige borgsom wel uit konden keren want het voorschot GWL dat ik betaald zou hebben, zou waarschijnlijk te laag zijn geweest en ze hadden mijn borg nodig omdat te compenseren. Dus ik Maxx gewezen op het, door hen geschreven, huurcontract waarin vermeld staat dat de borg enkel ingehouden mag worden bij een betalingsachterstand of wanneer de woning niet in de juiste staat achtergelaten zou worden. Hetgeen wat beiden niet het geval was.
Kreeg ik een antwoord met - een hoop dure woorden- terug waarin ze mijn keuze betreurden, want nu moesten ze de afrekening naar mij sturen. En dat alles om de eigenaar te beschermen.
Ik belde de eigenaar van het pand op en die moest enorm lachen. Want hoe kon Maxx nou het energieverbruik van het pand weten, als de GWL-rekening door de eigenaar wordt betaald en niet door Maxx?
Met andere woorden, Maxx probeert alles maar dan ook alles om geld van je af te troggelen. Nu is het de energiecrisis, volgend jaar zal het weer wat anders zijn wat ze als excuus gebruiken. Wees alert en lees je mails en contracten goed na!

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
De verhuurder gaat tegen afspraken in en probeert kost wat het kost extra kosten te verrekenen. Proberen kosten van energie af te rekenen zonder meterstanden. En geeft borgsom niet terug omdat de energiekosten hoog zijn, dit is niet legaal. Echt onbetrouwbaar. Je betaald servicekosten maar reparaties worden zelden uitgevoerd. Kortom echt af te raden om bij deze partij te huren.

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Zo zie je maar “appel valt niet ver van de boom” dat zeggen ze niets voor niets. Zo vader zo zoon! Hahaha “aantal gevallen”? Volgens mij heeft 95% slechte ervaringen met jullie en jij komt met je “aantal gevallen nooit tevreden kunnen stellen en met je doelgroep” kulverhaal, grapjas!. Ga toch weg man, accepteer jullie fouten, leer ervan en kijk eens in de spiegel! Haal ook advies van andere deskundigen ipv je vader. Want, dan doe je hopelijk beter dan je vader! Dat jullie nog bestaan heeft vooral te maken met veel vraag en weinig aanbod. Men heeft geen luxe en zijn noodgedwongen. Wacht maar dat woningmarkt stabiliseert. Dan zullen jullie smeken om klanten cq huurders cq opdrachtgeverS. Gevalletje wie het laatst lacht….? Dit is m’n laatste berichtgeving! Want, heeft geen zin om meer aandacht aan jullie te besteden. Ook negatieve aandacht (1 ster) is aandacht.
P.S. zoals je ziet (je voorgaande reactie) reageer ik niet anoniem maar met mijn naam. Wellicht copy paste zoals je ook reageert op andere recensies?
Aan de ene kent ben ik dankbaar een kamer heb kunnen vinden in een tijd dat dat zeer moeilijk was/is. Aan andere kant was de service erg slecht. Kamer is volledig vies achtergelaten door laatste huurder. Internet werkte niet en werd pas opgelost na 3 maanden (tijdens covid-tijd, thuiswerken was essentieel).
Doe hier geen zaken mee. Ontransparante facturen over servicekosten 2021 met als enige doel om haar huurders financieel uit te kleden. Zoek een andere makelaar!!

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Ellende alles waar ik op reageer is dossier met huurder bezig… zet dat er dan bij of hou op met die aanbiedingen..

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Ik ben al zoveel geld kwijt aan deze geldwolven, en ze zijn daarnaast nooit te bereiken, ze hebben echt schijt aan alles. Mocht je een woning zoeken ga nooit met deze tent in zee. Dit is gewoon echt om te janken

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Echt totaal niet te vertrouwen. Niet mee in zee gaan!

Zeer goede ervaring!
Dit zijn pas makelaars die met je meedenken!
Ik had een huuropdracht bij ze gedaan voor een 2-persoons kamer of appartement in Groningen. Ze sturen alles wat interessant voor je kan zijn door, waardoor je eindelijk keuze hebt.
Onze situatie was echter veranderd, en ik had ze daar over ingelicht.
Gelukkig was dit totaal geen probleem, ze reageren heel snel op e-mails en ze werken samen met je aan een oplossing.
Met dank aan Bjorn Ekkel en Janthe Wijnand van Maxx Aanhuurmakelaars Groningen is het heel erg netjes afgehandeld!

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Meest slechtste wooncorporatie ooit! Je moet voor letterlijk alles betalen wat ze niet van te voren aangeven. Ik ben afgezet en hele slechte service als je contact met hun wilt opnemen.

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Super gehandelt! Echt een aanrader. In verband met de studie moest het erg snel geregeld worden en ze doen er echt alles aan om je te helpen en reageren super snel en dankzij hun heb ik optijd een plek kunnen vinden en huren!

Antwoord van Maxx Aanhuurmakelaars
Wil me huur opzeggen op de site staat dat ze van 0900 tot 1700 uur bereikbaar zijn wanneer je belt is er niemand aanwezig en wordt niet terug gebeld. Op mijn email wordt wordt ook niet gereageerd. Ik heb een app nummer gekregen via de voicmail en ook het krijg je amper een fatsoenlijk antwoord op.
Op vrijdag 14 mei de woning bezichtigd met Maud Sleijfer-Terpstra makelaar bij Maxx huren. Erg vriendelijk te woord gestaan en dacht graag mee en zocht naar oplossingen. Ze heeft heel snel alles inwerking gezet en had hierbij zeker geen 7 tot 17 mentaliteit. Donderdag 20 mei contract getekend en sleuteloverdracht is op vrijdag 21 mei, als dit geen super makelaar is weet ik het ook niet meer.
Hartstike bedankt voor alle moeite en de zeer fijne samen werking.
Groet Pablo Groenewold
Prima en snel geholpen door een charmante dame, prijs duidelijk gecommuniceerd :een aanrader!
De slechte verhalen over Maxx Vastgoed en de huisjesmelkers die er zaken mee doen, kloppen helaas. Ondeugdelijk verhuurobject, malafide contract en uitbuiting van de woningnood onder studenten, om razend van te worden. Als je daar vervolgens een gesprek over wilt, word je nog afgeblaft op de koop toe. Trap er niet in, mensen, volstrekt onbetrouwbaar!
Slechtste verhuur bedrijf ooit! Borg betaald en na een jaar gehuurd te hebben dit nooit meer terug gezien! Opgelicht en al door de verhuurder en Maxx. Vervolgens toen ik erom vroeg ben ik naar de deur verwezen en geblokkeerd op alle mogelijkheden.... erg jammer hoe het is gegaan, maar raad iedereen aan hier nooit iets te huren!
Ging om vestiging te Leeuwarden.
Ik ben zeer vriendelijk en daadkrachtig geholpen door Arjen van Maxx verhuur Zwolle.
Precies het appartement wat ik zocht werd mij aangeboden. Helemaal top!
Maxx huren Zwolle
Top geholpen door Arjen, super dat je meedenkt voor eventuele aanpassingen in het huis. Goed contact gehad!
Bedankt!
Ps: binnengekomen door stagiair Justin,super bedankt!