MedicAnimal.nl Reviews

4.620

1,3

Ik heb 8weken Hills zd van MEDICANIMAL gevoerd in overleg met dierenarts en mijn hond van 3 jaar heeft 8weken lang diarree gehad ervan, hij heeft niet 1 dag normaal gepoept meer, ik heb Niets anders e... Toon meer

Na eerdere teleurstellingen die toch werden opgelost, blijven bestellen. helaas wederom problemen. Verzender dpd laat pakket 1 onbeheerd voor de deur achter, ondanks instructies bij buren af te geven.... Toon meer

2 kleine tubetjes Katalax doen er 5 dagen over om hier te komen. - De prijs die ik vorig jaar bij de dierenarts betaalde was ook 18,99, maar dan was zo'n tube dubbel zo dik. Goed bekeken geef ik dus 2... Toon meer

300 tabletten gekocht, waren verpakt in een plastic pot die in een enveloppe was gestopt. Is door Postnl in brievenbus gepropt terwijl het eigenlijk als pakketpost verstuurd had moeten worden. Volgend... Toon meer

Zeer slecht

5K reviews

Alle reviews

(4.620)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

product ok - levering niet ok

Product op zich is ok en niets op aan te merken. Heb bij de bestelling aangegeven dat het pak aan de voordeur mag worden achtergelaten, maar hier werd geen rekening mee gehouden. Ik moest het pak afhalen in een afhaalpunt op 10 km van mijn woonplaats.

8 november 2019

Beste Wim,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat uw pakket werd afgeleverd in een afhaalpunt.

Uiteraard verwachten wij van onze koeriers dat zij een goede service verlenen en de gegeven instructies indien mogelijk opvolgen,
Wij zullen dit dan ook opnemen met DPD.

Vriendelijke groeten,

MedicAnimal.nl

dog and cat teeth cleaning wipes

De wipes ruikt net als vochtig toilet wipes.
Wij zijn niet helemaal zeker dat ze geen toilet wipes zijn.
Ze hebben een perfum achtig geur.
Ik denk niet dat we ze gaan gebruiken aan de gebit van onze hond.
De verzending was goed.

6 november 2019

Beste heather,

Bedankt voor uw review.

De cleaning wipes hebben inderdaad een geur omdat deze actieve ingredienten bevatten om het gebit te reinigen en om het tandvlees gezond te houden.

Elk zacht doekje is bevochtigd met een natuurlijke zuiveringszoutformule die zachtjes reinigt tijdens het verfrissen van de adem.

De actieve ingredienten zijn: Zuiveringszout, Cetylpyridiniumchloride, Muntsmaak.

Vriendelijke groeten,

MedicAnimal.nl

Duurde erg lang voordat de levering er…

Duurde erg lang voordat de levering er was. En toen was ie er eindelijk lag hij gewoon buiten. Dat vind ik wel erg bijzonder!

5 november 2019

Beste Lisa,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat de bezorging van uw pakket iets langer was dan verwacht.

Daar veel van onze producten verscheept worden vanuit Engeland, is het niet ongewoon dat de levering iets langer in beslag kan nemen.

Wij hebben de tracking van uw pakket ook nagekeken en uw pakket was afgeleverd aan een derde partij op 04/11/2019 om 14.26.

MedicAnimal.nl

Een week geleden de bestelling…

Een week geleden de bestelling geplaatst, nog niets ontvangen

9 oktober 2019

Beste Mevrouw Brinkman,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat uw bestelling nog niet is toegekomen.

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 01/10/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 10/10/2019 moeten geleverd worden .

Mocht uw bestelling niet geleverd zijn na deze datum, zou U dat ons dan even kunnen laten weten zodat we dit zo spoedig mogelijk voor U kunnen oplossen?

MedicAnimal.nl

Bestelling is niet ontvangen!

Zeer slechte service, wel een mail verstuurd dat bestelling is verstuurd, maar artikel niet ontvangen.

8 oktober 2019

Beste Mevrouw Van Dijk,

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 30/09/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 09/10/2019 moeten geleverd worden .

MedicAnimal.nl

Er wordt een mening gevraagd maar het…

Er wordt een mening gevraagd maar het bestelde artikel is nog steeds niet geleverd. Ik wacht er al een week op en als je schriftelijk contact zoek dan krijg je geen antwoord. Ik vind de service slecht dus het is de eerste en laatste keer dat ik daar wat heb gekocht. Nu hopen dat het artikel nog een keer geleverd wordt omdat het al wel betaald is.

5 oktober 2019

Goede middag,

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 27/09/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 08/10/2019 moeten geleverd worden .

MedicAnimal.nl

Op 18-9 heb ik een bestelling gedaan…

Op 18-9 heb ik een bestelling gedaan met 4 dagen levertijd. Helaas heb ik nu 2-10 nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen.

2 oktober 2019

Beste Meneer Van Veldhuisen,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat U uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen.

Onze klantendienst neemt contact met U op.

MedicAnimal.nl

Als er een keer onverhoopt iets mis gaat, dan leer je de kwaliteit van een leverancier goed kennen. Per ongeluk was mijn levering niet goed gegaan. Na een simpel mailtje werd het gelijk goed opgelost. Zo hoort het.

12 september 2019