Ik heb 8weken Hills zd van MEDICANIMAL gevoerd in overleg met dierenarts en mijn hond van 3 jaar heeft 8weken lang diarree gehad ervan, hij heeft niet 1 dag normaal gepoept meer, ik heb Niets anders e... Toon meer
Na eerdere teleurstellingen die toch werden opgelost, blijven bestellen. helaas wederom problemen. Verzender dpd laat pakket 1 onbeheerd voor de deur achter, ondanks instructies bij buren af te geven.... Toon meer
2 kleine tubetjes Katalax doen er 5 dagen over om hier te komen. - De prijs die ik vorig jaar bij de dierenarts betaalde was ook 18,99, maar dan was zo'n tube dubbel zo dik. Goed bekeken geef ik dus 2... Toon meer
300 tabletten gekocht, waren verpakt in een plastic pot die in een enveloppe was gestopt. Is door Postnl in brievenbus gepropt terwijl het eigenlijk als pakketpost verstuurd had moeten worden. Volgend... Toon meer
15-19 Backer's Row , EC1R 3DG, London, Verenigd Koninkrijk
Product op zich is ok en niets op aan te merken. Heb bij de bestelling aangegeven dat het pak aan de voordeur mag worden achtergelaten, maar hier werd geen rekening mee gehouden. Ik moest het pak afhalen in een afhaalpunt op 10 km van mijn woonplaats.

Antwoord van MedicAnimal.nl
De wipes ruikt net als vochtig toilet wipes.
Wij zijn niet helemaal zeker dat ze geen toilet wipes zijn.
Ze hebben een perfum achtig geur.
Ik denk niet dat we ze gaan gebruiken aan de gebit van onze hond.
De verzending was goed.

Antwoord van MedicAnimal.nl
Netjes verpakt. Levering duurde iets langer dan verwacht. Daarom geen 5 sterren. Voor de rest prima.
Duurde erg lang voordat de levering er was. En toen was ie er eindelijk lag hij gewoon buiten. Dat vind ik wel erg bijzonder!

Antwoord van MedicAnimal.nl
Makkelijk bestelproces , ruime assortiment.
Bezorgduur mag wel wat korter zijn.
Prima prijs, duidelijke communicatie en snelle levering!
Een week geleden de bestelling geplaatst, nog niets ontvangen

Antwoord van MedicAnimal.nl
Zeer slechte service, wel een mail verstuurd dat bestelling is verstuurd, maar artikel niet ontvangen.

Antwoord van MedicAnimal.nl
Er wordt een mening gevraagd maar het bestelde artikel is nog steeds niet geleverd. Ik wacht er al een week op en als je schriftelijk contact zoek dan krijg je geen antwoord. Ik vind de service slecht dus het is de eerste en laatste keer dat ik daar wat heb gekocht. Nu hopen dat het artikel nog een keer geleverd wordt omdat het al wel betaald is.

Antwoord van MedicAnimal.nl
Op 18-9 heb ik een bestelling gedaan met 4 dagen levertijd. Helaas heb ik nu 2-10 nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen.

Antwoord van MedicAnimal.nl
Als er een keer onverhoopt iets mis gaat, dan leer je de kwaliteit van een leverancier goed kennen. Per ongeluk was mijn levering niet goed gegaan. Na een simpel mailtje werd het gelijk goed opgelost. Zo hoort het.