Top service en snelle verzending van prachtige meubelstof Ik kan iedereen dit bedijf aanbevelen. Zij verdienen meer sterren.
Bestellen was eenvoudig, als professional lever je wel wat marge in maar daar staat tegenover dat de keus uit merken ruim is. Levering duurde langer dan we gewend zijn als we direct bij fabrikanten be... Toon meer
Snel en goed contact, met maar één persoon. En correcte behandeling, en belangrijkste: meedenken. Op de (15 jaar oude) aankoop offerte van de stoelen stond de hoeveelheid gebruikte stof vermeld. Volg... Toon meer
Wat een service van dit bedrijf! Geweldig! Mijn bestelling stond bij DPD als afgeleverd terwijl ik niets had ontvangen. Er was niet eens aangebeld, terwijl ik wel thuis was. Merkmeubelstoffen gebeld e... Toon meer
Een staaltje stof, hoe makkelijk is dat..
De stof waarvan ik een staaltje wilde aanvragen was supergemakkelijk te vinden bij merkmeubelstoffen. Besteld en binnen een week mooi verpakt in huis. dank!
Netjes geregeld
Heel tevreden!
Snelle, vriendelijke reactie op vragen en snelle levering. Heel tevreden!
Heel fijn geholpen!
Voor de 2e keer stof besteld en wederom super goed geholpen en geslaagd. Goede prijs, super kwaliteit en snel geleverd! Bedankt Gordian voor je advies en hulp!
Goede service en klantvriendelijk!
Beantwoorden vragen via de mail snel.
Goede service!
Pakket was door PostNL op een heel ander adres bezorgd. Na mailcontact meteen gratis nieuwe kleurstalen verzonden!
Mooie kwaliteit kunstleder
Mooie kwaliteit kunstleder, prima prijs en snelle levering: TOP!
Levering heeft erg lang geduurd
Levering heeft erg lang geduurd, waarschijnlijk door oud en nieuw. Op zich geen probleem, maar laat dat dan even weten.
Verder mooi product en goed verpakt geleverd.
Fijne betrouwbare zaak.Tot nu toe alles…
Fijne betrouwbare zaak.Tot nu toe alles verlopen zoals is toegezegd. Krijg gelijk respons op mail. Stof is goed aangekomen. Erg behulpzaam.
Duidelijke website
Duidelijke website, snelle reactie bij vragen. Alleen geen automatische mails over levertijden.
Levertijd duurt wat lang en als je dan…
Levertijd duurt wat lang en als je dan vraagt naar de levertijd reageren ze niet heel netjes maar meer snauwend dat het in je email staat. Blijkbaar mag je als klant niet ergens overheen lezen. Verder een mooie stof en goed ingepakt. Erg tevreden!
Vlotte , vriendelijke en accurate communicatie
Zeer prettige en accurate communicatie per mail met de firma.Stalen gevraagd en vlot toegezonden.Bestelling geplaatst en ook deze werd vlot afgestuurd en via mail prima op de hoogte gehouden.
vlotte snelle levering
Snelle levering, goed verpakt en op de hoogte houden per mail. En natuurlijk mooie stof!
We hebben nog geen stof ontvangen en…
We hebben nog geen stof ontvangen en krijg nu wel al een herinnering voor de beoordeling.

Antwoord van Merkmeubelstoffen
Top service!
Binnen de afgesproken tijd mijn prachtige stoffen ontvangen tegen een meer dan nette prijs!
Snelle levering mooi materiaal!
Goede ervaring.
Na wat zoeken bij webwinkels kwam ik bij Merkmeubelstoffen terecht waar ik de Rohi stof kon kopen waarmee mijn bank is bekleed. Na de ontvangst van een gratis proefstaal heb ik een bestelling geplaatst. Binnen twee weken werd de stof netjes op rol geleverd. Inmiddels is er een stoel mee bekleed en is er eenheid in mijn interieur ontstaan.
Goede communicatie en snelle levering
Ik heb tot op heden niks ontvangen en…
Ik heb tot op heden niks ontvangen en wacht met smart op stof.
Graag zsm contact 0581563589

Antwoord van Merkmeubelstoffen