Een paar weken geleden een deken en kussens besteld na alles te zijn kwijt geraakt door een brand. Betaald.. vervolgens hoor en zie ik niets meer. Ik heb gemaild, gebeld, contact gezocht via de chat.... Toon meer
Na een bestelling bijna 5 wk op de producten moeten wachten. Door omstandigheden kon ik pas na 20 dgn de geleverde artikelen uitpakken. Product inmiddels niet meer nodig dus contact gezocht. H... Toon meer
Als er een optie voor 0 sterren was, had ik die ingevuld. Bestelling die ik niet geplaatst had, werd wel geleverd. Meerdere keren het initiatief genomen om de bestelling te laten ophalen. Vandaag gepr... Toon meer
Hallo Merlan Duo, Wij hebben een merino onderdeken besteld voor een verjaardag er is alles aan gedaan om hem op tijd te bezorgen hij was netjes op de dag bezorgd . Mensen komen netjes hun afspr... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gespecialiseerd in boxsprings, matrassen en bodems. Slaap warm in de winter, fris in de zomer met een onderdeken, kussen en dekbed van MerlanDuo te Lier.
Nazaretdreef 3, 2500, Lier, België
- merlanduo.eu
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top onderdeken!
Superblij met dit onderdeken. Sinds ik deze heb, heb ik eindelijk geen last meer van kou en dus ook niet meer van koude voeten.
Bestelling met veel voldoening
Ik kreeg een persoonlijk behandeling en tijdige levering. Ik begrijp werkelijk niets van de negatieve reviews en ben blij dat ik op MerlanDuo kan vertrouwen. De producten zijn daarbij ook van uitstekende kwaliteit en perfect aanpasbaar aan onze noden zoals het hoofdkussen!
Bestelling geplaatst op 19-12-22 en nog steeds niets in handen.
Bestelling geplaatst op 19-12-22. Mijn bestelling is "nog steeds" in behandeling. Ik heb 4x contact gezocht. 1e keer was het druk vanwege de feestdagen en het kon tot 14 dagen duren dat ik mijn bestelling zou hebben. Dat kan ik begrijpen, het is een drukke tijd. 2e keer (9 Jan) en 3e keer (10 Jan) contact gezocht via mail en via contactformulier via de website, dat ik mijn bestelling inmiddels wil annuleren. Geen reactie op gekregen. 4e keer (11 Jan), via chatten op de website. Daar kwam reactie op, maar niet zo'n hele vriendelijke. Opeens zou er een sluiting van twee weken zijn geweest i.v.m. kerstdagen (terwijl ik in de kerstvakantie bericht kreeg), en was mijn deken op mijn bestelling gemaakt, en die zou ergens die week binnenkomen. Er stond nergens dat mijn deken niet op voorraad was, dus ik ging bij het plaatsen van mijn bestelling uit van 3 dagen. Afijn, uiteindelijk werd er gezegd dat ze mij zouden terugbetalen, een bedrag van €191,20. Maar tot op heden nog niets gezien. Geen mail, geen betaling, niets. Ik voel mij ontzettend opgelicht, en raad dit bedrijf dan ook zeker niet aan!
Na lang wachten, toch gekomen gelukkig
Nadat ik eerst een negatieve review had geschreven dat ik na mijn bestelling en betalen 2 maanden niets had gehoord, is het in een stroomversnelling gekomen. Ik werd de volgende dag gebeld en het bestelde item is de dag daarna al geleverd. Ben er nu dus heel blij mee, maar de aanloop ernaar toe verdient geen schoonheidsprijs.
Zelfde ervaring als onderstaande…
Zelfde ervaring als onderstaande persoon. Op 27 november jl. een wollen onderdeken besteld, je krijgt een ontvangstbevestiging via de mail en daarna hoor je niks. Ik heb vorige week gemaild en de deken zou dan binnen zijn en de volgende dag worden verstuurd. Maar wederom geen bericht of status van je bestelling. Ik vraag me af of ik nog iets geleverd ga krijgen. Wel geld innen maar verder niks.
Slechte zaak
Op 22 september jl. een wollen onderdeken besteld, je krijgt een ontvangstbevestiging via de mail en daarna hoor je niks. Ik heb vorige week gebeld en de deken zou dan binnen zijn en worden verstuurd. Maar wederom geen bericht of status van je bestelling. Ik vraag me af of ik nog iets geleverd ga krijgen. Wel geld innen maar verder niks. Wat een ballentent zeg!
Hallo Merlan Duo,
Hallo Merlan Duo,
Mensen komen netjes hun afspraken na ,en telefonisch
Ook netjes geholpen kortom een zeer goed bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Groetjes fam. De Leeuw Bunschoten
We zijn zeker tevreden over het…
We zijn zeker tevreden over het product, maar een klein opmerking ivm de duur van de levering, gewoon even de klant op de hoogte brengen ivm de levertijd via mail zou jullie ook veel tijd kunnen besparen in het antwoorden van telefoontjes.
We zijn wel telefonisch goed geholpen
Het voelt super aan,daarop te slapen.👍
Prima geleverd
Prima levering,erg vlot
Prima levering,erg vlot
.. alleen twee verschillende matrassen besteld en je kan niet zien welk het is.. misschien een aandachtspuntje..
Verder tevreden..
Van alles tevreden
Goed advies en service!
Persoonlijk advies en een superfijn en…
Persoonlijk advies en een superfijn en betaalbaar product!
Vlotte en snelle levering
Vlotte en snelle levering.
Niet achtergelaten op de gevraagde plaats maar wel goed terechtgekomen.
De doos was wel al eens geopend, of slecht dichtgemaakt, maar het item zat er nog wel in.
Prima levering
Prima levering. Het pakket moest vanuit België in NL worden geleverd. Dit duurde een kleine week. Ik ben tussentijds goed op de hoogte gehouden van de status. Het product kwam in een enorme doos. De rating zou 5 sterren zijn geweest als dit wat compacter had gekund…
Jullie hebben je gedaan wat normaal is…
Jullie hebben je gedaan wat normaal is volgens mij: een order plaatsen, de betaling incasseren, leveren volgens afspraak.
Vandaag 'gemiddeld'. Dit is wat een klant van een online leverancier mag verwachten.
alles in orde