MEROVA.NL dan verwacht je een Nederlandse site. Echter: deze sitenaam is te koop en bestaat dus niet!!! Zeer slechte communicatie; uitermate slechte producten ÁLS je die al krijgt ... Ben je n... Toon meer

Twee broeken besteld - maar ééntje gekregen - mail gestuurd - geen antwoord - blijven mails sturen (7/7 bereikbaar???), plots site offline, ... Plots reclame van VILARIE.NL sponsored by MEROV... Toon meer

De grootste oplichtersbende van de wereld. Had een nanospray besteld om krassen uit de lak van mijn auto te krijgen. Na 2 maanden niets aangekregen ondanks beloofde levertijd van maximaal een week.... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

DOE GEEN ZAKEN MET MEROVA!!!

Zeer slechte communicatie; uitermate slechte producten ÁLS je die al krijgt ...

Ben je niet tevreden?!? Dan mag je het pakket terugsturen naar China en dat kost je minimaal € 35 á € 50

Kortom: GEEN ZAKEN MEE DOEN!!! Wees gewaarschuwd ...

24 juli 2023

poos terug de sandalen wel ontvangen en…

poos terug de sandalen wel ontvangen en een ander artikel maar schoenen zijn van plastic en geven een vieze geur af!! Wilde retour doen maar ineens niet meer te vinden! Toen terecht gekomen bij Vilarie. Geven aan dat ik echt niet bij hun moet zijn maar bij Merova!! Het is 1 en dezelfde bedrijf. Wat een oplichters!!

1 juli 2022

Vertrouw deze firma niet!

Vertrouw deze firma niet!
Verkeerde zending ontvangen.
Sandalen in de verkeerde maat. Weigeren deze terug te nemen. Oplichters eerste klas. Jammer dat zo een firma's nog altijd kunnen zaken doen op internet.

22 juni 2022

PUUR BEDROG, ZOWEL MEROVA.NL ALS VILARIE.NL

Plots reclame van VILARIE.NL sponsored by MEROVA.NL

PUUR BEDROG, ander bedrijfje opgestart.

NIET, ik herhaal, GEEN ZAKEN MEE DOEN.

Dit is gewoon portaal die besteld bij ALIEXPRESS met een mooie Nederlandstalige site.

16 juni 2022

Wat een oplichters

Wat een oplichters, ik heb het jammergenoeg te laat ontdekt dat dit bedrijf oplichters zijn.
Op 3 Juni sandalen besteld op 6 Juni kreeg ik een email dat m,n bestelling was verzonden maar kreeg helaas niets binnen. 9 Juni een email gestuurd waar m,n pakket bleef, geen antwoord 10 Juni weer gemaild krijg gewoon geen antwoord, ik heb ze gezegd dat ik alles uit gaat zoeken. Ik heb zelfs gezien bij meldpunt van omroep MAX 10 JUNI dat daar ook geklaagd is op TV dus ze zijn er nog niet klaar me

11 juni 2022

Ring besteld & betaald met namen kleindochtertjes

Heb ring besteld en betaald met de namen van mijn kleindochtertjes. Zie dat het chinees/Nederlandse oplichterij is want tracking werkt niet. Doei 30€ is veel geld voor een alleenstaande gepensioneerde ! Schande ! Nu is de site helemaal niet meer breikbaar althans voor mij.

9 juni 2022

Horloge besteld totaal andere gekregen…

Horloge besteld totaal andere gekregen (kleur en model) niet eens waterdicht retour sturen kan maar dan wel naar China ondanks aandringen om koopsom terug te storten slap gezeik over 10 % of 20 %van aankoopsom terug te storten daarna kunnen niet terug storten was horloge met korting bestel dus niks meer bij deze oplichters wordt dringend tijd deze site door gerecht wordt doorgelicht en vervolgd voor oplichterpraktijken

5 juni 2022

Trap er niet in!

Trap er niet in!! Sandalen besteld voor dertig euro. Wat een miskoop. Ja je kan ze terugsturen. Maar dit gaat gewoon naar China. Bye the way, die schoenen stinken verschrikkelijk. Plastic rotschoenen. Deze site bestaat uit oplichting. B keus schoenen. De bloem die er op zitten, zit schots en scheef. Dag dag dertig euro😡

2 juni 2022

Ik heb dit allemaal te laat gezien

Ik heb dit allemaal te laat gezien. Ik heb ook twee paar Clarks sandalen besteld een maand geleden. De track en trace werkt niet want je bestelnummer is onbekend dus ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Wat een schoften. Zo kan iedereen een webshop beginnen. Alleen maar cashen en niet leveren. Ze blijven maar adverteren op facebook maar volgens mij onder een andere naam. De manier van adverteren ziet er hetzelfde uit. Dus kijk uit met die advertenties. Het is ook heel misleidend want je denkt dat je bij een Nederlandse website besteld en blijkt het uit China te komen. Het zou best kunnen dat de bestelde goederen vast worden gehouden bij de douane. Kan je daar ook nog eens voor betalen. Wat een oplichters.

1 juni 2022

Dit winkel is zo slecht winkel ik heb…

Dit winkel is zo slecht winkel ik heb nagellijm maar dat is normaal een crème maar is geen normaal een crème niet eens erin zogenaamd 1 lepeltje creme er in gezet en ik heb de site gekeken werkt niet de site is er niet dit winkel is een hele slechte winkel .

1 juni 2022

Ik heb ook ademende sneaker besteld op…

Ik heb ook ademende sneaker besteld op 16 mei zou 1a 2 werkdagen ontvangen, tot nu toe nog niks ontvangen, ga ik naar bestelling volgen, staat deze winkel is niet beschikbaar. Ik ben bang dat ik ook opgelicht ben. Als dat zo is , ga ik zeker werk van maken, dit moet ophouden. Zo veel mensen zijn opgelicht. En dan nog doorgaan. 😡😡😡

31 mei 2022

Oplichterij

Men zou negatieve sterren moeten kunnen geven -5. Na bestelling, 2 dagen later mail gekregen bestelling verzonden. Tot op heden niets ontvangen. Web site en mail sturen lukt niet. Bedriegers , oplichters eerste klas zijn het. Kan er daar echt niets aangedaan worden zodat anderen in de toekomst daar niet meer het slachtoffer van worden.

29 mei 2022

Slecht!

Slecht!
Twee XXL t-shirts besteld. Eén paste goed; de ander was véél te klein. Volgens de website is retourneren geen probleem, maar als ik dan om retourinstructies vraag, kan dat niet omdat het een artikel met korting betreft. Dat staat nergens vermeld!

27 mei 2022

Onbetrouwbare firma !

Onbetrouwbare firma ! Ik bestelde en betaalde sandalen. Het duurde bijna 3 weken voor ze bij mij waren. Ze pasten niet en knelden. Toen ik vroeg om ze te retourneren, moest ik ze naar CHINA VERSTUREN.
Men zou mij slechts 10% van mijn aankoopprijs terugbetalen. Ik verlies dus 90% van mijn geld + het versturen van mijn pakje naar China !

23 mei 2022

ongooflijk slecht maand op een jurk…

ongooflijk slecht maand op een jurk gewacht, leek wel een vaatdoek .slechte kwaliteit .en geld terug kan je wel vergeten .via de mails gelijk antwoord, maar lijkt mij een tussenpersoon die niets met het bedrijf te maken heeft.gewoon oplichters 🤮🤮🤮🤮

22 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?