MEROVA.NL dan verwacht je een Nederlandse site. Echter: deze sitenaam is te koop en bestaat dus niet!!! Zeer slechte communicatie; uitermate slechte producten ÁLS je die al krijgt ... Ben je n... Toon meer
Twee broeken besteld - maar ééntje gekregen - mail gestuurd - geen antwoord - blijven mails sturen (7/7 bereikbaar???), plots site offline, ... Plots reclame van VILARIE.NL sponsored by MEROV... Toon meer
De grootste oplichtersbende van de wereld. Had een nanospray besteld om krassen uit de lak van mijn auto te krijgen. Na 2 maanden niets aangekregen ondanks beloofde levertijd van maximaal een week.... Toon meer
Men zou negatieve sterren moeten kunnen geven -5. Na bestelling, 2 dagen later mail gekregen bestelling verzonden. Tot op heden niets ontvangen. Web site en mail sturen lukt niet. Bedriegers , oplicht... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Pure rommel uit China.
Op de site staat dat er heel gemakkelijk retour gestuurd kan worden. Dus niet! U kunt het retourneren ja, maar of u het even naar China wilt terugsturen. Als het dan aankomt, ja dan krijg je (misschien) je geld terug! Dit is gewoon een AliExpress-site, alleen 3 keer zo duur!
Vetverbranding pellets
Zoals vele andere zit je telang op een product te wachten en,Sinds 3 april j.l.en, dan nog steeds niks voor iets wat makkelijk in een week er had kunnen zijn.En,maar blijven zeggen het is onderweg idd.
Omdat ze het zelf ergens van moeten ontvangen.
Ik voel me nu al opgelicht net als vele andere voor mij en,hopenlijk niet na mij.Het product werkt na ontvangst ook echt niet,na weken geprobeerd nog GEEN enkel verschil gezien.Voel me echt opgelicht.
Bohemian zomer Sandalen
Sandalen besteld. SUPERSLECHT. De klittenband staat er volledig scheef op. Daardoor gapen ze langs alle kanten open. Ook het materiaal is pure plastiek. Het zouden Clark's zijn volgens filmke. Zelfs de goedkoopste schoenwinkel heeft zo geen slechte schoenen. GEWOON SCHANDALIG. Dat zo een winkel mag bestaan. PUUR BEDROG
Oplichters
Een korte broek besteld. Na 6 weken wordt ie eindelijk geleverd maar past niet. Als ik aangeven hem terug te willen doen blijkt dat ik 'm niet terug kan doen omdat het een aanbieding is. Dat is nergens op de site te vinden. Ik voel me opgelicht en hoop dat niemand mee iets bij hen koopt.
Die gasten zijn nog slechter dan pres…
Die gasten zijn nog slechter dan pres Poetin!
Hier niks bestellen echt een heel…
Hier niks bestellen echt een heel slecht bedrijf,ik heb een half jaar geleden iets besteld en heb het nog niet binnen en als je vraagt waar het blijft dan zeggen ze bedankt voor jou'n geduld het komt eraan.....niet dus.
Koop hier niets
Koop hier niets. Ik deed het wel en heb mijn geld weggegooid. Het zouden heerlijke instappers zijn lekker zacht voor moeilijke voeten. Weken gewacht voordat ze aankwamen mailtje gestuurd
antwoord ze zijn onderweg. Vanmorgen zijn ze bezorgd na 4 weken. Een slechte kwaliteit harde slipper waar ik met mijn artrose voeten instapte en daar gelijk pijn aan kreeg. Ik ben er zo boos om geworden dat ik ze gelijk weggegooid heb ook met de reden dat ze zo stonken dat ze niet in huis konden staan. Bedenk je eigen voor je hier wat bestel.
Trap er niet in. Gewoon slecht...
Mijn moeder had er sloffen besteld. Helaas te groot en ze wilde ze graag retour sturen. Eerst krijgt ze geen bericht op haar mails. Na veel volhouden krijgt ze eindelijk bericht
"ik heb uw bestelling gecontroleerd en het komt overeen met een korting die ik niet in staat ben om een terugkeer aan te bieden. Wij hebben dit beleid inzake het niet retourneren van afgeprijsde artikelen ook op onze website vermeld voor de referentie van onze klanten ". Onzin dus. Als we dit ook terugschrijven krijgt ze in 1x poeslief mailtje dat ze mijn moeder graag helpen met retourneren en geven een retouradres in China. En,oh ja by the way, retourkosten zijn voor eigen rekening. Natuurlijk stuur je het pakket dan niet terug daar de kosten van retourneren minimaal 30 euro zijn naar China. Of te wel. Zij bestellen rechtstreeks bij een AliExpres of Alibaba voor een schijntje en jij kan bij retourneren altijd fluiten naar je centen, trap er niet in...
Zeer slecht
Zeer slecht.
De schoenen die ik besteld had waren te groot en te hard. Door mijn Neuropathie in mijn voeten kan ik ze jammer genoeg niet dragen. Kunnen niet retour omdat ze afgeprijsd zijn??????????????
Op 27 februari schoenen besteld
Op 27 februari schoenen besteld, kreeg de volgende dag bericht dat ze waren verzonden, op 25 maart binnen gekregen, passen niet, wilde ze retour sturen maar dat kon niet omdat ze afgeprijsd waren maar korting geven of afgeprijsd is voor mij een heel verschil, kon ook nergens vinden dat ik ze niet kon retourneren als ze afgeprijsd waren, eerste en laatste maal iets gekocht.
Op de website wordt beloofd dat er…
Op de website wordt beloofd dat er binnen 3 dagen geleverd wordt. Een aantal producten besteld en betaald op 26 februari. Zonder enige vorm van communicatie al 3 keer uitgesteld. Het is nu 28 maart en nog steeds niks! Ik ben bang dat ik 85 euro heb weggegooid.
Koop daar niets
Levering duurde bijna 4 maanden. Toen aangekomen alles te klein. Teruggeven en terugbetaling niet mogelijk. Gelukkig met PayPal betaald, daar geld terug ontvangen. Websites in verschillende EU landen, slecht te gebruiken daar verschillende talen in de site gemixt.
Slechte kwaliteit schoenen.
Slechte kwaliteit schoenen.
Ali expres kwaliteit.
Zool heeft geen stevigheid, 2 paar dezelfde schoenen besteld, en krijg 2 verschillende paren binnen.
Nooit hier iets kopen .
Bagger zooi
NOOIT MEER HIER BESTELLEN!!
Nou deze heeft niet eens 1ster nodig
In mijn vorige revieuw beschreef ik dat ik oordoppen had besteld.. nou 19 maart ontvangen!
Nou die oortjes 1+1 gratis oortjes , doen het niet! De ene laadt niet op, de ander blijft bij 64% en nu is et 62%. Dus ze hebben twee oortjes gestuurd die niet eens werken! NOOIT MEER HIER BESTELLEN, ECHT NOOIT! et maakt niet eens verbinding met bluetooth!! Gatverdamme rot oplichters!
Jammer dat het niet minder als 1 ster…
Jammer dat het niet minder als 1 ster kan zijn. Een olifant knuffel besteld en alleen een plastic zakte met een stukje plastic er in gekregen. Een mail kun je niet sturen en een klachten formulier word niet beantwoord . Wel raar dat de politie deze internet oplichting niet aanneemt. Wat een oplichters kunnen we dat nergens gaan vermelden????
Ik heb 1 ster gegeven
Ik heb 1 ster gegeven , maar eigenlijk moet die zelfs weg
Een ring besteld , die diabetes zou controleren.
Na weken de bestelling ontvangen zonder enige beschrijving.
Retourneren gaat voor eigen rekening en ik moest een reden opgeven terwijl er op de site stond , dat retourneren altijd zonder opgave van reden is .
Ik kreeg te horen , dat teruggave van het aankoop bedrag niet kon , omdat ik korting zou hebben ontvangen .
De aankoop prijs van de ring was 21,95 Euro en het opsturen naar de afzender in China kost me 20 Euro.
Duur ringetje dus.
Het is dus een zeer onbetrouwbaar bedrijf zoals ook in andere reviews staat.
Ze willen meedoen met de grote jongens als Bol.com............
Minder dan 1 ster
Minder dan 1 ster. Wat een onfatsoenlijk bedrijf eerst beloven dat je je bestelling (schoenen) binnen 2 dagen krijgt.
Dan krijg je opeens een Chinese track and trace verb
Vervolgens ontvang je je spullen.
Ze stinken zo chemisch dat je er beroerd van wordt.
Ze blijken te klein retour sturen geen gehoor meer.
Je kan waarschijnlijk fluiten naar je geld
Niet bestellen
Zoals de rest hier, niks binnen en hopen dat ik mijn geld terug krijg. Als ze in de mails al zeggen: 'Als het goed is is het onderweg' dan kunnen ze er al niks van, triest gewoon.
Oplichters zijn het..je krijgt niks…
Oplichters zijn het..je krijgt niks toegestuurd. Nooit aan beginnen.
De grootste oplichtersbende van de…
De grootste oplichtersbende van de wereld.
Na enkele mailtjes toch wonder boven wonder mijn pakketje aangekregen en direct geprobeerd. Werkt niet zoals men beloofd of laat zien op foto en filmpje online!!! Is gewoon een spray met volgens mij water in