MEROVA.NL dan verwacht je een Nederlandse site. Echter: deze sitenaam is te koop en bestaat dus niet!!! Zeer slechte communicatie; uitermate slechte producten ÁLS je die al krijgt ... Ben je n... Toon meer
Twee broeken besteld - maar ééntje gekregen - mail gestuurd - geen antwoord - blijven mails sturen (7/7 bereikbaar???), plots site offline, ... Plots reclame van VILARIE.NL sponsored by MEROV... Toon meer
De grootste oplichtersbende van de wereld. Had een nanospray besteld om krassen uit de lak van mijn auto te krijgen. Na 2 maanden niets aangekregen ondanks beloofde levertijd van maximaal een week.... Toon meer
Men zou negatieve sterren moeten kunnen geven -5. Na bestelling, 2 dagen later mail gekregen bestelling verzonden. Tot op heden niets ontvangen. Web site en mail sturen lukt niet. Bedriegers , oplicht... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
eigenlijk geen ster
eigenlijk geen ster, had 2 dekbedovertrekken besteld met 2 sloopkussens bij om cadeau te geven en de kussenslopen zaten niet mee bij de dekbedovertrekken, heb al 10 mails gestuurd en telkens vragen ze een video of foto van hetgeen ik wel ontvangen heb... en ze vragen de zak en het verzendlabel welke ik natuurlijk toen heb weggegooid omdat het een cadeau was en ik dacht dat de kussenslopen bij de dekbedovertrekken zaten, gangsters gewoon
Een knuffel olifant besteld
Een knuffel olifant besteld. Ik ontving een plastic zakje met een leeg plastic zakje erin. Mails sturen gaat niet, want je krijgt het onbestelbaar retour. Ik ben erin getrapt via Facebook. Enorme oplichters. Geld kwijt en niks ontvangen.
OPLICHTERS!!!!
Minder dan 1 ster is niet mogelijk. Adverteert met snelle levering via Facebook etc. Op het moment dat je hebt besteld zie je pas dat het een dropshipper is zonder enig fatsoen. Mijn pakket zal wel nooit aankomen maar waar ik m kan registreren als oplichter zal ik dat ook zeker doen. Wetgeving wordt niet nageleefd. Legt de verantwoordelijkheid van niet leveren bij de klant en gaat niet eens serieus in op emails. Na lang wachten heb ik mijn bestelling ontvangen maar het product komt in de verste verte niet overeen met wat op hun site staat. Dan bieden ze 10% teruggave en als je zegt dat je wilt retourneren dan moet het rechtstreeks naar China...kosten 20 tot 25 euro en waarschijnlijk zie je het aankoopbedrag dan nog niet terug.
Nooit bij bestellen en heb je besteld dan overal melden dat je bent opgelicht.
HEB JE BETAALD VIA IDEAL DAN BETAAL JE VIA MOLLIE. RAPPORTEER HIER jE BETALING EN DOE AANGIFTE ZODAT ZE GESTOPT KUNNEN WORDEN
DE WEBSITE LIJKT OFF LINE TE ZIJN.
Beloofde levertijd wordt niet nagekomen…
Beloofde levertijd wordt niet nagekomen
Op de site staat volgende dag in huis
Vervolgens krijg je een mail met 1 a 2 werkdagen levering
En nu staat m'n bestelling op een maand levertijd...
Beloof dan gewoon niks of vermeld het eerlijk heb m'n pakket nu nog steeds niet
Niks bestellen hier !!!!!!!!!
Niks bestellen hier !!!!!!!!!
Bestelde nooit ontvangen
Regelmatig gemaild blijven met smoesjes komen over pakket is weg , er wordt nw gestuurd
Echte oplichters zijn het
Heel ontevreden
Beste mensen,gelieve daar niks te kopen,het zijn grote bedriegers,ze komen met belachelijk smoesjes af aangaande jou bestelling,en deze komt nooit terecht en je geld ben je kwijt
OPGELET OPLICHTERIJ TE VERMIJDEN
OPGELET : oplichterij : Afblijven : zie reactie van Europees centrum voor de consument nav mijn klacht aangaande geen retourrecht mogelijk : Wij hebben uw klacht aandachtig gelezen.
Wij vrezen dat u het slachtoffer bent geworden van oplichting. Wij merken op dat de website waarop u hebt besteld gehost wordt door het Canadese bedrijf Shopify. Wij ontvangen momenteel meerdere klachten over websites die door dit platform worden gehost.
De website vermeldt geen postadres en geen btw-nummer maar stelt in zijn algemene voorwaarden dat er Nederlands recht van toepassing is. Echter is het bedrijf niet terug te vinden in het Nederlandse handelsregister. De kans dus dat de website zich buiten de EU bevindt wordt wel erg groot.
Shopify is zoals gezegd een platform. Wij kunnen ook niet naar hen toe tussenbeide komen.
Wij vrezen dus dat wij uw klacht helaas niet kunnen behandelen. De stappen die u kunt nemen tegen deze verkoper zijn dan ook miniem. Een juridische procedure opstarten tegen een niet-Europese firma is trouwens zeer moeilijk en zeer duur.
Weet wel dat wij ondertussen in contact zijn met de economische inspectie inzake de frauduleuze websites via het platform Shopify.
U deed de betaling via kredietkaart? U kunt deze betaling dan betwisten bij de uitgever van uw kredietkaart. Hij kan u onder bepaalde voorwaarden terugbetalen. Het volstaat om een formulier in te vullen op website via mijnkaart en een kopie van uw schrijven aan de tegenpartij toe te voegen.
U betaalde via overschrijving? Deze betaling kan u helaas niet betwisten. Wij raden u aan om in de toekomst gebruik te maken van een beveiligde manier van betalen op het internet. (zoals kredietkaart of PayPal bijvoorbeeld).
Algemene tips:
Controleer steeds het postadres van de website waar u wilt aankopen. Het is niet omdat de website eindigt op bijvoorbeeld “.nl”, dat deze ook gevestigd is in Nederland. Of zelfs in een ander land binnen Europa.
Kijk steeds de volledige contactgegevens na op de website: handelsnaam, ondernemingsnummers, fysiek adres, e-mail adres en contactformulier. Enkel zo kunt u zeker weten of de website weldegelijk bestaat en dat u hem vlot kan bereiken bij problemen.
Is de verkoper gevestigd buiten de EU? U bent niet beschermd door de Europese wetgeving. De stappen die u kunt nemen zijn dan ook miniem. Een juridische procedure starten is dan zeer moeilijk en duur.
Tips en bijkomende informatie:
Doe de Webshop chec
Deze tool helpt u uw aankopen veilig te doen, overal in Europa.
Wij hopen uw vraag te hebben beantwoord.
Wilt u reageren op dit bericht? Gelieve te antwoorden op deze e-mail zonder de referentie te veranderen. Bedankt.
Bent u tevreden over onze diensten of kunnen we nog iets verbeteren? Laat het ons weten door deze korte enquête in te vullen en ons een score te geven op Google.
Met vriendelijke groeten,
Ecc belgie
Volg ons op Facebook | Twitter
Disclaimer & privacy
Wat een slechte service
Wat een teleurstellend bedrijf. Eerst meer dan 8 weken moeten wachten op levering van mijn bestelde product.
Hier voorafgaand meerdere mails gestuurd over mijn niet ontvangen bestelling.
Uiteindelijk product ontvangen.
Helaas met een alleen een Engelse en Chinese handleiding.
We waren niet tevreden.
Mail gestuurd over het willen retourneren van het product.
Moest eerst de reden opgeven.
Daarna een vervolg mail ontvangen waarin stond dat ik niets terug kon sturen omdat het een afgeprijsd product betrof.
Hooguit kon er 10% van het aankoopbedrag terug gestort worden uit coulance????
Jammer dat er op site staat dat producten makkelijk te retourneren zijn.
Kortom ik bestel hier nooit meer iets gewoon 60 euro weggegooid.
Een gewaarschuwd mens......
Product niet zoals op foto
Product niet zoals op foto.
Moeizame communicatie.
Geld terug doen ze niet.
Krijgt maximaal 10% van het bedrag terug, zeggen ze, maar ik moet het eerst nog zien ...
Bestelling gedaan begin december van…
Bestelling gedaan begin december van 90€. Nooit ontvangen, reageren altijd met dezelfde automatische replymail. Geld kwijt, levering nooit ontvangen.
Oplichterij!
Een horloge besteld op 26-12-2021 en…
Een horloge besteld op 26-12-2021 en netjes een bevestiging er van.
Zou binnen 2 dagen bij mij moeten zijn......
Eerste indruk is goed maar daarna nooit iets ontvangen en ze reageren niet op berichten....
PAS OP!!!
OPLICHTERS