Bestellen gaat Betalen gaat ook Levering is opeens niet meer mogelijk , gaan terugbetalen. Zouden email gestuurd hebben , niets gezien Na paar emails gingen ze het terug storten , nog steeds n... Toon meer
Geweldig men geeft berichten Vanaf het moment dat bestelt wordt tot levering. Ik kreeg een goed te volgen montage instructie er bij. Via mail worden overige vragen beantwoorden. Echt een aanrad... Toon meer
Fraude site . Bestelling is op voorraad . Dan in behandeling daarna geanleerd dat het niet meer leverbaar is en mijn geld binnen de 2 werkdagen terug op mijn rekening zal staan . Ondertussen 14 dagen... Toon meer
Grappige gasten hebben een aantal AliExpress verkopers aangeboord, 1 startrelais gekocht voor me motor via AliExpress en 1 bij mijn voertuig.nl kwamen uit dezelfde regio in China. En waren identiek. B... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestelde bleek een onderweg retour…
Bestelde bleek een onderweg retour afzender te zijn gegaan vlg track.
Dit gemeld en daarna snel opgepakt en alsnog keurig geleverd.
Levertijd voor versterker ruim 1 maand
Levertijd voor versterker ruim 1 maand, geen telefoonnummer beschikbaar. Geleverde product is kwalitatief niet in orde. Ze reageren per mail ook erg laat. Ik wacht nog steeds op antwoord.
Ik raad niemand aan hier iets te kopen. Ik wil mijn geld retour en daar wordt geen gehoor aan gegeven. Oplichters zijn het. Mocht de situatie behandeld worden zal ik dit eerlijk beoordelen, maar nu heb ik een kapot en te laat geleverd product en laat een fatsoenlijk antwoord op zich wachten. Nog nooit meegemaakt dit.
Dikke Bult Eigen Schuld (2)
De door mij op vrijdag 01 mei bestelde (auto) dakantenne is vandaag, na 39 dagen, door Post-NL. bezorgd.
Ik vind het dan ook mijn plicht, om u te informeren dat er dus wel geleverd wordt. Je moet alleen ontzettend veel geduld hebben.
Ik had al een nieuwe bij HALFORDS bestelt (levertijd 48 uur zelfde prijs).Nu dus in het bezit van een reserve dakantenne.
Prima winkel
Onderdeel besteld voor de aggregaat. Duurde langer dan verwacht. Via mail contact gezocht. Kreeg keurig een schrijven terug met excuses, uitleg wat er fout was gegaan en de oplossing. Kreeg ook op initiatief van de verkoper de verzendkosten teruggestort.
Al met al prima opgelost en het apparaat draait inmiddels weer.
Goede ervaring,
Ton
Bestelling duurde iets langer dan…
Bestelling duurde iets langer dan verwacht maar inmiddels binnen
bestel hier niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de 15 werk dagen voor de levering zijn voor bij .en nog niks binnen zelfs geen mail ,of iets , zelfs 1 ster is te veel . keurmerk inleveren verdienen ze niet
Per ongeluk het verkeerde besteld. Geannuleerd per mail en snelle adequate reactie. Goede service :)
geweldige service ondanks wat problemen…
geweldige service ondanks wat problemen ivm corona
bedankt en goede zaken
Nooit meer hier bestellen ik heb 20…
Nooit meer hier bestellen ik heb 20 april besteld nog steeds niet binnen!!!!
Nooit meer wat bestellen hier
17 werkdagen geleden heb ik een onderdeel besteld op hun website. Nog steeds de bestelling niet ontvangen en ook geen Track & Trace code. Belachelijk. In plaats van AliExpress heb ik op een Nederlandse winkel de bestelling geplaatst en wat meer betaald zodat ik hem sneller binnen zou hebben maar dit is erger dan AliExpress. Heb ze ook paar keer gebeld maar de telefoonnummer is niet bereikbaar. Via de mail kreeg ik antwoord dat de bestelling al is verzonden en hij niet meer geannuleerd kan worden terwijl ik hem na 6 dagen na de email nog steeds niet heb. Echt belachelijk, ga nooit meer daar wat bestellen.
Ik sluit me aan bij alle andere slechte…
Ik sluit me aan bij alle andere slechte reviews. Ze hebben meerdere sites.
Leveren niet en betalen ook geen geld terug. Koop hier niet!
Prima product
Prima product, levering liep wat uit, maar de verkoper bood onmiddellijk aan de verzendkosten terug te betalen, heel nette en snelle reactie op mijn mails. Gewoon goed!
Alixpress handelaartje
Alixpress handelaartje,
Prima dat je spullen importeert en hier een paar euro op verdient, maar deze lui zijn wel achterbaks. Initieel zeggen ze niks over de levertijd, waardoor je denkt: ach het is een tientje duurder dan op Ali, maar dan heb ik het waarschijnlijk wel binnen een paar dagen in huis. Maar nee hoor, zodra je besteld en betaald hebt krijg je een mailtje dat de levering 15 werkdagen duurt. En na 15 werkdagen nog steeds niks.
Dus Mijn Voertuig, neem je spullen op voorraad dan kun je sneller leveren en zijn mensen ook wel bereid iets meer te betalen.
Wat een rot site!
Wat een rot site!! Bestel ik expres op een Nederlandse site om iets sneller te hebben. Bestellen zij het ook via China en kan ik alsnog lang wachten en ben ik meer kwijt. Telefonisch niet bereikbaar en antwoorden niet op mails! Dikke oplichters!
Annuleren geen probleem
Ik had een product besteld maar na bevestiging bleek er een lange levertijd voor te staan. Gevraagd om annulering en dat was geen enkel probleem. De order werd zonder verdere vragen geannuleerd en geld terug gestort. Vlotte reactie via de mail.
Zeer slecht
Zeer slecht. Na 5 weken nog steeds geen levering of reactie..
Na meer dan een maand na mijn betaling…
Na meer dan een maand na mijn betaling artikels nog niet toegekomen. Antwoorden niet op telefoon en niet op mails. Ga klacht neerleggen.
Na 3 keer gepakt te zijn met alcohol op…
Na 3 keer gepakt te zijn met alcohol op heb ik het wel een beetje gehad. Heel stoer mijn laptop aangezet om het internet af te struinen naar een digitale alcoholmeter die je aan je sleutelhanger kunt plaatsen zodat je deze nooit kunt vergeten (ook niet als je gedronken hebt). Hoog in Google vond ik mijn-voertuig.nl en ik heb even op de website gekeken, duidelijke taal, snelle laadtijd + overzichtelijke categorieën. Na een belletje met de klantenservice die binnen 30 seconden antwoordde (belde om 10:30) kreeg ik telefonische ondersteuning om de bestelling af te ronden. Verschillende betaal-opties aangeboden en een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen werd er beloofd. Weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gehad maar na 3 dagen een pakketje in de bus met mijn alcoholmeter. De wijkagent en ik hebben maar samen een gebakje gegeten om dat te vieren want ook hij was mij zat!
Naam van Medewerker was Jaffar en dit is echt een aanwinst voor elk bedrijf. Jonge jij bent top, inlevingsvermogen, rustig en acceptabele taal en een echte doorzetter! Ik heb je al uitgenodigd voor een bakje gebak samen met de wijkagent maar als je wilt kun je altijd langskomen!
In eerste instantie product defect…
In eerste instantie product defect ontvangen. Contact gehad met de klantenservice en zonder poespas naar tevredenheid geholpen. Binnen 3 werkdagen stond de koerier van DHL met een nieuwe FM Transmitter voor de deur.
Bedankt voor jullie service en tot de volgende maar weer!
Redelijk tevreden...
Eerlijk is eerlijk mijn product was na 10 werkdagen binnen en was exact zoals in de omschrijving dus daar kan ik niks negatiefs over zeggen.
Ze mogen alleen wat mij betreft alleen duidelijker bij artikelen erbij schrijven dat de gemiddelde levertijd ook 10 werdagen is en max 15 werkdagen. Niet iedereen gaat voor het bestellen allemaal kleine lettertjes lezen. Langere levertijd geen probleem, tussen handelaar van Aliexpress, Geek, Wish of Alibaba ook niet maar geef het duidelijk aan zodat mensen op voorhand weten waar ze aan toe zijn ipv pas ná betaling een mail te versturen.