Bestellen gaat Betalen gaat ook Levering is opeens niet meer mogelijk , gaan terugbetalen. Zouden email gestuurd hebben , niets gezien Na paar emails gingen ze het terug storten , nog steeds n... Toon meer
Geweldig men geeft berichten Vanaf het moment dat bestelt wordt tot levering. Ik kreeg een goed te volgen montage instructie er bij. Via mail worden overige vragen beantwoorden. Echt een aanrad... Toon meer
Fraude site . Bestelling is op voorraad . Dan in behandeling daarna geanleerd dat het niet meer leverbaar is en mijn geld binnen de 2 werkdagen terug op mijn rekening zal staan . Ondertussen 14 dagen... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Netjes op tijd geleverd.
Netjes op tijd geleverd.
Snelle reactie op mail.
Prima service
Zeer slechte dropshipping webshop die…
Zeer slechte dropshipping webshop die hun spullen gewoon via aliexpress.com voor een veel lager bedrag bestellen en direct aan je toesturen waardoor je vaak 4 weken of langer op je product mag wachten als je die al krijgt. Koop hier nooit je spullen!
Tussenpersoon van Ali express
Bestelling gedaan en toen ik de bevestigingsmail kreeg wist ik het al. Levertijd tot 15 dagen. Ben naar Ali express gegaan en vond het artikel in exact dezelfde verpakking. Ik betaalde €32,- en op Ali was de prijs rond de €8,-. En ga nu niet voertuig.nl bellen, want dan kunnen ze wegens personeel tekort 'helaas' de telefoon niet beantwoorden.
niet te bereiken
niet te bereiken, mail zeer laat of niet beantwoorden. Je bent je geld kwijt. track en trace is niet te traceren. slechter kan niet.
8 band gps werk niet.
slechte zaak
Levertijden zijn waardeloos
Levertijden zijn waardeloos, op mails wordt niet gereageerd! Slechte zaak en laatste keer dat ik besteld heb.
Een uitstekende service
Een uitstekende service. Het artikel is bij en door Postnl kwijtgeraakt.
We hebben twee keer medewerkers van Mijn voertuig aan de telefoon gehad. Die waren uiterst correct en vriendelijk. Ze hebben alles uitgezocht. Postnl kon niet leveren. Mijn voertuig liet ons de keus. Geld terug of een nieuw artikel opsturen. We hebben gekozen voor het laatste. We zijn bijzonder tevreden.
Slim zaken doen
Grappige gasten hebben een aantal AliExpress verkopers aangeboord, 1 startrelais gekocht voor me motor via AliExpress en 1 bij mijn voertuig.nl kwamen uit dezelfde regio in China. En waren identiek. Beide startrelais werken prima en is prima kwaliteit. Mijn voertuig.nl weer 5 euro verdient. Zakelijk gezien slim. Maar maakt dit kenbaar dat je zaken doet met Aziatische handelaren. Dan kan daar ook geen onvrede over ontstaan. Ik kan er wel om lachen
Dit klopt niet
Dit klopt niet!
Dit klopt totaal niet, dit zijn gewoon wat oplichters , die alles via Ali express bestellen of ander chineese webshop. en daarbij wat tientjes meer erbovenop gooien.
Slecht, kapot, foutief product ontvangen uit China!!!
3,5 weken gewacht op een grote rol cell foam die uiteindelijk uit China kwam! Had ik zelf ook bij Alie kunnen bestellen en was ik veel goedkoper uit geweest! Pakket was bovendien flink beschadig (dubbel gevouwen en door 4 lagen heen kapot) en mijn-voertuig reageert voor alsnog niet op mijn klaagbrief. Telefonisch nu ook niet bereikbaar. Ook was het product dat ik ontving een hele andere dikte dan dat ik besteld had. Mij zien ze niet weer! Nu wachten op bericht van hun kant....
Ik wacht al 4 weken op een abs sensor…
Ik wacht al 4 weken op een abs sensor die ik elders binnen 2 dagen in huis had ! Nooit meer !
Via mijn dochter aanbevolen
Via mijn dochter aanbevolen
Camera bestelt . En 2 dagen netjes thuis bezorgt. Betaling via ideal netjes verlopen
Toppie jongens
Lang wachten voor weinig geld
Ik zocht voor weinig geld enkele artikelen waarbij de kwaliteit van ondergeschikt belang was. Deze vond ik bij mijn-voertuig.nl. Na bestellen en betalen via Ideal kreeg ik een e-mail waarin ik gewezen werd op een maximale levertijd van 15 werkdagen! Ai. Dat bleek naderhand inderdaad ergens op de website vermeld te staan maar heb ik over het hoofd gezien.
Tien dagen later werden de artikelen geleverd, binnen de 15 werkdagen dus. Chinese rommel. Ik wilde weinig betalen dus kreeg ik ook weinig.....
Ik bestel hier niet snel weer maar ik kan niet zeggen dat het bedrijf niet heeft gedaan wat ze zeggen.
Goed bedrijf en goede service
Een goed bedrijf met een overzichtelijke website, goede communicatie en service.
Via Mijn Voertuig een versterkertje besteld en snel geleverd gekregen. Helaas bleek deze niet goed te functioneren. Na een prettige communicatie met de klantenservice is dit probleem snel verholpen en gaan ze me een nieuwe sturen. Complimenten!
Lange verzendtijd, maar goede klachtafhandeling
Moest wel 2 weken wachten op mijn product, moest denk ik uit China komen. De handschoenen bleken niet waterdicht te zijn, zoals uit de productomschrijving bleek. Maar toen ik dat liet weten werd het geld netjes binnen 2 werkdagen teruggestort op mijn rekening, dus prima afgehandeld.
Bestelling Klokje
Ik had een klokje besteld. Helaas was hij defect. Meteen contact gezocht met Mijn Voertuig. Ik moest een filmpje opsturen van het defect. Zo gezegd, zo gedaan. Er is mij toen een nieuw klokje toegestuurd en het defecte klokje hoefde ik niet terug te sturen. Nieuwe klokje werkt perfect. Goede service.
Niet te vertrouwen, 3 weken levertijd
In een woord; moderne oplichterij. Ze adverteren op marktplaats en denk je het volgende dag te kunnen ontvangen na dat je het geld overgemaakt heb. Mis!!, je hebt het geld overgemaakt en kun je 3 weken wachten want ze moeten het waarschijnlijk ook via Alibaba bestellen en daarna leveren. Je krijgt na betaling track en trace code en is helemaal leeg want er is niets verstuurd. Een hoop gezeik met heen en weer schrijven en kopzorgen. Zou niemand het adviseren om daar iets te kopen, heb helaas die fout gemaakt en heb ze aantal keer geschreven. Ik krijg dan continu het antwoord" Als u bij ons besteld gaat u akkoord met de voorwaarden, zonder hiermee akkoord te gaan is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen" Maar dit vermelden ze niet in de advertentie op marktplaats.
Zeer lange levertijd
Zeer lange levertijd, en dat weet je niet van te voren, dus daar nooit meer kopen.