Mister Minit Tienen
Geweldige service! De jongeman die daar gisteren (17/04/26) werkte, was heel behulpzaam en super vriendelijk. Hij heeft vlotjes het batterijtje van de horloge van mijn mama vervangen. Ik wou ook een kopie (met een afbeelding erop) van mijn huissleutel. Hij haalde meteen àlle sleutels met een afbeelding van het rek en liet mij kiezen. Ik zei dat het mij allemaal niet zoveel uitmaakte, waarop hij zei: "Als je hiernaast een ijsje koopt, kies je toch ook de smaak?". Ik ben dan maar voor de lieveheersbeestjes gegaan, hahaha. Wil ik maar zeggen: deze jongeman deed zijn werk met passie. Bovendien was hij heel eerlijk. Ik dacht dat het batterijtje van de afstandsbediening van mijn garagepoort ver leeg was. Hij had er mij een nieuw kunnen aansmeren, maar heeft de moeite genomen om het verschil tussen het oude en een nieuw batterijtje uit te meten, waarbij bleek dat het oude het nog wel even moest doen. "Misschien zat er wat vuil onder het contactpunt, dat is dan bij deze verwijderd", zei hij. Ook mooi meegenomen: zijn humor was zo subtiel dat ik lachend de winkel ben uitgestapt. Leuke winkelervaring!