Wow! Jag beställde pararmband med gravyr och de vart verkligen så fina och i bra kvalitet - Jag & min kille bär de varje dag nu. Jag upplevde gravyren en aning svag när jag fick armbanden och konta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En meget personlig Gave med indgravering af den sødeste citat min far altid sagde til mig som lille❤️
Utrolig god service. Da armbåndet ikke passede min kæreste, fordi jeg havde bestilt en kvinde-størrelse, skrev jeg til dem, om det var noget de kunne gøre. En sød medarbejder vendte hurtigt tilbage og... Toon meer
Ich wollte meinen Freund zu seinem Geburtstag mit schönen Armbändern mit unserem Jahrestagsdatum überraschen. Leider habe ich versehentlich Freundschaftsarmbänder statt Partnerarmbänder bestellt. A... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med et smykke fra Mon Chou kan du sætte dit præg og designe dit smykke med helt egen tekst indgraveret. Det kan være en speciel dato, et citat som har særlig betydning, eller noget helt tredje. Med vores smykker får du muligheden for at indfange og udtrykke historier om de mest betydningsfulde mennesker, steder og begivenheder i livet. Kun fantasien sætter grænser for hvilket budskab dit smykke skal bære.
Contactgegevens
Vesterbrogade 107D, 1620, København, Denemarken
- info@monchoujwewlry.dk
- monchoujewelry.dk
Vraagt klanten om een review
Mega god service og god kvalitet
Mega god service og god kvalitet
Jeg havde bestilt en halskæde til min kæreste med ingravering. Men postnord valgte at smide pakken væk. Jeg kontaktede Monchoujewelry angående problemet. De var mega hjælpsomme og satte en ny i produktion med det samme og fik den sendt.
Kæmpe stor anbefaling her fra, både på service og kvalitet
Den bedste oplevelse
Jeg købte 2 smykker , som kom ret hurtig så fint lavet .
De er sååå søde og behjælpelige , og svare med det samme .
Skriften på smykken blev ikke som vi lige havde forstillet os, jeg sendte en mail og de lavede en ny som er på vej .
Det ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Min varmeste anbefalinger .
Sarah som jeg skrev med er utrolig sød.
Happy customer her
Happy customer her! ☺️
Jeg er virkelig glad for den gave jeg købte, samt kundeservice er best of the best!
Jeg giver min oplevelse videre og Mon Chou kan godt anbefales!
Perfekt er super glad for den
Bedste anbefalinger herfra!
Har købt et guldhjerte, som blev graveret med vores egne håndskrifter.
Det er så fint lavet, og hurtigt leveret.
Jeg skrev en mail til dem, da jeg skal bruge det til en konfirmationsgave og ville sikre mig, at det nåede frem.
Ikke bare kom det i god tid, men jeg fik også et meget personligt og imødekommende svar. Så bedste anbefalinger herfra!
Der var hurtig levering og smykkerne…
Der var hurtig levering og smykkerne var så fine 🤩
Bestilte 3 ens armbånd med indgravering…
Bestilte 3 ens armbånd med indgravering - lavede en ændring som straks blev ordnet og gravering ændret. Super sød kundeservice og hurtig levering 😃
Køb af matchende armbånd
Min kæreste og jeg bestilte matchende armbånd fra dette firma – et i guld og et i sølv, begge med graverede navne. Armbåndene blev virkelig flotte, og vi er meget glade for dem. Leveringen var hurtig, og prisen var god.
En lille bemærkning er, at hjørnerne på armbåndene var en smule skarpe, men heldigvis ikke så ubehagelige, at det var et problem. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse med smukke armbånd, og vi kan helt klart anbefale dem.

Antwoord van Monchoujewelry
Hurtig levering og flotte smykker
Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg…
Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne..
Bestilte et specielt armbånd til min søns gudmor som skal have det i dag. Postnord mistede pakken og ville starte reklamation. Jeg kontakter jeg torsdag eftermiddag. Og i ville sende et nyt. Det gjorde i allerede torsdag aften med gravering. Fredag skriver postnord at de har fundet pakken alligevel. Og da i allerede har sendt en ny, kontakter jeg jer og i fortæller at jeg gerne må beholde det. Det er virkelig god og hurtig service. Og barnedåben i dag, søndag, kommer til at være perfekt. Tak!!!!!

Sindssyg service niveau
Der var gået 3 dage uden min pakke havde bevæget sig så kontaktet dem også havde post nord smidt den væk så de gik straks igang med at lave en ny og sende den samme dag! Fik afvide hvis den som var blevet væk kom alligevel så beholdte jeg bare begge! Det er rigtig god service
Varen var perfekt og damen blev glad 🤘🏻🤘🏻

God kundeservice og produkt
Hurtig levering og flot kvalitets…
Hurtig levering og flot kvalitets produkt!
Jeg bestilte en halskæde som gave i…
Jeg bestilte en halskæde som gave i sidste øjeblik og var lidt nervøs for, om den ville nå frem i tide. Men Mon Chou overraskede mig med en super hurtig levering! Smykket er utrolig smukt, og modtageren var meget glad. En virkelig positiv oplevelse!
Kundeoplevelse/-service helt i top
Helt igennem en unik kundeoplevelse, med en hurtighed og kundeservice som bare ikke kan overgås.
Og ja, det er vist tydeligt at jeg havde en god oplevelse, men man bliver bare blæst væk, når en virksomhed giver mere end man kan forvente, og lidt mere oveni for at sikre man er tilfreds.
Dette er en forretning du med sikkerhed kan stole på !!!
Burde have 6 stjerne :-)