MoonPay Reviews 111.082

TrustScore 4 uit 5

4,1

Bewerkt op 15 april 2024. Na veel mails is alles toch in orde gekomen. Oorspronkelijke review (1 ster): Ik verkocht Solana via Moonpay (automatisch in mijn appje ‘Exodus’). Ik kreeg bericht dat de tra... Toon meer

Ik blijf maar wachten... Mijn geduld raakt op. De juiste persoon op de helpdesk heeft me mijn centjes teruggestort. 6 weken geduld, twijfel en onrust voorbij. Prettig Nieuwjaar! Thx Isaac!

Update: alhoewel mijn KBC bank beweert geen ontvangsten te hebben geblokkeerd, lijkt het dat dit toch zou zijn gebeurd. Moonpay heeft opnieuw overgemaakt naar een Revolut-nummer en dit stond de volg... Toon meer

20/ 05 Uiteindelijk na veel gehakketak is het geld gearriveerd in mijn Revolut account. Ik moet zeggen ALS je de site kan bereiken zijn de mensen van Moonpay uitermate vriendelijk en beh... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Softwarebedrijf

We are MoonPay. Architects of the future, inventors, artists, and authors of innovation. Our vision? To unlock digital ownership for everyone. We are onboarding the world to Web3, where people can own and control their digital identity, data, property, and money. MoonPay is the world’s leading Web3 infrastructure company. We provide end-to-end solutions for payments, enterprise-scale smart contract development, and digital asset management. Many of the world's most iconic brands rely on MoonPay to power their Web3 strategies and ideas. Now boarding the next generation of leaders. Come help us build what's next.

Houd rekening met het volgende

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

111K reviews

Vraagt klanten om een review

Dit platform word gebruikt door…

Dit platform word gebruikt door scammers. Mijn zoon van 14 werd opgelicht en betalingen werden gedaan aan MoonPay.

Na fraudeonderzoek bleek moonpay niet mee te werken en criminelen te willen beschermen.

16 mei 2026

Hello,

We’re sorry to hear about this situation and understand your concerns. Fraud and scams are taken very seriously, and we encourage you to contact our support team so they can review the matter further and provide assistance where possible: https://support.moonpay.com

MoonPay Customer Experience

Mijn ervaring met MoonPay is oprecht…

Mijn ervaring met MoonPay is oprecht positief en verfrissend geweest in vergelijking met verschillende andere cryptoplatformen die ik door de jaren heen heb gebruikt. De service is altijd snel, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken geweest wanneer ik cryptocurrency moest kopen of overmaken. Transacties worden meestal snel verwerkt, verificaties verlopen soepel en ik heb nooit onnodige stress of vertragingen ervaren tijdens belangrijke transacties. In een markt waar timing en vertrouwen alles betekenen, maakt een efficiënt werkend platform echt een groot verschil.

In tegenstelling tot de vele negatieve reviews die ik hier zie, heb ik persoonlijk geen enkel probleem ondervonden met het gebruik van de Moonpay. Ze zouden misschien kunnen overwegen om het minimale opnamebedrag voor sommige tokens te verlagen, want dat zou mijn ervaring perfect maken! Over het algemeen waardeer ik platforms die focussen op gebruiksgemak en klantbeleving, en MoonPay heeft dat voor mij zeker geleverd.

Helaas was mijn ervaring met Trust Wallet veel minder positief. Ik kreeg problemen met de toegang tot delen van mijn wallet op een cruciaal moment, en het verkrijgen van goede ondersteuning of communicatie bleek erg moeilijk. Het gebrek aan directe klantenservice maakte de situatie stressvol, vooral omdat er geld bij betrokken was. Het was frustrerend om geen tijdige begeleiding of geruststelling te krijgen terwijl ik probeerde het probleem op te lossen. Vergeleken met de soepele ervaring die ik met MoonPay heb gehad, was het verschil in betrouwbaarheid en klantvertrouwen erg duidelijk.

Gelukkig kon ik, nadat ik een ombudsmanservice genaamd ℝ𝕖𝕥𝗿𝗮𝘅t had ingeschakeld, uiteindelijk mijn geld terugkrijgen en de situatie oplossen. Hoewel het proces tijd en geduld kostte, benadrukte het voor mij hoe belangrijk snelle ondersteuning en transparantie zijn binnen de crypto-industrie.

Positief afgesloten heeft Moonpay mij ook een sterk gevoel van betrouwbaarheid en professionaliteit gegeven. Het platform voelt veilig, gebruiksvriendelijk en goed gestructureerd aan voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Samen met mijn consequent positieve ervaring met MoonPay laat dit zien dat er nog steeds betrouwbare cryptoplatformen bestaan die echt waarde hechten aan efficiëntie, veiligheid en klanttevredenheid.

3 mei 2026

De afgelopen jaren heb ik verschillende…

De afgelopen jaren heb ik verschillende cryptoplatformen gebruikt, maar mijn ervaring met MoonPay is eerlijk gezegd een van de soepelste en meest betrouwbare geweest. Transacties zijn altijd snel, probleemloos en betrouwbaar verlopen telkens wanneer ik crypto moest kopen of overmaken. Het platform is eenvoudig te gebruiken, verificaties verlopen meestal snel en ik heb nooit te maken gehad met onnodige vertragingen tijdens dringende transacties. Dat niveau van betrouwbaarheid geeft echt vertrouwen, vooral in de snelle cryptowereld waar timing belangrijk is.

In tegenstelling tot de vele negatieve reviews die ik hier zie, heb ik persoonlijk geen enkel probleem ondervonden met het gebruik van de Moonpay Exchange-app en/of website. Ze zouden misschien kunnen overwegen om het minimale opnamebedrag voor sommige tokens te verlagen, want dat zou mijn ervaring (en waarschijnlijk die van anderen) perfect maken! Over het algemeen zijn mijn ervaringen met deze platforms positief geweest op het gebied van snelheid en toegankelijkheid.

Helaas kan ik hetzelfde niet zeggen over Crypto.com. Mijn ervaring daar was enorm frustrerend. Mijn account werd onverwachts vergrendeld, de communicatie van de klantenservice was slecht en het leek bijna onmogelijk om zinvolle hulp te krijgen. Door de vertragingen heb ik financieel verlies geleden, wat erg teleurstellend was. Uiteindelijk moest ik zelfs een ombudsmanservice, Retr𝕒xt, inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Dat proces was stressvol en tijdrovend en heeft mijn vertrouwen in het platform aanzienlijk beschadigd.

Positief gezien heeft Moonpay ook een goede indruk op mij gemaakt. Het platform voelt veilig, professioneel en gebruiksvriendelijk aan, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Samen met mijn positieve ervaring met MoonPay laat dit zien dat er nog steeds betrouwbare cryptodiensten bestaan die focussen op efficiëntie, transparantie en klanttevredenheid.

1 mei 2026

Oppassen en voorzichtig

Dit bedrijf is samen met TRUST een groot scam bedrijf. Als u een bedrag hier op zet dan krijgt u het niet terug .Ik werd via een geraffineerd opgezette scam uitgenodigd om een groot bedrag te storten teneinde een vergoeding te krijgen voor een geleden schade . Deze transactie werd geblokkeerd
door VISA na het betalen van een klein bedrag ( € 200 ) maar MOONPAY zag geen reden om dit bedrag terug te betalen ondanks dat het nu op mijn account staat maar dus niet terug geboekt kan worden ondanks onderbouwing van de Politie. Dus Moonpay in samenwerking met TRUST is ook onbetrouwbaar

23 maart 2026

Hello,

Thank you for bringing this to our attention. If you believe you may have fallen victim to a scam, we recommend taking the following steps:

Report it to your local law enforcement and provide all relevant details, including wallet addresses and communication records.
Secure your finances by contacting your bank or card provider immediately if you shared any financial information.
Please note that cryptocurrency transactions are irreversible once completed. We also encourage you to contact our support team at https://support.moonpay.com so we can review your case further.

MoonPay Customer Experience

Buy crypto by Kraken is the best 🤍

Mijn account is geblokkeerd geld is weg ik heb mijn geld gestuurd naar een secure address dat moet veilig zijn Moonpay of niet oplichters dieven zijn jullie 🤬🤬🤬🤬🤬

3 februari 2026

Hello there,

Thank you for your feedback. We’ve followed up on your case via email. Thank you for your patience.

Roger
Customer Experience at MoonPay.

usdt gekocht voor 495€ 40€ fee .zo wil…

usdt gekocht voor 495€ 40€ fee .zo wil ik ook een bedrijf starten met zeker rendement.ze vragen alle documenten en ze vragen naar he inkomen hoe en wat maar zelf buitensporige fees pakken vinden ze geen fraude.

22 november 2025

Hello,

We're sorry you've experienced difficulties with MoonPay. Please contact us at https://support.moonpay.com/ with a description of your issue. Our customer support team will get back to you as soon as they can.

MoonPay Support.

Opgelicht door Moonpay 3877 en 6539…

Opgelicht door Moonpay 3877 en 6539 Dublin Irl via Marktplaats. Op 17 augustus. Niets gekregen wel 2 x € 199 afgeschreven.

17 augustus 2025

Hello Gerard,

MoonPay Support.

Niet mogelijk om via uberhaubt 1 weg…

Niet mogelijk om via uberhaubt 1 weg een echt persoon te spreken bij de klantenservice.
Ook zeggen ze binnen maximaal 3 dagen je geld te refunden. We zitten inmiddels op dag 9 en ik heb nogsteeds mijn geld niet ontvangen.
Niemand te bereiken via klantenservice of iets dergelijks. Alleen een stomme AI bot die je te woord staat.

In 1 woord SLECHT.

Ik verwijder mijn account dan ook zodra ik dat geld terug heb.

21 augustus 2025

Hello K,

We’re sorry to hear about the delay in the reimbursement of your pending funds.

To clarify the purchase process: when we process an order, the first step is to ask your bank to “block” the money in your account. This ensures you have enough funds for the purchase without the money leaving your account.

If an order is not completed for any reason, we reverse this request with your bank so the money stays in your account. Please note it can take up to 10 business days for this to clear, but occasionally it may take longer for your bank to remove the charge from your statement. If that happens, we suggest following up with your bank.

Additionally, we do not receive any fees for refunded transactions.
As this process is managed by your bank, we are unable to speed it up or influence it in any way.

MoonPay Support

Echt een waardeloos bedrijf is dit

Al 10 dagen bezig om mijn Geld te krijgen. Klantenservice chat werk lost niets op en op mails wordt slecht of niet gereageerd

19 augustus 2025

Hello Daniel,

We’re aware of our ongoing conversation via email and want to assure you that we're actively looking into it.

We’ll get back to you as soon as possible—thank you for your patience.

Vertrouw deze partij niet

Vertrouw deze partij niet. Via Marktplaats (vinkje direct kopen als je een advertentie plaatst) maken je ze geld afhandig. Zijn oplichters!!! Vertrouw ze niet!

17 augustus 2025

Hello Joyce,

We're sorry to hear about your experience.

We've contacted you via email to follow up on your case directly.

MoonPay Support

Via marktplaats leren jas verkocht aan…

Via marktplaats leren jas verkocht aan Niek Visser, werd doorgelust naar moonpay ik moest een 3 cijferige code invoeren ter verificatie, maar helaas ipv de verificatie werd er 299,00 euro van mijn kaart afgeschreven ipv dat ik geld ontving voor de jas, hoop dat moonpay dit geld wil terugbetalen aan mij

16 augustus 2025

Hi Klant,

We’re very sorry to hear about your experience. Unfortunately, it looks like you may have been targeted by a scam in which MoonPay’s service was misused. MoonPay is designed for purchasing cryptocurrency, and completed transactions on the blockchain are final and cannot be reversed.

We strongly recommend reporting this to your bank or card provider, as well as to local authorities. Our team will fully cooperate with any official requests from law enforcement and can provide transaction details to support your case. Please reach out through our Help Center at https://support.moonpay.com so we can assist further.

MoonPay Support

Veel geld kwijt aan fees.

Veel geld kwijt aan fees.
Geld weer terug op rekening zetten gaat het toch naar de moonpay balance. En vandaar kun je het alleen via PayPal weer terug proberen te halen.
Waardeloos!

11 augustus 2025

Hi Rob,

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding fees and the withdrawal process. We’d like to review your case in detail so we can clarify how the fees and balance transfers work, and see if there’s anything we can do to help.

Please reach out to us at https://support.moonpay.com with your account email and any relevant transaction details so our team can assist you directly.

MoonPay Support

Prima om jullie te hebben goed werk wel…

Prima om jullie te hebben goed werk wel met wat lagere fees alvast bedankt

25 juni 2025

Hello there!

We understand that fees can be frustrating, and we're always looking for ways to make transactions more affordable. Since you're eligible, we recommend using your MoonPay balance!

With a MoonPay balance, users in the EU, UK, or US can top up in Euros, British Pounds, or US Dollars — and the best part is that there are no MoonPay fees to buy or sell crypto from your balance. You can also withdraw your balance at any time without any cost.

It's quick, easy, and cost-effective — Plus, your balance never expires and remains available whenever you need it. Just note that when topping up using PayPal and/or Venmo, this is not applicable and fees would be charged.

For customers outside of the eligible regions, we're actively working on making this payment method available to you soon.

For more information, please visit: https://support.moonpay.com/customers/docs/moonpay-balance.