Ik heb een telefoon hoesje gekocht, na 1 maand bleek er toch iets mis te zijn met de hoesje. Ik heb de Mous service team gecontacteerd erover en ze waren super vriendelijk en behulpzaam. Zonder eni... Toon meer

Niet het goedkoopste hoesje maar wel mooi en degelijk. Na de 1.5 jaar ging er een randje los, na een makkelijke procedure werd mij toegezegd dat ik een nieuwe kreeg toegestuurd. Super dat ze hun b... Toon meer

De hoesjes zijn top en beschermen de telefoon goed! Het nadeel is dat er word gezegd dat de hoesjes met een doorzichtige achterkant geen krassen kunne krijgen. Dit kan wel en gebeurt ook bij gewo... Toon meer

Nemen service zeer sirieus! Mijn pixel 7 hoesje ging stuk, de achterkant peelde weg.. gemaild. En ja hoor 3 of 4 jaar na dato hadden ze er nog 2 op vooraad voor service en hier is er meteen een van op... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

We are a young UK based start up company that strives to solve everyday problems through the use of innovative design! We pride ourselves on staying connected to our customers and utilising your feedback to refine our ideas and achieve excellence in regards to quality and functionality.

4,5

Uitstekend

15K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

screenprotector vol met bubbels

Een telefoon hoesje besteld en een hybrid glass screen protector pack van 2 stuks. over het hoesje ben ik tevreden maar die screen protector...... Alles volgens het filmpje gedaan en volgens de instructies die erbij werden geleverd. Op geen enkele manier heb ik het voor elkaar gekregen om geen bubbels te krijgen. Het materiaal is ook zo raar dat als je probeert het goed weg te halen je overal oneffenheden krijgt in je screenprotector. Allebei mijn screen protectors weg kunnen kunnen gooien!

8 juni 2024

Hi Tom,

Thanks for the feedback. I'm really sorry to hear that you are not completely satisfied with your screen protectors. Please send us an email via our website - our team would love to help get this sorted for you.

Kind regards,

Senior Customer Experience Team Leader

Erg goede klantenservice!

De mensen bij de klantenservice zijn erg behulpzaam! De Iphone die ik had besteld is nooit aangekomen, dus had ik het hoesje ook niet nodig. De vrouw die mij hielp dacht mee en regelde de retourzending heel snel. Ondanks dat ik het product niet wilde houden werd ik netjes te woord gestaan en goed geholpen.

28 maart 2024

Alles behalve perfecte bescherming

Ik heb een iPhone 13 pro max. Heb bij aanschaf speciaal een screenprotector en hoesje mouse gekocht omdat zij doen overkomen dat hun bescherming full-proof is.

Jammer dat dat in de praktijk anders blijkt te zijn. Vorig jaar viel mijn telefoon uit mijn zak. Daarbij brak mijn scherm aan de voorkant. Deze heb ik laten repareren. Gisteren liep ik in de supermarkt en toen viel mijn telefoon weer. Hierbij brak de gladplaat aan de achterkant.

Misschien moet mouse iets eerlijker reclame maken en zeggen dat ze een hoes hebben die veel schokken kan opvangen, als deze in de juiste hoek op de grond valt, maar dat hij zeker niet kan garanderen dat je telefoon niet stuk gaat en als dit wel gebeurd dat je dan pech hebt.

Want:

Wij staan achter ons product…totdat blijkt dat deze niet doet wat wij pretenderen. Dan is t jouw probleem 💪

24 maart 2024

Hi there,

Thank you for the feedback, and we're so sorry to hear that you've experienced the same issue with your product more than once - this is never the experience we want our customers to have! We're only able to offer one replacement for each purchased product under our warranty policy, but we are constantly working on ways to develop our designs to ensure that this situation is very rare.

Top geholpen

Top geholpen! per ongeluk een verkeerd product besteld, dit hoefde niet retour en er werd direct een nieuwe opgestuurd.

14 maart 2024

Super sterk hoesje

Ik ben een niet oplettend kind die 24/7 zijn telefoon laat vallen ik heb hem nu al rond de 100 keer laten vallen, ook twee keer van de trap maar er zit geen krasje op

16 maart 2023

Top bedrijf

Ik heb op 01-02-2024 een hoesje voor de iphone 14 pro gekocht bij Mous, hiervoor kreeg ik 2 optie voor bestellen 1 is de standaar levering en wordt het pakket tussen 4 tot 6 werkdagen verstuurd vanuit het Mous magazijn, dit is exclusief de tijd die het pakket heeft om door de douane te gaan. of optie 2 dat was 1 tot 3 werkdagen verstuurd worden uit het magazijn van Mous, hier zaten wel extra kosten aan, optie 1 was 6,95 en optie 2 was 10,99. ik koos zelf voor de standaard levering omdat ik er geen haast bij had.
Krijg ik een dag later een mailtje dat het pakket verzonden is en wacht om opgehaald te worden door DPD. Nu inmiddels 07-02-2024 en ik heb mijn hoesje binnen gekregen terwijl het pakket op 06-02-2024 nog om 20:00 net voorbij de douane was en een dag later in de brievenbus ligt.
top bedrijf, is inmiddels mijn 2e hoesje waarvan de eerste voor de Samsung S10+ was die overigens nog steeds goed uit ziet.
zeker een aanrader, ik heb de samsung zo vaak laten vallen ook zelf van de brommer op straat en geen enkel schrammetje of barst. Kwaliteit is ook super, blijft heel lang mooi en slijt vrijwel niet, na 7 jaar kan ik nog zeggen dat het hoesje er uit ziet alsof ik hem gisteren heb gekocht.

7 februari 2024

Na 2 maanden al kapot

2 maanden geleden heb ik de limitless 5.0 black leather iPhone case gekocht. Helaas begon hierbij het 'leder' los te komen (peeling). Contact opgenomen met de klantenservice. Ik krijg wel een nieuw hoesje, maar ik ben mijn garantie kwijt. Dus als het vervangende hoesje ook maar 2 maanden meegaat is 65 euro wel verschrikkelijk duur!

16 januari 2024

Hi Joris,

Thank you for taking the time to share your experience with us. We genuinely apologize for the inconvenience you've encountered with your case. We never want to disappoint our customers, but when it comes to our warranty, we have to adopt an approach that is sustainable and allows us to continue to offer it long-term. Providing multiple replacements would unfortunately not allow for this, but we will always review each situation on an individual basis.

Mous Bezorgtijd + UPDATE

Ik heb tot nu toe 2 hoesjes van MOUS en ben over de kwaliteit zeer tevreden! (Het eerste hoesje die ik had was de Mous 2.0 IPhone 7 case gekocht in 2019 die trouwens nog in goede staat is!) dus ik dacht laat ik hun tas ook kopen. Je betaald natuurlijk een premium prijs voor een premium product maar daar verwacht je ook van dat de verzending (wat buiten hun macht af speelt) soepel verloopt! Tot nu toe heb ik hem nog steeds niet binnen gekregen. Ik heb de tas besteld op 26-12-2023 en is sinds 28-12-2023 niet meer verplaatst (het is nu 14-01-2024). Ik ben dus bang dat dit nog wel even gaat duren.

UPDATE:
Ik heb een E-mail gestuurd naar Mous en heb binnen 3 dagen een antwoord gekregen! De bestelling blijkt kwijt geraakt te zijn bij DPD (hier kan Mous dus NIKS aan doen). Ik krijg de tas opnieuw opgestuurd dus ben benieuwd hoe dat gaat!

UPDATE 2:
De bezorg tijd koste nu maar 2 dagen!
Ik zou aanraden om altijd express shipping te gebruiken voor sneller en echt het geld waard! Veder is de tas echt top kwaliteit! Echt super erg tevreden zoals altijd bij Mous😉

De tas kan weer bij de verzameling mous producten!

14 januari 2024

Hi Sem,

Thank you for your feedback on our cases, and we're delighted to hear about your satisfaction with the Mous 2.0 iPhone 7 case. We sincerely apologise for the shipping delay and inconvenience caused. We're committed to ensuring your experience with Mous remains positive,and feel free to update your review here if your experience changes after getting help from the team. Your insights will not only motivate our team but also help others who may be considering our services.

Mous Products Ltd

Goed product; shipping kansloos!!

Laat ik beginnen met zeggen dat ze fantastische producten verkopen; dat is het probleem niet; de producten krijgen is de uitdaging.
Voor de 3e keer op rij duurt het nu al langer dan een maand om het te mogen ontvangen. Eerste keer kan pech zijn; 2e keer gaf ik ze het voordeel van de twijfel maar nu het 3 keer op een rij gebeurt ben je af; en al helemaal als je je zorgen aangeeft en vraag om een andere verzend methode en zij aangeven dat het goed komt om vervolgens een week later weer hetzelfde mailtje te moeten sturen dat het pakketje vast zit bij de Duane.

22 november 2023

Hi Kevin,

Thank you for sharing your feedback, and we sincerely apologise for the repeated delays you've encountered in receiving your orders.Your experience is not reflective of the level of service we aim to provide. We are actively investigating the reasons for these delays and implementing measures to prevent them in the future. We will work diligently to ensure a smoother experience for you moving forward.

Mous Products Ltd

Tevreden over de support en de producten

Na enkele emails is het gelukt om alles op te lossen. Ik heb zelfs de additionele discount gekregen. Dus uiteindelijk tevreden over de service en de producten!

8 november 2023

Hi Audrey,

Thank you for bringing this to our attention, and we sincerely apologise for any inconvenience you've experienced. We understand the importance of receiving timely information about your order. I have located your ticket in our system and will liaise with our support team to investigate the status of your order and issue.We appreciate your patience as we try to sort this out for you.

Mous Products Ltd

Aanvullend op mijn vorige review

Aanvullend op mijn vorige review. Krijg ik een mail van Mous dat ik de spullen in huis heb. Nou dan mogen ze me komen vertellen waar... tot op heden niets ontvangen. (Bestelling gedaan op 18 oktober 2023) Zie het ook niet bij de dpd site. Zou met hun verstuurd zijn. Ook vorige week woensdag hun contactformulier op de site ingevuld. Tot de dag van vandaag geen reactie terwijl ze aangeven binnen 3 dagen te reageren. Helemaal niets vanuit Mous. Ik zou echt even goed nadenken om hier wat te kopen. Ik voel me opgelicht en denk ook dat het zo is. Eerder via trustpilot wel een reactie ontvangen, maar daar blijft het bij. Blijkbaar staat de klant niet centraal. Alleen maar geld binnen harken......

Update 15-11-23
Ik heb het pakketje ontvangen. Blij dat ze het goed opgelost hebben. Ik heb een mail ontvangen waarbij ze vroegen naar een ander adres. Dit heb ik opgegeven. Dit weekend eindelijk alles ontvangen gelukkig. Duurde even maar dan heb je ook wat

31 oktober 2023

Hi Wouter,

Thank you for sharing this update regarding your previous review. Our system shows that your order was delivered, and my colleagues have responded to your email. If you have not yet received the parcel, even though the tracking indicates 'delivery', please respond to the thread for the best next steps. We really appreciate your patience on this.

Dit is écht gebeurd...

Had per ongeluk telefoon op de auto laten liggen...(tja). Ik hoorde op de snelweg (gangetje van 100km/u) een bonk op mijn dak en realiseerde me toen dat dit mijn telefoon moest zijn... kon niet stoppen, want snelweg. Thuis mijn telefoon proberen te tracken. Ik zag de telefoon bewegen gek genoeg - rijden naar een klein dorp in de buurt. Na aanbellen bleek dat de bestuurder van de auto geen idee had. Bij het bellen van mijn nummer hoorde we een ringtone van onder zijn motorkap. Telefoon bleek een stuiter te hebben gemaakt op de snelweg, waarna hij belandde tussen de spijlen van de grill van een mooie Saab. Geen schrammetje op de Saab, want de telefoon was er precies tussendoor geschoven. Geen schrammetje op de telefoon. Wel wat schade aan het hoesje van Mous, maar dat mag dan ook...

28 oktober 2023

een mous case besteld voor mn samsung…

een mous case besteld voor mn samsung 23 ultra,, maar dpd kan mn ad res niet vinden, terwijl ik hier al 22 jaar woon,,. de dpd van waterdrops vind mn adres wel dus waarom niet deze dpd> , sturen ze mn hoesje weer terug en vraagt mous of ik een ander post adres kan invullen,, ehhh ik heb geen ander adres,, en ik wil zo graag een mous case,, omdat die de beste zijn.

24 september 2023

Hi Francisca,

Thanks so much for letting us know about what happened to your order! I appreciate that is quite frustrating so someone from the team will get in contact with you via email to update you on the status of your replacement parcel. Thank you for your patience in the meantime.

Mous Products Ltd.

Goede kwaliteit en uitstekende service

Na diverse goedkopere hoesjes, in het voorjaar een Mous hoesje besteld en erg tevreden met de kwaliteit, stevigheid en uitstraling.
Helaas kwam er nu toch een scheurtje in en na whatsapp contact met de klantenservice werd meteen erkend dat dit niet had mogen gebeuren en werd een nieuw exemplaar toegestuurd. Geen gedoe, meteen geregeld, want kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij hen hoog in het vaandel.
Ik zou Mous daarom zeker aanbevelen.

21 september 2023

Terugkerend probleem

Na goede ervaring met een phone case voor mijn vorige iPhone kocht ik in oktober ‘22 een limitless 5.0 case voor mijn iPhone 14 Pro.
Een mooie robuuste case. Echter begon in maart ‘23 het gedeelte van de volumeknoppen te vervormen. Aan de hand daarvan contact gezocht met de klantenservice en die hebben mij zeer netjes geholpen. Nu weer een paar maanden verder, speelt zich ook bij dit vervangend exemplaar weer hetzelfde probleem af.
Het lijkt mij dat dit een ontwerpfout is, gezien ik dit binnen een jaar tijd 2 keer ervaar met dezelfde case. Ik ben iemand die zelden mijn telefoon uit mijn case haalt en al helemaal niet iemand die zijn telefoon laat vallen.
Helaas is het dus policy van Mous om geen garantie te bieden op een vervangen product. Ik ben het premium gevoel bij Mous dus wel aardig kwijtgeraakt!

Aanvulling op antwoord van Mous:
Als je voor de kwaliteit van je product staat, dan bied je gewoon garantie op je falende product. Of dit nou een vervangend product is of niet. Dat maakt het alleen nog maar zorgwekkender. Binnen 10 maanden 2 keer hetzelfde probleem ervaren en dan willen afschepen met 20% korting bij de aanschaf van een nieuw hoesje.
Nee bedankt, voor mij geen Mous producten meer!

25 augustus 2023

Hi Jochem,

We're so sorry to hear that you've experienced the same issue with your product more than once - this is never the experience we want our customers to have! We're only able to offer one replacement for each purchased product under our warranty policy, but we are constantly working on ways to develop our designs to ensure that this situation is very rare.

All the best,

uitstekende service

Nadat de uit te leveren order vertraging opliep werd daarna hierop snel en adequaat gereageerd. Na 1 mailtje servicedesk werd onmiddellijk actie ondernomen om te traceren waar pakketje was. Toen dit niet voldoende lukte stuurde ze een nieuwe cover op die binnen 4 dagen werd bezorgd.

25 augustus 2023

Hi Ton,

Thanks for the feedback! I'm delighted to hear that our team was able to help you here - we always aim to give customers our full support and find ways to give you a great customer experience :-)

Kind regards,

Senior Customer Experience Team Leader