Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer
Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer
Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau en we kregen er een mooi broekje bij. Dat was een maat groter dan het shirt dus ik was wat verward, maar het past gelukkig prima. En het shirt was echt h... Toon meer
Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer
Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox
Nederland
- myballerbox.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gewoon geweldig snelle levering mooi…
Gewoon geweldig snelle levering mooi truitje zou iedereen deze site aanraden
Slechte levertijd
Heb op 16 april een bestelling geplaatst van 2 retro shirts nu ( 1 maand later) nog steeds niks mogen ontvangen en staat er alleen dat er een label is aangemaakt heb al 3 mails gestuurd en nog geen goede reactie terug gekregen en vind het nu toch wel lang duren voor 2 simpele shirts
Goed opgelost.
Na moeizaam mailverkeer toch heel netjes opgelost met een extra shirt! Uiteindelijk alles gelukkig goedgekomen!
Bestelling nu 6 weken onderweg
Goedenavond, bestelling 11058 geplaatst op 9 april echter tot op heden nog geen enkele indicatie over wanneer het pakket verwacht kan worden. Een update na deze periode zou erg welkom, chatberichten hebben tot op heden niet geholpen. Ondertussen heeft de eigenaar op adequate wijze de klacht opgepakt; dank hiervoor

Goede producten, slechte klantenservice
Tijdje terug hier voor het eerst besteld. Toen ik een vraag had over de levertijd via email-chat heb ik helaas geen reactie gekregen. Maar ondanks de drukte voor dit bedrijf kwam het nog enigszins op tijd binnen. Alles kwam aan in goede staat en was een erg leuke verassing de mystery box. Dus in principe zeer tevreden, alleen de klantenservice mag nog wat verbetering hebben.
Shirts zijn heel gaaf
Shirts zijn heel gaaf, echter beloven ze een bonus item op het moment van bestellen maar die is niet meegeleverd waardoor de beoordeling op 3 sterren uitkomt.
Slechte service, geen contact mogelijk!
15 mei een order geplaatst, deze zou binnen een dag verzonden worden. Tot op vandaag nog niet ontvangen buiten een melding van hun dat het aanboden zou worden bij DPD. Echter hier staat dat de order wel is aangemaakt maar nog niet aangeboden. E-Mailen heeft geen enkele zin want daar reageren ze niet op. Wel op 5 mei vragen of ik een review hier wil plaatsen in ruil voor 50% korting, daar ik eerder een order wel binnen 2 weken ontvangen heb maar voorzichtig een 4 gegeven. Maar bij deze is die nu weg en komt deze ervoor in de plaats. Dan ook nog aangeven dat je te snel gegroeid bent en het allemaal niet meer aankan, leuk maar ga dan ook geen nieuwe wk campagne starten maar los eerst je huidige problemen op.
Snel geleverd en na een foute…
Snel geleverd en na een foute bestelling van mijn kant duurde het even voor ik contact kreeg met MyBallerbox. Maar uiteindelijk kwam er reactie en werd mijn foutje opgelost door de juiste maat op te sturen. Twee hele mooie shirts ontvangen en een bijpassend broekje. Dankjewel Illias. Als die communicatie wat sterker word kom je er zeker wel. Ga zo door!
Tot nu alleen een bevestiging ontvangen…
Tot nu alleen een bevestiging ontvangen dat ik besteld #11153 heb(en uiteraard betaald). Eerst geen een enkele verdere mail of informatie. Nu ruim 2 weken verder, maar vandaag prima shirts ontvangen met zelfs een extra shirt cadeau! Helaas wel 1 shirt die veel te klein bleek te zijn en wederom geen respons op mijn herhaalde berichten. Ga ervan uit dat deze nog omgeruild kan worden voor een passend shirt. De ene ster blijft wel staan helaas.
Andre
Klantenservice is waardeloos, na week nog niets gehoord.
Pakket netjes op tijd verzonden, afgeleverd op DPD punt dat er ineens mee stopte. Hier kan ballerbox niets aan doen, maar zij kunnen mij wel terugcontacten over dit feit en de status van de retourzending. Contact is waardeloos!

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Goede klantenservice na review
Ik had een review geschreven omdat ze maanden niet hadden gereageerd.
Na een dag kreeg ik een mail van het bedrijf en wilde ze het oplossen.
Ik wacht nu op een laatste mail maar we komen tot een goede oplossing!

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Geen update of pakket ontvangen;
14 maart een bestelling gedaan. Eerder ook al eens en deze werd met enige vertraging bezorgd, maar met de uitkomst tevreden dus dacht ik geef het een nieuwe kans na een paar maanden wachten. Helaas nogsteeds geen update binnen over de tweede bestelling en wacht dus al ruim 1,5 maand…
UPDATE; Na deze review kwam het pakketje binnen 3 dagen binnen. Echter was er een foutje gemaakt in de bestelling, binnen een dag antwoord gehad voor aanvullende informatie, helaas daarna weer stil gebleven. Wacht nogsteeds op een oplossing
Slechte service
Ik heb 2 weken geleden een zuid Amerikaanse mystery box besteld voor een verjaardag. Na 2 weken en 2 mailtjes verder niks ontvangen of gehoord. Slechte service.
Het is bestellingsnummer:BESTEL #10831
Update: heb afgelopen dinsdag een linkje van post nl gekregen maar er is geen contact met mij opgenomen.
Tot op heden nog niks ontvangen.
Vraag me ook af of ik wel me bestelling ooit ga ontvangen.

Slechte service
Met ons team in september 2025 voor ruim €350,- shirtjes besteld. gebruik gemaakt van een actie van 2 shirts per persoon, een classic en een normaal shirt. na meerdere mailtjes te hebben verstuurd slechts één persoonlijke reactie ontvangen en daarna nooit meer. tot op heden de afgelopen 5 weken een mail verstuurd en nog geen reactie!

Goede levering
Een Winter Super Bundel en een Kids Mystery Voetbalshirt besteld. Na 4 dagen navraag gedaan hoe het ervoor stond en ik kreeg binnen 15 min reactie dat alles dezelfde dag opgestuurd wordt. De volgende dag alles netjes ontvangen en goed verpakt! Mooie orginele shirts met kaartjes en orginele verpaking.
Goed geholpen en mooi product ontvangen
Great company
Great company, shipping was fast and clear. Would buy from here again
Eerder shirtjes ontvangen na super lang…
Eerder shirtjes ontvangen na super lang te wachten, uiteindelijk een super nette mail van de eigenaar dat er ter compensatie een shirtje gestuurd zou worden op de kosten van myballerbox. Tot op heden (half jaar later) nog geen shirt mogen ontvangen.
Nav onderstaande reactie, ik kan niets invullen via trustpilot?

Slechte communicatie & vuil shirt
Na het plaatsen van een negatieve review kreeg ik een mail dat ik een compensatie zou krijgen voor het lange wachten op mijn bestelling. Ik had eind december 2025 besteld en had eind Februari 2026 nog niks ontvangen. Na heel wat mails besloot ik om een review te plaatsen. Met succes want ik kreeg eindelijk reactie. De eigenaar vroeg me om mijn review te verwijderen in ruil voor dus een extra t-shirt. Ik begreep de situatie die hij verduidelijkte dus ik ging op zijn aanbod in. Het pakje werd geleverd en mijn broer was tevreden met zijn shirts. Helaas was een van de shirts vuil. Na meerdere keren gewassen te hebben gaat de vlek er niet uit. Jammer genoeg heb ik om mijn mails hieromtrent nog steeds geen antwoord ontvangen. Alle begrip voor eenmanszaken de dag vandaag. Het is niet makkelijk om als individu een zaak open te houden, maar hier mogen wij als consument niet de dupe van zijn. Helaas zal ik op deze site nooit meer bestellen.
Bestelling nooit geleverd: pas na 6 maanden
Bestelling nooit geleverd. Augustus 2025 besteld, nu februari 2026 nog steeds geen geld terug. Allemaal smoesjes dat het wel goed zou komen. Mijn zoon 40 euro kwijt. Dit is een oplichter!
Update maart 2026:
Na dit bericht wel de twee gekochte shirts en een extra shirt ter compensatie gekregen. Om deze reden een ster erbij, maar we bestellen hier nooit meer...