Mystery Football Webshop | MyBallerBox Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer

Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer

Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau en we kregen er een mooi broekje bij. Dat was een maat groter dan het shirt dus ik was wat verward, maar het past gelukkig prima. En het shirt was echt h... Toon meer

Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer

1. Voetbalwinkel

Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

603 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Voor de kerst iets besteld wat er de…

Voor de kerst iets besteld wat er de volgende dag zou zijn. NIETS binnen gekregen. Op mails wordt niet gereageerd. Op mijn verzoek om te annuleren is ook niet gereageerd. De trustpilot reviews op de website zijn een scam!

17 december 2025

Bespaar je de geld&moeite

Update: Het antwoord van de eigenaar hier onder is onzin. Hij levert niet, of maanden te laat. En laat nooit wat van zich horen, tot er een slechte review komt.

Deze meneer komt zijn afspraken niet na. Levertijd is zeker geen 24 uur. Ook geen week of maand of 2 maanden. Shirt komen aan zonder de tags die je wel krijgt als je hem bij de leverancier koopt, wat mij doet twijfelen aan de echtheid. Alles lijkt op dropshipping.
Meneer communiceert vrijwel niet. Een week voor kerst kreeg ik eindelijk een e-mail dat de shirts eindelijk geleverd zouden worden. Een week na kerst nog steeds niets.
Schrijf je een negatieve review dan wordt er opeens wel gereageerd. Dan kan het dus wel.
Lees ook alle andere reviews, voor voetbalshirts moet je zeker niet bij dit bedrijf zijn.
De reviews op zijn eigen site zijn nep, die kun je zo zelf aanmaken.

13 januari 2026

UPDATE:
Beste Gertjan,
Ik heb u meermaals via mail uitgelegd dat u het volledige bedrag krijgt teruggestort zodra de shirt geretourneerd zijn.
Ook heb ik u gemeld dat u, mocht u kunnen aantonen dat de shirts niet authentiek zijn, een retourlabel toegestuurd krijgt. Hier staat u niet voor open.
Verder blijft u een dreigende toon aanhouden in uw mails, hier trek ik duidelijk een grens.
U bent dan ook niet meer welkom op de loods of mijn prive adres.

Er gaat inderdaad veel mis bij MyBallerBox en er wordt keihard gewerkt om dit te herstellen. Zo worden alle vertragingen weggewerkt en krijgen alle mensen die een negatieve review hebben geplaatst een persoonlijke mail met een oplossing. Alle advertenties blijven uitstaan, tot dit alles is opgelost.

Tevens kunt u de reviews op de site online terugvinden. Deze zijn dus niet nep.

Ik verzoek u bij deze nogmaals te stoppen met dreigende mails te sturen. Mijn standpunt blijft namelijk hetzelfde: een refund is mogelijk zodra de goederen zijn teruggestuurd.

Groet,

----

Beste Gertjan,

Dank voor het aanpassen van uw eerdere review waarin feitelijke onjuistheden stonden vermeld. Dat waardeer ik.

Wat deze review betreft kan ik niets anders dan erkennen dat u gelijk heeft. De afgelopen periode is simpelweg niet goed genoeg verlopen. Er zijn te veel vertragingen geweest en de klantencommunicatie is onvoldoende geweest. Dat neem ik mijzelf kwalijk en daarvoor bied ik nogmaals mijn oprechte excuses aan.

Deze situatie heeft ertoe geleid dat ik momenteel keihard bezig ben om alle openstaande vertragingen volledig weg te werken. Iedereen die een review heeft geplaatst, wordt persoonlijk geholpen en ontvangt een passende oplossing. Om herhaling te voorkomen, blijven alle advertenties bewust uitgeschakeld totdat zowel de levertijden als de communicatie structureel weer op orde zijn.

Wat betreft de labels wil ik graag verduidelijken dat u vintage shirts heeft ontvangen, zoals ook op de website staat vermeld. Vintage shirts kunnen zowel gedragen als ongedragen zijn en hebben niet altijd hangtags. De authenticiteit wordt bij deze shirts bevestigd via het waslabel en de codes aan de binnenzijde van het shirt, zoals ik u ook per e mail heb toegelicht. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kijk ik uiteraard graag met u mee.

Nogmaals mijn welgemeende excuses voor uw ervaring. Ik begrijp uw teleurstelling en werk er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Bestelling #7933

UPDATE - 2:
16-01-2026 Blij verrast waren we toen DPD voor ons deur stond met een pakket van Myballerbox. Ilias is zijn belofte nagekomen en onze bestelling 'hetzij met een grote vertraging' afgeleverd.
We hebben er als compensatie zelfs een mooi extra shirt bijgekregen. Van ons krijgt hij toch nog een voldoende. #hebvertrouwenindemensheid:-)

UPDATE - 1:
13-01-2026 eindelijk mailcontact met Ilias gehad (dat vinden wij al positief). Hij schrijft dat hij overrompeld is door zijn eigen succes en grote hoeveelheid bestellingen niet had voorzien waardoor de focus vooral lag op het verzenden van de pakketen en niet op de communicatie. Hij geeft aan onze bestelling morgen 14-01 te zullen versturen. Zodra de bestelling binnen is laten wij dat hier meteen weten.

Op 28 november een bestelling geplaatst. 4 december 2025 een algemene mail gekregen dat door de grote populariteit de levering ‘wat’ vertraagd zou zijn. Op 23 december 2025 een mail van myballerbox ontvangen dat de bestelling is verzonden en van DPD ook een bericht ontvangen dat we het pakket binnenkort konden verwachten omdat het verzendlabel was aangemaakt. Helaas is het pakket nu (10-01 -2026) nog steeds niet bij DPD aangeboden. er is/wordt tot nu toe dus niets geleverd! Op onze mails wordt ook niet gereageerd. Zelfs aangeboden om het pakket ergens op te halen of ons geld retour nog geen reactie.

10 januari 2026

Nog niks ontvangen.

29 november een bestelling geplaatst. Snap dat het met black friday druk was, maar ik had wel gehoopt het voor kerst binnen te hebben. Ik heb meerdere malen geprobeerd contact te krijgen, maar helaas zonder succes.

Ik heb dus tot nu toe niks gehoord of ontvangen (9 januari). Erg jammer.

9 januari 2026

Besteld maar niets ontvangen 😢

Begin december een besteld .
Beloofd voor kerstmis de box te ontvangen .
23/12 de melding gekregen dat de zending verwerkt en onderweg is .
Sindsdien niet meer gehoord , niets ontvangen .
Wordt ook niet gereageerd op vragen of reacties !!
Hopen dat het alsnog in orde wordt gebracht !!!

9 januari 2026

Beste Robin,
Bedankt voor je bericht en nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Ik heb eerder geprobeerd informatie bij je op te vragen via Trustpilot, maar daar heb ik helaas geen reactie op ontvangen. In ons systeem kunnen we geen bestelling vinden op jouw naam rond 23 december, waardoor we het niet kunnen oplossen zonder verdere gegevens.

Mocht je nog steeds geen bestelling hebben ontvangen of een ander probleem ervaren, stuur ons alsjeblieft alsnog een e-mail naar info.myballerbox@gmail.com zodat we je direct verder kunnen helpen. Zo niet, dan ga ik ervan uit dat het pakket inmiddels in goede orde is ontvangen.

We staan altijd klaar om het netjes op te lossen en waarderen het enorm als je ons die kans ook geeft.

MyBallerBox

Geen reactie op mails. Klantenservice schandalig!

Ik heb op 20/12 een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Ik heb er totaal geen problemen mee dat de bestelling langer onderweg is. Maar ik heb ondertussen al 5 mails gestuurd en krijg totaal geen reactie, dit is toch wel het minste dat klanten mogen verwachten. Bestel hier niet!

20 december 2025

4 maanden wachten

Op 23 september heb ik bestelling gedaan bij MyBallerBox. Na 2 weken kreeg ik een mail met leveringsproblemen maar dit zou snel verholpen worden. Echter zit ik, 4 maanden later, nog steeds te wachten op mijn bestelling.
Ik heb op meerdere manieren geprobeerd contact te zoeken maar er wordt helaas nergens op gereageerd.
Een dikke afrader! Zeker als er zo om wordt gegaan met klanten.

6 januari 2026

Bestelling 19 december

Ik heb op 19 december een bestelling gedaan waar ik 2 shirts zou krijgen. Op de website staat dat dit binnen 2 dagen bezorgd zou worden. Nu hoeft het voor mij niet in 2 dagen bezorgd te zijn, maar nu is het 5 januari en heb ik verder nog niets gehoord. Ook heb ik na het contact zoeken met het bedrijf nog geen reactie gehad op het automatische mailtje na. Ik hoop dat dit mogelijk nog opgelost kan worden en ik een reactie hierop krijg.

Edit 1: Ik heb na mijn review snel een nette reactie gekregen van de eigenaar met een compensatie voor het ongemak en een belofte dat de bestelling de dag erna nog verzonden zal worden. De bestelling had namelijk vertraging opgelopen wegens extreme drukte. Tot nu toe een nette reactie en ik hoop dat de belofte waargemaakt kan worden.

5 januari 2026

Bestelling #8148

Ik heb mijn bestelling op 2 december besteld in black Friday en nog steeds niet ontvangen.
ik weet dat het geen oplichterij is maar dit duurt wel heel lang.
Ik snap het helemaal met de drukke periode maar wil toch mijn shirts graag ontvangen!

Update: ze hebben mij gecontacteerd en hebben zelfs een extra shirt aangeboden daardoor geef ik ze zeker nog 4 sterren bedankt!

2 december 2025

Geen bestelling ontvangen

Ik heb 2/9/2025 een bestelling gedaan de volgende dag kreeg ik een mail dat het nog al druk was en de bestelling later kon verwachten dan normaal. Verschillende mails tussendoor gestuurd maar geen reactie op gehad... nu tot op de dag van vandaag nogsteeds geen bestelling ontvangen.... 4 MAANDEN LATER?!?!

WAARDELOOS DIT
Ik wil me geld terug maar daar wordt ook niet opgereageerd...

2 september 2025

Hi Twan,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten. We hebben je inmiddels gemaild met uitleg: er was helaas iets misgegaan met je oorspronkelijke bestelling, waarvoor onze oprechte excuses.

Gelukkig is er inmiddels een nieuw pakket onderweg, nog vóór je review verstuurd. Je zou van DPD ook al een update moeten hebben ontvangen op 2 januari.

Als compensatie hebben we je per mail ook een extra shirt aangeboden. We hopen dat dit de situatie enigszins rechtzet.
Laat het ons vooral weten als we verder nog iets voor je kunnen doen.

Ilias – MyBallerBox

Nog steeds mijn pakket niet ontvangen

Nog steeds mijn pakket niet ontvangen, besteld op 8/12/2025 en steeds dezelfde vage antwoorden, gewoon een misleidende website. Het pakket zou onderweg zijn. Gaan we het ooit ontvangen. Weet iemand hoe wij ons geld terug kunnen krijgen?
6 jan : Reactie van leverancier ontvangen dat het wordt verzonden met extra shirt, echter nog geen mail ontvangen dat het vertrokken is. Zodra we iets ontvangen hebben, zullen we review aanpassen
Ik heb geantwoord op je mail, maar krijg gewoon je standaard antwoord
13 januari: pakket is toegekomen met extra shirt. We waren erg verrast en erg dankbaar. Hopelijk brengt hij het brij alle klanten in orde en doet hij iets aan de communicatie. Dikke merci

3 januari 2026

Hi Maureen,
Wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent. Ik begrijp je frustratie volledig en bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak. Ik heb je zojuist ook gemaild met de laatste status van je bestelling en een voorstel voor een passende oplossing.

Ik neem deze situatie zeer serieus en wil dit graag netjes met je afronden. Controleer ook even je spamfolder, mocht je mijn eerdere mail gemist hebben.

Dank voor je geduld en we hopen het snel recht te zetten.

Ilias – MyBallerBox

Bestelling

Ik heb een maand geleden besteld. Mijn order zou onderweg zijn maar dat is al 3 weken geleden. Het is een cadeau en ik hoop dat het snel komt

Update: de verkoper heeft alles netjes en volwassen afgehandeld en heeft er een extra shirt ter compensatie bijgegooid.

3 januari 2026

Gebrek aan reactie door myballerbox

13-11-2025 bestelling geplaatst. Shirts op tijd geleverd voor Sinterklaas. De shirts zijn ook mooi maar helaas van een te strak ontwerp. 7-12-2025 en 20-12-2025 mail gestuurd maar nog steeds in afwachting van reactie. Als reactie wordt gegeven dat het druk is, dat begrijp ik gezien deze periode maar meer na 4 weken nog geen reactie ontvangen is klantonvriendelijk. Hopelijk wordt dit snel opgelost.

Update 4-2-2026: nog steeds niets vernomen. Wacht nog steeds op mijn geld. Shirts zijn al retour ontvangen door myballerbox. Meerdere mails gestuurd en ook via Instagram contact proberen op te nemen maar helaas geen reactie behalve dat ze de mail hebben ontvangen en zsm reactie geven…..

1 januari 2026

Compensatie voor late levering gekregen

Ik vreesde dat mijn shirt niet ging aankomen vanwege de slechte reviews hier. Maar de eigenaar nam contact met me op en heeft de situatie uitgelegd. Er werd een mooie compensatie beloofd. Laten we hopen dat ik mijn bestelling Dan toch nog voor 1 januari hier heb! Fingers crossed!

26 december 2025

Hi Nathalie,

Onze welgemeende excuses. voor het ongemak.
Ik heb u zojuist een mail gestuurd met een oplossing, uw bestelling wordt morgen bezorgd en komt naar alle waarschijnlijkheid nog voor 1 januari aan.
We horen graag van u waar u de verzendbelofte heeft gelezen, deze hebben we namelijk enkele weken gelden al van de website af gehaald.
Nogmaals excuses voor het ongemak, we hopen uw ervaring nog goed te kunnen maken!

MyBallerBox

9 oktober shirtjes besteld die de…

9 oktober shirtjes besteld die de volgende dag verzonden zou worden, dit is niet gebeurd. Er word beweerd dat 18 november de shirtjes onderweg waren maar heb nu 27 december nogsteeds niet ontvangen.

Ik heb probeerd contact te krijgen over dot probleem maar er is niks veranderd.

6 januari contact gehad er is een oplossing gekomen die hopelijk het proces goed maakt

27 december 2025

Late black friday maar uiteindelijk alles netjes in orde!

Besteld met black Friday en jammer genoeg met Kerst nog geen shirts ontvangen. Uiteraard begrijpen we dat het druk is in deze periode maar nu een ander kade moeten kopen is ook erg kostelijk voor ons. We kregen intussen ook bericht dat het verzonden zou zijn maar nog geen track en trace code gezien.
Hopelijk komt het nog snel in orde … misschien tegen nieuwjaar?

Update
Vandaag heeft Ilias contact opgenomen om zich te excuseren. De truitjes zouden morgen verzonden worden en hij voorziet een compensatie wat we erg appreciëren. Hopelijk kan ik snel nog een update plaatsen met goed nieuws en leuke shirts.

Update 5/1
Ondanks dat de shirts lang op zich hebben laten wachten zijn ze vandaag uiteindelijk aangekomen. De black Friday deal met 2 shirts+short en een extra shirt ter compensatie waren allemaal netjes verpakt. Ondanks dat het als kado te laat is gaat er iemand erg blij zijn want de shirts lijken echt wel top op eerste zicht. Ik laat weten welke het zijn wanneer men ze heeft uitgepakt!

28 november 2025

Helaas geen kerstcadeau. Waardeloos.

Op 29 november een bestelling geplaatst. Toen al snel een algemene mail gekregen dat door de grote populariteit de levering ‘wat’ vertraagd zou zijn. Op de website staat echter nog steeds ‘voor 21:00 besteld, dezelfde dag verzonden’. Niets is minder waar. Op 18 december een mail dat we het pakket binnenkort konden verwachten omdat het verzendlabel was aangevraagd. Helaas is het pakket nu (23 december om 22.23 uur) nog steeds niet bij DPD aangeboden. Kerstcadeau méér dan ruim op tijd besteld, maar wordt dus niet op tijd geleverd. Mail wordt niet op gereageerd. Voor ons nooit meer MyBallerBox.

23 december 2025

Hallo Monique,
Wat jammer om te lezen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan reactie, dat is absoluut niet de bedoeling.

Ik heb zojuist je bestelling nagekeken en je een mail gestuurd met uitleg en een passende oplossing.
Wat betreft de melding "voor 21:00 besteld, dezelfde dag verzonden": die hebben wij enkele weken geleden van de website verwijderd, precies om dit soort verwarring te voorkomen tijdens deze drukke periode.

Hopelijk kunnen we alsnog iets voor je betekenen, ik help je graag verder via mail.

Geen levering!

Ben al vanaf 30: november aan het wachten op mijn bestelling,nog steeds niets binnen.Op 18 december is mijn beloofd dat de shirts diezelfde dag opgestuurd zouden worden zodat ik ze voor kerst binnen zou hebben. Tot op de dag van vandaag nog niets binnen en ligt het pakketje nog steeds in hun magazijn denk ik! Vandaag gemaild dat ik graag mijn geld terug wil ontvangen,ben nu wel klaar met wachten!
Update 29-12
Nog geen bestelling binnen,en nog paar keer gemaild maar zonder reactie!
Vooral heel frustrerend dat ze niks van zelaten horen!
Update 30-12
Ineens is de bestelling binnen,helaas bonus-item met beschadiging.
Heb daarover gemaild maar ben bang dat ik geen reactie zal krijgen,zoals op alle eerdere mails die ik verstuurd heb.
Ik bestel mijn shirts wel voortaan ergens anders!

23 december 2025

Bestelling was redelijk op tijd binnen

Bestelling was redelijk op tijd binnen, alleen niet de goede maat en wat beschadiging op het shirt dus vandaar teruggestuurd. Alleen meerdere keren gemaild en geen antwoord, nog steeds mijn geld niet terug

10 december 2025