Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer
Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer
Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau en we kregen er een mooi broekje bij. Dat was een maat groter dan het shirt dus ik was wat verward, maar het past gelukkig prima. En het shirt was echt h... Toon meer
Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer
Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox
Nederland
- myballerbox.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Trage verzending
Op 15 december een bestelling geplaatst, 5 dagen later nog steeds geen melding van verzending. Hopelijk komt deze nog toe voor kerst.
Update: direct na deze beoordeling een vriendelijke mail gehad met de excuses. Ter compensatie een extra shirt gekregen en de bestelling kwam nog toe voor kerst. Conclusie, zeer vriendelijke klantenservice ondanks de kleine fout.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Ik heb vandaag precies een maand geleden…
Ik heb vandaag precies een maand geleden, op 19 november een box besteld met twee shirts. Nogsteeds niks binnen gekregen en als ik een mail stuur krijg ik als antwoord, we zorgen dat alles op tijd binnen zal zijn voor black Friday. Nu krijg ik als antwoord we zorgen dat alles op tijd binnen is voor kerst. Alleen maar automatische berichten als je hun wilt contacteren. Ik zie dat je alleen maar een persoonlijke reactie krijgt als je een review plaatst dus zal dit ook mijn laatste middel zijn. Maar dit is zeer treurig. Ik raad dit bedrijf niet aan, drukte kan maar op zn minst koppel je terug met je klanten en laat je ze niet radeloos...
UPDATE:
Lang verhaal kort, ik ben dus inderdaad benaderd en heb met uitgebreid contact met Ilias uiteindelijk wel mijn shirts ontvangen, en heb een compensatie gekregen voor het wachten. Één van de shirts bevatte vlekken aan de zijkant, en als dat dus op een wit shirt is is dat gewoon duidelijk te zien. Met wederom contact met Ilias is ook dit gecompenseerd. Het uiteindelijke contact dat ik had was fijn en snel, er werd gezocht naar een oplossing en dat is ook wel waar het om draait tegenwoordig. De verzending was foutgegaan dus dat duurde wat langer maar voor de rest is alles opgelost. De shirts zijn wel van mooie kwaliteit en dat is fijn.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Ik probeer al 2 weken contact te…
Ik probeer al 2 weken contact te krijgen, omdat ik mijn e-mail adres perongeluk verkeerd heb getypd.. en nu dus geen track and trace heb gekregen. Helaas geen enkele reactie op meerdere berichten

Communicatie n.a.v. levering
Zondag kreeg ik heel snel via dit platform feedback met vraag naar mijn bestellingsnummer. ( #8236). Dit heb ik dadelijk bezorgd zoals gevraagd. Er ging nadien contact met me per mail opgezocht worden om pakket toch tijdig te bezorgen. Maar opnieuw niets meer gehoord. Jammer.
Een grote oplichter
Een grote oplichter, schrijf je een review dan pas reageert die op je 100 mailtjes. En pas als je hem aanpast stuurt hij shirtjes op, tenminste zegt die! Maar dan krijg je een track en trace code en vervolgens gebeurt er niks!
Koop hier NIKS!!
Aangifte bij de politie gedaan.

goed opgelost
Er leek iets mis te zijn gegaan met mijn bestelling, maar na contact met de eigenaar is het netjes opgelost. De bestelling is opnieuw verzonden met ter compensatie een extra shirt.

Waardeloos
Shirtjes snel ontvangen, alleen ze zijn te klein. Ben nu al 14 dagen op een antwoord aan het wachten om ze retour te sturen of om te ruilen voor een maat groter. Communicatie is waardeloos ! Shirts snel geleverd en kwalitatief prima
Nu 14 dagen later nogsteeds geen reactie… waardeloze service
Unieke shirts
Aangepaste review na contact gehad te hebben met het bedrijf: Half november twee shirts ontvangen, dochter een Leeds United (beker toernooi versie) en ik een Red Star FC. Helaas een (te) strak ontwerp. Maar wel hele gave shirts! Contact leggen duurde langer vanwege de drukte bij het bedrijf maar uiteindelijk een reactie ontvangen met excuses en het shirt kan terug gestuurd worden. Dit is een service die niet elk bedrijf aanbied. Uiteindelijk netjes opgelost.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Goede oplossing van het lever probleem door Black friday
Bestelling geplaatst volgens site zou het dezelfde dag worden verzonden ruimop tijd voor de verjaardag van mijn zoon maar helaas door Black friday te druk achteraf daar wel een mail van gekregen nu helaas nog steeds niks ontvangen erg teleurgesteld daar er nu geen kado was voor zijn verjaardag en we wachten nog steeds zeer teleurstellend Black friday actie leuk maar als je het niet waar kan maken doe dan niks
Inmiddels een passende oplossing gevonden samen met Illias een prettig contact en meer dan een goede oplossing bedankt Illias en veel succes met je mooie bedrijf

Er komt wat aan...
Update: Na contact met Ilias snel mijn track&trace mogen ontvangen. Er is nog een extra shirt ter compensatie aangeboden. Nu al zin in het uitpakken...
Na bijna een week nog niks ontvangen, zelfs geen track & trace. Op mijn mails naar het bedrijf ook geen antwoord. Dit voelt niet goed aan...

Door drukte wat vertraging
Na wat vertraging kreeg ik respons van het bedrijf. De levering was iets vertraagd door drukte met Black friday.
Alles is verzonden richting mij.

Bestelling niet ontvangen
Op 30 oktober jl 3x een box besteld. Op 23 november jl een email ontvangen dat mijn bestelling klaar voor verzending is. Ook een email van DPD ontvangen dat verzender het aangemeld heeft. Nu 2 december nog niets ontvangen. Het ergste vind ik, dat er niet op mijn emails gereageerd wordt. Ik heb mijn bestelling voor 5 december toch ruim op tijd geplaast denk ik!
Snel een antwoord van MyBallerBox met de belofte dat mijn bestelling voor 5 december binnen is en als excuses een extra shirt beloofd. Vandaar dat ik mijn waardering laat blijken met 4 sterren.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
mijn pakket was snel verzonden en zou…
mijn pakket was snel verzonden en zou erg snel geleverd worden dus dat is fijn, alleen jammer genoeg nooit iets ontvangen maar dat probleem ligt bij dpd, alles is opgelost heb contact gekregen met het bedrijf en heb een nieuw pakket opgestuurd gekregen, fijn! dankjewel voor de fijne oplossing.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Ik wacht al 3 weken op dat mijn shirt…
Ik wacht al 3 weken op dat mijn shirt word verzonden, heb contact gehad via de mail en werd gezegd dat het druk was ik hoopte het voor Sinterklaas binnen te hebben maar ik heb er weinig vertrouwen in, staat wel bij DPD dat het pakket word behandeld door myballerbox maar dat is al sinds zondag zo
Update: ik heb een compensatie van een shirt ter waarde €45 gekregen en er word gelijk actie ondernemen, dit vind ik heel netjes vandaar dat ik mijn review geupdate heb naar 4 sterren
Update 2
Ik heb mijn mystery box ontvangen inclusief het bonus item, dit was een shirtje van empoli uit seizoen 2023/24 het thuis seizoen!
Verder zijn me andere 2 items ook binnengekomen en zijn twee super mooie shirtjes ondanks de lange wachttijd ben ik super blij Met mijn shirtjes
Mick boxma

Niet te vertrouwen.
Periode geleden een bestelling geplaatst, wegens voorraad problemen lang op mijn shirtjes moeten wachten, na lastig contact te kregen enige periode eroverheen gegaan eer ik de shirtjes in huis had.
Een tijdje later kreeg ik een excuus mail voor het lange wachten, ter compensatie zouden ze me een gratis shirt op sturen, alle gegevens netjes doorgegeven. Maanden later en nog steeds niks binnen.
Ze beloven veel maar komen niks na.
Een dikke onvoldoende voor Myballerbox en daarom raad ik niet aan om hier te bestellen, genoeg concurrentie die wel aan de verwachtingen voldoen.
Er was wat vertraging met de levering…
Er was wat vertraging met de levering maar na wat mailcontact uiteindelijk toch het shirt ontvangen. Het shirt is van goede kwaliteit
communicatie
7 oktober 2 boxen besteld gisteren binnen gekregen ben erg blij met de shirts.
wat jullie wel kunnen doen is de communicatie verbeteren ik heb 2 weken geleden een mail gestuurd om te vragen naar een update voor de boxen daar hebben jullie nooit op geantwoord, verder geen op of aanmerkingen.
shirts waren van cercle brugge, empoli en vooral de laatste was ik erg blij mee die was van ipswich town seizoen 2017 / 18.
Niks ontvangen
2 maanden geleden een box besteld. Paar dagen na bestelling liet de eigenaar weten dat er wat vertraging op zou zitten. Jammer natuurlijk maar geen groot probleem. Een maand later nog steeds niks ontvangen kreeg ik een nieuwe mail. Hierin stond dat ik eventueel een refund zou krijgen en de box anders alsnog verstuurd zou worden.
Inmiddels heb ik de box nogsteeds niet ontvangen en ook niks meer gehoord over een refund. Terwijl ik meer dan 2,5 maand geleden heb besteld.
Als je je geld wilt behouden zou ik hier niet bestellen!
Bewerking:
Na het plaatsen van de review contact opgenomen door Ilias. De dag erna meteen verstuurd met extra compensatie.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
Goede ervaring met MyBallerBox.
Goede ervaring met MyBallerBox.
1+1 actie besteld en de shirts werden al snel geleverd.
1 super gaaf shirt alleen het gratis shirt is een stuk minder.
(Smaken verschillen)
Volgende keer bestel ik hier weer mijn cadeau.
Geen shirt ontvangen en geen contact
Shirt besteld met de black friday 1 shirt gratis erbij. Zou voor 21:00 verstuurd worden. Nog niets gehoord. Ik zag dat ik een voetbal club was vergeten uit te sluiten, dus gemaild en gechat of dit nog mogelijk was maar ook hier geen reactie op gekregen. Eerder op een andere site besteld en daar was het perfect geregeld. Nu hier besteld vanwege deze acties, maar begin te denken dat ik het beter niet had kunnen doen.
Vandaag beticht ontvangen van Ilias. Het is super druk en hij heeft het meteen verzonden. Fijn dat hij het zo professioneel oplost.