Mystery Football Webshop | MyBallerBox Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer

Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer

Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau en we kregen er een mooi broekje bij. Dat was een maat groter dan het shirt dus ik was wat verward, maar het past gelukkig prima. En het shirt was echt h... Toon meer

Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer

1. Voetbalwinkel

Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

603 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

AL een maand aan het wachten op 2 (3) shirts

Een maand geleden 2 shirts door mijn zoon besteld. Tot op heden niets ontvangen. Per mail excuses ontvangen en een extra shirt beloofd en Ilias zou er persoonlijk zorg voor dragen (dit lees ik vaker terug). Tot op heden is er een order aangemaakt bij DPD, althans de melding ontvangen, maar nog niets geleverd. Op e-mails wordt nauwelijks meer gereageerd. Zeer ontrouwbare partij om bij te bestellen!!

UPDATE: inmiddels contact gehad met Ilias, de shirts worden vandaag verzonden! Nu 3 sterren, afwachten of ze binnen komen dan of meer of minder :-)
UPDATE: 24-11-25 de 2 bestelde plus het compensatie shirt ontvangen van Ilias. Uiteindelijk is het goed gekomen. Vandaar ook de upgrade naar 4 sterren!

17 oktober 2025

Beste Jeroen,

Het spijt me dat je zo lang hebt moeten wachten en dat de communicatie niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Echter is je pakket eerder vandaag al verzonden, hier heb je ook een mail over ontvangen als bevestiging. Ik heb je daarnaast zojuist ook nog persoonlijk gemaild met een toelichting op de situatie. Ik hoop dat de levering, inclusief de aangeboden compensatie, nu alsnog vlot zal verlopen.

Erg blij!

Erg blij met mijn shirts! Duurde iets langer dan verwacht maar kreeg snel een update dat het wat langer duurde vanwege drukte.

19 november 2025

Hallo Roan,

Bedankt voor je review. Allereerst mijn oprechte excuses voor de vertraging én het uitblijven van een reactie de afgelopen periode. Ik heb je situatie inmiddels nagekeken en je zojuist ook een e-mail gestuurd met een update over je bestelling.

Ik hoop alsnog een passende oplossing te kunnen bieden en waardeer je geduld.

Klacht goed opgelost

Half jaar geleden shirt besteld en duurde heel lang voordat deze geleverd was, nadat hij geleverd was kreeg ik mail dat ze het beter gingen doen, nu heb ik ze weer een kans gegeven en ze maken reclame met 2de shirt gratis van max 50 euro, maar 2de shirt is een gewoon shirt wat nog geen 15 euro kost. Levertijd was wel snel . In 2 dagen had ik mijn bestelling binnen

Na mijn recensie hebben ze contact met mij opgenomen en is het goed opgelost.

Heb daarom mijn ervaring van 2 naar 4 sterren opgewaardeerd

7 november 2025

Hi Paul,

Bedankt voor je feedback en wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar verwachting was.

We willen graag reageren op je opmerkingen.
Ten eerste zie ik via de track & trace dat de bestelling na 2 dagen is bezorgd. Dit valt binnen het termijn dat wordt aangegeven op de website.

Wat betreft je opmerking over de shirts, de bonusshirts die wij toevoegen aan een bestelling zijn altijd officiële teamwear-producten en hebben een winkelwaarde tot €50. In sommige gevallen zelfs €80. Op onze website leggen we duidelijk uit dat het mystery bonus artikel kan variëren van een wedstrijdshirt tot een casual of trainingsshirt, en dat dit een gratis extraatje is dat geheel op onze kosten wordt toegevoegd aan de bestelling.

Wie bieden al de goedkoopste prijzen in de markt aan. Daar komt dit gratis bonus shirt nog eens boven op. We vinden het dan ook jammer dat je dit als misleidend hebt ervaren, want transparantie staat bij ons voorop.

Wij zijn dan ook van mening sat je huidige review niet de realiteit reflecteert. Dat gezegd hebbende, we komen graag tot een oplossing. Ik heb je zojuist een aanbieding gestuurd per mail en hoop hier samen met je uit te kunnen komen.

We horen graag van je!

Met sportieve groet,
Team MyBallerBox

2 Shirtjes besteld met een goede black…

2 Shirtjes besteld met een goede black friday korting, op de site stond de belofte dat het de volgende werkdag verzonden zou worden. Dit gebeurde niet waardoor ik dacht dat het om een scamsite zou gaan. 3 Dagen later ontving ik het verzendbewijs en een week na de bestelling heb ik het ontvangen. 2 Leuke shirts voor dus een mooie prijs. Ondanks het niet nakomen van de verzendbelofte zou ik het aanraden dankzij de scherpe prijs.

10 november 2025

Bestelling geplaats en voor 21 uur…

Bestelling geplaats en voor 21 uur zoals vermeld op de website maar heb nu niks gehoord over of het verzonden is of niet en de klantenservice is niet bereikbaar. De bestelling is een cadeautje voor mijn broertje en vraag me nu wel af of het wel optijd komt. Beetje jammer

Ps: er is ondertussen contact geweest en het is opgelost totdat ik het ontvangen heb is het nog een 4 ster maar het probleem is goed opgelost

13 november 2025

Hallo Laura,

Bedankt voor je bericht. Ik heb je zojuist een mail gestuurd en hoop dat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Ilias – MyBallerBox

Probeer het maar weer op deze manier

Probeer het maar weer op deze manier. Via de mail word er niet gereageerd, vorige week kreeg ik een mail, dat ik mocht kiezen wat ik wilde. Stond in de mail dat als ik heb gekozen het retourlabel direct krijg. Ondertussen 6 dagen en 2 mails verder geen reactie mogen ontvangen.

13 november 2025

Waardeloos bedrijf en gang van zaken

Ik heb op 16 september 7 shirts besteld voor ons team. Alleen dit hadden er 8 moeten zijn. Dus had ik gemaild of er nog 1 bij de bestelling op kon. Helaas na 1 week geen reactie toch maar besloten een los shirt er bij te bestellen. (Opzich niet zo’n probleem en meer mijn fout van het slecht opletten). Goed we zijn inmiddels bijna 2 maanden verder en heb tot op heden nog niks ontvangen. Toch bijzonder voor een site waar staat vandaag besteld is morgen in huis. Hier en daar wel een algemeen mailtje met excuses dit excuses dat. Maar goed ik ben tot op heden nogsteeds 450 euro lichter en heb nog geen shirt gezien. Daarnaast ook nogsteeds 0 reactie op de vele mailtjes die ik al heb gestuurd.

Echt een waardeloos bedrijf en ook zeker niet op bestellen. Er zijn genoeg concurrenten die de boel wel voor mekaar hebben.

Ik kan wel vragen om m’n geld terug te krijgen maar daar krijg je wss toch geen antwoord op. Dus we gaan in spanning afwachten of er ooit nog wat van komt.

Update: 24-02-2026

Jeetje wat zijn we al een lange tijd verder… en je raad het nooit… nogsteeds geen shirts. We worden hier dus gewoon opgelicht. Ik geef ze nog 1 kans dit op te lossen. Maar anders moet er helaas juridisch werk van gemaakt worden…

7 shirts nogsteeds spoorloos.

En aangezien er nooit op je mails word gereageerd toch maar weer een poging via hier.

Beste mensen bestel hier iig niet! Tenzij je een half jaar wilt wachten op je shirts.

Groeten!

Update 10-6-26
Dames en heren! Hier zijn we weer. Met een vervolg van ons avontuur.

Je raad het nooit maar nogsteeds hebben wij geen shirts ontvangen. We hebben geprobeerd met een ander mans account contact te krijgen. En dat lukte! We kregen gewoon een reactie op de mail. Het leek een wonder. Maar goed het was te mooi om waar te zijn. Want na deze ene reactie werd het weer radio stilte.

Dus hier bij maar weer een oproep! Vriend, we zouden graag onze shirts willen ontvangen. Of ons aankoop bedrag van €437,64 terug gestort gekregen.

Groeten!

11 november 2025

Hi,

Ik zag zojuist je update binnenkomen.
Dit is absoluut niet wat je mag verwachten van onze service.
Hiervoor bied ik dan ook mijn welgemeende excuses aanbieden.

Ik neem direct contact op per mail om dit zsm op te lossen.

Nogmaals mijn welgemeende excuses voor al het ongemak!

Goeie regeling

Paar problemen gehad met lange levering maar dat werd opgelost. En heb er zelfs nog compensatie voor gekregen.
Goed geregeld!

24 oktober 2025

Beste Sjoerd,

Bedankt voor je bericht en mijn oprechte excuses voor het uitblijven van een reactie en de vertraging in je bestelling. Ik begrijp dat dit bijzonder frustrerend moet zijn.

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met meer informatie en een oplossing voor je situatie. We nemen dit serieus en doen ons best om het nu goed op te lossen.

Dank voor je geduld.

MyBallerBox

Hoge pieken en diepe dalen

In het begin ging het heel soepel met bestellen en de bevestiging. Dit ging goed totdat het een tijdje duurde voordat de bestelling aankwam. Mijn zoon had hiervoor een mail gestuurd en kreeg toen vrij snel antwoord met excuses en compensatie. 2 dagen later kwamen de shirtjes in de bus maar waren er 2 te klein. Hij vroeg of hij die mocht omruilen voor een grotere maat en heeft ze afgegeven. Dit was meer dan een week geleden maar nog steeds niets gehoord of gezien er wordt ook niet gereageerd op mail of chat.

7 november 2025

Ik en mijn tweeling broer hebben op 27…

Ik en mijn tweeling broer hebben op 27 oktober allebei een mysterybox met een gratis shirt bestelt. Vol verwachting hebben we afgewacht maar vanaf 27 oktober hebben we helemaal niks meer gehoord. Ondertussen is er een nette mail toegekomen hoe dit kon gebeuren waarom en heb ik alle begrip hiervoor. Wij wachten met smart op de afgesproken afspraken!

27 oktober 2025

Wacht inmiddels al sinds 28 augustus op…

Update: na dit bericht was het snel opgelost en daarom van 1 naar 3 sterren gegaan.

Wacht inmiddels al sinds 28 augustus op mijn bestelling...
Volgens de link van myballerbox is de bestelling al afgehandeld, maar volgens track&trace van DPD hebben ze het pakketje nog niet eens ontvangen.

Leuk dat je 2 mails stuurt met dat je het druk hebt, maar 2,5 maanden wachten en zonder reactie op mijn vragen/mails is op geen enkele manier goed te praten. Weinig vertrouwen dat ik ooit nog een pakketje zal zien binnen komen van myballerbox

3 november 2025

Hi Niek,

Bedankt voor je bericht en mijn oprechte excuses voor de gang van zaken.

Ik begrijp heel goed dat je inmiddels het vertrouwen kwijt bent, en ik vind het ontzettend vervelend dat je al zo lang wacht zonder duidelijkheid. Ik pak dit nu persoonlijk en met spoed op om het op te lossen.

Ik neem contact met je op per e-mail om dit recht te zetten en ervoor te zorgen dat je alsnog ontvangt waar je recht op hebt.

Voor 21uur besteld?

Voor 21uur besteld, morgen in huis. Nou, vergeet het maar. Eerst dagen niets horen, maar na een review hier kreeg ik gelijk een mail met uitleg. Prima, hij zou het in orde maken, met het verzoek of ik mijn review kon verwijderen. Met liefde gedaan, want fouten maken kan, het gaat erom hoe je het oplost.

Maar nu is het weer radiostilte. Echt een absolute teleurstelling. Jammer.

Inmiddels weer een reactie. Bestelling zou onderweg moeten zijn. Fingers crossed…

Update 2: gisteren uiteindelijk de bestelling ontvangen. Maar helaas: 3 shirts besteld en geen van de ontvangen shirts was de juiste maat. 3 shirts, 3 verschillende maten, geen een de juiste. Uiteraard gemeld, maar tot op heden geen reactie gekregen. The gift that keeps on giving.

Ik geloof echt dat hij van goede wil is, maar op deze manier geeft het geen vertrouwen.

29 oktober 2025

Hoi Mark,

Bedankt voor je bericht en feedback. Je hebt helemaal gelijk dat ik eerder via e-mail heb uitgelegd waarom je bestelling met 2 dagen vertraging is verzonden. Zoals beloofd is je pakket inmiddels verzonden, maar ik zag tot mijn spijt dat je de verzendbevestiging nog niet had ontvangen. Dit heb ik direct aangepast en je zou inmiddels een mail met moeten hebben gekregen.

Bedankt voor je begrip, en ik hoop dat de inhoud van je pakket je alsnog positief zal verrassen!

Ilias – MyBallerBox

Slechte service en trage levering. GEEN GEHOOR.

Het duurde erg lang voor ik bericht kreeg over het feit dat de bestelling vertraagd was.
Aan de hand van die e-mail heb ik een verzoek gedaan om de bestelling te annuleren, hier kreeg ik helaas geen reactie op.
circa 5 dagen na mijn e-mail kreeg ik ineens bericht dat het pakket verstuurd was.
Zodra ik het pakket binnen kreeg heb ik een e-mail gestuurd voor een retour, hier heb ik tot heden nog geen reactie op (4 dagen verder).
Al met al, bestelling pas na 2,5 week ontvangen terwijl er al een annulering was aangevraagd en tot heden nog geen reactie gehad omtrent retour.

UPDATE - Inmiddels is het 11 november, bestelling was geplaatst op 15 oktober.
Ik heb nogsteeds geen reactie gekregen.

9 oktober 2025

Op 10 oktober een bestelling geplaatst

Op 10 oktober een bestelling geplaatst, maar helaas geen verzendbevestiging gekregen. Na een week een mail ontvangen dat het pakketje helaas nog niet verzonden was, maar dit opgelost zou worden met een compensatie.

UPDATE: Een snelle reactie ontvangen nav de review en een passende oplossing ontvangen. Zodra de nieuwe voorraad binnen is ontvang ik mijn bestelling inclusief een extra shirt ter compensatie. Een meer dan voldoende oplossing!

10 oktober 2025

Hi Dinand,

Dank voor je bericht en je feedback. Ik zie dat er iets mis is gegaan met de opvolging, mijn excuses daarvoor.

Ik heb zojuist via Trustpilot een informatieverzoek verstuurd zodat ik je direct per e-mail kan benaderen en dit netjes met je kan oplossen. Zou je die willen invullen? Dan pak ik het vandaag nog voor je op.

MyBallerBox

Drie bestellingen netjes geleverd.

Alweer mijn derde bestelling. De eerste twee zijn zeer netjes aangekomen. Bij de derde bestelling werd ik netjes op tijd gemaild door de eigenaar dat er door verschillende redenen de levering iets vertraging had opgelopen. Uiteindelijk is de derde levering netjes geweest en werd er aan mijn wensen voldaan.

25 oktober 2025

Ik heb 3 weken geleden een bestelling…

Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst, met de 1+1 actie.

Tot nu toe nog niks binnen gekomen, dit kan gebeuren door verschillende redenen. Wat kwalijk neem is dat ik 2 mailtjes heb gestuurd en deze onbeantwoord blijven. Waardoor ik geen idee heb waarom en of het überhaupt nog komt!

Nog steeds niks gehad, koop niks hier

7 oktober 2025

Ondanks dat het allemaal niet meteen…

Ondanks dat het allemaal niet meteen soepel verliep met de levering, is de eigenaar van het bedrijf altijd welwillend in meedenken naar oplossingen.
Wat mij betreft maakt dat al veel goed.
Shirts wisselend, blijft altijd leuk!

5 september 2025

Mooie shirts en goede service!

Ik heb al meerdere malen shirts besteld voor mijn zoon en hij is elke keer super blij! Mooie, echte shirts en levering gaat prima. Als je een vraag hebt wordt er ook snel geantwoord dus dat is erg fijn.
Wij zullen zeker nog vaker van deze dienst gebruik maken, want het blijft spannend om zo’n shirt uit te pakken en leuk om cadeau te doen! Ga zo door!

24 oktober 2025

Bestel hier nooit

11 Juli al besteld. 1+1 gratis actie. nog niks ontvangen en krijg geen contact met ze na meerdere keer gemaild te hebben. het is nu ruim 2 maanden verder.
En dan nog het lef hebben om wel een mail te sturen met laat geen slechte reviews achter alsjeblieft. Heel slecht

23 oktober 2025

Beste Davey,

Bedankt voor je bericht, en mijn oprechte excuses voor je ervaring tot nu toe. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Ik wil dit graag direct en netjes voor je oplossen, maar ik kan helaas geen bestelling vinden op jouw naam en de genoemde datum. Daarom heb ik via Trustpilot aanvullende informatie opgevraagd. Zou je die kunnen invullen? Dan kan ik meteen voor je aan de slag.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Ik los het graag met je op!

MyBallerBox

Mooi concept, wel nog groeien in communicatie

Mysterybox besteld als geschenk voor een verjaardag. Na 2 weken nog niets geleverd en geen antwoord via mail of chat. Daar sta je dan met lege handen …

Update 23/10: pakket ontvangen met mystery shirt. Geen gepersonaliseerde box, wel mooie shirts. Daarna een eerlijke reactie gehad van de zaakvoerder die veel inzet en gedrevenheid toont.
Het is een mooi concept van een bedrijf in volle groei, maar alles verloopt nog niet 100%. Als de communicatie en levering vlotter zal gaan, zou ik ze 5* geven.

21 oktober 2025

Hi Mike,

Bedankt voor je update, fijn om te horen dat het pakket inmiddels is aangekomen.

Wat betreft de verpakking: helaas hebben we op dit moment te maken met een leveringsvertraging van onze reguliere gepersonaliseerde dozen. Om te voorkomen dat jouw bestelling nóg langer op zich zou laten wachten, hebben we ervoor gekozen om tijdelijk gebruik te maken van neutrale, witte dozen. We begrijpen dat dit niet ideaal is, maar wilden hiermee verdere vertraging voorkomen. De inhoud van de box blijft uiteraard hetzelfde, zoals je hebt ontvangen.

Verder heb ik via Trustpilot een informatieverzoek gestuurd. Zou je die kunnen invullen? Dan neem ik persoonlijk contact met je op per e-mail om mijn excuses aan te bieden en dit verder netjes met je op te lossen.

Nogmaals dank voor je geduld en feedback!

Ilias | MyBallerBox