Update: Contact gekregen met een goed nieuw aanbod. Deze wordt deze week bezorgd. ------------------- Kreeg het vintage shirt snel toegestuurd. Was een serie D club(dat risico loop je natuurlijk bi... Toon meer
Tot op heden geen pakket en geen reactie op e-mails. 11 mei pakket besteld. 12 mei pakket overgedragen aan DPD. Staar 10 dagen later nog steeds op voorbereiden op verzending. Een update zou ze... Toon meer
Ik heb een shirt besteld als verjaardagscadeau en we kregen er een mooi broekje bij. Dat was een maat groter dan het shirt dus ik was wat verward, maar het past gelukkig prima. En het shirt was echt h... Toon meer
Bijzonder slechte ervaring mee. Begin april besteld als verrassing voor onze zoon. Het shirt moet nog binnen komen. Verschillende keren gemaild, geen reactie. Gevraagd om geld terug, geen reactie. Res... Toon meer
Update from the owner – please read: Hi, I’m Ilias, owner of MyBallerBox. If you’re checking our profile or thinking of leaving a review, please know: we’re aware of the issues and working hard to fix them. We’re a small business that grew faster than we could handle, which caused delays and missed emails. I take full responsibility, and I’m personally making sure everyone is contacted and taken care of. You’re absolutely free to share your frustration – just know we’re here, working non-stop to make it right. Thank you for your patience. – Ilias | MyBallerBox
Nederland
- myballerbox.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top producten en top service
Top producten en top service
Hele snelle levering 💪🏽👍🏽⚽️
Veel keuze in modellen en kleuren
beloftevol maar werk aan de winkel
Ik kreeg na een negatieve review het aanbod voor een extra gratis shirt als ik mijn review zou weghalen begin januari. Heb dat ook gedaan - en heel wat later
kwam dat ook toe. Op zich mooie shirts, maar aan tijdigheid van de leveringen en aan bereikbaarheid van de klantendienst moet toch echt iets gebeuren …
Ik had al een wat mindere review…
Ik had al een wat mindere review achtergelaten.
Inmiddels contact gehad en alles wordt netjes opgelost !!
Het is maar een eenmansbedrijf dus een beetje coulance kan geen kwaad.
Iig wel bereid om alles netjes af te handelen! En excuus te maken. Dus ik pas bij deze de negatieve review aan.
Fijne webshop
Fijne webshop. Uiteindelijk kreeg ik het pakket na 4 dagen binnen (Juventus shirt). Na een mail gestuurd te hebben gaf de eigenaar aan problemen gehad te hebben en hier mee bezig te zijn. Ik raad dit bedrijf dus aan, ondanks de negatieve reviews.
Mooie shirts
8 shirts besteld. Wat vertraging met ontvangen van de shirts maar achteraf heel tevreden. Mooie bloesjes mogen ontvangen!
Geen geld terug na terugzending producten: hier wegblijven!!
Na meerdere keer per mail geprobeerd contact te leggen, geen reactie dus jammer genoeg via deze weg omdat ik zie dat de eigenaar, Ilias, op Trustpilot wel eens kijkt. In het najaar 2025 2 keer een box besteld die mijn zoon niet bevielen en volgens de voorwaarden meteen netjes teruggestuurd. Overigens was een 3de box wel naar tevredenheid dus die hebben we wel gehouden. Dat was medio oktober en ik ben nog steeds op mijn geld van de 2 teruggezonden boxen aan het wachten. Positief is de verzending van spullen maar bij problemen geeft dit bedrijf niet thuis.
Dus Ilias, graag je beloftes aan je klanten nakomen en mijn , volgens je eigen voorwaarden, geld zsm retourneren. Mvg, Pano
In de tussentijd wederom gemaild en contact gezocht (via mail, chat en PayPal). Geen enkele reactie dus 1 ster (0 kan blijkbaar niet)
Teleurstellende klantenservice
Bestelling geplaatst en contact gehad over de levering omdat deze wat lang op zich liet wachten. Na contact snel verzonden en ontvangen. Helaas Italiaanse clubs en dito maten. Een large valt als small en onze zoon past het niet. Wanneer je dan vervolgens contact probeert te maken om de retour procedure op te vragen, hoor je niets meer. Drie keer gemaild, geen reactie. Voordeel van de twijfel gegeven in de laatste mail en gevraagd om een reactie omdat we geen negatieve review willen plaatsen. Voel mij nu toch genoodzaakt helaas. Ik zou hier geen bestelling meer plaatsen. Een 15-jarige jongen en zijn ouders zijn zeer teleurgesteld over deze webshop.
Bestelling van 13/12/2025
Bestelling van 13/12/2025, nog steeds niets gekregen. Nadat de bestelling geplaatst werd, wel een mail ontvangen waarin stond dat ondanks de drukte alles nog voor Kerstmis (hopelijk 2025!) zou geleverd zijn. Ondertussen bijna 2 maanden later nog steeds geen 'box' gezien.
Eindejaarscadeaus zijn wel heel laat deze keer.
Wij hebben zeker begrip voor het extra werk tijdens de drukkere periodes, maar dit is niet meer normaal.
verjaardagscadeau rechtgezet
Vorige week bestelling gedaan.
Na bevestiging van bestelling afgewacht maar geen bevestiging van verzending ontvangen.
Nu 8 dagen verder ben ik nog steeds aan het wachten op een antwoord na contact opnemen. Heel spijtig aangezien dit voor mijn beste vriend zijn verjaardag was.
Benieuwd of ik het ooit ga opgestuurd krijgen
Update:
Zeer vriendelijke mail gekregen van Ilias met nodige uitleg waarom er enige tijd over ging.
Ter compensatie extra truitje gekregen en 2 dagen na de mail alles afgeleverd gekregen.
Mening herzien en een positieve beoordeling bijgevolg.
11 dec een bestelling geplaatst en nog…
11 dec een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen , 13 januari mail gehad met dat het binnen een paar dagen afgehandeld en verzonden zou worden maar 25 jan nog steeds niks ontvangen , te triest
Ondertussen dan toch contact gehad over een passende oplossing ,
Met als optie om een extra shirtje op te sturen.
En dan toch na een paar dagen de shirts mogen ontvangen.
Uiteindelijk netjes opgelost
Decemberdrukte
In December een bestelling geplaatst welke voor kerst nog in huis zou zijn, helaas niet het geval. Na de nodige pijn en moeite kreeg ik een reactie met daarbij een, in mijn ogen, passende oplossing.
Lange wachttijd
Te lange wachttijd met een onduidelijke communicatie over wanneer er dan wel zou geleverd worden.... Even gevreesd dat er niks zou komen. Uiteindelijk dan toch een pakket ontvangen.

Black Friday bestelling #8119
Met Black Friday een bestelling geplaatst, bevestigd op 1 december en 22 jan nog steeds niets ontvangen. Heb hen al gecontacteerd maar kreeg een automatisch antwoord dat ze verhuisd zijn en dat ze ermee bezig zijn. Op de site staat dat het verzonden is op 24 december met track & trace, maar heb ook daar nog geen link van ontvangen of ergens anders bewijs dat er iets onderweg is. Ik heb begrip dat het druk is, maar we zijn nu meer dan 7 weken verder, en buiten een paar mails waarin staat dat het druk is krijg ik niets van informatie over mijn bestelling.
Update: ondertussen wel bevestiging gekregen en een snelle afhandeling.

Levertijd verschrikkelijk
Op 8 december gekocht. Nog niks ontvangen het is bijna 1,5 maand later. Belachelijk en reactie krijg je ook niet

SM Caen en Empoli FC
Besteld op 15 december, aangekomen op 20 januari. Dit kan ik ergens nog wel begrijpen door de (onvoorzien) drukke kerstperiode.
1 shirt is lichtjes beschadigd, het andere is wel mooi. Kwaliteit valt nog af te wachten.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, al maanden aan het wachten op shirts, vervolgens vraag je je geld terug en hoor je niks weer van ze. En dat gaat over honderden euro's , en uiteraard na de reactie van ilias op deze site.. heeft deze meneer hier niks mee gedaan oplichter ten top.

GROTE OPLICHTER
Wederom nog steeds geen reactie van deze oplichter terwijl die heeft gezegd dat ik het pakket retour mocht sturen en geld terug kreeg… vertrouw deze oplichter niet!

Niet bestellen
Niet bestellen. Mocht mijn items retourneren en heb nog steeds mijn geld niet terug!!! Ook krijg ik geen reactie meer op mails.
Best asociaal als je me langer dan een maand laat wachten en een kapot shirt opstuurt.

Antwoord van Mystery Football Webshop | MyBallerBox
half december 3 mysterie boxen besteld…
half december 3 mysterie boxen besteld en nog steeds niks binnen.
meerdere malen mails gestuurd en Dm’s op insta en geen reactie.
koop hier niet je zooi
Uiteindelijk goed opgelost na vertraging
Ik had ruim vóór Kerst een bestelling geplaatst bij myBallerbox als cadeau voor mijn zoon. In eerste instantie ging het mis: het pakket zou verzonden zijn, maar volgens DPD was het pakket niet afgeleverd en ik kreeg geen reactie via e-mail of chat van myBallerbox. Dit was erg frustrerend, zeker omdat het om een kerstcadeau ging.
De eigenaar heeft gelukkig alsnog contact met mij opgenomen. De bestelling is daarna geleverd.
Mijn zoon is erg blij met de complete bestelling en het is uiteindelijk netjes opgelost. Fijn dat er alsnog actie is ondernomen.