Twee bestellingen gedaan die snel geleverd werden. Helaas waren er maar 2 shirts bij die we wilden houden. Rest geretourneerd en conform hun retourbeleid 2 weken gewacht op retourbetaling. Tien... Toon meer
Als shirtverzamelaar zonder échte voorkeuren is het abonnement op de premium box geweldig. Iedere maand wordt er netjes een shirt op gestuurd. Al een aantal mooie gehad! Wat ook fijn is, is dat het au... Toon meer
Aantal weken geleden heb ik vier shirtjes besteld, waarvan één een retro shirt had moeten zijn. Helaas kregen we vier normale binnen. Na contact met de klantenservice mochten we dit retoursturen.... Toon meer
“Teleurstellende ervaring. Mijn verzoek om oranje shirts werd volledig genegeerd. Daarnaast voelde een deel van de shirts goedkoop aan en ontbrak informatie over de herkomst van de shirts. Jammer voor... Toon meer
Mystershirt is the number one seller in mystery football shirts. We offer an innovative, new way to buy football shirts. Of course, a mystery box concept is always excitement, which is why we give 100 days for returns. Also, on our website, you can specify which clubs, leagues, colours you do or prefer not to receive. Buying mystery football shirt boxes is the new way to go!
Return your order up to 100 days with Mystershirt
Rozenlaan, 2840, Rumst, België
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dacht gebruik te hebben gemaakt van de Black Friday Deal, maar kreeg niet 3 maar 1 shirt. Shirt daardoor terug gestuurd. Geld echter niet terug ontvangen en sinds december geen reactie meer op de vele mails die ik heb gestuurd en op een andere manier contact opnemen is niet mogelijk. Helemaal klaar mee.

Wat een grap.
Ik vraag waarom een bepaalde maat wel beschikbaar is in de mystery box en niet in de hattrick box(dan krijg je 3 shirts voor een gereduceerd tarief)
Ik krijg als antwoord dat die maat uitverkocht is.
Als ik dan vervolgens vraag waarom ik dan wel 3 keer de losse maat kan bestellen krijg ik als antwoord omdat die weer op voorraad is. M.a.w. ze proberen iets kroms recht te kletsen maar de antwoorden zijn totaal onzin.

Antwoord van Mystershirt
Goeie kwaliteit en een zeer snelle en goeie levering! Zeker een aanrader.
UPDATE: Ondertussen een gepaste compensatie ontvangen.
Bestelling #MS7899200. Retourzending aangekomen op 14 januari, na enkele technische problemen ivm het retourlabel waarbij ik enkele keren opnieuw de retourkosten heb moeten betalen en enkele mails heb moeten sturen vooraleer er reactie kwam.
Normaal binnen de 2 weken zou ik een nieuw shirt ontvangen, hiervoor ook al tientallen mails gestuurd waarin werd beloofd dat ze het meteen in orde zouden brengen. Ondertussen 3 februari en nog steeds geen nieuw shirt onderweg. Zeker niet voor herhaling vatbaar!

Antwoord van Mystershirt
Snelle levering (2 dagen), doos helaas beetje beschadigd door de post, er ontbrak een papiertje met info (gemaild en dag later een antwoord gekregen met de info). Kwaliteit shirt volledig in orde. Ik koos een L maar dat is echt wel zeer ruim (anderzijds:koos ik M en kreeg in een Italiaanse dat had dat weer te smal geweest). Club Deportivo Mandiyu. Voor mij ongekend. Amateurclub uit Argentinië maar tevens de club waar Maradona begon aan zijn trainerscarriere. Zonder info doorgestuurd aan eenzelfde vrienden en iedereen gaf aan het een knap shirt te vinden. De collectie voetbalshirts weer wat groter. Slotconclusie: wie voor deze prijs een topclub verwacht moet verder dromen. Het concept is leuk want je ontvangt iets dat je nooit zou kopen of gaan zoeken. Gaat heel mijn collectie via Mystershirt? Neen want ik koop shirts van topclubs zelf aan via hun webshops en fanshops als ik in de buurt ben en geef toe eentje van pakweg Milan heeft wel meer uitstraling maar is ook stukken duurder. Verrassingseffect is perfect en leuk om te doen. Correcte en snelle levering. Goed contact met het bedrijf omtrent het document met informatie. Ik zou zeker eens een keer opnieuw bestellen.
Ik bestel van de week 3 shirts(ticket id RHU8WJ ) order nr (MS8483800) , 2 als cadeau voor familie en 1 voor mijzelf.
Vervolgens krijg ik keurig 1 stuk opgestuurd maar mis er gewoon 2!
Telefonisch niet bereikbaar en als je op internet opzoekt krijg je een andere webshop aan de lijn!
Ik baal hier zo van nu moet ik familieleden gaan teleurstellen zonder cadeau….
The delivery was fast and I got a shirt I was looking for.
Ongelooflijk ontgoocheld in de service! Wij hebben op 28 december 2 bestellingen geplaatst en nog steeds niets ontvangen! Na mailen 1x feedback gekregen dat de stock op was en of we openstonden voor ander type shirt, en daarna terug al 2 weken niets… De shirts waren nieuwjaarskadootjes, heel fijn hoor!
Update 2 februari: Na onze afspraken via mail op donderdag 29 januari, zijn de goederen nog steeds niet verzonden. 😭
Update 11 april: shirts intussen ontvangen. Ter compensatie nadien excuses mail en extra gratis shirt gekregen. Op basis hiervan review aangepast van 1 naar 4 sterren.

Antwoord van Mystershirt
Altijd leuk een random shirtje! Waren voor mij ook echt mooie shirts
We hadden in december een bestelling geplaatst maar jammer genoeg een foute maat gekregen dus teruggestuurd. Tot op heden nog altijd aan het wachten op retourzending of geld. Ik heb al herhaaldelijk gemaild maar we krijgen de laatste weken geen reactie meer.

Antwoord van Mystershirt
De snit is zorgvuldig gekozen: modern zonder te strak te zitten, waardoor het casual en netjes werkt. De stof is zacht maar sterk genoeg om dagelijks te weerstaan. Ook bij warm weer blijft het draagcomfort hoog door het ademende karakter. Een veelzijdig shirt dat ik met plezier draag.
Mijn bestelling van eind november is nog steeds niet binnen. Na twee mails richting de klantenservice zijn de shirts nog niet niet verzonden. Veel beloven, weinig geven... Een teleurgestelde zoon!

Antwoord van Mystershirt
Goede kwaliteit en service, aanrader.
Wat een kk bedrijf. 2 shirts besteld waarvan 1 niet paste dus geretourneerd moest worden. Over de retourprocedure niks aan te merken maar wat daarna volgt slaat helemaal nergens op. Als je niet pusht om je eigen geld terug te krijgen krijg je het ook niet. Dus als je een shirtje uit de 26e leauge van noorwegen wil die niet past en vervolgens weken achter je geld aan wil gaan moet je hier halen!

Antwoord van Mystershirt
Ik heb begin December 2025 een mystershirt box besteld. Deze was bedoelt als kerstkado voor mijn zoon. We hebben deze ook netjes ontvangen.
Helaas past het shirt niet en hebben we deze retour gestuurd via het proces. Deze is ook ontvangen door jullie.
Het geld terug betalen heeft even geduurd maar dit heb ik nu teruggekregen. Dank daardoor.
Ik zal in de toekomst nog wel een keer bestellen.
Gr Erik

Antwoord van Mystershirt
Beschamend, ben al een maand aan het wachten op een retour. En telkens wordt ik aan het lijntje gehouden. Heb al meerdere berichten gekregen dat ze er mee bezig zijn. Uiteraard blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Krijg ik mijn bestelling nog terug/geld?

Antwoord van Mystershirt
Levering vlot maar wat een slechte klantenservice...
Met kerst gemaild en ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.
Mijn zoon vond het ontvangen shirt namelijk echt afschuwelijk lelijk, we hebben hem vandaag nog eens bekeken of we ons verlies van teleurstelling toch zouden nemen. Omdat we inmiddels besloten hadden niet meer te willen ruilen maar een retour in te gaan schieten bekeken we het shirt nog 1x. Nu we goed in het licht keken ipv in de schemer zagen we dat het shirt ook helemaal gevlekt/verkleurd lijkt te zijn. (Dit kan niet door ons komen want het shirt heeft al die tijd in het doosje op reactie van Mystershirt gewacht en is ook niet eens gepast)
Jammer dat er geen reactie op de mail is gekomen en we een negatieve ervaring moeten uitgeven.... Benieuwd hoe snel en wat voor een reactie ik op onze retour gaan ontvangen. Voor ons geen bestelling bij Mystershirt meer.