Twee bestellingen gedaan die snel geleverd werden. Helaas waren er maar 2 shirts bij die we wilden houden. Rest geretourneerd en conform hun retourbeleid 2 weken gewacht op retourbetaling. Tien... Toon meer
Zeer goede aftersale service, vlot en vriendelijk contact. Fijn Coventry shirt ontvangen dat wel iets extra heeft nu ze naar de Premier League gaan. Goeie kwaliteit en het kleine infopapier over de cl... Toon meer
Aantal weken geleden heb ik vier shirtjes besteld, waarvan één een retro shirt had moeten zijn. Helaas kregen we vier normale binnen. Na contact met de klantenservice mochten we dit retoursturen.... Toon meer
Als shirtverzamelaar zonder échte voorkeuren is het abonnement op de premium box geweldig. Iedere maand wordt er netjes een shirt op gestuurd. Al een aantal mooie gehad! Wat ook fijn is, is dat het au... Toon meer
Mystershirt is the number one seller in mystery football shirts. We offer an innovative, new way to buy football shirts. Of course, a mystery box concept is always excitement, which is why we give 100 days for returns. Also, on our website, you can specify which clubs, leagues, colours you do or prefer not to receive. Buying mystery football shirt boxes is the new way to go!
Return your order up to 100 days with Mystershirt
Rozenlaan, 2840, Rumst, België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Drie keer maat M besteld, maar één keer M en twee keer L ontvangen.
Voor retour verwezen naar Faq en kosten eerst zelf moeten voldoen.

Antwoord van Mystershirt
Deze review ben ik begonnen met een 1-ster ervaring. Helaas wat problemen met de bestelde triplebox.
Binnen één dag een reactie van de klantenservice die aangaven contact op te nemen over het probleem. Diezelfde dag nog een mail ontvangen en tot een goede uitkomst gekomen.
Klantenservice reageert snel, is beleefd en staat absoluut open voor een passende oplossing.
Bedankt voor het positief veranderen van mijn ervaring, ga zo door!

Antwoord van Mystershirt
Op de site geven ze aan dat je bij een premium box een shirt van een club ontvangt. Echter kreeg ik een landen shirt ( West Papua). Als je ze hier over mailt, dan doen ze net of je gek bent en dat je het verkeerd leest terwijl je een screenshot meestuurt. Nu heb ik zelf het werk van om het shirt te retourneren in de hoop er een shirt van een club voor terug te krijgen.
Update: 23 april 2026
Ze hebben mij benaderd over het ongemak wat ik heb ervaren en mij een shirt cadeau gedaan. Deze kwam snel en zeer tevreden mee. Hopelijk leren ze van de eerste ervaring. Deze tweede ervaring was wel top, Snel, duidelijk en tevreden over het product.

Shirts goeie kwaliteit
Had er 2 besteld, snelle levering.
Alleen was er maar 1 bezorgd,
Mailtje gestuurt binnen 24 uur reactie en de 2e werd netjes als nog opgestuurd, topp service

Antwoord van Mystershirt
Shirts zijn zogezegd authentiek, maar zeer twijfelachtig. Koop je premiumshirts, krijg je onbekende ploegen waarvan zij hun stock hebben aangekocht voor een appel en een ei om dan via een Shopify constructie aan 3x de waarde te verkopen. Dit noemen ze ook wel eens dropshipping. 100 dagen retourbeleid, maar je moet wel zelf de transportkosten betalen. Belachelijk...

Antwoord van Mystershirt
Top, 2 mooie shirts gekregen van Watford en Preston North End.

Antwoord van Mystershirt
Makkelijke website en een super mooi concept. Fijn dat je kan zeggen wat je niet wilt hebben, bijvoorbeeld een shirt van Real. Verder zijn het topkwaliteit shirts, en fantastisch betaalbaar (t.o.v. kopen bij clubs). Echt een aanrader!

Antwoord van Mystershirt
Ik zou zeggen: trap er niet in. Ik bestelde een box met twee premiumshirts: dit koste me 99,7 euro en twee dagen later was de prijs al 5 euro lager… Soit, zoiets kan gebeuren. Ik kreeg FC Goa (India) dat er nogal louche uitzag zonder prijskaartje enzo en het “derde shirt” van Cagliari (‘25-‘26) met zo’n mooi prijskaartje aan dat het normaal 95 euro zou kosten. Super gedaan, dan krijg je meteen het gevoel dat het zijn geld waard was. Not!
Ik lees om te beginnen al een aantal reviews van mensen die zeggen dat ze exact dezelfde combinatie kregen en daarboven heb ik wat opzoekwerk gedaan en blijkt het Indische shirt van de jeugdploeg aldaar te zijn wat je voor een aantal roepies op de kop kan tikken en dat Cagliari shirt is een soort Teemu/Ali-express ding dat misschien 15-20 euro kost online. Dit is dus zeer foute boel. Voor het retourneren vragen ze ook nog eens zelf de transportkosten te betalen (5,45 euro). Trap hier niet in! Ik heb de brolshirts geretourneerd en ben dus 5 euro kwijt aan het op en neer sturen van Aliexpress-spul.

Antwoord van Mystershirt
Top shirts goeie kwaliteit altijd leuk voor een vriendengroepje ofzo

Antwoord van Mystershirt
Een geweldige concept ik ben echt blij met Wolverhampton shirt

Mooie website. Snelle levering en een mooi shirt! Top

Antwoord van Mystershirt
Shirt ineens niet beschikbaar na bestelling. Krijg 2 dagen na bestelling bericht dus dat is vrij snel. Kreeg wel direct vervanging opgestuurd

Antwoord van Mystershirt
Een zogenaamde premium shirt en dan krijg je 2 shirts uit India competitie. Wat een verspilling van tijd en geld:/. Maat komt ook niet goed uit .

Antwoord van Mystershirt
Fantastisch leuke ervaring voor met de groep!

Antwoord van Mystershirt
Snelle levertijd en een mooi authentiek shirt. Het is ook heel fijn dat je een kaartje krijgt met wat meer info over het shirtje, de ploeg zelf en je komt te weten welke bekende spelers dit shirt droegen. Het enige minpuntje voor mij: ik had een verkeerd kaartje gekregen. Mijn shirt was van Tottenham 1995-1996 uit, maar het kaartje hoort bij het thuistenue van Tottenham 1996-1997. Op zich niet zo heel erg voor mij persoonlijk.

Antwoord van Mystershirt
Leuk shirt, helaas geen duidelijke uitleg of het een uit shirt is, of thuis. En uit welk jaar? Geen idee! Erg jammer
#MS6336200 was mijn bestelnummer

Antwoord van Mystershirt
Was spannend om te weten te komen welk t shirt in de box zat . Spijtig dat we zo al een hadden

Antwoord van Mystershirt
Toffe shirts! Luisteren ook goed naar je behoeftes. Terugsturen en andere shirt vragen ging soepel!