Twee bestellingen gedaan die snel geleverd werden. Helaas waren er maar 2 shirts bij die we wilden houden. Rest geretourneerd en conform hun retourbeleid 2 weken gewacht op retourbetaling. Tien... Toon meer
Zeer goede aftersale service, vlot en vriendelijk contact. Fijn Coventry shirt ontvangen dat wel iets extra heeft nu ze naar de Premier League gaan. Goeie kwaliteit en het kleine infopapier over de cl... Toon meer
Hoe snel en correct ik geholpen ben is ongelofelijk! Ik had zelf een domme fout begaan maar ze hebben me zo spoedig mogelijk geholpen en alles correct laten verlopen ! Super klantenservice!
Aantal weken geleden heb ik vier shirtjes besteld, waarvan één een retro shirt had moeten zijn. Helaas kregen we vier normale binnen. Na contact met de klantenservice mochten we dit retoursturen.... Toon meer
Mystershirt is the number one seller in mystery football shirts. We offer an innovative, new way to buy football shirts. Of course, a mystery box concept is always excitement, which is why we give 100 days for returns. Also, on our website, you can specify which clubs, leagues, colours you do or prefer not to receive. Buying mystery football shirt boxes is the new way to go!
Return your order up to 100 days with Mystershirt
Rozenlaan, 2840, Rumst, België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Mystershirt
Dank jullie wel voor het mooie voetbal shirt mijn zoon was er heel blij mee

Antwoord van Mystershirt
Super leuk! Zoonlief is er blij mee! India! Had ik en hij ook niet kunnen raden! Top!

Antwoord van Mystershirt
Spannend tot het einde. Mooi shirt van Cagliari. Echte goede kwaliteit, alle labels. 95€ RP voor 75€.

Antwoord van Mystershirt
Leuke shirtjes gekregen alleen jammer dat we een L hadden uit een Indiaans team dus dat die wat strakker was.

Antwoord van Mystershirt
Als je houd van shirt van clubs die je niet kent en graag shirts verzameld is dit echt een aanrader

Antwoord van Mystershirt
100% authentieke shirts en goede qualiteit, snelle levering en de beste klantenservice. Zeker een aanrader om je shirts te kopen.

Antwoord van Mystershirt
Leuk shirt gekregen van een Italiaanse club. En de levertijd was ook super snel !! Blij mee

Antwoord van Mystershirt
Leuke shirt, snelle service. De mystery short vond ik wat teleurstellend, zat gewoon in doorzichtige plastic zak dus weinig mystery voor de jarige. Top was geweest als shirt en short een tenue vormde als je ze samen besteld hebt. Maar shirt zelf in de mystery box >>> tevreden zoontje!

Antwoord van Mystershirt
Ja was top en super leuk! Was 1 shirtje niet helemaal wat we hadden gehoopt qua pasvorm, mochten we zo terug sturen en kregen een nieuw shirtje opgestuurd die helemaal goed was!

Antwoord van Mystershirt
Top communicatie heel blij met het teuitje

Antwoord van Mystershirt
Je voelt je weer even als een kind die Pokemonkaarten verzameld! De excitement en spanning bij het openen zijn priceless. Erg blij met mijn nieuwe Watford van 24/25. Ze worden erg snel geleverd en de communicatie is super.

Antwoord van Mystershirt
Olé FC. Al van gehoord? Juist, ik ook niet. Ze spelen in de Qatarese 2e divisie mensen. De club bestaat sinds 2010. 0 historie, 0 verhaal maar ook 0 design. Hun shirts zijn ontworpen door het neefje van de sjeik of een dwangarbeider in Microsoft Paint met wat stock illustraties. Het logo lijkt echt nergens op. Bovendien is het logo gewoon mee geprint, de gehele look van dit shirt is zéér goedkoop, ik kan me niemand in West-Europa inbeelden die dit shirt wil dragen. Wellicht heeft Mystershirt ergens een goedkoop lot kunnen scoren want ik schat de winkelwaarde van dit shirt op €15 - dat geeft wel een mooie marge - en net dát geeft me een bedot gevoel. Het terugsturen kost ook nog geld. Dit is mijn eerste review ooit op trustpilot want ik hoop dat als je twijfelt - je nu uitkijkt naar alternatieven voor een shirt. Aan hun eigenaren/marketing strategen: Olé FC zou nooit in je catalogus mogen zitten. Zou nooit het eerste shirt mogen zijn dat je naar nieuwe klanten stuurt. En gebruik geen bots of medewerkers om je Trustpilot score op te krikken - daar prikken we doorheen.

Antwoord van Mystershirt
Normaal gesproken laat ik nooit een negatieve review achter maar bij dit bedrijf moest ik wel even. Ik heb voor het eerst met veel enthousiasme hier besteld. Ik ontving een pakketje met drie T-shirts, maar helaas bleken ze een maat te groot. Daarom heb ik ze retour gestuurd met het verzoek om een maatje kleiner. Daarna bleef het stil van hun kant, totdat ik zelf het initiatief nam om contact op te nemen. Vervolgens moest ik nog twee weken wachten, en in de derde week ontving ik eindelijk een nieuw pakketje — maar daarin zaten slechts twee T-shirts in plaats van drie. Op een gegeven moment word je daar toch echt moe van.
Ordernummer: #MS5972900

Antwoord van Mystershirt
De service was top en een leuk shirtje zeker een aanrader voor iemand die van voetbal houd

Antwoord van Mystershirt
2 kids mysteryshirts besteld in maat 158-164, gebruikt gemaakt van een aanbieding (2 voor de prijs van 1). Deze netjes en snel ontvangen. Helaas eentje in 158 en een andere in 164. (waarom kan ik dit bij de bestelling niet gewoon aangeven?). Mail gestuurd met het verzoek om het te kleine shirt om te ruilen voor de juiste maat. Vooraf aangegeven dat dit mogelijk was. Blijkbaar verkeerd geinterpreteerd, want na het terugsturen van één shirt, kreeg ik geen vervangend shirt maar geld retour. Uiteindelijk alsnog goed kunnen oplossen. Dus met een omweg een tevreden klant!

Antwoord van Mystershirt
Als cadeau een S besteld krijg een L, vervolgens over gemaild moet ik zelf verzendkosten betalen. Ook heb ik een pakket gekocht van 50/55 euro krijg ik een shirt van 20 euro. Zware scam ziet er ook nep uit. KOOP HIER NIET

Antwoord van Mystershirt
Schitterende shirts waar niemand aan zou denken. TOP!