For første gang de 5 år vi har haft varmepumpe fra Nærvarme fik vi brug for service. 3 vejs ventilen var stået af. Fra jeg fik kontaktet Nærvarme og indtil montøren fra AK Installation havde været h... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi skiftede fra gas til varmepumpe Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet før de forlod ma... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Professionel levering af varme gennem 5 år uden nogen form for problemer. God service og hjælp ved servicebesøg og hjemmeside.
Jamen det fungerer bare at have Nærvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal g... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nærvarme Danmark er kendt for: • Luft til vand varmepumper (lej eller køb en Vølund, DVI og Panasonic) • Luft til luft varmepumper med aircondition (lej eller køb Panasonic) • Intelligente husbatterier (køb Emaldo) • Ladeboks og ladestander Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg – også der, hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer. Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale. Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark? • Luft til vand varmepumper: Du kan leje eller køb, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt. • Luft til luft varmepumper Også her kan du leje eller købe varmepumpen. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet. Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper. • Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri. • Ladeboks i dansk design Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.
Contactgegevens
Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Denemarken
- info@naervarme.dk
- naervarme.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mødetidspunkt aftalt i god tid.
Mødetidspunkt aftalt i god tid.
medarbejder kom til aftalt tidspunk, venlig og effektiv.
altid en god oplevelse til det årlige tjek.Tak.
Marie Madsen

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Det var en vidende og kompetent…
Det var en vidende og kompetent installatør, godt arbejde.
Som helhed bedre end jeg havde forventet. 😄

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Har i det år hvor jeg har været kunde ingen problemer haft, det har bare kørt godt

God professionel service
God professionel service.
Serviceoplevelsen kan der ikke sættes en finger på.

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
blev kontaktet at der var fejl efter…
blev kontaktet at der var fejl efter service ver afsluttet
skulle køre hjem fra camping for at låse ham ind igen
90km i alt

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Hurtig og nemt forståeligt service…
Hurtig og nemt forståeligt service eftersyn på vores varmepumpe, alle ting blev forklaret så man forstod det med det samme

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Har altid fået god service og rigtig…
Har altid fået god service og rigtig gode service montør god oplevelse

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Ham der var og sætte den op var utrolig…
Ham der var og sætte den op var utrolig sød og rar. Og de var hurtig til at køre bestillingen igennem. Kun ros her fra

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Det er godt at anlægget bliver tjekket
Det er godt at anlægget bliver tjekket. Men mangler tilbagemelding om det kører økonomisk målt op mod andre lignende anlæg.

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Opgaven blev udført meget…
Opgaven blev udført meget professionelt. Gode svar og forklaringer på spørgsmål. Tidsplan for besøg blev overholdt.

Antwoord van Nærvarme Danmark A/S
Alt har fungeret perfekt fra dag 1 og…
Alt har fungeret perfekt fra dag 1 og vi har aldrig haft et stop . Servicen med eftersyn har også været helt i top så alt i alt kan vi kun anbefale nærvarme til alle