Nærvarme Danmark A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For første gang de 5 år vi har haft varmepumpe fra Nærvarme fik vi brug for service. 3 vejs ventilen var stået af. Fra jeg fik kontaktet Nærvarme og indtil montøren fra AK Installation havde været h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skiftede fra gas til varmepumpe Første tlf møde var med support og det var en ren fornøjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet før de forlod ma... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel levering af varme gennem 5 år uden nogen form for problemer. God service og hjælp ved servicebesøg og hjemmeside.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jamen det fungerer bare at have Nærvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder øje med at det kører som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortæller hvad man skal g... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Thermische energie-bedrijf
  2. Elektriciteitsproducent
  3. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Nærvarme Danmark er kendt for: • Luft til vand varmepumper (lej eller køb en Vølund, DVI og Panasonic) • Luft til luft varmepumper med aircondition (lej eller køb Panasonic) • Intelligente husbatterier (køb Emaldo) • Ladeboks og ladestander Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg – også der, hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer. Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale. Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark? • Luft til vand varmepumper: Du kan leje eller køb, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt. • Luft til luft varmepumper Også her kan du leje eller købe varmepumpen. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet. Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper. • Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri. • Ladeboks i dansk design Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

77 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin service og god information…

Meget fin service og god information inden serviceeftersynet. Man bliver ringet op, tiden bookes, servicemontøren ringer inden og klarer hele arbejdet selv, og afslutter og ønsker en god dag.

21 mei 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og glidende proces fra…

Hurtig og glidende proces fra bestilling til varmepumpen var installeret. God service og god opfølgning.

21 mei 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne ⭐⭐⭐⭐⭐

Godt at læse, at det har været en hurtig og god proces.

God oplevelse

Vi fik installeret en luft til vand varme pumpe. VVS folkene var meget kompetente.
Kan varmt anbefales.

30 april 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse - den er vi glad for ☀️

Du ringer bare på 70 22 12 14, hvis du får brug for hjælp.

Fint produkt

Fint produkt. Nydelig installation og god service

2 mei 2025

Hej Rico

Tak for din anmeldelse og alle stjernerne.

Kvadratisk, praktisk, god - er sådan en varmepumpe ☺️

Kompetent tekniker.

23 april 2025

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse - og for alle stjernerne ☺️

Altid ordholdende

Altid ordholdende, kommer til tiden, meget venligt personale

22 april 2025

Rigtig god oplevelse

16 april 2025

Hej Kim

Tak for din anmeldelse ☺️

Godt at høre, at det har været en god oplevelse.

Hej Kunde

Tak for din anmeldelse. Godt du har haft en super fin oplevelse 😊

luft til vand andmeldse

Rigtig god service.
Behagelig ung mand der var på besøg.

4 april 2025

Hej Elsebeth

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du får en god service fra vores serviceteknikkere.

Lejebolig

Det er ikke muligt for mig at give en bedømmelse, men vi har ikke modtaget tilbagemelding fra lejerene så mon ikke det er som det skal være

2 april 2025

Hej Per

Tak for anmeldelsen. I ringer bare, hvis I/de får brug for hjælp eller har spørgsmål 70 22 12 14.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg tænker at hvis man laver en…

Jeg tænker at hvis man laver en leasingaftale er det fordi man gerne vil kende sine udgifter gennem hele perioden.
Jeg har leaset 4 år nu og der er kommet stigninger hvert år, det er sku ikke ok..
Havde aldrig lavet en aftale med nærvarme hvis jeg viste det, men ville sikkert vælge OK i stedet.
Er nu “fanget “ 6 år mere og frygter hvad prisen ender med til den tid ☹️

31 maart 2025

Hej Jesper

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over prisstigninger og beklager, at dette har påvirket din oplevelse negativt. Vores mål er altid at tilbyde gennemsigtige og forudsigelige omkostninger for vores kunder. Derfor har vi en online prisberegner, hvor priser kan udregnes og i kontrakten står det meget tydeligt, at der indeksreguleres hvert år baseret på Forbrugerprisindekset fra Danmarks Statistik. Alle virksomheder indeksregulerer for at kunne drive en forretning. Sagt med andre ord, så er 100 kr. ikke meget værd om 20 år, og du har måske efter 12 år fået opsat et nyt anlæg, fordi det er udtjent, hvilket er inkluderet i lejen.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi konstant arbejder på at forbedre vores tjenester og finde måder at minimere prisstigninger på og har investeret i at forbedre effektiviteten af varmepumpens drift, hvilket giver dig en forventet årlig besparelse, der overstiger prisstigningen. Derudover har vi investeret i en bedre overvågning, der gør, at vi hurtigt kan reagere og udbedre fejl, hvilket giver en bedre driftsøkonomi.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og håber, at du bliver glad for at være kunde igen, når du oplever forbedringerne af vores investeringer og får glæde af vores høje serviceniveau – fx hvis varmepumpen står af og vi må sætte en ny op.

Behageligt serviceeftersyn

Behageligt serviceeftersyn. Det giver tryghed!

31 maart 2025

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har jeg oplevet så god service

Aldrig har jeg oplevet så god service. Hurtig tilbagemelding. Hurtig handling. Hurtig opsætningen. Bare en god oplevelse

26 maart 2025

Hej Mads

Det er vi rigtig glade for at høre. Tak for din anmeldelse 🤩

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Servicemand kom til aftalt tid

Servicemand kom til aftalt tid, hvilket jeg er meget tilfreds med.
Servicemand gennemgik mit varmepumpe anlæg og afsluttede med at informere om indstillinger og mine valg af indstillinger. Jeg er meget tilfreds med, at servicemand bl.a. snakker med mig om indstillinger og ellers informere om hvad der er lavet og hvornår der kommer eftersyn igen.

24 maart 2025

Hej Finn

Tak for din anmeldelse - meget stort 3-tal, læser jeg 🤩

Ring 70 22 12 14, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

20 maart 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse - godt, at du er tilfreds med vores service.

God dag.