Product besteld, niet geleverd. Geen mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan. Geen telefoonnummer, meerkeuze formulier als mailcontact. Optie 'niet geleverd' wordt niet aangeboden. Sterk vermoe... Toon meer
Bestelling niet ontvangen, maar wel een bericht van postNL dat het is afgeleverd (?) Nu had ik contact moet zoeken met afzender, en daar een speciaal formulier invullen. 2 weken later inmiddels... Toon meer
Had de reviews gelezen en er zaten behoorlijk wat slechte bij. Toch de proef op de som genomen, producten waren aanzienlijk goedkoper en voor 40 euro besteld. Meteen een e-mail gekregen en netjes op d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tienda online y parafarmacia natural de complementos naturales, plantas medicinales, suplementos. Marcas: Lamberts, Solaray, Airbiotic, A.Vogel, Natures Plus, Dimefar, Neo vital Health
Carrer la Verneda 30, 08380, Malgrat de Mar, Spanje
- naturitas.es
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Account niet verwijderbaar
Je moet een account aanmaken om te bestellen. Daarna zie je pas de verzendkosten. En vervolgens kan je niet je account verwijderen.
Gewoon GOED!
Ik was voorzichtig door al de reviews, maar heb de gok toch genomen. Alles is helemaal goed gegaan! Naturitas had een indicatie van datum bezorging doorgegeven, dat is 2 dagen later geworden, maar daar werd ik keurig van op de hoogte gehouden. Niets te klagen. Producten keurig verpakt, houdbaarheidsdatum tot verder dan een jaar dus echt niks over de datum.
OPLICHTERS.
OPLICHTERS.
Gewoon niet doen.
Zoek een Nederlandse bedrijf waar je ook mee kan Bellen als er iets is.
Ik heb al een week terug besteld en krijg ik een fake trak en tracé.
Je kan ze niet bellen.
Gewoon je geld kwijt.
Door alle negatieve beoordelingen van…
Door alle negatieve beoordelingen van het bedrijf naturitas zal ik geen bestelling doen.
Bedankt voor de reviews!!
SUPER GOED !
Ik heb bij Naturitas zwarte knoflook (uit Spanje) besteld.
ALLES (vanaf het moment van de bestelling t/m de bezorging) verliep snel en ik werd op de hoogte gehouden van de verloop van de bestelling.
Erg tevreden !
Really bad after sales service, don't buy here!
Ik heb een Vitamix A3500i blender van €900!!! gekocht bij Naturitas. Na ontvangst bleek de mengkan lek te zijn en wanneer je die afwast blijft er water achter in het messenblok gedeelte dat waterdicht hoort te zijn. Eerst ben ik twee weken bezig geweest om een normaal reactie van Naturitas te krijgen en nu eindelijk na heel veel aandringen moet ik de kan opsturen. Dit is gewoon een fabrieksfout en de kan moet omgeruild worden maar ik krijg van Naturitas geen gehoor. Zeer slechte service, ik raad niemand aan bij dit bedrijf te kopen. De prijzen zijn laag maar de service is erbarmelijk slecht!
NIET BESTELLEN !!!
Zeer Prijzige Multivitamines besteld van bijna €600, ik krijg ze allemaal binnen met minder dan 6 maanden houdbaarheidsdatum:(
Klantenservice, niet bereikbaar per telefoon, alleen per bericht online ☹️
Alles is goed gegaan ondanks negatieve…
Alles is goed gegaan ondanks negatieve beoordelingen.
Ik twijfelde heel erg maar via Paypal betaald zodat mijn aankoop verzekerd was (dure blender, mooie aanbieding). Het artikel is 6 dagen later bezorgd dus dat ging goed.
Super selecht
Super selecht
Hier niet bestellen
Ik heb een bestelling geplaats maar word niet verwerkt.
Heb contact opnemen maar krijg geen reactie terug
Je kunt geen telefonisch contact met ze op nemen alleen via een formulieren ben mijn 10 euro kwijt
Niet echt betrouwbaar
2 artikelen besteld, uiteindelijk maar 1 gekregen.
Bedrijf reageert met onduidelijke antwoorden en er gebeurt verder niks.
Het heeft 1 maand geduurd, voordat ik mijn geld via Paypal terug kreeg.
Die Kopersbescherming via Paypal, verloopt ook niet echt soepel.
Uitstekend
Uitstekend, voor het eerst besteld, alles is gegaan zoals het hoort zeer goede track en tracé en redelijk snel bezorgd wat ook prima verlopen is.
duraphat 5000 tandpasta besteld op…
duraphat 5000 tandpasta besteld op zondag en netjes op donderdag geleverd
Kwaliteitsvolle en betrouwbare webshop, uitgebreid aanbod
Dit is een heel goede betrouwbare webshop met een heel groot aanbod. Alleen de zoekfunctie werkt niet zo goed (soms moet je eens iets in het engels, frans of spaans zoeken, en dan vind je het wel). Sommige supplementen zijn een stuk goedkoper bvb. deze van "soria natural".
Er is een uitgebreid biologisch aanbod aan voeding ook. De levertijd is iets langer met GLS, toch een kleine week denk ik. Er is een klein bedrag aan verzendkosten.
A) klantonvriendelijke webshop
A) ik woon in België maar spreek geen Frans. Naturitas heeft enkel Franstalige website voor Belgische klanten. Hallo, er wonen ook Vlamingen!
B) Totaal klantonvriendelijke website. Probeer maar eens nadat je een product hebt aangeklikt weer terug op de pagina te komen....gaat meestal fout en dan kun je van voor af aan beginnen.
C) Na 1,5 uur alles bij elkaar te hebben gezocht op bovengenoemde vreselijke webshop voor de Nederlandse markt -ze zijn echter echt wel goedkoper - wil ik afrekenen en maak account aan. Daar blijk je vervolgens geen Belgisch adres in te kunnen voeren. Om chagrijnig van te worden. Meteen mijn bestelling van ruim 200Euro geannuleerd. Ik ga wel naar en andere webshop. En ik ben overigens blij dat het zo is gelopen gezien de vele negatieve reacties op Trustpilot die ik zojuist heb gelezen. Het is blijkbaar afwachten of je überhaupt je producten krijgt. No Naturitas fo me. Is Spaans bedrijf dat er achter zit (makkelijk op te zoeken, maar mag ik hier niet noemen vermoedelijk) dus ik neem in het Spaans afscheid: Estoy muy, muy insatisfecho con Naturitas. Seguro que no compro nada. NADA.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, alles ingevoerd vd creditcard.en kan bestelling nergens terug vinden.
3 tubes tandpasta besteld
3 tubes tandpasta besteld. Na 2 weken gemaild. Ze zeiden bestelling was op transport zoekgeraakt. Ik zou mijn geld terug krijgen. Nooit geld gekregen, nog 2x gemaild maar ze bleven beweren dat ze het geld wel gestort hadden. Wat een oplichters 😡
Niet op zo'n manier
Heb alkalisch water besteld zou 13 a 14 december geleverd worden door DHL.
Geen track and trace, geen mail van wordt geleverd.
Uiteindelijk niets ontvangen, heb ze gemaild zelfs geen reactie op mail.
Ondertussen wel 46 euro weg. Gewoon een 😡 bedrijf.
Verkeerde product ontvangen
Verkeerde product ontvangen. Over en weer gemaild, zonder resultaat. Niet telefonisch bereikbaar. Slechte ervaring!
Bedrijf waar je kan op vertrouwen
Bedrijf waar je kan op vertrouwen. Ik had op .nl besteld maar moest .be zijn. Na de mail waar mijn produkten bleven werd ik op de hoogte gesteld en geld direct terug op mijn rekening gestort. (ondertussen .be besteld en alles in orde)
klantvriendelijk bedrijfje
netjes goede info omtrent de bestelling, goede kwaliteit produkten, top!!