Product besteld, niet geleverd. Geen mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan. Geen telefoonnummer, meerkeuze formulier als mailcontact. Optie 'niet geleverd' wordt niet aangeboden. Sterk vermoe... Toon meer
Bestelling niet ontvangen, maar wel een bericht van postNL dat het is afgeleverd (?) Nu had ik contact moet zoeken met afzender, en daar een speciaal formulier invullen. 2 weken later inmiddels... Toon meer
Had de reviews gelezen en er zaten behoorlijk wat slechte bij. Toch de proef op de som genomen, producten waren aanzienlijk goedkoper en voor 40 euro besteld. Meteen een e-mail gekregen en netjes op d... Toon meer
Ik was voorzichtig door al de reviews, maar heb de gok toch genomen. Alles is helemaal goed gegaan! Naturitas had een indicatie van datum bezorging doorgegeven, dat is 2 dagen later geworden, maar daa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tienda online y parafarmacia natural de complementos naturales, plantas medicinales, suplementos. Marcas: Lamberts, Solaray, Airbiotic, A.Vogel, Natures Plus, Dimefar, Neo vital Health
Carrer la Verneda 30, 08380, Malgrat de Mar, Spanje
- naturitas.es
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede ervaring met naturitas.nl
Gezien de vele negatieve reviews was dit een gok, maar ik heb toch besteld op naturitas.nl . De producten waren binnen een paar dagen bezorgd, nog lang houdbaar, en de order was goed en compleet. Ik heb geen aftersales nodig gehad dus daar kan ik niet over oordelen, maar mijn ervaring met de bestelling en levering was prima!
Prima website!
Was een beetje huiverig omdat ik slechte review zag, maar kreeg binnen 2 dagen m'n producten binnen. Ook orderbevestiging gekregen, track en trace etc. Prima website, producten en service!
producten over een paar maanden overdatum
Ze hebben een product gestuurd dat bijna overdatum is (over 150 dagen en het zijn 150 capsules). Ruilen mocht niet maar ik kreeg wel 30% van mijn geld terug.
Ik vind het een supergoed bedrijf
Ik vind het een supergoed bedrijf. Ze hebben echt veel producten, goedkoper vaak dan elders.
Ik bestel hier regelmatig, levering komt altijd na een paar dagen, gewoon zoals ze zeggen.
Enige nadeel is dat je niet met ideal kan betalen. Alleen met creditcard of paypal.
Zeer tevreden👍🏻
Zeer tevreden
Goede prijs en snelle levering door PostNL 😀
Snel
Tot nu toe tevreden over snelle bestelling naar Portugal..1x problemen maar kwam door DPD die pakje over poort gooide..produkt beschadigd...maar gemeld en werd beter ingepakt.
Toch maar niet …
Ik had willen bestellen maar aangezien ik het bedrijf niet ken, besloot ik eerst reviews te lezen. Toen wist ik dat ik hier niet moest zijn. Ze mogen dan wel goedkoop zijn (voor hetgeen ik zocht) maar dat durf ik toch niet aan. Baal er sowieso van dat ik niet met IDeal betalen kan of achteraf betalen. Jammer …
Per toeval
Ohw, kom per toeval op deze site en lees de slechte reviews, ik hen via bol.com besteld en de dag erna waren de producten in huis😁
Slechter dan slecht 0 sterren!
Voor € 71,- bestelt bij Naturitas, maar het verkeerde product ontvangen op 7 april. Gelijk contact formulier ingevuld met een klacht, de enige manier om in contact te komen met Naturitas. Hierop krijg je netjes antwoordt op, maar er gebeurt verder niets!
Dus dit maar elke dag herhalen, de antwoorden stapelen zich op, maar er gebeurt verder niets, nu 3 weken bezig. Naturitas levert geen retourformulier bij de bestelling, dus retourneren op eigen initiatief, zal niet werken. Naturitas zetelt in Spanje, met een vertegenwoordiger in verschillende landen. Maar duidelijk geen aanrader gezien de slechte nazorg!
Snelle levering en goede prijs
Snelle levering en goede prijs. Ik herken de negatieve reviews niet.
Great experience👍
Na alle reviews gelezen te hebben na mijn bestelling te plaatsen was ik behoorlijk huiverig of ik hier wel had moeten bestellen. Echter heb ik niets te klagen over dit bedrijf; netjes bestelbevestiging..tracking en binnen 3 dagen geleverd in een nette verpakking. Misschien heb ik geluk gehad maar ik heb een hele prettige ervaring met dit bedrijf.
Op zich prima, maar zwaar beschadigd aangekomen
Bedrijf zit in Spanje, dus langere levertijd. Vanwege de prijzen toch hier besteld. Niks mis met de levertijd en de communicatie overigens. Gaat keurig en netjes. Alleen toen het pakketje aankwam, was het open, de inhoud zwaar beschadigd en van een doosje met sachets, miste er een aantal sachets. Doosje was ook helemaal opengescheurd. Bezorger aangesproken hierop en ‘hij had het ook zo geleverd gekregen’. De verpakking en verzending kan dus beter. Zal hier om deze reden niet meer bestellen. Kan helaas niet vinden hoe ik contact krijg met een klantenservice oid om dit te melden. Ook een verbeterpunt. Vandaar de review hier.
Hele slechte website en app
Hele slechte website en app. Ik probeer producten te bestellen maar loop van de ene error tegen de volgende error aan. Waardeloos. Beste Naturitas; doe het goed of doe het niet. Maar niet deze half werkende onzin, alleen maar frustratie en slecht imago!