Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg undlade og give stjerner havde jeg gjort det. Vi har haft forsikringen i mange år. Fik hjernerystelse sidste år og har mén efter det. Men er nu blevet fejet af og sidder med en følelse af at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Desværre har vi haft to irriterende skader inden for blot to år. Den første var et sprunget vandrør, der gik ud over kælderen. - Næste skade var for ca. en måned siden, hvor det gik ud over vores elle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Føler hver gang at man bliver rådet og vejledt som kunde. Nu har jeg også været kunde i nem forsikring omkring 20 år og på intet tidspunkt i forløbet med forsikringsselskabet har jeg følt at de vil pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Berit. Fik justeret lidt på eksisterende forsikringer og sparrede hermed lidt penge. Fin service. Pga. travlhed, foregik samtalen langt over normal åbningstid, tror enda jeg fangede Beri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vores navn er et løfte til alle vores kunder: Vi hedder NEM Forsikring, fordi vi vil gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Dum med dum på…

Jeg har ALDRIG mødt mere tåbeligt selskab. Ydermere så holder de heller ikke hvad de lover.
A har forvoldt skade på B’s inventar. Vi (C) bliver hyret til at udbedre skaden. Nem forsikring godkender vores tilbud.
Jeg får betaling minus A’s selvrisiko og - moms. …… Ringer for spørger hvad der foregår og får at vide at jeg skal have de resterende penge af A. Så A skadevolder skal udbetale mig C hans selvrisiko samt moms?????????
Den 3.3 kunne C godt høre det lød helt hen i vejret og lovede at betale det resterende. Det skete dog aldrig. Så rykkede igen i går og fik nu at vide igen, at det var rigtigt som de havde gjort og jeg skulle selv afregne restbeløbet med skadevolder A😳😳
Mvh
JH Tømrerfirma APS

15 maart 2022
Review zonder uitnodiging
Logo NEM Forsikring

Antwoord van NEM Forsikring

Hej JH Tømrerfirma APS

Vi beklager din uheldige oplevelse med os som forsikringsselskab, men vi må fastholde, at det er normal procedure, at forsikringsselskabet ikke lægger ud for moms og selvrisiko på vores kunders vegne.

Jeg kan dog forstå, at der er penge på vej til dig nu, så sagen skulle hermed gerne være afsluttet.

Hvis du ikke er enig i dette, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på telefon 2936 6079.

Annette Pedersen Buur
Cheftaksator

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Glad bilkunde * men meget vred ulykkesforsikring kunde

Fedt, at jeg køber ny stor bil, som så får bedre dækning end min gamle Clio3. Og så er den endda billigere i forsikring. Tak for det.

Men er fortsat yderst utilfreds med jeres afslag på manglende ulykkesforsikringudbetaling, selv om der ligger en méngrads vurdering fra Arbejdsskadestyrelsen. Og pga. Anden arbejdsskade med psykiskSygdom, har jeg simpelthen ikke magtet at kæmpe fortsat med jer.

NUL STJERNER TIL ULYKKESFORSIKRING

10 maart 2022

Opkræver dobbelt selvrisiko på bilen

Opkræver dobbelt selvrisiko på bilen

Jeg lavede en skade på min bil, da jeg skulle ud fra en smal gyde. Dette resulterede buler to steder på bilen. Jeg kom til at dreje for tidligt i et sving, og ridsede den ene bagende af bilen. Da der var meget smalt var jeg nødt til at bakke lidt tilbage for at komme ud igen, her bakker jeg over i en pæl og ridser den anden bagende af bilen. Nemforsikring mener dette tæller som to skader, selvom der kun er 5 sekunder mellem skaderne. Jeg har været i kontakt med 4 andre selvskaber, som ville tage denne skade ind som en begivenhedsskade, og kun opkræve en selvrisiko.

22 februari 2022
Review zonder uitnodiging
Logo NEM Forsikring

Antwoord van NEM Forsikring

Hej Jannick.

Tak for din tilbagemelding.

Som du selv skriver, så sker skaderne over 2 omgange. Tiden imellem dem er ikke afgørende, da du holder stille efter det vi kategoriserer som skade 1. Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med afgørelsen.

Ønsker du en uddybning er du mere end velkommen til at ringe på 70 77 77 77.

MVH
Jesper Bach
Kundecenterchef

Lees meer over geverifieerde reviews.