Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg undlade og give stjerner havde jeg gjort det. Vi har haft forsikringen i mange år. Fik hjernerystelse sidste år og har mén efter det. Men er nu blevet fejet af og sidder med en følelse af at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Desværre har vi haft to irriterende skader inden for blot to år. Den første var et sprunget vandrør, der gik ud over kælderen. - Næste skade var for ca. en måned siden, hvor det gik ud over vores elle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Føler hver gang at man bliver rådet og vejledt som kunde. Nu har jeg også været kunde i nem forsikring omkring 20 år og på intet tidspunkt i forløbet med forsikringsselskabet har jeg følt at de vil pr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Berit. Fik justeret lidt på eksisterende forsikringer og sparrede hermed lidt penge. Fin service. Pga. travlhed, foregik samtalen langt over normal åbningstid, tror enda jeg fangede Beri... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vores navn er et løfte til alle vores kunder: Vi hedder NEM Forsikring, fordi vi vil gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem Forsikring er nem forsikring!

Endnu en gang har jeg oplevet super service, hvor der bliver spurgt ind til mine behov og med en god, behagelig og humoristisk tilgang, får afklaret forventning til indhold af forsikringen. Kan kun håbe på at kulturen fra Nem Forsikring flytter med til Gjensidige!!

1 februari 2022

Super kundeservice og betingelser

Fik igen efter en hel del år i Nem forsikring tilbudt gennemgang af vores forsikringer. Berit fra Nem gennemgik i detaljer vores forsikringer og vi fik rettet ind efter vores nuværende forhold. Dette betød IKKE stigning i pris eller dyrere tiltag, tværtimod, - hvor mange forsikringsselskaber gør opmærksom på overforsikring????? Nej vel? Derfor skal vi under ingen omstændigheder forsikres andre steder end hos Nem Forsikring. At tale med en så kompetent og let forståelig medarbejder som Berit er bestemt også mere end guld værd. Efter samtalen sidder man ikke med en følelse af ikke at vide, hvad man betaler for. Alle spørgsmål blev besvaret grundigt og klart.
Jeg føler mig tryg, super godt behandlet og har fuld tillid til at jeg har en optimal og god forsikring.
I dag, hvor mange føler utryghed eller forvirring over betingelserne ved deres forsikring, kan jeg på det allervarmeste anbefale Nem Forsikring.

27 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Har haft NEM Forsikring i nogle år

Har haft NEM Forsikring i nogle år, og altid fået fantastisk hjælp og vejledning, når behovet har været der.

Lige fået tilføjet yderligere forsikringer og det er foregået nemt og simpelt.

Skulle næsten ikke selv gøre noget 🙂

25 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De er meget billige i forsikringer

De er meget billige i forsikringer, som dækker godt. De er altid klar ved tlf og man får hurtig hjælp når skaden er sket.
Har desværre selv været uheldig nogle gange og har derfor måtte gøre brug af dem. De er altid søde og rare og har kun godt at sige.
De kan varmt anbefales.

12 januari 2022

Lees meer over geverifieerde reviews.