Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer

Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar... Toon meer

Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer

1. Betalingsdienst

Over Neosurf

Thank you for your reviews. But we cannot discuss your cases or share personal or financial details on TrustPilot. So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have already contacted us.

Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing personal information

Houd rekening met het volgende

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geld gestort en plots is mijn account…

Geld gestort en plots is mijn account geblokkeerd. Al meer dan een week met de klanten dienst aan het (proberen) sturen maar nog deftige hulp gehad.

17 maart 2025

Hi

Please provide your support ticket, so we can look into your query. You will find your support ticket number at the top of your auto reply email.

If you do not have a support ticket number - Please email us at support.en@neosurf.com with details of your query. So we can look into this for you.

UK Neosurf support team

Kan al een week geen verrichtingen doen…

Kan al een week geen verrichtingen doen naar andere sites. Kom telkens op website uit dat ik met nieuw IP inlog en die moet bevestigen.
Klantenservice is onbestaande. Met wat geluk krijg je na 2dagen een mail terug met een vraag die reeds beantwoord is. Ik krijg wel emails dat mijn tickets zijn samengevoegd, maar voor de rest 0 response.
Edit: 3weken later, nog steeds geen vooruitgang

17 maart 2025

Hi

We have replied to your support ticket 00002106, Please check your emails including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Het werkte eerst goed nu op geen een…

Het werkte eerst goed nu op geen een casino valt er meer mee te betalen! Hoe kan dit en weet iemand waar ik nog mijn laatste 20 kan verzilveren liefst een casino????

23 maart 2025

Dieven!

Geld gestort, wilde ik weer terugstorten maar dat gaat dus niet!
Ga geen geld storten bij dit bedrijf, het zijn dieven en allerminst behulpzaam!
Dit zou verboden moeten worden!

Ticketnr 210387

7 maart 2025

Hi

We have responded to your support ticket 210387. You have not completed the information required, however your funds are available to spend or you can complete the required information and re request your refund. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Na veel gedoe met id kaart wat allemaal…

Na veel gedoe met id kaart wat allemaal niet goed was eindelijk mijn 150 euro naar de bank kunnen storten maar na een week staat het er nog steeds niet op. Eens maar nooit weer klantenservice is ook verschrikkelijk

18 februari 2025

UK Neosurf support team

Opgelicht door Neosurf, of toch niet!

Opgelicht door Neosurf,

Ik had 30EURO op mijn account staan.
Zomaar opeens staat hij op 0 EURO.
Naar mijn bank is het bedrag niet gestort.
Neosurf heeft mijn eigen geld gestolen!
Neosurff is van Visacard.
Die reacties van Neosurf zijn standaard hier.
Ze sluiten zomaar het ticketnummer terwijl ze nog
steeds niets ondernemen.
Vanmorgen 17-02-2025 voor 08:00uur is het geld op mijn bank gestort, en dat na een week wachten.
Ik ben opgelucht en hoop dat alle andere mensen alsnog ook hun eigen geld krijgen gestort.

8 februari 2025

UK Neosurf support team

TICKET 210414 IK WIL MIJN GELD VAN DE REKENING HALEN!!!

Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik de melding: "your account has exceeded the duration of withdrawals to a bank account are supported. To extend this period please contact customer service".
Ik krijg ondertussen een week verder GEEN ENKEL ANTWOORD!!!!

12 februari 2025

Hi

We have responded to your support ticket 210414. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

OPLICHTERS

een waardeloos bedrijf koop hier geen vouchers. Het zijn oplichters.

4 februari 2025

Waardeloze klantenservice

Sinds 22 november al bezig om mijn voucher van €25 op mijn basisaccount te gebruiken.
Er wordt steeds gevraagd om documenten te uploaden om te upgraden naar premium account. Ten eerste is dat niet nodig voor t gebruik van 1 voucher op een basisaccount en ten tweede heb ik al tig keer laten weten dat uploaden van documenten niet meer kan omdat het maximum van 10 uploaded documenten is bereikt.
Wat nu nog te doen???
Waardeloos bedrijf!!!

Ticketnr 199855!!!!

22 november 2024

Hi

We have replied to your support ticket 199855, Please check your emails including your junk/spam folders.

hebben ik eerste keer 100euoro oplaad

hebben ik eerste keer 100euoro oplaad , en krijgt melding van mij neosurf account limite was,en ook niet opnemen naar mij bankrekening .en heeft mail stuur naar support ,krijgt geen antwoord
2025/01/05
tot nu is al 7dagen en hebben ik totaal meer dan 10email gestuurd ,krijg ik antwoord van de bot,
en klantendienst help nooit.en my blance kan niet terug betalen ,krijg ik melding van *you account has exceeded the duration of withdrawals to a bank account are suppoeted,contact customer service,
Het is echt jammer. ga beter oplaad op paysafe account, Als je neosurf nog niet heb gebruikt, ga beter een paysafe account aanmaken.
Zeer teleurgesteld over neosurf.
Dan staan ook mijn ticketnummers
205009.205082.205017.205087.205014.205009,205286.205009.205286..en nog heel veel ticket ,
want hebben ik zo veel email gecontacteerd en hebben nooit probleem oplossen.
het neosurf is een oplichtingsbederijf.
LET OP。 LET OP。 LET OP。
Aandacht. Aandacht. Aandacht.
Jouw geld stort op uw neosurf account is niet beschikbaar voor iets kopen ,en kan ook niet geretourneerd naar uw bank rekening,

29 december 2024

UK Neosurf support team

Neosurf betaalt saldo niet uit

Het casino waar ik speelde accepteert geen Neosurf betalingen meer. Op 2 december heb ik Neosurf dus gevraagd om mijn saldo, slechts €25 over te boeken naar mijn bankrekening. Nu 7 e-mails verder met alleen excuses dat het zo druk is heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen. Kom op, het is geen € 25.000 maar slechts € 25

2 december 2024

UK Neosurf support team

Neosurf 🙄🙄🙄🙄 wie koopt nog daar vouche…

Neosurf 🙄🙄🙄🙄 wie koopt nog daar vouche duidelijk is fraude! Aan iedereen! Koop niet bij neosurf!! Koop bij payesafecard daar 100% correct!!! Geen fraude of diefstal! Opgelet koop geen neosurf!!! Je wordt opgelicht!!! Je kan niks doen met u geld evenals je een account hebt wordt je genegeerd en geblokkeerd voor zowel betalingen op websites of voor opname!!!! Wees gewaarschuwd!!!! Koop niet neosurf!!!!!! Als je vouches wilt koop payesafecard 😉😉 evenals account bij payesafe 100% gegarandeerd!!

19 december 2024

Antwoord van Neosurf

Neosurf is not a scammer, Neosurf is a professional financial payments business, we have operated since 2004.

If you have a query, Please email us at support.en@neosurf.com so we can help you.

Echt slecht wacht al lang op een…

Echt slecht wacht al lang op een verificatie naar premium klantenservice werkt niet lijkt ook niet echt.

16 december 2024

Neosurf

Everything is ok

12 december 2024

Antwoord van Neosurf

Thank you for your feedback

VIEZE OPLICHTERS ZIJN HET JE MOET 10…

VIEZE OPLICHTERS ZIJN HET JE MOET 10 ACCOUNTS VOOR VERSCHILLENDE PLATFORMS AANMAKEN VOORDAT JE WAT KAN. DE VERIFICATIE WERKT NIET. ZE HOUDEN OP EN MAKEN HET JE ZO MOEILIJK MOGELIJK !! UITEINDELIJK KAN JE NIKS EN DIE REACTIE HIERONDER VAN HUN IS OOK NEP ZE DOEN NIKS. IK BEN 300 EURO KWIJT DOOR DIE OPLICHTERS!!!! NIKS KOPEN VAN NEOSURF !!!

11 december 2024

Hi

You are not allowed 10 accounts. The verification is working.

We can not help you, if you don't supply the information.

UK Neosurf support team

Ik wacht nog steeds op mijn verificatie…

Ik wacht nog steeds op mijn verificatie kan voor derest niks doen op de site de klantenservice bestaat precies niet!!!

9 december 2024

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING
Oplichters je wordt geblokkeerd bij alles wat je doet niks werkt waardeloze site
15 euro in de vuilbak

22 november 2024

Oplichting

Oplichting, check eerst de reviews aub!!!

9 november 2024

Antwoord van Neosurf

Heb 2 weken geleden account geopend en…

Heb 2 weken geleden account geopend en 150 euro gestort.
Kan niet betalen met het account en kan mijn geld niet terugstorten.
Heb alle papieren opgestuurd waarnaar gevraagd is en verder geen reactie.
Alles moet via de mail en er word niet gereageerd.
Dit zijn echte oplichters

2 november 2024

Hi

We have responded to your support ticket 198438. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Voorlopig nog steeds aan het wachten op…

Voorlopig nog steeds aan het wachten op verificatie van premium , kan njet aan mijn geld en voorlopig slechte communicatie. Ik wil dat dit opgelost word! 198246 is query nummer

12 november 2024

Hi

We have responded to your support ticket 198246. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.