Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer

Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar... Toon meer

Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer

1. Betalingsdienst

Over Neosurf

Thank you for your reviews. But we cannot discuss your cases or share personal or financial details on TrustPilot. So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have already contacted us.

Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing personal information

Houd rekening met het volgende

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

RQ 176225:

RQ 176225:
Ben al 3wkn bezig om op myNeosurf account 1 cijfer van mijn mobiele nr te laten wijzigen. De nodige documenten aangeleverd deze zijn dan ook goedgekeurd. Zelf mijn nr wijzigen wordt niet toegelaten of werkt NIET. Wanneer ik een betaling wil doen krijg ik ook een sms toegestuurd met een verifycode en ja die ga je niet ontvangen als je nr in het systeem niet klopt. Dus aangegeven dat ik wil dat zij dit voor mij wijzigen. Allerlei K.T reacties van t kastje naar t muur sturen. Ik ben hier zo klaar mee stelletje hufters wil gewoon toegang tot MIJN GELD. Zorg dat het systeem werkt jullie zijn echt een schande in de wereld van CUSTOMER SUPPORT ik hoop van harte dat jullie schaamteloze praktijken aan 't licht komt en mag lijden dat jullie flink op de vingers getikt worden en uiteindelijk ophoudt met bestaan. Je kunt niet zo met mensen omgaan en zeker niet aan het lijntje houden. Wijzig mijn mob.nr zodat ik een verifycode ontvang en een betaling kan doen.
Rq. 176225

Ps. Kom niet met smoesen dat er geen restricties zijn op m'n account en dat ik het nr zelf kan wijzigen en uploaden van bewijzen. Ik heb namelijk alles gedaan om jullie tegemoet te komen en daarnaast vele e-mails toegestuurd. En veel onzin replys van jullie ontvangen. Wijzig mijn mobiele nr wat snappen jullie niet jullie zijn werkelijk ongelooflijk hoeveel keren moet ik dit voorkauwen???? Ik wil MIJN GELD UITGEVEN EN WEL NU!!!!!!! Echt een verschrikkelijke betaaldienst organisatie mensen begin niet aan NeoSurf Voucher. NEOSURF OPLICHTERS!!!! Dat MOET in digitale wereld naar voren komen, zodat steeds minder mensen gebruikmaken en later niemand meer gebruikmaakt van hun betaaldiensten. Ik zal daar volledig aan meewerken. Wie!? Iedereen verzamelen!!!!!

1 juli 2024

Hi

We have replied to your support ticket 176225, please follow the instructions in your support ticket.

Please check your emails including your junk/spam folders.

Slechtste ervaring ooit

Slechtste ervaring ooit.
Al 2 weken bezig om mijn geld op me rekening te krijgen.
Het is wel van mijn account balans af maar op me rekening niks te zien.
Nu moeten ze allerlei informatie hebben over waar ik het heb gekocht en waarom en wat ik ermee wilde doen. Onzin! Verantwoorden wat ik met mijn geld wil doen. Te belachelijk voor woorden. Ik heb de bon ingewisseld in mijn account en wil het gewoon terug op me rekening. Als dat zo lastig is moeten ze dit niet aanbieden. Oplichters.
Ik kan ook niet upgraden naar premium dan blijft de site hangen op stap 5. En blijven ze mailen dat ik de verificatie af moeten ronden. Terwijl hun site gewoon niet werkt! Reacties duren veel te lang.
Dus met andere woorden zolang die site niet werkt krijg ik mijn geld niet.

16 juli 2024

Hi

We have responded to your support ticket 177379. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Regarding

zware oplichters zij het

13 juli 2024

Antwoord van Neosurf

Thank you for leaving a review. We would like the opportunity to discuss your comments. But we will only discuss personal and financial issues in a secure support environment.
So that we can discuss your case in more detail please email us at support.en@neosurf.com. You will receive a ticket number that will enable your case to be tracked within our secure support system

Neosurf UK support team

Doe geen zaken met Neonsurf

Ze hebben mij via een oplichter die zich voordoet als reparateur van HP computers een voucher laten kopen waarvan het vervolgens verdween ik de zak v d oplichter. Daarmee zijn vouchers van Neonsurf niet betrouwbaar.

5 juli 2024

Antwoord van Neosurf

Thank you for your details, However I can not find a support ticket for you. Please email Pam at support.en@neosurf.com with details of your query, So we can look into your query.

Neosurf support team

Zeer slecht kan niet meer bij mijn…

Zeer slecht kan niet meer bij mijn geld!
Doordat ik nu een prepaid nummer heb en niet de juiste gegegeven hiervoor kan aanleveren! Mail al 3 weken niemand reageerd of komt met een oplossing! Belachelijk dat je niet bij je eigen geld kan ook al heb je 30 bewijsstukken dat het je nummer is! Niet gebruiken echte oplichting

1 juli 2024

Hi

Please provide your support ticket, so we can look into your query. You will find your support ticket number at the top of your auto reply email.

If you do not have a support ticket number - Please email us at support.en@neosurf.com with details of your query. So we can look into this for you.

UK Neosurf support team

Ik probeer al dagen geld van voucher op…

Ik probeer al dagen geld van voucher op account te storten, maar altijd error 🙄.
Had ik deze revieuws maar eerder gevonden 😏
Ticketnr INV-78019836

9 juni 2024

Don't do it!!!

Ik heb een bon van 100 euro gestort op mijn account, deden moeilijk om het geld naar mijn rekening te storten terwijl er op de website staat aangegeven dat dit wel degelijk kan. Verzocht om het dan maar terug te storten naar mijn account maar ze reageren niet meer op mijn e-mails. Hoe moeilijk kan het zijn.. stom dat ik de reviews over dit bedrijf niet eerder gelezen heb. Ik wil mijn tegoed nu terug!!! Ticketnummer 167708

7 mei 2024

Hi

We have replied to your support ticket 167708. Your ticket has been solved. Please check your emails including your junk /spam folders .

Neosurf support team

Gisteren geprobeerd om tickets aan te…

Gisteren geprobeerd om tickets aan te kopen maar gelukkig heeft onze bank geweigerd om de betaling uit te voeren. Was naar aanleiding om hout aan te kopen. Als ik nu hier de opmerkingen zie hebben we geluk gehad dat onze bank dit heeft tegengehouden. Pure oplichting

23 april 2024

meneer

Ik, Robby Op'Teynde heb een neosurf ticket van 50€ gekocht in de winkel.
Heb dit geld op mijn neosurf account gezet.
Was de bedoeling dat bedrag op een site voor onlinecasino te gebruiken.
Maar wegens onverwachte omstandigheden heb ik het volledige bedrag (nl.50€) van mijn neosurf account naar mijn bankrekening gestort.
Het geld staat niet meer op mijn neosurf account,maar is ook nooit op mijn bankrekening terrecht gekomen? Heb neosurf al verscheidene keren ingelicht hierover, en gevraagd waar mijn geld naartoe is?
Ik krijg enkel vage mails terug van hen!?!
Heb al meerdere keren de datum van die dag op een papiertje moeten schrijven, dat papiertje tegen een witte achtergrond moet hangen en er dan zelf gaan langsstaan door mijn paspoort langs mijn hoofd te houden en zo een foto naar hen te verzenden! Wordt nooit aanvaard door neosurf?
Dan vragen ze het bewijs van mijn aankoopticket, mijn Bankgegevens,emailadres, adres waar ik woon, tot zelfs bij welke energie leverancier ik aangesloten ben? Wat ik zeer eigenaardig vind?
Ze sturen me telkens ik hun opnieuw mail, sturen ze me gewoon nieuwe vragenlijsten op, en papieren waar ik mijn persoonsgegevens moet invullen en dit alles dan telkens opnieuw ingevuld moet doorsturen naar hen. De dag nadien krijg ik telkens een mail van hen dat geen enkele van mijn gegevens geldig zijn, dus.. dat ze het geld niet naar mijn bankrekening kunnen doorstorten! Maar op mijn neosurf account is mijn 50€ wel verdwenen??
Dit spelletje is al een week aan de gang! Dit nog steeds zonder enig resultaat? Wat kan ik doen om mijn eigen geld terug te krijgen van Neosurf? Zou fijn zijn een antwoord van jullie terug te mogen ontvangen?
Groeten,Robby Op't Eynde

13 april 2024

Klantenservice 0/10

Hun klantenservice is een grap, het is quasi onmogelijk om hen te contacteren of om een nuttig/niet geautomatiseerd antwoord te krijgen. Een 8-tal mails verstuurd, elk van hen bleef onbeantwoord, terwijl het nochtans om een heel gemakkelijk probleem ging (account verifiëren). (163755)

5 april 2024

Hi

As your account is registered in Belgium. Please contact our French support at support@neosurf.com

UK Neosurf support team.

Geen geld en geen klantenservice

Ik heb een aantal neosurf tickets gekocht die ik uiteindelijk niet meer nodig had. Daarom had ik een terugbetaling op mijn bankrekening aangevraagd. Dit is ondertussen al een maand geleden. Ik heb al twee keer uitleg en ondersteuning aangevraagd via het contactformulier maar ik krijg geen antwoord of zelfs geen bevestiging dat ik een vraag ingediend heb. Op mijn profiel staat dat de terugbetaling behandeld is maar zelf heb ik nog steeds niet ontvangen en de klantenservice is in mijn geval dus onbestaande. Geen idee dus waar mijn geld is.
UPDATE 22/3/24
Een medewerker van Neosurf heeft dankzij deze review contact gezocht. Spijtig genoeg was het gegeven mailadres van de UK en konden ze mij na verschillende mails heen en terug niet helpen omdat ik van België ben. Ik heb dan meerdere keren contact opgenomen met de mail van Frankrijk (in het Frans en Nederlands) maar tot op heden heb ik daar geen reactie op gekregen, zelfs geen automatisch antwoord. Na een paar keer in een vicieuze mailcirkel gezeten te hebben met de UK, hebben de medewerkers daar toch gevonden wat het probleem was. Mijn uitbetaling was om één of andere reden niet verwerkt geweest. De medewerker heeft daarop het bedrag terug op mijn neosurf-account gezet. Ik heb het nog niet aangedurfd om een nieuwe uitbetaling aan te vragen.

3 maart 2024

Antwoord van Neosurf

Thank you for your details, However your account is in France or Belgium. Please contact our French support team support@neosurf.com with details of your query, So they can look into your query.

Neosurf support team

Ik wil mijn saldo op neosurf van 50…

Ik wil mijn saldo op neosurf van 50 euro naar mijn bankrekening overmaken maar dat gaat niet omdat het gedeactiveerd is dit is echt gek voor woorden

18 februari 2024

Geen refund

Al dagen aan het wachten op een mail voor mijn account te verifiëren maar geen reactie. Vrees dat het voor een refund hetzelfde verhaal zal zijn...

16 februari 2024

Gedoogde oplichting. Schandalig!!!

Na verdacht veel gedoe om de tickets naar mijn rekening te laten storten ben ik al van 5 Feb 2024 op 250€ aan het wachten die ze beweren gestort te hebben. Ref:AREF/170127
Na meer dan een maand nog geen reactie. Pure oplichting lijkt mij.
Support ticket #157349

5 januari 2024

UK Neosurf support team

Zit al dagen op mijn terugbetaling te…

Zit al dagen op mijn terugbetaling te wachten. Account is geverifieerd en nog steeds geen geld terug ontvangen. Krijg ook geen antwoord meer op mijn mails. Is wel een ticket voor aangemaakt. Is een grote grap. Ticket nummer is 156710

8 februari 2024

Hi

We have replied to your support ticket 156710. Your ticket has now been solved. Please check your emails including your junk /spam folders .

Neosurf support team

Een verkoper van hout vroeg ons te…

Een verkoper van hout vroeg ons te betalen met Neosurf vouchers : na registratie van de vouchers zouden we een code krijgen via email die we aan de transporteur moesten meegeven zodat de vouchers konden geïnd worden. Code wel degelijk ontvangen maar de registratie was al voldoende om ons geld te cashen.
Fraude dus : ons geld kwijt.

3 februari 2024

UK Neosurf support team

Hele slechte klantenservice en hulp

Hele slechte klantenservice en hulp. Ben al 2 weken aan het wachten op het verifiëren van mijn account en kan mijn geld er niet afhalen of gebruiken. Weinig vertrouwen of het wel goed zit.

Jullie reageren wel hier maar niet op mijn mails.... heel raar.

Update... reactie gekregen maar is verder weer doodstil. Mijn account word maar niet geverifieerd heb alles ingestuurd en kan niet bij mijn geld. Het is doodstil aan de kant van neosurf. Alle gegevens hebben ze maar er gebeurt niks.

Update, i understand i replied a lot on the service ticket but no reaction except here. Only totdat i sent more than 7 emails. Ticket number 155629

Update 10 feb. Tot nu toe niet meer gereageerd op mijn mail. Mijn account werkt niet. Heb alle gevraagde documenten gestuurd met adres word steeds afgewezen terwijl mijn adres en naam en recente datum erop staat. Nu kan ik niks meer uploaden heb de 10 keer bereikt omdat adres steeds word afgeschreven. Beste neosurf stort mijn geld terug bank nummer is bekend bij jullie.

31 januari 2024

Hi

We will not discuss your personial details on this social platform. We can not help you if you do not provide your support ticket. You will find your support ticket number at the top of your auto reply email.

UK Neosurf support team

hoi had maandag een voucher gekocht van…

hoi had maandag een voucher gekocht van 100 euro voor een vriendin die jarig was in frankrijk heb de voucher gekocht en betaald .heb haar een foto afdruk van mij code gegeven.zie is naar een kiosk gegaan in haar stad.helaas de coupon met de code werk niet. help me wat moet ik doen.ze is teleugesteld in noesurf cadeau kaart van mij

29 januari 2024

Neosurf support team

Heb er online twee kaarten gekocht maar…

Heb er online twee kaarten gekocht maar geen enkele werkte , ik ben wel mijn geld kwijt

12 januari 2024