Er staat 504€ op mijn account van Neosurf. Ik kan deze nergens gebruiken omdat ik telkens de melding krijg "your spend limit has been reached". Als ik het geld wil overmaken naar mijn bank krijg ik... Toon meer

Op 19 oktober een uitbetaling van 150 euro aangevraagd richting mijn bankrekening. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Ik heb reactie gehad op ticket 107117 dat mijn account geupgraded is naar... Toon meer

Probeer al een half jaar mijn codes, beperkt in aantal en waarde, overgemaakt te krijgen naar mijn account en vandaaruit naar mijn bankrekening (want te beperkte mogelijkheden met Neosurf). Moet daarv... Toon meer

1. Betalingsdienst

Over Neosurf

Thank you for your reviews. But we cannot discuss your cases or share personal or financial details on TrustPilot. So please email the Neosurf Support Team, using the ticket number if you have already contacted us.

Pay online with a Neosurf Voucher or a MyNeosurf account. Neosurf allows you to pay online without a card and without disclosing personal information

Houd rekening met het volgende

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

3K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Case 197311

Ik moest mijn telefoonnummer aanpassen om een betaling te kunnen doorvoeren.

Een week later nog altijd geen reactie op deze case. Zelfs een nieuwe case opgestart. Totaal geen vertrouwen. Ik lees dezelfde problemen in de reviews.

Ik wil betalen met het geld waar ik recht op heb.

3 november 2024

Hi

We have replied to your support ticket 197311, Please check your emails including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Vieze oplichter krijg mijn €100 maar…

Vieze oplichter krijg mijn €100 maar niet terug gestort op mijn bankrekening heb alles aangeleverd waar ze naar vroegen maar nog gebeurd er niks meerde e-mails gestuurd en er reageert gewoon niemand je kan nergens een telefoon nummer vinden om ze te bellen.
Eerst problemen gehad om op te waarderen met een neosurf voucher dit is uit eindelijk gelukt maar omdat ik niet kon opwaarderen naar de site die ik wou gebruiken wegens een bevroren account terwijl ik nieuw ben snap dit echt niet vieze hufters oplichters ben ze helemaal zat moet dagen wachten op me geld of überhaupt op een reactie echt slecht mensen koop geen voucher waardeer niet op bij neosurf en gebruik het gewoon niet zoveel mogelijk rapporteren ben echt woedend vuile hufters

24 oktober 2024

Hi

Please provide your support ticket, so we can look into your query. You will find your support ticket number at the top of your auto reply email.

If you do not have a support ticket number - Please email us at support.en@neosurf.com with details of your query. So we can look into this for you.

UK Neosurf support team

3 maanden gedoe om geld terug te…

3 maanden gedoe om geld terug te krijgen. Begin er niet aan. En ipv al mijn geld terug kreeg ik 5% minder. Iedereen die dit leest: Niet doen, het is een frauduleus bedrijf.

1 november 2024

UK Neosurf support team

Ik heb op 25 juni 65 euro gestort op…

RQ180365

Ik heb op 25 juni 65 euro gestort op MyNeosurf account en kan geen betaling doen omdat ik de verifycode niet per sms ontvang. Honderden e-mails verstuurd met unieke RQ 18065 waarop dagen later domme reacties of hetzelfde vragen/mededeling wordt gegeven zonder enige oplossing. Opnemen van MIJN GELD lukt ook niet want de periode is verstreken WTF ik heb nog niet eerder een opname gedaan en/of ik daarom contact wil opnemen met de klantenservice ik heb niets anders gedaan dan met ze contact opnemen. Bij deze nogmaals. Ter attentie van KLANTENSERVICE!!! Omdat ik GEEN verifycode ontvang daarom GEEN betaling kan doen. Wil ik MIJN GELD ZONDER KOSTEN teruggestort hebben op mijn bankrekening. Benodigde documenten zoals NAW mobiele nummer bankgegevens ID alles is al in jullie bezit > MyNeosurf.

Kortom ik wil MIJN GELD het heeft nu al lang genoeg geduurd en heel veel tijd en energie gekost.

RQ 180365 Kom niet weer met je standaard antwoorden!! Maar met concrete oplossing in dit geval > datum wanneer mijn geld op mijn rekening zal staan.

Ter attentie van mede gedupeerde ....

Hoe kunnen we met z'n allen ervoor zorgen dat het bestaan van deze organisatie ophoudt!?

25 juni 2024

UK Neosurf support team

Zeer slechte manier van werken inloggen…

Zeer slechte manier van werken inloggen lukt niet upgraden naar premium lukt niet de beveiligingsvragen slaan nergens op enigste wat ik wil is mijn 100 euro inwisselen aangezien dat nergens anders kan dan uitcashen maar ze laten het niet zo ik raad het iedereen af!

4 oktober 2024

Hallo

Hallo

Gelieve mij verder te helpen. Ik ben
Van telefoonnummer veranderd. Eerst werd mijn document geweigerd. Nu is alles goedgekeurd en ik heb mijn account zelfs naar premium gedaan en nu word ik genegeerd en kan
Ik nog niets met mijn account. Is om gek van te worden. Wat een slechte klantenservice is dit. Zo moeilijk is het toch niet om te antwoorden op de mails. Ik ben echt moe nu
En wil dat dit opgelost geraakt. Verander mijn telefoonnummer in het juiste. Goedgekeurd is goedgekeurd. Willen jullie meer informatie wil ik dat gerust geven. Een DIKKE SCHANDE dat je niet word verder geholpen.

12 september 2024

Hi

We have responded to your support ticket 191064. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Were is the payment neosurf at all…

Were is the payment neosurf at all casino? Whats the problem?

18 september 2024

Eens en nooit weer

Ik moest neo-surf vouchers aanschaffen om een betaling te kunnen doen, die niet werd geleverd.
Nu probeer ik mijn geld terug te krijgen en moest door een verificatieproces gaan waarbij zij mijn identiteitsbewijs vragen, waarbij niets mag worden afgedekt. Ik vroeg om garanties dat mijn ID niet misbruikt wordt en vervolgens reageren zij alleen met de opmerking dat ik mijn verzoek tot terugbetaling kan intrekken. Bij aankoop van de vouchers werd niet om identificatie gevraagd.
Wat een waardeloos bedrijf. Eens en nooit weer.

12 september 2024

Hi

We have replied to your support ticket 190208, Please check your emails including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Neosurf zeer onprofessional ze willen…

Neosurf zeer onprofessional ze willen beveiligings vragen over 20 euro omdat ik het wil hebben op me bank alsof ik 20 euro wit was en ik ben net nieuwe klant nog nooit iets met neosurf gedaan. Nu moet ik wachten op hun reactie op mij anders op hun domme vragen en moet ik maar wachten op me geld. Zooo vervelend dit en als ik na reviews kijk zijn ze mij kwijt als klant

3 september 2024

UK Neosurf support team

Bedrijf reageert niet op klachten…

Bedrijf reageert niet op klachten waarde van bon is niet op te nemen. Proces blijft hangen op foutmeldingen.

30 augustus 2024

UK Neosurf support team

Ik vraag nu al de hele tijd wanneer ik…

Ik vraag nu al de hele tijd wanneer ik mijn 50 euro op mijn rekening gestort krijg. Maar tot op heden nog steeds niks. Maar mijn tegoed staat nu wel op 0 euro

28 augustus 2024

UK Neosurf support team

Ik Ben al 2 weken bezig met hun !!

Ik Ben al 2 weken bezig met hun !!
Ik heb 50 op mijn account en wil graag gebruik van mijn geld maken en dat kan niet want ze zeggen het volgende ( Your credentials do not match our record) dit als ik met mijn account wil betallen maar als ik apart via de officiële website van hun inlog met de zelfde “credentials” is er geen probleem met inloggen … daar naast zeggen ze dat ik het via laptop , tablet moet proberen en dat heb ik ook gedaan !
Als nog geven ze zelfde antwoord en mijn geld blijft vast ! Ik heb ook met voucher nummer proberen te betallen en zelfde probleem.
Ze geven antwoord onder 3 dagen en dat is niet het ergste.. ergste is dat ze ook dan een dome antwoord geven en geen oplossing geven.

28 augustus 2024

Case 184858

Ik moet hierop een review blijven schrijven anders antwoorden ze niet. Mag ik vragen wat voor mensen daar werken? Ik vraag 5 keer om mijn nummer te veranderen want heb een prepaid geen abonnement en vragen ze een document van mijn abonnement. Hoe moeilijk is het om mijn nummer te veranderen zodat ik eindelijk terug kan betalen. Hoe stom en dom moet ge wel zijn. En waarom antwoorden ze 5 keer hetzelfde. Moet ik echr op trustpilot.be blijven schrijven vooraleerst ze antwoorden? VERANDER MIJN NUMMER ZODAT IK KAN BETALEN BENDE IMBICIELEN. ALS IK NOG 1 KEER HETZELFDE ANTWOORD KRIJG GAAN IK ONTPLOFFEN EN NAAR JULLIE KANTOOR KOMEN IN PARIJS. ECHT SERIEUS WTF

21 augustus 2024

Hi

We have responded to your support ticket 184858. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Regarding

Waardeloos bedrijf

Mijn geld zit al jaren vast op mijn neosurf account en de klantenservice is ook nog eens heel traag. Ik kan helemaal niks erop, storten geblokkeerd en opnemen is niet mogelijk. En mijn geld? Daar kan je naar fluiten! Zodra je geld erop zet, wordt je account meteen geblokkeerd en kan je niks meer en moet je contact opnemen met hun slome waardeloze klantenservice.

16 augustus 2024

Te gek voor woorden

Ze verkopen makkelijk vouchers. Het is een grote scam. Ze vergrendelen de wallet zodat je niet kunt opnemen. En na een tijdje is het geld uit de wallet op. Ze hebben geen telefoonnummer om op te nemen. Is de overheid niet toezicht op hun werk

Ik heb zelf een slechte ervaring met Neosurf gehad. Een tijdje geleden heb ik twee keer 50 euro gestort op een casino website en het bedrag verscheen niet op mijn account. Ik had 1 voucher gedaan en 1 met het Neosurf account. Uiteindelijk heb ik contact met ze opgenomen en na 20 berichten kreeg ik mijn 50 euro terug van de voucher, maar de andere 50 euro die ik via het Neosurf account had gedaan, kreeg ik niet terug en dat lukte me al die tijd niet, maar dat helpt niet en veel mensen hebben hetzelfde probleem, dus mensen, wees voorzichtig!

14 augustus 2024

UK Neosurf support team

Vouchers zetten op Neosurf account lukt niet

Ticket 184282:

Ik gebruik al 2 jaar Neosurf, ben verified op hun website, alles erop en eraan maar gisteren heb ik voor de zoveelste keer vouchers aangekocht en geprobeerd op mijn Neosurf account te zetten, ik kreeg telkens een foutmelding, geen geld werd overgezet op mijn Neosurf MAAR mijn vouchers waren wel volledig LEEG. Neosurf zou een 'veilige' manier zijn om online te betalen dacht ik? Waar is mijn geld naar toe? De klantenservice bij Neosurf trekt op niets, ik heb nog geen enkel antwoord gehad na contact op te nemen met hun via mail. Ik zie dat meerdere mensen dit probleem hebben maar er komt geen antwoord? Wat is er aan de hand Neosurf? Gaan jullie pas reageren als er effectief een negatieve feedback wordt gegeven? Mensen, pas op met deze betaalmiddel want als je eens een probleem tegenkomt kan je letterlijk niemand bereiken van de klantendienst.

13 augustus 2024

Hi

We have responded to your support ticket 184282. Your ticket is now resolved. Please check your emails, including your junk/spam folders.

Regarding

Wacht al 3 weken op mijn voucher code

Wacht al 3 weken op mijn voucher code . Kan geen tel nr veranderen want kom niet verder kan niets indrukken of verder komen want het werkt niet heb geen abonament maar lebara. Meerdere keren dingen gestuurd + zo vaak uitleg gemailt en lullig antwoord terug. Verander mij oude nr naar nieuwe en pass me gewoon nieuwe code dat ik kan gebruiken. id179370

18 juli 2024

Hi

We have replied to your support ticket 179370, Please check your emails including your junk/spam folders.

Neosurf support team

Neosurf> niet goed.Antwoorden niet aan emails> je kan niet…

Antwoorden niet aan emails> je kan niet je account verwijderen.
Is gemakkelijk dat je je geld kwijt raakt

23 juli 2024

UK Neosurf support team

Kan geen bedrag op mijn rekening…

Kan geen bedrag op mijn rekening storten!! Via contactformulier geen respons!!

2 oktober 2023

UK Neosurf support team

HETZELFDE PROBLEEM ALS DE REVIEUW…

HETZELFDE PROBLEEM ALS DE REVIEUW HIERONDER!!!!! Stelletje oplichters
Request 173788
Ben al 3wkn bezig om op myNeosurf account 1 cijfer van mijn mobiele nr te laten wijzigen. De nodige documenten aangeleverd deze zijn dan ook goedgekeurd. Zelf mijn nr wijzigen wordt niet toegelaten of werkt NIET. Wanneer ik een betaling wil doen krijg ik ook een sms toegestuurd met een verifycode en ja die ga je niet ontvangen als je nr in het systeem niet klopt. Dus aangegeven dat ik wil dat zij dit voor mij wijzigen. Allerlei K.T reacties van t kastje naar t muur sturen. Ik ben hier zo klaar mee stelletje hufters wil gewoon toegang tot MIJN GELD. Zorg dat het systeem werkt jullie zijn echt een schande in de wereld van CUSTOMER SUPPORT ik hoop van harte dat jullie schaamteloze praktijken aan 't licht komt en mag lijden dat jullie flink op de vingers getikt worden en uiteindelijk ophoudt met bestaan. Je kunt niet zo met mensen omgaan en zeker niet aan het lijntje houden. Wijzig mijn mob.nr zodat ik een verifycode ontvang en een betaling kan doen.
Rq. 173788

Ps. Kom niet met smoesen dat er geen restricties zijn op m'n account en dat ik het nr zelf kan wijzigen en uploaden van bewijzen. Ik heb namelijk alles gedaan om jullie tegemoet te komen en daarnaast vele e-mails toegestuurd. En veel onzin replys van jullie ontvangen. Wijzig mijn mobiele nr wat snappen jullie niet jullie zijn werkelijk ongelooflijk hoeveel keren moet ik dit voorkauwen???? Ik wil MIJN GELD UITGEVEN EN WEL NU!!!!!!! Echt een verschrikkelijke betaaldienst organisatie mensen begin niet aan NeoSurf Voucher. NEOSURF OPLICHTERS!!!! Dat MOET in digitale wereld naar voren komen, zodat steeds minder mensen gebruikmaken en later niemand meer gebruikmaakt van hun betaaldiensten. Ik zal daar volledig aan meewerken. Wie!? Iedereen verzamelen!!!!!

22 juli 2024

Hi

Thank you, we are looking into your query and will reply to your support ticket 173788, once we have an update.