Nespresso Denmark Reviews 1.666

TrustScore 2 uit 5

2,2

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nespresso Kapsel Display Collection. Nespresso anfører i omtalen af kapselholderen: …”Skab en endnu bedre Nespresso-oplevelse med den raffinerede Display Vertical-kapseldispenser. …”De... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ADVARSEL TIL andre der vil købe en ny Nespresso maskine og håber som før at kunne benytte forskellige slags kapsler. Havde tidligere en fin lille Nespresso maskine der snild kunne brygge kaffe med a... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffiebar
  2. Koffie-apparaat leverancier
  3. Koffiewinkel
  4. Koffiegroothandel

Over Nespresso Denmark

Geschreven door het bedrijf

Oplev Nespressos kaffeunivers

Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.

Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.

Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.

Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.

☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.

☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af ​​vores Nespresso Boutiques.

Besøg Butikken

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt igennem en skidt oplevelse…

Har lige haft en rigtig dårlig oplevelse med kundeservice vedr. en Nespressomaskine der bare brummer uden at trække vand ind. Eneste argument fra Nespressos side er noget i stil med ”jeg kan ikke se der er købt Nespressoafkalker, så kan jeg ikke hjælpe”.

Som I kunne se i jeres system, hvis I havde slået maskinen op, er maskinen taget i brug efter d. 23. juni 2023 – ved udpakning af maskinen var vandbeholderen i stykker, og jeg fik tilsendt en ny vandbeholder. Maskinen har derfor ikke kunne køre kaffe igennem før vandbeholderen kom – I kan sikkert se hvornår den blev sendt og afhentet. Samtidig kan I se hvilken maskine den afløste, en maskine taget i brug i 2015 - altså en maskine vi har kunne holde i live i 8 år...

Vi har være på sommerferie samt i øvrigt væk fra den nye maskine i samlet set 6-7 uger. Dvs. maskinen har reelt haft en driftstid på 4-6 uger – og I fabler om afkalkning – I må da lytte til det kunden siger, ikke det I mener der er galt. I anbefaler selv afkalkning efter 200 kapsler eller med 3-4 måneders mellemrum – maskinen er taget i brug for 2 ½ måned siden – og har haft en driftstid på 4 - 6 uger, så første afkalkning er ikke i nærheden af at være relevant i hht. anbefalinger. Og så fabler I om at kunne se om der er købt afkalker ind eller ej - det ikke al indkøb foretaget hos Nespresso der nødvendigvis fremgår af jeres systemer – noget sker i en butik og registres måske ikke…

Nu er maskinen så ny, at den ikke er afkalket – men, hvis jeres maskiner ikke tåler andre espressomaskiners afkalkningsmiddel, er jeres maskiner måske bare ikke pengene værd – sådan en Philips L’or barista maskine koster 499 i proshop – min kaffe smager sikker lige så godt brygget fra den også ved op til 19 bar….

Og til info har jeg hældt Nespressoafkalker på maskinen i går og forsøgt at få den til at hive afkalkeren ind henover mange timer så en evt. prop kunne løsnes - uden held..

I bliver nødt til at tage jeres leverandør og producentansvar alvorligt, det er en ny maskine - allerede nu er I på vippen som ellers trofast leverandør af kaffeoplevelser siden november 2012… jeg er meget skuffet… jeg har sendt en mail til jer – men den ser I sikkert ikke… I har jo ikke en mailadresse(man let kan finde) på jeres site selvom loven er klar på det område - "det skal I have", så mailen er skrevet til en af de mailadresser som I selv sender fra.
Tak for kaffe... eller rettere, tak for ingen kaffe...

Opdateret 19/9 til dit svar...
Det er fint at du sender et link til en kontaktformular, men hvorfor er kontaktformularen ikke tilgængelig via et link på jeres site, så skrev vi ikke sammen via trustpilot - og det vil være lettere hvis du lige skrev en kontakt e-mailadresse - som loven jo kræver - og som i øvrigt specifikt siger, at en kontaktformular ikke er nok. Du kan bede jeres legal og complianceafdeling om at søge på forbrugerombudsmanden + oplysningspligt, der står hvilke lovgivninger I skal overholde samt hvad det er I skal oplyse - nemt og let - hvis man vil... er I uenige, må I tage det med forbrugerombudsmanden samt lovgiverne...

18 september 2023

Kære Johanne,
Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med Nespresso, det er bestemt ikke det som vi stræber efter.

Vi har desværre ingen mail modtaget. Har du derfor mulighed for at sende os dit telefonnummer eller E-mail via denne kontakt fomular https://nespres.so/a/b5iw9f, så vi kan få kontaktet dig, og dermed prøve at finde en løsning på dette problem og gennemgå vores procedure.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forsendelse / Klage

I er godt nok svære at komme i kontakt med og umulige at skrive en klage til !!

Har bestilt en ordre i app’en (Fak nr 12596151), som jeg har gjort i flere år.

Nu lander den i PICK UP afhentning. det er jeg sikker på jeg ikke har bestil - tjek min historik, kan nu se at en firma lev koster 59 og en hjemme levering er gratis over 450 kr. HVORFOR DET - GIVER IKKE MENING.

Måske i kan komme med en forklaring til en gamle trofast kunde ????

HV

11 september 2023

Kære John,
Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med Nespresso, og føler at vi ikke har været til at kontakte. Det er bestemt ikke det, som vi stræber efter.

Du vil altid kunne kontakte os gennem vores kontaktformular via dette link: https://nespres.so/a/m30uw1 og ellers telefonisk hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Da vores forskellige leveringsmetoder har forskellige omkostninger afhænger prissætningen på leveringen af disse, som varierer, alt efter om det er til et posthus eller hjemmelevering. Derudover er firma leveringsprisen også baseret på, at leveringen er tidsbestemt.

Håber dette besvare din henvendelse, og ellers er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Maskinerne holder ikke.…

Mit eventyr med Nespresso er desværre slut. Deres kaffebrygnings system er uovertruffen. Man kan få et hav af kaffevarianter alt efter smag. Jeg har de sidste 10 år ejet 7 maskiner hvoraf to var til gaver og to der blev erstattet under garantien da dem jeg købte gik i stykker. Det gjorde de andre desværre også men uden for garantien. Nespressos service er helt i top. Men hos mig har maskinerne altså kun i gennemsnit holdt 2 år før de måtte kasseres. Min nuværende maskine gik i stykker og en fantastisk teknikker prøvede tålmodigt at få gang i den over video men måtte konstatere at den var lige til at smide ud desværre efter garantien var udløbet for nogle måneder siden. Jeg skal jo så have en ny men da jeg ikke længere stoler på Nespresso maskinernes holdbarhed leder jeg så efter en traditionel maskine. Det betyder at jeg desværre må sige farvel til det formidable udvalg af kaffer Nespresso tilbyder. Men nå ja de fleste eventyr har en lykkelig slutning. Det har mit eventyr så ikke. Min Prinsesse døde. Jeg købte min første maskine i nok 2002 da Nespresso kom frem i Tyskland hvor jeg boede. Og jeg har været en stor fan siden.

4 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great service at nespresso.dk

Great service at nespresso.dk. Was a bit challenging to get in touch with the same service person as the system sends you back and forward, but eventually got my milk frother replaced as the old one was not working any longer. Fast response time, fast delivery. 5 star service.

31 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De sender fysiske rykkere i stedet for…

De sender fysiske rykkere i stedet for elektroniske til vores firma har i sommerferien. Da vi møder ind og ser brevene er vi så sendt til incasso. Vi har ikke været på kontoret til at se rykkere og ville mene den slags kører elektronisk som fakturaen og som alt andet i dette samfund. Stopper som kunde hos Nespresso nu.

29 augustus 2023

Kære Pernille,

Vi beklager ulejligheden, og værdsætter din feedback, dog er vi nødt til at underordne os reguleringer.

I reference til tidligere samtaler, anbefaler vi dig at tage kontakt til Collectia i og med at sagen allerede er sendt til inkasso.

Ønsker dig en god aften.

Nespresso.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.

Jeg har en Vertuo plus, købt i Sverige, som nu læggede kaffe.
Jeg kunne ikke finde min kvittering, men maskinen blev registreret på Nespressos side ved købt, men på deres svenske hjemmeside.
Kundeservice fandt den og kunne se,at den var købt i december 2018.
Efter i lang tid at have forsøgt at udbedre fejlen, oplyste kundeservice at de ville ombytte den.
De vil sende en ny til mit nærmeste posthus og jeg skal så bare sende min retur til dem med den medfølgende returlabel.

25 augustus 2023

Kafkask køb

Jeg købte d. 7. juli en Essenza mini til kampagnepris i Lyngby storcenter. Jeg gjorde ekspedienten opmærksom på, at jeg kun ønskede at benytte mig af kampagneprisen og hun sagde, at der var en yderligere rabat, som bliver aktiveret første gang, jeg køber kapsler uden nogen form for binding. Efterflg. ser jeg tilfældigvis, at jeg har bundet mig til et 6 mdr. fast forbrug af kapsler! Jeg kontakter kundeservice, som siger, at jeg så må annullere abonnement og kan jeg returnere maskinen - øh nej jeg har selvfølgelig taget maskinen i brug. I tiden op til nu har jeg så brugt uendelig tid med Nespresso, som nu åbenbart mener jeg skal give fuld pris for maskinen. Sidste kontakt i dag hvor jeg gør opmærksom på at maskinen stadig er på tilbud hos diverse forhandlere. Kundeservice svarer nu at disse forhandlere får maskinen produceret i andre lande?????
Det er helt grotesk og jeg kommer aldrig mere til at handle hos Nespresso endsige anbefale dem.

7 juli 2023

Kære Solrun,

Din sag er under behandling og vi er i gang med at finde den bedst mulig løsning på hvad der er hændt i denne sag. Vi vil få kontaktet dig hurtigts muligt.

Ønsker dig en dejlig weekend.

Efter 8 år med Nespresso

Efter 8 år med Nespresso, må vores veje skilles….

Ringer til kundeservice 15.08, min Gran Lattissima, vil ikke helt, som den skal.
Får nogle gode tricks og afprøver dem, men desværre uden virkning.

Ringer igen 16.08 og får at vide, jeg har afprøvet og gjort, hvad jeg kan.
Jeg får at vide garantien er udløbet, men jeg vil gerne have den til reparation, vel vidende fra kundeservice det ville koste ml 1300-1500 kr, for at lave det min maskine fejlede.

Kundeservice informerer mig om, jeg kan ikke indleverer min maskine i en af deres butikker, da de ikke har muligheden på nuværende tidspunkt at tilbyde den service.
Jag kan få tilsendt en mail, når den service er kommet igen, der ville nok gå nogle måneder ifølge kundeservice.
De vil ikke tage den ind og sende til den direkte til Tyskland, for at blive lavet, vel vidende om fejlen på maskinen og jeg gerne betaler.
Der skal en medarbejder til at se på den i butikken, før de tager beslutning om den skal sendes til Tyskland og det er her filmen knækker for mig, da kundeservice fortæller, det er ikke en service, de har på nuværende tidspunkt.
Men jeg var velkommen til at købe en ny, såfremt jeg ikke kunne vente på servicen kom igen.
Det vil sige, at et brand, som Nespresso ikke længere, kan tilbyde reparation eller indlevering, det er under al kritik.
Mvh Lise-Lotte Fritze

16 augustus 2023

Kære Lise-Lotte

Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, det er bestemt ikke det som vi stræber efter.
Samtidig forstår vi sagtens frustrationen i ikke at kunne få din maskine til reparation i øjeblikket, nu når du også meget gerne vil betale for det.

Da vores procedure for reparation af maskiner uden for garanti er blevet ændret, er det begrænset, hvad vi kan gøre i denne situation, som det ser ud lige nu. Da ændringerne stadig er under behandling.

Vi beklager at vi selvfølgelig ikke kan give dig en konkret dato på hvornår ændringerne af proceduren er færdig behandlet.

Med venlig hilsen, Nespresso

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har lige fået min ambassadør 'gave' på…

Har lige fået min ambassadør 'gave' på hele 40 kr, som nok svarer til 1% af mit køb sidste år så mange tak for det, men 'gaven' kommer ikke til udbetaling før ved næste ordre, ja okay
Overvejer om jeg skal nedjusterer til 2 stjerner da jeg længere i mailen at 'gaven' kun er gyldig i 6 måneder
(PS ironi kan forekomme). Hvis I vil hører et råd fra en ambassadør medlem, så lad vær med at give den slags 'gaver'

11 augustus 2023

Kære Johnny,

Vi er kede af at høre at fordelene vi tilbyder vores ambassadør medlemmer ikke lever op til dine forventninger.

Da vi altid bestræber at forbedre os, og vægter feedback fra vores kunder utrolig højt, vil jeg selvfølgelig tage din feedback med videre, så det forhåbentligt er noget der kan blive ændret i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste kunde håndtering jeg nogensinde…

Værste kunde håndtering jeg nogensinde har vidnet

Jeg arver en lidt over 2 år gammel Creatista plus kaffemaskine. Efter kort tids brug skriver maskinen "maskinefejl" og vil ikke virke mere. Jeg kontakter Nespresso for hjælp og fortæller at jeg ikke kan fremskaffe kvitteringen for den, men at det alligevel ikke er en garanti sag. Jeg bliver vejledt i forskellige muligheder og procedure der kan hjælpe og da ingen af dem virker, fortæller kundeservice at jeg skal indlevere den ved fysisk butik.

Jeg køre så hele vejen til Rødovre, hvor jeg får afvide at den ikke kan indleveres til reparation uden kvitteringen. Jeg forsøger at fortælle ekspedienten, at jeg har været i kontakt med kundeservice flere gange, og at jeg blev oplyst at det ikke var nødvendigt. Hun nægter simpelthen at tage imod kaffemaskinen og jeg må forgæves køre hjem.

Jeg kontakter så kundeservice igen, for at få afklaring og her får jeg igen afvide at det sagtens kan lade sig gøre. Medarbejderen vil sende en mail, så jeg har en skriftlig bekræftelse på det. Jeg modtager selvfølgelig aldrig nogen mail, og kontakter dem igen.

Nu får jeg så afvide, at det ikke er muligt at indlevere kaffemaskiner der er over 2 år gamle, til reparation mere.

Det er jeg selvfølgelig dybt uforstående overfor, da det er en kaffemaskine til 4700kr.

Jeg får forklaret at jeg kan købe en ny til 3700kr, hvis jeg binder mig til et 6 måneders abonnement, som i min optik er at virke fuldstændigt ukompetent i sit arbejde som kundeservice.

Tilsidst men ikke mindst, får jeg ingen dato eller information på hvornår det er muligt, at få den repareret igen. Men jeg bliver tilbudt et kaffekapselrør (værdi 60-70kr) som kulance for hele sagen.

16 augustus 2023

Kære Martin,

Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med Nespresso, samt er vi kede af de misforståelser der har været mellem vores kundeservice og butikken.

Med venlig hilsen, Nespresso

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måtte vente 2 måneder på at få min…

Måtte vente 2 måneder på at få min penge tilbage, for et tilbud på kapsler.
Forretning hvor jeg købte kapslerne opkrævede ca.300kr for meget på mit køb, derefter gjorde jeg dem opmærksom på at, jeg ikke havde fået tilbuddet som de reklamere med. De ville ikke give mig mine penge tilbage, men fortalte jeg skulle kontakte kundeservice. Kundeservice fortalte at de ikke kunne gøre noget, men at de godt kunne se at jeg havde betalt for meget. Derefter fortalte de mig at jeg skulle tale med forretningen hvor jeg havde købt caféen. Efter 10 tlf opkald og 2 måneder senere, har jeg nu fået mine penge tilbage, men de kunne ikke engang beklage over tlf. Super dårlig behandling!

28 juli 2023

Kære Thomas,

Har du mulighed for at sende os dit telefonnummer eller E-mail, så vi kan få kontaktet dig, og dermed prøve at finde en form for løsning på dette problem og forklar om vores forskellige procedure gennem butik og hjemmeside.

Dårlig service

Dårlig service: Jeg har tidligere været tilfreds med nespressos kundeservice. Første gang min kaffemaskine Creatista Pro gik i stykker var der høj og hurtig service. Men nu hvor jeg igen har problemer med samme type maskine har serviceniveauet været noget anderledes. Gentagne kontakter til Nespresso kundeservice hvor de har lovet at vende tilbage, men ikke har ringet. Sidste kontakt til kundeservice 8 uger efter aflevering ift. status. Jeg informeres om at de har afsendt en mail en uge efter indlevering. Denne mail har jeg aldrig modtaget. Desuden rigtig dårlig service, at man ikke kan sende sin kaffemaskine til reparation, men skal aflevere den fysisk i deres butik i Århus eller København og selv afhente den igen efter reparation. Rigtig træls når man så bor på Fyn.

1 mei 2023

Kære Helle,

Har du mulighed for at sende os dit telefonnummer eller E-mail, så vi kan få kontaktet dig, og dermed prøve at finde en mulig løsning på dette problem og fortælle om vores procedure.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svarer stadig ikke på henvendelse

Jeg lavede bedømmelse for 5 dage siden af vores udfordring med Barista mælkeskummer. I svarede indenfor få timer at I ville kigge på det, hvilket er rigtig fint. Men igen står jeg nu i en situation hvor der er gået 5 dage og jeg har intet hørt?
Jeg forstå simpelthen ikke, hvordan det kan tage så lang tid at håndtere et problem, som jeg iøvrigt er kommet med flere forslag til en løsning på.
Sim nævnt i tidligere opslag er jeres medarbejdere flinke og imødekommende, men der sker absolut intet i sagen. Præcis som med jeres svar på den sidste bedømmelse. I siger i vil kigge på det, men igen så er det mig der skal rykke her for svar. Jeg er træt af jeres håndtering af sagen og finder fremadrettet kaffe, udstyr mm et andet sted.

17 juli 2023

Kære Camilla,
Jeg beklager at vente tiden er lang, vi har haft en lang korrespondance med vores tekniske afdeling.

For at finde en løsning på dette.

Jeg kan derimod oplyse du vil blive kontaktet inde for en time.

Rigtig god dag.

Dårlig hjemmeside

Som skrevet i anden anmeldelse har jeg ikke kunnet få password til at virke. Trods hjælp fra nespresso har jeg nu opgivet efter at have skiftet password for 8. gang. Det virker når jeg laver nyt og det er det.

11 juli 2023

Kære Susanne,
Vi er kede af at høre du ikke er tilfreds med hjemmesien og har probelmer med at logge ind.

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at løse problemet, så du må meget gerne tage kontakt os så vi kan få dette løst.

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.