Nespresso Kapsel Display Collection. Nespresso anfører i omtalen af kapselholderen: …”Skab en endnu bedre Nespresso-oplevelse med den raffinerede Display Vertical-kapseldispenser. …”De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Efter små 11 år som super tilfreds Nespresso kunde, så må jeg erkende, at det er helt slut nu. Jeg får et nyhedsbrev der opfordrer til at bruge deres app. Det gør jeg. Undervejs i bestillingen undrer... Toon meer
ADVARSEL TIL andre der vil købe en ny Nespresso maskine og håber som før at kunne benytte forskellige slags kapsler. Havde tidligere en fin lille Nespresso maskine der snild kunne brygge kaffe med a... Toon meer
Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den. Med den nye maskine fulgte der kaffekapsler med til værdi af 200 kr, hvis man registrerer sin maskine. Problemet er bare, at m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Nespresso Denmark
Geschreven door het bedrijf

Oplev Nespressos kaffeunivers
Nespresso tilbyder en række exceptionelle kaffer, maskiner og service, der er skræddersyet til alle præferencer og udviklet til at opfylde de strengeste kvalitetsstandarder.
Bæredygtighed er forankret i hjertet af alt hvad vi laver. Virksomheden, produkterne og metoderne er baseret på en enkel præmis: at hver kop Nespresso skal have en positiv effekt.
Vælg mellem vores to forskellige kaffesystemer Vertuo eller Original.
Med Vertuo kan du brygge alt fra en espresso til store kopper kaffe eller en hel kande kaffe til deling. Find din kaffefavorit og bryg din kop eller kande med blot et enkelt tryk på knappen. Det er et univers af muligheder, skræddersyet til at passe til alle typer smag og behov. Med Nespresso Orginal kaffesystemet kan du brygge en klassisk espresso og en Lungo.
☕ Helt enkelt - brygg din yndlingskaffe ved et tryk på en knap.
☕ Køb din Nespresso kaffe på nespresso.dk eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Glem ikke at genanvende dine brugte kaffekapsler via DAO, hos udvalgte forhandlere eller i en af vores Nespresso Boutiques.
Contactgegevens
Denemarken
- nespresso.com/dk
Dårlig levering
Efter Nespresso er gået over til at anvende Bring er leveringen blevet usædvanlig langsommelig.
Mangler varer i pakken, ingen reaktion!!
Jeg er ellers en meget nem kunde og bestiller når jeg har behov. Når der så kommer et tilbud og en "Gave" oven i købet. Så forventer man da den er med, men nej den var ikke med?? Når man så gør kundeservice opmærksom på den ikke er med, så er svaret tomt!!
OrdreNr.:19292734
Der er fejl på hjemmesiden med forkert…
Der er fejl på hjemmesiden med forkert tilbud. Der er ingen kompantation for at opdage en fejl. Ingen kunde-service... Eller retter servicen er elendig. Jeg ved god det kun var en lille ordre til lidt over 1.000,- kr. men alligevel kan servicen jo godt være i top for alle.
Skod maskiner
Nu har vi haft 2 Vertuo, og begge er gået i stykker. Det er de værste maskiner man kan købe, og jeg vil fraråde at bruge penge på dem her. Nu ryger nr. 2 maskine også ud.
God og venlig kundeservice
Vi havde købt en Nespresso Lattissima hos ElGiganten i Sverige sidste år, som nu var gået i "stå". Jeg forsøgte at ringe til Elgiganten som ville have vi skulle indleverer den i Sverige, hvilket ikke var super tiltalende. Jeg ringede derfor til Nespresso som virkelig forsøgte at hjælpe med at få den repareret samt sende spritnye reservedele (uden beregning) til trods for at det var Elgiganten der havde produceret lige den maskine. Det lykkedes ikke at reparere den umiddelbart ifm. opkaldene til Nespresso, men de gav det et ihærdigt forsøg samt var meget imødekommende.
Det lykkedes til sidst at fikse den på egen hånd, men Nespresso fortjener fem stjerner for indsatsen og servicen.
Slut med at købe nespresso
Blev rigtig glad for at modtage en mulighed for at købe kapsler med favør på 25 %.
Ærgerligt, at Nespresso allernederst i mailen skriver, at tilbuddet kun gælder i 7 dage. Det ville have været rart, hvis det stod øverst og ikke nederst med de allermindste bogstaver i mailen.
Så nu er det slut med at købe Nespresso
Har nærmest opgivet at være abonnement kunde
Jeg er helt ny nespresso kunde med en Vertuo Pop. Har forsøgt at oprette kaffeabonnement i flere dage nu - både via app og på hjemmesiden. Min ordre kan ikke gå igennem, fordi "vi arbejder på at forbedre oplevelsen, og er snart online igen". På hjemmesiden kommer jeg heller ikke igennem. Opgiver jo nærmest at blive kunde allerede fra start, og overvejer allerede ny maskine. Hvis man så bare kunne købe kapslerne i dagligvarebutikkerne...
Dårligt fungerende hjemmeside
Uanset hvor mange gange vi forsøger at bestille fra virksomhedens hjemmeside, så går ordren ikke igennem, men står blot som afventende ved 4 trin:
An error occurred while processing your request.
Reference #97.bdde4568.1728722627.15b15e8f
Man opgiver beklageligvist nærmest at blive kunde, før første ordre overhovedet er placeret.
Vertuo
Vi havde den gamle maskine med små kapsler i flere år og var rigtig glade for den. den nye maskine, vi fik, tænkte, at det ville være en opgradering, tilbring mere tid på værkstedet end hos os. Endelig fik vi en ny maskine, som nu også gik i stykker. Da garantien er baseret på det oprindelige køb, er vi ude af garantien, og opkaldsservicen foreslog at smide maskinen ud og købe en ny...
Virkelig ikke besværet værd - få en ordentlig maskine fra en konkurrent og spar penge, tid og miljøskader!
Defekt mælkeskummer, dårlig service
Fik i februar 2023 ombyttet en defekt mælkeskummer til en ny uden problemer. Nu er den “nye” så også defekt, samme issue med at piskeriset ikke reagerer ved tryk på knapper. Trods det er inden for 2 års reklamationsret får vi nu at vide, at da den er over 12 mdr vil de ikke hjælpe, da de ikke kan være sikre på, at produktet er blevet behandlet ordentligt(?) Har sendt billeder som viser en flot mælkeskummer, som tydeligt er behandlet ordentligt. Det er for os at se en meget tydelig fejlfortolkning af købeloven som vi selvf går videre med.
Kundeservice leverer rigtig SERVICE:
Jeg købte en Nespressomaskine i forsommeren, hvor der var en rabat ordning. Der gik noget galt med at opfylde betingelserne. Jeg kontaktede Nespresso kundeservice, og der blev jeg hjulpet igennem. Det var helt tydeligt, at jeg skulle bare hjælpes, og nu er det hele på plads.
Kom nu ind i kampen Nespresso.
Har købt en Vertuo Next for ca 9 mdr siden og er rigtig glad for den.
Problemet er bare, at man ikke kan få lov til at registrere maskinen, da siden ikke findes.
Endvidere har jeg oplevet at en del af kaffekapslerne går i fejl og ikke kan benyttes igen efter ny indsættelse i maskinen.... så derfor bliver prisen jo selvfølgelig dyrere end den stk pris i udregner
Kom nu ind i kampen Nespresso.
Forargelse over betjening og service.
Har netop været inde i nespresso, ved konges Nytorv. For første og sidste gang.
Jeg bliver betjent af en ung fyr og beder specfikt efter Pumkin Spice. Han vender retur med et rør og jeg betaler og går. Jeg har ikke tidligere haft kapsler herfra og jeg er derfor ikke klar over at han giver mig den forkerte på trods af at det rør jeg beder efter er skrigende orange og det han giver mig er sort. Jeg når ud af butikken og ned til metroen da jeg for en sikkerhedsskyld åbner pakken og ser at selve kapslen ikke er orange.
Jeg vender tilbage til butikken og bliver betjent af kvinden. Forklarer at jeg var derinde 5 minutter tidligere og at de har givet mig en forkert. Med den mest flabede attitude siger hun til mig: vi kan da ikke tage den retur når du har åbnet den?
Jeg forklarer hende at jeg efterspurgte Pumpkin Spice og at det ikke er min skyld de har givet den forkerte.
Hun siger så: det er også ligemeget for vi sælger den ikke pt.
Jeg spørger om jeg må tale med fyren der betjente mig. Hun går ud bagved og jeg kan høre de taler sammen. Hun vender så retur med den korrekte kapsel og siger bare her.
Jeg siger tak og går.
Jeg blev forarget og ked af det og er øv over at jeg ikke tog mere handling i situationen.
Jeg bliver løjet for i situationen og bliver afslået for jeres fejl. Det var en vild ubehagelig situation at stå i og foran andre kunder. Jeg kommer ind på lige fod med andre og får dårlig behandling for jeres fejl.
Håber i har tænkt jer at give mig en form for undskyldning for det fik jeg intet af eller ingen beklagelse.
“Uheldig fejl” på creatista pro, men ingen hjælp
Jeg købte en creatista pro januar 2022. Maskinen er passet og plejet som den skal, altid renset og afkalket. Nu er problemet at da damprøret sidst skulle renses er maskinen gået i lås. Damprøret er renset x flere, men jeg kan ikke komme ud af menuen og derfor ikke bruge kaffemaskinen. Nu er den låst så meget så når jeg renser damprøret så trækker den slet ikke vand ind under rensningen, men går i stå og tilbage til damprør skal renses. Jeg har ringet til nespresso kundeservice som kom med nogle fif til hvad jeg kunne prøve, disse virkede ikke og han ville få en tekniker til at ringe til mig hurtigst muligt. Idag ringede jeg selv og her kunne de fortælle mig at det ikke er en fejl de som sådan kender, så det må være en uheldig fejl på maskinen, men da maskinen desværre er 7 mdr. ældre end garantien kan de hverken hjælpe eller reparere den, da det er en ordning nespresso har. Dvs. jeg for 2 år og 7 måneder siden købte en maskine med en fejl, for 7000kr som jeg nu kan smide på genbrugsstationen og det eneste nespresso vil hjælpe med er en ny maskine med 5% rabat.
Trods jeg har værwt utrolig glad for min creatista pro kommer jeg aldrig nogensinde til at købe en nespresso maskine igen, tænk at bruge så mange penge og den så har en “uheldig fejl” som de så fint udtrykte det.
Øv med øv på!

Dårlig oplevelse i Nespresso Fields
God kaffe – men ekstremt skuffende kundeservice
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Nespresso i Fields. Min kaffemaskine, som er købt i butikken, havde et elektrisk problem – låget ville ikke åbne, når man trykkede på knappen. Da jeg henvendte mig i butikken, blev jeg bedt om at tage maskinen med ind, hvilket jeg gjorde.
En medarbejder testede den og kunne bekræfte problemet. Alligevel blev jeg informeret om, at maskinen skulle sendes til reparation i Tyskland, og at det ikke var muligt at få en erstatningsmaskine i mellemtiden.
Efter to uger uden at have hørt noget ringede jeg til kundeservice, som fortalte mig, at der slet ikke var oprettet nogen sag på min maskine. Jeg tog igen turen til butikken – og til min store overraskelse lå maskinen stadig der og var aldrig blevet sendt afsted!
Nu er der gået over 7 uger, og jeg har stadig ikke min maskine. Hver gang jeg kontakter kundeservice, får jeg det samme svar: at "nogen" vil vende tilbage – men der sker aldrig noget.
Nespresso laver uden tvivl god kaffe, men servicen – både i butikken og over telefon – har været decideret elendig. Det er uacceptabelt at betale premium priser og så blive behandlet så uprofessionelt.

Dårlig information og service
Vi var inde i butikken i Fields for at købe kaffe, her fortalte sælgeren om et godt tilbud på en kaffemaskine inkl. abonnement. Vi gik hjem og tænkte over det og besluttede os for at det ville vi gerne have, så vi kørte fra Espergærde til Nespresso boutique i fields for at købe dette. Der fortæller sælgeren at det IKKE er muligt, det tilbud kan udelukkende købes online, hvilket IKKE står nogle steder på hjemmesiden og det blev heller ikke fortalt da vi var i butikken første gang.
Virkelig dårlig information og service!

Antwoord van Nespresso Denmark
Køb ikke en Nespresso maskine !!
Køb ikke en Nespresso maskine !!!
Jeg købte en Creatista Plus, men efter 2,5 år døde den. Jeg fik så en ombytning hos Nespresso, og nu er den så død efter lidt over 3 års brug.
Selvom al vedligehold er fulgt (og jeg har ofret en formue på originale afkalkningskit) så er svaret fra Nespresso blot at ”det er uden for garantien”, hvilket formelt set er rigtigt nok, men de forholder sig ikke til hvordan to maskiner til næsten 5.000 DKK stykket begge kan gå i stykker… og jeg kan se på Trustpilot at jeg desværre ikke er den eneste, der har haft denne ”oplevelse” med Nespresso

Nespresso
Vi tog en tur til El giganten, hvor vi købte 2 Nespresso mini. Prisen var 1009 kr. Og så ville man få kaffe for 700 kr. Pr. maskine, ved registrering hos Nespresso.
Glade tog vi hjem og gik i gang med at registrere os, men vi skulle købe 120 kapsler ad 5 omgange for at få de 700 kr. I rabat.
Vi ringede til Nespresso for at få en forklaring, de sagde, at de ville gå tilbage til deres bagland og de ville så kontakte Elgiganten, så de husker at forklare det ordentligt.
Jeg sagde, at jeg synes det er bondefangeri når det ikke står på skiltene, deres svar er vi sender det til vores bagland. Jeg spurgte så ind til kompensation, de var villig til at give os et rør med kaffe, hvilket jeg ikke syntes er ok, så jeg takkede pænt men bestemt NEJ TAK.
Så husk at køber i et produkt fra Nespresso og det ser for godt ud til at være sandt...........

Venter stadig på refusion
Jeg har nu kontaktet jer for fjerde eller femte gang, fordi jeg her i midten af juli ikke har fået refusion for en ordre, jeg sendte retur i slutningen af maj. Jeg får det samme at vide hver gang: at I kan se i systemet, at alting spiller efter proceduren, og at pengene ligger klar til at blive sendt retur. Men jeg har stadig ikke fået dem. Personalet, jeg bliver mødt af, er søde og rare, men kundeservicen overordnet set er jo helt hen i vejret. Hvordan kan det tage SÅ lang tid at refundere et returbeløb?

Antwoord van Nespresso Denmark
Kompensere ikke, hvid de laver fejl
Vi har, som jeg skrev i en tidligere anmeldelse, ventet tre til fire uger på en mælkeskummer.
Som man også kan se af anmeldelsen, så bliver vi bedt om at kontakte Nespresso, så de kan løse problemet. Dette gør vi så og de fortæller os nu endnu en gang, at der snart vil ske noget (har stadig ikke modtaget nogle bekræftelse på fremsendelse).
De fortæller desuden, at de vil kompensere os med to kafferør, som de selv vælger. Vi har nu haft knap en mdr., hvor vi ikke han kunne bruge vores kaffeabonnement, hvorfor dette er en absurd kompensation og som slet ikke står målt med realiteterne.

Antwoord van Nespresso Denmark
Lees meer over geverifieerde reviews.