12 april 2 blousjes bestelt De site gaf aan expected shipping date 29 april. 1mei nog niks veranderd en ik heb een mail gestuurd naar vipservice @newchic.com voor een update. Kreeg binne 2 dagen a... Toon meer

Slaat helemaal nergens op dit bedrijf, 3 t-shirts besteld en 1 ontvangen, slechte kwaliteit en 2 shirts zijn gewoon nooit geleverd! Terugsturen of informatie krijgen/opvragen over de overige items i... Toon meer

Ik heb zondag 21 april jl een order geplaatst, zie deze omschrijving payatt3P84MNKy9cLY DvZr2pglO9Ki 0220279176226403) en 2x mail gestuurd maar krijg geen respons terug. Het is wel afgeschreven van m... Toon meer

Ik was wantrouwig. ONTERECHT In moeilijke omstandigheden (corona) bestelde ik beschermingsmateriaal. Het merendeel werd keurig geleverd. Een deel kon niet geleverd worden en werd keurig terugbetaal... Toon meer

2,5

Slecht

12K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestelde produkten geleverd

Vandaag mijn bestelde kleding ontvangen. Was de tweede keer dat ik er besteld heb. Eerste bestelling werd snel geleverd. Nu de tweede keer heeft het lang geduurd, maar wel binnen de gestelde lever termijn. Ben tevreden over het geleverde. Zal zeker weer bij hun bestellen. Hebben leuk spul. Jammer dat de levering zo lang duurde anders hadden ze zeker een hogere waardering gekregen.

13 augustus 2020

Antwoord van Newchic

Hi, Jozee Sengers. Thank you very much for taking the time to show your support for our services. As you may be aware, we have multiple shipping methods. Open this link and have a better understanding: https://www.newchic.com/shipping-methods-hc160.html
We are also keeping striving to provide a satisfactory shipping service to our customers. And Newchic will go on improving! Nice day~

Niet op voorraad

Niet op voorraad, link in mail is verlopen
Maar een mail gestuurd om geld terug te krijgen. Zal een positieve reactie schrijven mocht dit gebeuren.. Fingers crossed...
Vervolg: Na goed overleg met aanwezig chatfunctie.. Geld retour gekregen. Kostte wel aandringen, maar deden niet verder moeilijk. Mag niet vergeleken met bijv aliexoress. Maar wel goed dat er ivm concurrentie soortgelijke bedrijfjes bijkomen. Heb er geen vervelend gevoel aan over gehouden.
Succes . Wacht nog wel even met volgende bestelling. Misschien nog niet klaar voor verwende westerse markt.

12 augustus 2020

Antwoord van Newchic

Hi, leon mentink. We're sorry to hear this! Some products are in great demand and cannot be dispatched immediately, marked "Expected dispatched on (date)" on the product page after the attributes such as the size and colors are selected. We would love to see how we can help and we have tried to contact you here via trustpilot. Send us your order number at vipservice@newchic.com and we'll start from there. Thank you very much!

DO NOT ORDER!

19 juli €87,04 Betaald voor kleding. Gisteren een e-mail ontvangen met de “status” van de bestelling. Er word aangegeven een email in je adreslijst te zetten om contact te kunnen blijven houden, er word gesproken over een “order value” van €49,02. Ook straalt de mail zelf samen met de “tracking link” een hoop froude uit. Mijn advies is plaat hier geen bestelling. Verwacht dat je he geld kwijt bent. Je vult he adres in, zij hebben je adres en gegevens. Vervolgens zou je het pakket bij een afhaal punt moeten ophalen en ik weet vrij zeker dat je jezelf gewoon voor schut zet als je vraagt om een pakket wat nooit is geleverd.

12 augustus 2020

Antwoord van Newchic

Hi, gaatjegeenrukaan gek. We're sorry to see this and please log into your Newchic Account to see your real-time order status and the tracking info for shipped-out orders. The orders will be delivered as per the delivery estimates provided which depend on multiple criteria. We have tried to send you a private message here via trustpilot and trying our best to help. Or please email us the details to vipservice@newchic.com along with your order number. Hope to hear from you soon!

Newchic: NOOIT MEER

ik bestelde een broek en een kleedje bij Newchic en betaalde.dit gebuurde in Maart.
na herhaalde malen een vraag van hun kant nog wat geduld te hebben heb ik tot op heden (3 augustus) nog niets ontvangen.
Ik heb ook mijn geld terug gevraagd maar daar kreeg ik geen reactie op.
dus: laat je niet vangen!!!!

3 augustus 2020

Antwoord van Newchic

Hoi hedwig. Sorry om te weten over de onaangename ervaring. In het geval van onverwachte omstandigheden tijdens het internationale transport, kan de levering vertraging oplopen.
We willen uw zaak graag escaleren en de logistieke partner vragen dit probleem te onderzoeken.
Neem gerust contact met ons op via e-mail op cservice@newchic.com voor privacybescherming. Typische reactietijd is 24 uur. Je kunt ons ook vinden op de messenger.
We willen u graag de beste oplossing bieden nadat we het probleem hebben bevestigd. Bedankt.

Praktijk oplossing ? Lukt ook niet

Het antwoord van die firma is waardeloos. Deze onderneming (?) heeft mijn coordinaten en zij vragen mijn medewerking?? De oplossing en praktische afwerking komen van die firma of niet soms? = LEVEREN. Marc Supeley koksijde Be.

22 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hallo, supeley. we krijgen uw teleurstelling. Neem om privacy- en veiligheidsredenen contact met ons op met de details van het probleem dat u ondervindt via e-mail naar vipservice@newchic.com. We helpen je graag verder!

Helemaal happy met mijn paarse shirt !

Vanaf het eerste moment helemaal "in de wolken" met mijn paarse shirt ! Het zit heerlijk, katoen dus ook prettig dragen met warm weer !

17 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Lucia Coort. Heel erg bedankt voor je uitstekende reactie en we zijn blij te horen dat je van de items houdt. Welkom weer bij Newchic en een fijne dag verder. 😘

Nooit meer

Ik ben niet blij. Ik heb een bestelling gedaan voor € 161,-. Goed de maten gevolgd via de maattabel die was aangegeven: Niets paste. Nu ik het terug wil sturen krijg ik een verkeerd adres: DHL kent het niet. Bij mijn vraag om het goede adres te sturen krijg ik geen duidelijkheid. Bovendien kost het terugsturen Ruim € 60,-... Ik voel me totaal opgelicht. Bij hun reply verwijzen ze me naar hun site maar het goede adres om de spullen terug te sturen krijg ik niet. Waardoor ik dus met de spullen blijf zitten. Nooit meer dus.

11 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hello Monique Nieuwlaat, we are sorry to hear this. The size range of different products varies, as well as the size letter due to different regions and manufacturers. And actually our size chart depends on manufacturers' size ratings. The full return and refund policy is here: https://www.newchic.com/return-and-refund-hc162.html Since the product does not meet the size chart, you can give us the order number by E-mail to vipservice@newchic.com. Thanks in advance for giving such an opportunity to resolve the issue.

Zeer tevreden van de correcte afhandeling

Ik was wantrouwig. ONTERECHT
In moeilijke omstandigheden (corona) bestelde ik beschermingsmateriaal. Het merendeel werd keurig geleverd. Een deel kon niet geleverd worden en werd keurig terugbetaald. Alles werd zeer correct afgehandeld.
Ook bij hun zusteronderneming Banggood bestelde ik reeds materiaal. Alles werd keurig geleverd en alles functioneerde correct.
Wat mij betreft zijn zowel Newchic als Banggod goed en betrouwbare partners. Absoluut

5 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hallo, Alain DE ROECK. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw steun voor onze diensten te tonen! Het betekent veel voor ons! Je hebt mijn dag gemaakt :)

Superlange levertijd en maat klopt niet

Superlange levertijd en bovendien kloppen de maten niet
Ik had 4 hemden bestelt in 3xl maar wat geleverd werd heeft zelfs niets te maken met L véél en véél te klein
Dat hebben we dus begrepen , 1 keer en nooit meer

4 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hi RVT24440tichelt, we are sorry to hear this. We always try to deliver the orders within the specified time frame based on your chose shipping method. And in principle you will find a suitable size in the size chart on the product details page (based on your own measurement). However, if the product does not meet the size chart or does not fit, please contact us by sending E-mail to vipservice@newchic.com. We will do the best to help you. Thanks.

Ik was wantrouwig. ONTERECHT

Ik had veel negatieve reviews gelezen, dus ik deed een test: 1 mei heb ik 2 bloesjes besteld. Na een tweetal weken kreeg ik bericht dat er eentje niet kon geleverd worden, en nog eens 2 weken later werd dat bedrag teruggestort. Nu vandaag, dus meer dan 2 maand na besteldatum, correct ander bloesje ontvangen, juiste kleur, juiste maat. Nu zal ik dus nog eens bestellen, wetende dat er pas in september zal geleverd worden. Als je dat weet, en geen probleem hebt met 2 maanden levertermijn, is er geen probleem. Ik bestel opnieuw!

3 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Christiane Vanwynsberghe, bedankt voor de informatie. De verwerkingstijd varieert op basis van de artikelen die u koopt, gemarkeerd als "Verwacht verzonden op (datum)" op de productpagina nadat de kenmerken zoals de maat en kleuren zijn geselecteerd. We streven er ook naar om onze klanten een bevredigende verzendservice te bieden. Geniet de volgende keer van winkelen met Newchic ~

geen probleem, zeer tevreden!

Mooi paar schoenen besteld, netjes een 3-tal weken later in de bus, zoals gebruikelijk uit China...
Maat viel licht kleiner uit dan gewoonlijk, maar is opgelost met dunnere kousen...

3 juli 2020

Op 17 april een bestelling gedaan bij…

Op 17 april een bestelling gedaan bij New chic. 2 objecten , prijs € 32,88 . Tot op heden 2 juli nog steeds niks gekregen. Geld kwijt dus .

2 juli 2020

Antwoord van Newchic

Hoi Ingrid, we begrijpen echt hoe gefrustreerd je bent. We begrijpen uw bezorgdheid over de bezorging van bestellingen. Maar we kunnen het hier niet voor u controleren omdat het een openbaar platform is. Log in op uw Newchic-account en controleer de status van uw bestelling. Als u onze hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op via e-mail:vipservice@newchic.com

Let op beste mensen

Let op beste mensen, dit zijn oplichters. Elke paar maanden onder een andere naam. Eerder heten ze Pierrebuy. Verstaan het vak je te verleiden en daarna niets meer van zich te laten horen als je geld teug wilt cq iets terug wilt sturen.

30 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Guus Knoops , Guus Knoops van Newchic is een juridisch bedrijf opgericht in 2015 en bedient klanten uit meer dan 220 landen en regio's over de hele wereld. Meer informatie: https://www.newchic.com/about-us-hc171.html Als u andere vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om ons via e-mail informatie te verstrekken:vipservice@newchic.com

Terugsturen en geld terug ontvangen is onmogelijk

Blouse binnen gekregen die veel te groot was. Probeer jij maar eens een pakketje terug te sturen naar New Chic. Onmogelijk, na 3 keer chatten sturen ze nog geen een retourbon.

27 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo meneer Sander, het spijt ons van u te horen. We voelen ons schuldig omdat we niet op tijd hebben gereageerd. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen op onze website. U kunt er zeker van zijn dat we voor u een upgrade hebben uitgevoerd, stuur ons een e-mail:vipservice@newchic.com we zullen u zo snel mogelijk een oplossing bieden.

Véél te klein!

Na de reacties op TrustPilot had ik weinig hoop mijn bestelling ooit nog te ontvangen. Maar kijk, na een maand is het pakje dan toch aangekomen. Op de site van NewChic heeft het echter nog steeds de status "waiting for the courier ...".
Wat we hebben ontvangen kwam qua kleur en model wel overeen met wat er op de site zichtbaar was. Echter, de maten zijn absoluut niet wat ik had verwacht. Alles is veel en veel te klein. Minstens 2 à 3 maten verschil. Ik kan er dus niets mee doen en heb alles ondertussen al weggegeven aan kinderen. Voor hen past het wel. Terugzenden lijkt me geen optie.

27 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Wim Goelen, het spijt ons dit nieuws te horen. Newchic zal het volgsysteem voor verzonden bestellingen blijven verbeteren. Aan de hand van de maattabel op onze productpagina kun je de juiste maat vinden (volgens je eigen maat). Voldoet het product echter niet aan de maattabel of past het niet, neem dan contact met ons op via e-mail:vipservice@newchic.com wij zorgen voor een bevredigende oplossing.

BEWARE DON'T ORDER AND LOOSE YOUR MONEY, zou ik dan zeggen.

Hallo allemaal die een review op deze site hebben achtergelaten over jullie ervaringen met Newchic. Ik had al eerder waarschuwingen gekregen van kennissen om niet bij hun te bestellen, maar eigenwijs dat ik ben en door de prachtige, gefotoshopte waarschijnlijk, foto's op hun site zat ik het toch te overwegen. Maar toen ik al die negatieve ervaringen van jullie las heeft het mij ervan overtuigd om helemaal NIETS te bestellen. En ik hoop dat nog velen mij zullen gaan volgen, want zoals dit bedrijf met hun klanten omgaat is gewoon oplichting. Kan niet iemand ervoor zorgen dat dit bedrijf uit de lucht gaat, vraag ik me dan toch af. WIE WEET WORDT DIT BINNENKORT GEDAAN via "opgelicht.nl".

BEWARE DON'T ORDER AND LOOSE YOUR MONEY, zou ik dan zeggen.

Bedankt allemaal die de review achter lieten.

Zoals jullie zien kreeg ik een reactie op mijn review. Maar de review waren voor mij overtuigend genoeg om bij mijn besluit te blijven om niets bij Newchic te bestellen. Als er zoveel klachten staan waarom zou ik dat dan niet geloven?

22 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Imah, Newchic is een bedrijf dat u kunt vertrouwen. We zijn luid in styling, maar ook in overeenstemming met wet- en regelgeving. Lees meer over ons: https://www.newchic.com/about-us-hc171.html Soms kunnen zich onverwachte situaties voordoen, die kunnen worden weerspiegeld in de feedback van onze klanten. Neem alstublieft contact met ons op als u hulp nodig heeft van Newchic of over uw bestellingen, van messenger of e-mail: vipservice@newchic.com We zullen ons best doen om u te helpen.

Wat een baggerzooi!

Wat een baggerzooi! Na maanden wachten en 30 euro verzendkosten later, kwam mijn bestelling eindelijk binnen. Kleding is of veel te groot of veel te klein, en op een blouse na van zeer slechte kwaliteit, ook de schoenen was van een lelijk goedkoop sky. Patronen op twee van de blouses waren er op geprint en niet geborduurd zoals op de foto's en dan ook nog in hele lelijke kleuren die vloeken met elkaar. Het model van een van de blouses wijkt ook erg af van het model op de foto. Ik wil er niet dood in gezien worden! De twee tassen die ik bij heb besteld zijn mooi, maar niet van vilt maar een goedkope synthetische stof. Twee van de drie blouses zijn totaal en al ondraagbaar en de derde moet it laten kleiner maken. Ik moet er nog over nadenken of ik de schoenen gaan dragen, ze zitten zeer oncomfortabel en ziet er goedkoop uit. Alleen de twee tassen heb ik echt wat aan. Een zeer dure les van 120 euro geleerd dus, want ik heb begrepen uit meest van de reviews hier dat ik niet eens hoef te proberen om mijn geld terug te krijgen en dat terugsturen ook zeer moeizaam gaan. Ik heb dus voor de eerste, maar ook de laatste keer gekocht bij NewChic.

20 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo Marina Janse van Vuuren-Tiemeyer, het spijt ons dat het product niet naar verwachting is. We staan achter de kwaliteit van onze producten en informatie over artikelmateriaal is direct vanaf de productpagina beschikbaar. Door de maattabel op onze productpagina te gebruiken, kunt u een geschikte maat vinden (op basis van uw eigen maat). Als het product dat u hebt ontvangen echter niet voldoet aan de informatie op de productpagina, vertel dan meer details, waaronder het bestelnummer, via e-mail: vipservice@newchic.com We zullen ons best doen om u te helpen.

Leny;krijg ik een e-mailadres op contackt op te nemen en antwoord in het engels. Woon in Nederland en wil gewoon een BEREIKBAAR e-mailadres hebben en geen engels antwoord

Leny;
Heb 2 zomerbroeken besteld .komen na maanden . Zijn veel en veel te groot. Retour zenden geeft veel problemen. Lees ik andere reviews en wordt er een antwoord gegeven via mail. dit klopt voor geen meter. Geef een Nederlands adres dan is iedereen tevreden. Zeer slechte zaak.

Ben benieuwd hoe lang ik op mijn geld moet wachten!!

NIEMAND bestellen !!!!!!

14 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hi, Leny Korstanje we do get your disappointment. If you want to return the item with us, our return policy and guarantees got you covered. Just start a chat with us on Messenger. We'll be happy to offer a solution. Or contact us by email to vipservice@newchic.com.

Mijn vriend had enkele kledingstukken…

Mijn vriend had enkele kledingstukken bij Newchic besteld, maar deze zijn echt niet goed van kwaliteit en vorm. Wij hadden deze dus graag teruggestuurd, maar ik krijg geen reactie op mijn mail hierover, ook niet via Messenger. Graag duidelijke info hoe wij dit pakket moeten terugsturen en naar waar en hoe we ons geld terug kunnen krijgen!

12 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hi, Iris Verwerft We're sorry to hear this! Item material info is available right from product page. If you don't like it, you can chat with us on Messenger about a return. Or contact us by email to vipservice@newchic.com along with your order number.

ik heb een kleed gekocht bij Newchic via paypal

ik heb een kleed gekocht met paypal ,niet gehad,een claim ingediend omdat ik het nog niet gehad heb, dan vandaag mail gehad van paypal dat de claim in mijn nadeel is beslist omdat zogezegt ik het pakje moest gehad hebben volgens track en trace .
ik heb de track en trace nr gehad van paypal en daar uit blijkt dat mijn pakket op de bpost in hasselt centrum is in plaats van bij mij thuis,waarom???????
ik ben vandaag daar naar toe geweest en mijn pakje was daar,joepi dacht ik.
toen thuis uitgepakt bleek het kleed een misbaksel te zijn,een lappe kleed,nog erger als een carnavalkleed,niet om aan te zien!!!!!!!!!!!!!!!
DUS KOOP DAAR NIETS,het is geen € waard!!!!!!!!!!!!!!

11 juni 2020

Antwoord van Newchic

Hallo, Dr. Guido Custermans. Het spijt ons dit te zien! In sommige gevallen is het postbezorging, gebaseerd op de lokale regelgeving in welk land de klanten zich bevinden, en het valt buiten onze controle. We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als de items die je hebt ontvangen problemen hebben, neem dan contact met ons op via e-mail: vipservice@newchic.com We helpen je graag!