Bestilte en overdækning til brændetårn. Meget hurtig levering til dør med gls. Jeg ville faktisk også helst have købt mit brænde der da brændet er billigere her. Men jeg er nødt til at få brændetårnet... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Utroværdigt firma For 14 dage siden modtog jeg et cafesæt fra Nordicwoods. Desværre var begge stole beskadiget og derfor skrev jeg samme dag til firmaet for at få varerne byttet. Der er endnu i... Toon meer
Fik mit udstyr, men et glas (hydrometer) var smadret ved ankomst. Har skrevet til dem i forventning om at de svarede hurtigt og sendte et nyt (selvfølgelig kvit og frit), men de har ikke svaret endnu... Toon meer
Jeg har i flere år fået mit brænde leveret fra NORDICWOODS, og jeg vil bare sige at kvaliteten er i helt i top, omend det er dyrt! Leveringen er hurtig og præcis. Jeg ville ønske at NORDICWOODS ville... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Leverandør af planter, træer og brændsel. Nordicwoods er også forhandler af ovntørret brænde og tilbehør til alle dele indenfor hbiobrændsel og brændeovne. Nordicwoods er kendt fra DR1 TV programmet "Løvens hule" hvor virksomheden fik en million investering fra Jacob Risgaard og Coolshop.aveplanter,
Contactgegevens
Hejreskovvej 10F, 3490, Kvistgård, Denemarken
- info@nordicwoods.dk
- nordicwoods.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice
Jeg bestilte havemøbler med en oplyst leveringstid på 2-5 dage (eksklusiv weekend). Da jeg efter nogle dage stadig ikke havde hørt noget/en leveringsdato, kontaktede jeg kundeservice for at høre, hvornår varerne ville blive leveret.
Svaret var blot en gentagelse af, at leveringstiden er 2-5 dage — hvilket jeg allerede var klar over — og at hun ikke kunne give mig yderligere information/jeg hørte ikke mere fra hende.
Efter 7 dage havde jeg stadig hverken modtaget varerne eller fået en dato for levering, så jeg skrev igen. Endnu et intetsigende svar, som jeg ikke kunne bruge til noget.
Til sidst fik jeg svar fra en anden medarbejder, som forklarede, at han havde været på ferie, og spurgte, hvad de kunne gøre for at "gøre os begge glade". Jeg svarede, at jeg gerne ville have møblerne leveret senest fredag — altså 10 dage efter min bestilling.
Jeg hørte intet efterfølgende og har derfor selv annulleret ordren.
En helt uacceptabel oplevelse med kundeservice. Jeg har hele korrespondancen gemt som dokumentation.
Burde vær 0 stjerner
Burde vær 0 stjerner. Bestilling på hjemmesiden var fin hvilket også gælder betaling.
Men levering info om tid & sted er desværre noget af det dårligste der findes. Nordicwoods fraskriver sig hvert et ansvar selvom information til både NW og chauffør om levering er klar og tydelig. Derfor står man selv med ansvar for at flytte ét tons tungt brandetårn på trods af man har betalt for levering. En rigtig dårlig oplevelse at handle med Nordicwoods som med det samme fraskriver sig ansvar.
1 stjerne og helst slet ingen
1 stjerne og helst slet ingen. Det var dog utroligt. Et ordsprog der hedder af skade bliver man klog. Det er ikke det jeg føler mig som lige nu.
Har lige modtaget et oliventræ og lidt højere i pris med 10 år mere på bagen end det første som jeg i øvrigt har lært og accepterer som det nu ser ud. Det som kom i dag er højst 1 m høj. Det er bestilt med en højde fra 150 cm til 180 cm. Jeg tager kontakt til Nordicwoods med det samme - ville godt lige tilføje dette kan kun ske ved mail et nr har de ikke man kan ringe til nok forståeligt da der må være mange som prøver og henvende sig pga de føler sig snydt.
Jeg kan kun sige det var dog det mest lausige firma man kan støve op. Vorherrebevares.
Skal du have noget sendt retur kommer du til og betale 795 kr. i fragt. Ja I kan tro nej vi har heldigvis selv en kassevogn og bor ikke så langt derfra så vi kommer selv retur med det.
Varer kan ikke returneres. Svar fra AI men ingenting sker.
Jeg har måttet opgive at returnere en del store krukker jeg har bestilt. Farven var ikke chokolade som på billedet men naturlig lerfarve. Når jeg skriver virker det som om at jeg får fra fra en AI bot. Hurtigt, venligt og de lover at sende billeder af dem de har i den rigtige farve, men ingen ting sker. Jeg har opgivet muligheden for at kunne returnere og må prøve at sælge dem videre til reduceret pris👎
Meget flotte og høje hækplanter som kom…
Meget flotte og høje hækplanter som kom hurtigt. Fin oplevelse.
Ok service fra krukkefirmaet,men ikke fra GLS?
Har fået en ny krukke sendt af GLS,som også er knust,
Så selv om det tog nogen tid,var Nordicwoods service ok..GLS er for hårde ved pakkerne,
Det var en nem købsproces
Det var en nem købsproces. Ventede derefter i spænding på at modtage leveringen og var spændt på hvordan planterne så ud. Jeg blev meget positivt overrasket. Ud af 27 bestilte planter, var der ikke en eneste jeg kunne pege på som ikke levede op til mine højeste forventninger. Det var en god oplevelse at handle hos Nordicwoods.
Jeg fik leveret et omplantet oliventræ…
Jeg fik leveret et omplantet oliventræ og en palmelilje - de er så flotte. Wow.
Alt forløb nemt fra bestilling til levering.
Hurtig og effektiv levering
Gode varer. Okay priser. Hurtig levering.
Under al kritik
De hækplanter, vi havde bestilt og endda besigtiget inden var under al kritik. Helt ukorrante, under den højde, vi havde købt og fyldt med huller og halvdelen var visne. Vi reklamerer og de afhenter planerne og sender nogle nye. De “nye” vi modtager er dog præcis de samme planter, bare 10 dage mere visne. De har ikke engang gidet at gøre sig den ulejlighed at fjerne det gamle label fra kassen, de blev leveret i. Under al kritik!
Levering til tiden og med stor service
Levering til tiden og med stor service. Flotte hærpalmer. Briketterne hmmmm.
Leveringsaftalerne var kaotiske
Leveringsaftalerne var kaotiske. Svært at få kontakt og aftalerne blev ikke overholdt.
Visne hækplanter i ualmindelig dårlig kvalitet
Havde jeg kunne give nul stjerner havde jer gjort det. De hækplanter vi modtog var under al kritik. De var ikke pæne og unormalt varierende i højden, visne og havde sygdomme.
God service og hurtig levering.
super service *****
fine varer der matcher beskrivelsen
Helt igennem god oplevelse
Helt igennem god oplevelse. Ringede til kundeservice inden købet, og fik hurtig og god vejledning.
Lynhurtig levering og enormt fine planter, selvom vi havde købt 2. sortering.
Super rådgivning og lækre planter 😍
Super rådgivning og lækre planter 😍
Vi har i dag været oppe og hente kirsebærlaurbær til vores haveprojekt, vi fik en super rådgivning og forklaring med, virkelig god service og endte med at komme hjem med 2 meget smukke oliventræer også 🙈🤩
Vi kommer tilbage når vi skal lave næste projekt til efteråret 💪🌳🌳. Det kunne godt blive et dyrt bekendtskab, for de har virkelig mange fede planter og ting !
Piv ringe kundeoplevelse!
Piv ringe kundeoplevelse!
Bestilte planter for næsten 2 uger siden til levering tirsdag eller onsdag i denne uge. Onsdag middag modtages melding om, Nordicwood har klargjort forsendelsen. Fredag er forsendelsen fortsat ikke modtaget og tracking viser at Fragtmanden endnu ikke har hentet varen.
Har forsøgt at ringe 10.01 sad i kø 40 minutter så opgav jeg.
Nu kommer varen formodentlig først på mandag eller tirsdag? Al planlægning er forgæves og planterne kommer til at lide af at jeg ikke har mulighed for at få dem i jorden før næste weekend.
Det bliver sidste gang jeg handler med NordicWoods
Jeg er tilfreds med det leverede…leveringen ikke fragtmanden
Jeg er tilfreds med det leverede produkt, men meget utilfreds med leveringen og kommunikationen omkring den.
Jeg ringede for at høre om leveringen, men fik ingen information. Først da jeg ringede igen, fik jeg oplyst, at der var blevet leveret planter i forkert højde. Det burde man selvfølgelig have informeret om allerede ved første henvendelse.
Det betyder nu, at mine planter først bliver leveret to dage efter den ønskede leveringsdato, hvilket jeg synes er meget dårlig service.
Johnny Jeno