Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Toon meer
Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Oveni en oplevelse med dårlig service ved køb, er mine nye havemøbler fuldstændig smadret med mug og svamp, efter at have haft dem stående udendørs MED betræk (til trods for at der står på deres hjemm... Toon meer
Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.
Langes Gård 26, 1., 4200, Slagelse, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde gud ske lov en søn der kunne hjælpe mig med at få den samlet. Resultatet var meget fint og jeg er glad for min lille sofa.
Good experience but waited 3 weeks for my sun bed.. it is quite long and I was not aware when I purchased the item

Antwoord van NorthByNorth
lækker bambus møbel.
kunne godt bruge cover til at dække alle puder fx til ryglæn
Stor tak for tålmodigheden inden købet, hvor jeg hurtig fik svar på mine spørgsmål.
Varen lever op til mine forventninger
Fin of venlig service, fik leveret i Spanien til ønsket tidspunkt.
Meget dårlig kundeservice!!!
Uprofessionel virksomhed!!
De ignorerer deres kunder så snart deres produkter ikke lever op til den kvalitet de lover!!!
Startede en reklamations sag vedr . Vores overtræk til vores daybed, overtrækket er begyndt at blive utæt flere steder, kundeservice spøger om der har lægget sne og blade på det! Nej svare jeg!! Så stopper alt kontakt derefter selvom jeg rykker for et svar!! Meget uprofessionelt!! Alle deres møbler samt beskyttelse kan ikke tåle vejeret i Danmark, selvom man opbevare det inde om vinteren.Vores bambus får mug pletter flere gange om året og nu virker vores beskyttelse ikke!!!

Antwoord van NorthByNorth
Min bambus sofa havde desværre taget afsmitning af blå farve fra plastbånd der er en del af emballagen. Da jeg ikke kunne vaske det af kontaktede jeg NorthByNorth, som anbefalede mig at slibe sofaen med sandpapir. Jeg havde dog ikke forventet at skulle ud og købe sandpapir og til at slibe på en helt ny sofa. Ikke hvad jeg forventede mig af et kvalitetsprodukt.
Super fede bambus havemøbler🙏Havde hynderne i stolene været tykkere, så fik I 5 stjerner, men man sidder super fint i dem.
Super Super flotte bambus møbler
God kvalitet og dejlige brede
Et godt produkt og en god service under transport/levering
Der var super god service i form af personlig betjening, da bestillingen gav mig lidt problemer.
Bordet vi købte, er vi meget tilfredse og glade for.
Vi manglede en sofa, da de bestilte møbler kom - men firmaet var nemt at komme i kontakt med, og leverede den manglende sofa med få dages forsinkelse.
Hele processen blev kørt totalt professionelt fra NorthByNorth side og jeg havde min bambus daybed indenfor 2-3 dage. Sofaen er i super god kvalitet og er allerede blevet mit ynglings udemøbel. Virkelig på alle måder en super oplevelse.