Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Urusel kundservice – tar inget ansvar för förstört bagage Vår väska förstördes helt under flygningen med Norwegian. Vi landade på Palmas flygplats mitt i natten runt klockan 01:00 med trötta bar... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fly D83516 til London d.26.6.23 blev aflyst efter mere end 2 timers ventetid. Årsag i højtaler oplyst tekniske problemer og senere vejret, som var meget forbigående. Herefter fik vi kun tilbud om a... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ventet 40 dage på at få mine penge retur fra en afgang Norwegian har aflyst. Efter aflysning ombooker de mig til et fly dagen efter, så jeg altså mister 1 døgn af min 3 døgns rejse. SLET ik... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag måste väl säga att jag upplev far nore krångel av dessa än något anna flygbolag. Att avboka biljetter var ett mycket tidskrävanfe projekt och att jag fick återkomma flera gånger av svaret.. Ja... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min fru och 4-månaders bäbis + två till…

Min fru och 4-månaders bäbis + två till i familjen åkte med er förra veckan och de hade ett helv*te med Norwegian.
De skulle resa till Berlin på onsdag och komma tillbaka på söndag. Ni ändrade avgången med två timmar men sedan har ni mage att ändra återresan med två dagar till fredagen (tidig morgon) istället för söndagen. Ok att man ändrar avgångarna med någon timme, men att ändra två dagar är bara sjukt. Gör ont i mig att ens behöva förklara att de hade bokat hotell och hade planerat aktiviteter i Berlin. Ni håller ju på med resor, fattar ni inte att man har bokat upp massa saker?! OCH BETALAT FÖR HOTELL som de inte kommer att få tillbaka pengar för.
De blev även väldigt dåligt bemötta när de försökte ta med sig en (helt klart godkänd att ha som handbagage) barnvagn på planet. Det var fullt i kabinen...
Ni hade även ändrat platserna så att alla satt utspridda, trots att det fanns platser tillsammans, min fru gick i och ändrade själv så att alla fick sitta tillsammans. MAN VILL SITTA TILLSAMMANS NÄR MAN RESER, speciellt NÄR MAN RESER MED EN LITET BARN.
När de ringde Norwegian så fick de svaret att man får räkna med ändringar. De fick även svaret att handläggningstiden för ev ersättning är på över 8 veckor. Complaints MUCH!!?

Än en gång, vad f*an håller ni på med. Så man kan alltså inte räkna med något när man flyger med er? Har inte ens varit med om detta på Ryan Air.
Det är som rysk roulett när man köper biljetter av er. Man kan inte räkna med några som helst tider eller dagar för avgång och återresa, man kan inte räkna med att få sitta tillsammans. Det är inte säkert att det finns plats för kabinväska.
Ni borde skämmas och vi kommer aldrig att flyga med er igen. Ni borde be om ursäkt istället att bara gång på gång upprepa “ändringar kan förekomma” “tyvärr är det lång handläggningstid just nu”. Ni borde inte ens få kalla er ett flygbolag, ni fattar inte vad service är. Jag hoppas innerligt att ni går i konkurs. Jag kommer att rekommendera er till mina värsta fiender.

Ha en sjuk j*vla dålig dag

Med hatiska hälsningar

En förlorad kund

7 november 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bruger ikke dette selskab igen

Bruger ikke dette selskab igen. Havde bestilt og betalt for billetter til Alicante tur-retur, så jeg var dernede ved middagstid. Bestilte i god tid.Men så fik jeg først en så 2 ændringer på mit fly, så fra at lande dernede ved middagstid, var jeg der ved midnat!!!! Bestilte og købte pærer men fik æbler..... Utroligt at de kan tillade sig det....

4 oktober 2019

worst airline ever

Quite simply the worst airline ever.
Do not use the airline.
Fobbed off with a substitute airline for flight to New York.
Evelop. Who are they. Unite frankly the rudest and most arrogant of any flight attendants I have ever known. Unless of course you are Spanish and then they will quite happily talk to you and ignore everyone else.
Inflight entertainment didn’t work and was rudely informed some work some don’t and had to constantly ask for a refund for faulty earphones.

15 augustus 2019

ALDRIG BRUG DETTE SELSKAB

VÆRSTE OPLEVELSE NOGENSINDE

Ja det opsummerer vores oplevelse med Norwegian! Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie, men flyveturen fra København-Barcelona og retur....dét ødelagde en del.

1. På vej til Barcelona: sure stewarder, jeg havde en 3-årig der virkelig skulle tisse, men blev talt nedladende til og vi skulle vente. Det ville tage 2 sek!
2. Da vi skulle til København igen: vi får sms fra Norwegian dagen inden hjemrejse, at der var strejke i lufthavnen og vi skulle møde i god tid. Vi var i lufthavnen kl. 9, skulle flyve kl. 16.50. Vi ville checke ind - dog kunne vi først aflevere kufferter kl. 10.50. Fair nok! Kl. 10.50 får vi at vide at der går 2 timer yderligere - AF SAMME MEDARBEJDER, det har hun hele tiden sagt...!
3. Endelig skal vi ombord og HJEM: mine forældre har én lille håndbagagekuffert - næsten ikke noget i - SOM DE KRÆVER bliver checket ind som vi er ved at gå om bord!! Den sidste halve time har vi siddet og set folk SLÆBE 3-4-5 kufferter pr. person, løbehjul, rulleskøjter, BAGAGE der burde være checket ind!!! Fanme dårlig stil!

Aldrig mere det her selskab!!!!!!

14 augustus 2019
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg rejser ret meget med norwegian

Jeg rejser ret meget med norwegian, og jeg har ALDRIG oplevet problemer hverken mht forsinkelse eller andet. Kan kun sige jeg er super tilfreds især med point ordning samt norwegian lavpris kalender, passer perfekt til mit behov.
Eneste minus - hvorfor skal wifi til at koste? Det var årsagen til jeg ALTID valgte jer, uanset.
Nu vælger jeg den billigste udbyder på rejsen istedet...

8 augustus 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis 0 stjerne var muligt så var det…

Hvis 0 stjerne var muligt så var det det de fik - har ALDRIG været ude for så dårlig service og behandling - selvom man skriver både mails og på messenger kommer der ingen respons.
Gad vide om de vil reagere på forbrugerprogrammet Kontant eller forbrugerombudsmanden....??!?

Desværre ser det ud til - når man kigger herinde på Trustpilot - at Norwegian er FULDSTÆNDIGT ligeglade med folks mening om dem,,,

3 augustus 2019

Totalt nedbrud af kundeservice

Nu ligger jeg så kl. 1:19 om natten og tænker tilbage på en forfærdelig dag med Norwegian i et hotel værelse, som vi selv har betalt for og som er en ekstrem udgift vi ikke havde regnet med.

Årsagen er at vores fly (D83732) fra CPH til FCO d. 1/7 fik tekniske problemer og blev aflyst. Det er hvad der kan ske for ethvert luftselskab, og det må man tage med et skulder træk. Jeg er sikker på at det er noget Norwegian prøver for alt i verden at undgå. Men hvad de så gør efter det er under al kritik. Flyet er udsat til næste morgen kl 9, med børn og med 400km hjem er vi nødt til at få et hotel. Det får vi, tror vi, men da vi når frem med taxa billetten med hotellets navn trykt på, er der ingen er reservation, og vi er ikke de eneste. Tre andre børnefamilier fra samme fly står i lobbyen uden et værelse. Ingen kan komme igennem til Norwegian, hotellet kan heller ikke, og vi får at vide at kontoret i lufthavnen er lukket.

Vi har ikke andet valg end selv at betale for et værelse, som på grund af det sene tidspunkt er virkeligt dyrt.

Norwegian er billig, og så længe det går godt så er det godt. Men hvis det går galt med Norwegian så går det til gengæld også rigtigt galt. Mit råd vil være, hvis man på nogen måde kan undgå dem, så gør det. Det er værd at betale lidt mere for biletterne.

1 juli 2019

Dårlig service

Har fløjet meget med Norwegian og i mange år været tilfreds. Men det er som om de i 2019 har besluttet at deres kunder ikke længere skal behandles med service. Deres personale er desværre ofte ubehøvlet og lige glade med at genere deres kunder.
Jeg har en kuffert som præcis passer til deres stativ og alligevel skal jeg hvergang bevise at den passer, fordi man håber den ikke passer så jeg skal betale 100 euro. Men det gør den heldigvis. Jeg spurgte høfligt hvordan jeg kunne undgå det pinlige i st blive taget ude. Flabet svarede dame med dankortmaskinen. Så må du jo købe en ny.

14 mei 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er desværre blevet fanget i…

Jeg er blevet fanget i Norweigan Bank s fælde hvor de prøver at svindle sig til dobbelt betaling for de ting jeg har købt. Det gør at selv om jeg har været meget tilfreds med deres fly service, at jeg vælger dem fra. min anbefaling til andre hold jer langt væk!!!

11 april 2019

Livsfare

Hvis jeg kunne, havde det været 0 stjerner. Fløj hjem fra Dubai 14.03 med et max 8 fly. Dagen forinden var det meldt ud at denne flytype ikke måtte flyve ind i EU luftrum, efter som der få dage inden var styrtet endnu et fly af denne type ned. Finder der forkasteligt at norweigian ikke overholder sikkerhedsprocedure og desuden udsætter deres eget personale for livsfare. Har nu i 3 uger skrevet diverse mail til forskellige mailadresser hos norweigian uden svar. Skrev så til dem i går på messenger hvor jeg fik besked at der kunne gå op til 6 uger før min mail blev blev besvaret. Jeg vil bare virkelig gerne have en forklaring på hvordan dette kan ske? Jeg kommer aldrig til at flyve med norweigian igen, da jeg gerne vil nå helskindet frem til min destination.

7 april 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

He llegado justo 40 minutos a la hora…

He llegado justo 40 minutos a la hora de mi vuelo al mostrador,entregue pasaporte,enseñe tarjeta de embarque...y despues de mas de 10 minutos haciendo gestiones la señorita en el ordenador me dice: “vuelo cancelado” Vuelo a españa (Malaga) mi ingles es bastante malo, sus respuestas eran secas y sin explicacion alguna,me deja con la palabra en la boca,pedí informacion en español (personal) en ni gun momento hizo caso a mis peticiones,no me indico la venta de billetes,y si no tenia poco,se dio la vuelta y se marcho que habia acabado su turno....así que siendo las 21:00 de la noche, tengo que pasar la noche en el aeropuerto hasta mañana a primera hora. Mi familia desde españa me compra el billete.

6 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mere end 2 års fremragende service på mine rejser

Har rejst med dette selskab nu i 2 år ca to gange om måneden i Norden. To-tre forsinkelser, altid venlig og smilene personale som er løsningsorienteret! Fede bonusser som rent faktisk gør min rejse oplevelse bedre! Skal du rejse i EU og især Norden, så er det min oplevelse, at du får en bedre rejseoplevelse til en langt bedre pris, med et mere miljøvenlig selskab her - end nogen anden, som eksempelvis SAS!

5 april 2019

0 stjerner!!!

0 stjerner!!!! Jeg har rejst rigtig mange langdistance flyvninger de sidste 3 år og første gang med norweigan men også sidste gang. Værste service og uprofessionelle personale jeg længe har oplevet. Flybiletterne var til overpris og på en tur
Til Thailand tager de penge for HEADSET og tæppe. Altså det man får udleveret gratis ved alle andre flyselskaber. De tilbyder ikke en gang vand mere end en gang på en 12 timers rejse.

19 maart 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dere stjeler penger

Hei,

Jeg kan ikke beskrive hvor sint og traumatisert jeg er etter min opplevelse med flymannskapet deres på min nyligste flytur. Jeg har aldri opplevd lignende på noen flyturer jeg har hatt hittil i livet.

Jeg besøkte familie i Oslo fra 20/4 , til 02/03, som jeg pleier å gjøre ca hvert andre år, og valgte spesifikt Norwegian på grunn av gode erfaringer med firmaet fra tidligere besøk, selv om Lufthansa hadde samme tilbud i denne perioden, og det inkludert et måltid.

Jeg ankom Oslo med samme antall bagasje som jeg dro med (brukte Norwegian ved dette tilfellet også), og hadde ingen problemer ved ankomsten. Da jeg derimot dro fra Oslo ble jeg sjokkert ved inngangen til flyet da jeg ble tvunget til å betale 650 kr for akkurat den samme bagasjen som jeg hadde ankommet med.

På hjemmesiden deres står det at det er tillatt med 1 stk håndbagasje: maks 55x40x23 cm, og 1 liten eiendel: maks 25x33x20 cm mot ingen avgift. Det jeg hadde med var en jakke, en koffert (55x40x20 cm) og en liten ryggsekk som det kun var en laptop og en lommebok oppi. Både jakken og ryggsekken var det plass til under setet foran meg, altså opptok jeg ikke mer plass i lagringsrommet over setene enn det som var tillatt.

Ved inngangen til flyet var det to av deres ansatte som med en veldig lite servicevennlig håndvift sendte passasjerer tilbake til hjelpedesken. Når det var min tur fikk jeg beskjed om å sette kofferten min i ‘’check-boxen’’. Kofferten passet fint i boksen, men selv for dette dyttet deres ansatte meg og henviste meg til hjelpedesken og ba meg om å snakke med kollegaen hans. Da jeg kom til kollegaen fikk jeg bare en kortterminal dyttet i ansiktet uten noe forklaring. Nok en gang sjokkert av deres kundebehandling spurte jeg om en forklaring på hva problemet var, og svaret jeg fikk var et kort ‘’du har for mye håndbagasje’’. Jeg prøvde å forklare at bagasjen min fikk plass i ‘’check-boksen’’ og at antall håndbagasje samstemte med reglementet deres, men hun avfeide meg kort. Jeg forsøkte også å forklare at jeg hadde ankommet Oslo med samme antall bagasje uten problemer, også med deres firma, til svar fikk jeg et sarkastisk ‘’ah, men da var det ingen som sjekket’’ og kortterminalen dyttet i ansiktet mitt igjen.

Jeg fikk ikke lov til å gå om bord flyet før jeg hadde betalt 650 kr for kofferten min. Jeg var fortvilet, og var heller ikke den eneste. 650 kr er mye penger, spesielt for en som ikke bor i Norge, og kun skal dra tilbake til hjemlandet sitt. Jeg må si at dette var en helt forferdelig erfaring, spesielt å ende et familiebesøk med. Jeg håper at dere tar klagen på alvor, og jeg forventer å få en forklaring på hvorfor jeg måtte betale 650 kr for en koffert som fikk plass i ‘’check-boksen’’, som sitt formål er å sjekke om bagasjen til passasjerene er for stor og må betales ekstra for.

Hvis måten dere driver flyselskapet deres på er å tjene penger på mennesker som skal komme seg tilbake til hjemlandet sitt, et land der levekårene, og ikke minst lønnen, er mye lavere enn i Norge, og dermed gjør dette uten en god forklaring i det minste, må jeg nok finne et annet alternativ neste gang.

5 maart 2019

NOT Fair at ALL!

Change a regular ticket for 550 Dkk per person / per way. That is insane!!! I bought two tickets for Tenerife; it cost me around 3100 Dkk. I bought the tickets through NORWEGIAN VISA CARD (which by the way have insurance and ticket refund and all) But due to sickness, we couldn't travel. They told me, they won't cancel/change the tickets for free because; the illness must be listed on their insurance-list and not all diseases can be counted as a sickness in their terms !!! And when I asked for a change, they told me to pay 550/person/way so in total I must pay 2200 Dkk more plus price-difference. But funny enough Price-difference goes only ONE WAY, means If I found a flight another time and it cost 3400 for two persons, then I must pay 2200 Dkk + 300, in total 2500. But If I find two tickets that cost 798 (399 per person to Malaga fx), I still must pay 2200 for changing and NO refund from 3200 (3200-798=2402). So basically, the cheapest is to buy new tickets and FORGET the old tickets. That is not fair at all...

9 februari 2019

Is dit jouw bedrijf?