Heel begripvol en mee denkend.Goede kwaliteit en service! Al jaren zeer prettige ervaring met Oculista!
Super leuke lenzen, binnen 2 dagen kwamen ze al per post thuis! Ik stelde een vraag via Instagram en werd direct vriendelijk geholpen. Ik heb een halfjaar geleden ook lenzen besteld via een intern... Toon meer
Super blij met mijn Solotica lenzen! Ik had van tevoren echt ZO VEEL e-mails gestuurd met vragen welke kleur en merk het beste bij mij zou passen. Hun expertise was zeker te merken want ik kreeg altij... Toon meer
Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Toon meer
Over Oculista - since 2016
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Nederland
- oculista.nl
De lenzen zijn super mooi en de …
De lenzen zijn super mooi en de kwaliteit is heel goed.
Heb het pakketje snel ontvangen.
Heb het pakketje snel ontvangen.
Alles was In orde.
Hidrocor Avela
Deze mensen zijn geweldig!! Ze staan altijd voor je klaar om te verder te helpen! (Zelfs na middernacht kreeg ik nog antwoord op mijn facebook berichtjes). Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit zo een goede service als hier heb gehad!
Ik heb de solotica hidrocor lenzen in Avela besteld en op mijn middenbruine ogen geven ze een lichtbruine/groene kleur! Zeer geschikt voor mensen die niet een te drastisch verschil willen maar hun eigen bruine kleur willen benadrukken, ben er erg blij mee!
Ik heb niks negatiefs te zeggen, hier ga ik zeker meer bestellen!!
💜💜💜💜💜💜💜
Amazing
Amazing
Super leuke en lieve mensen die werken bij Oculista.nl heel erg bedankt voor de klantenservice! De lenzen zijn echt geweldig lijken super rieel rn ben er erg blij mee, ze hebben mij goed geholpen en lieten me weten wat het beste bij mij zou passen nogmaals bedankt en ik zal zeker snel weer bestellen bij jullie 💜💕❤️😻
Groetjes van @beautyboy._ 💕💕💕
Snelle dienst geen opmerkingen.
Snelle dienst geen opmerkingen.
Snelle levering pakketje goed in staat ontvangen super!
tevreden
ik ben heel tevreden met mijn lenzen bij oculista.
groetjes fatima,
Super blij mee
Heeeeeel erg naturel en mooie lenzen van goede kwaliteit!!! En super lieve mensen mooie verpakking echt netjes!! Ik ben echt blij met ze super bedankt
Alles naar wens
Ik kreeg mijn pakketje binnen 2 dagen! En alles was verder goed verlopen.
Aanrader!
Zeker een aanrader! Vriendelijke mensen en snelle verzending❤
Uitstekende service!
Ik raad iedereen aan om je lenzen bij oculista te bestellen. Voordat ik mijn lenzen bestelde was ik nog erg aan het twijfelen over de kleur. Ik heb toen een berichtje naar het oculista team gestuurd. En kreeg al binnen enkele minuten een reactie. De service is echt top! En de levering was nog sneller dan ik had verwacht! De levertijd zou 2-4weken duren, ik had mijn lenzen al binnen 2weken ontvangen. Top! En de lenzen zijn ook super mooi!😍
Nogmaals bedankt oculista.nl voor de goede en snelle service!
Topkwaliteit!
Snelle service en goed product, raad iedereen het aan! Zeer tevreden😍
Beste en snelste service OOIT!!!
Wauw zo snelle service!!! Geweldif. Feestje morgen dus gevraagd of ze vandaag nog konden verstuurd worden ipv morgen, eigenaresse heeft er alle moeite voor gedaan en net nog voor 17:00 kunnen opsturen! SUPER THANKS❤️❤️❤️❤️
Top service!
Na een super snelle reactie via de mail erg goed geholpen. Behulpzame mensen! Helemaal tevreden!! Ik kan niet wachten op mijn kleurlenzen.
Verliefd!
Ik ben opslag verliefd geworden op deze lenzen. Ze lijken super natuurlijk en ik voel ze helemaal niet in me ogen zitten. De bezorging was ook heel snel. Ik ga zeker nog een paar andere kleuren bestellen!
Geweldige service!
Wat een geweldige service! Ik wilde zolang al solitica lenzen alleen elke website waar ik ze wilde bestellen moest je helaas met creditcard bestelen. Tot ik deze website vond! super snelle levering + super geholpen = ZEER TEVREDEN KLANT!❤
Super goed service!
Mooie lenzen & vriendelijke eigenaar lenzen zijn binnen 5 werkdagen gekomen zoals beloofd, blij mee! :)
Bestelling binnen, tevreden!
Heeeeel erg tevreden over de service van oculista.nl , lenzen snel ontvangen en ben er heel blij mee, top site als je opzoek bent naar kleurlenzen. Lenzen zijn goed ingepakt in bubbeltjesenvelop en heb niks te klagen!
Perfect 😻
De lenzen zijn erg mooi maar ik denk voor mij zelf misschiet wel ietsjes te licht, maar ze lijken erg natuurlijk & ze kwamen in een mooi pakketje geleverd ❤️
De service is ook echt super goed en ze reageren gelijk op berichten!
Raad deze site zeker aan !
betrouwbaar
dit is de enige betrouwbare site die ik heb kunnen vinden die de beste kleurlenzen verkopen in Nederland en heeft een hele snelle levering ook!