Bureau/make-up tafel besteld. Snelle levering, goed verpakt, handige duidelijke handleiding, prijs kwaliteit zeker aan te raden, heel vriendelijke en hulpvaardige klantendienst. Bij een probleem, dat... Toon meer
Pakket werd in 2 delen geleverd wat opzich geen probleem is maar er zaten 4 dagen tussen levering van pakket 1 en pakket 2. Montage boek met uitleg is zeer onduidelijk afmetingen staan er niet op van... Toon meer
Eerste pakket van 3 geleverd. Doos wel beschadigd en open door transport, maar goederen zijn ok. Inmiddels zijn de 2 andere paketten ook aangekomen, meubels in elkaar gezet en alles Super ok.
Zeer goed beschermt en verpakt. Was nodig , want bij levering door DPD, was de doos op verschillende plaatsen beschadigd. Levering had vertraging opgelopen, maar was via mail goed geïnformeerd hierov... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
communicatie in het Nederlands, niet lang moeten wachten op antwoorden, goed geholpen, levering was ook oké

Antwoord van ok-living.be
Levering was rampzalig. Doos volledig stuk, zeer onvriendelijke persoon die leverde.

Antwoord van ok-living.be
Wij hebben anderhalve week geleden een bed besteld. Pas wanneer we zelf vroegen naar waarom we het bed nog niet hadden ontvangen kregen we te horen dat het bed niet meer werd geleverd door de fabrikant en we dus ook geen compensatie of andere oplossing aangeboden kregen.

Antwoord van ok-living.be
de producten zijn top maar misschien eens kijken om een ander verzendbedrijf of nog beter inpakken. ik kreeg mijn pakket waarvan het karton volledig kapot was, hopelijk is de inhoud niet beschadigd.

Antwoord van ok-living.be
Correcte levering en afhandeling van de bestelling

Antwoord van ok-living.be
Product was zwak, bij het maken vielen er stukken uit. Niet stevig. Ik raad aan om misschien toch ergens anders eens te kijken. Voor die prijs vind je wel zeker betere producten..

Antwoord van ok-living.be
De goederen zijn prima in orde, ik heb enkel lang moeten wachten en pas na mail is de bestelling doorgezet.

Antwoord van ok-living.be
Zeer goed beschermt en verpakt. Was nodig , want bij levering door DPD, was de doos op verschillende plaatsen beschadigd. Levering had vertraging opgelopen, maar was via mail goed geïnformeerd hierover.
Zeer tevreden.

Heel goede communicatie!
Heel erg duidelijk instructieboekje om bureau te monteren.
Mooie en goede kwaliteit voor erg scherpe prijs!

Antwoord van ok-living.be
Mooie kasten, echter service en kwaliteit kan beter. Ik bestelde 2 kasten op de 1ste dag van de maand, hoewel er 3-4 werkdagen stond duurde het een dikke 2 weken voor alle pakketten toegekomen waren. Het grote deel van de pakketten was erg beschadigd en dus ook de onderdelen die erin zaten. 1 pakket kwam toe met maar 2 van de 6 onderdelen aanwezig. Na veel mailverkeer uiteindelijk 10% van het aankoopbedrag teruggekregen, wat niet erg veel is als je kijkt hoeveel moeite en tijd het gekost heeft EN hoeveel zichtbare beschadigingen de kasten hebben door het transport. Uiteindelijk nu veel geld betaald voor kasten met wat lijkt op gebruikssporen.

Antwoord van ok-living.be
Zeer tevreden over de na service, de communicatie was snel en correct